Lägenhetsmys










Detta fotot är tagit för typ 10 minuter sen. Jag och Emelie myser nuduschade med mozarella, vaniljte och våra Nalle Puh pyjamaser. Idag har det varit full rulle i lägenheten, men det ser bättre ut för varje timme! Idag ska jag sova i min säng för första gången! Så spännande..

Imorgon börjar skolan igen.. Är väldigt spänd, men ska bli himla kul att träffa alla. Har saknat Anna och Erica jättemycket... och de andra också förstås.. Så nu ska jag föna håret och krypa till kojs och hoppas att Emelie sitter vid min sängkant och sjunger Fairytale tills jag somnar ;) GODNATT!


Ps Jag ska på fika"date" på fredag :D



Pepesavslutningen ♥





Kanske bästa kvällen på hela sommaren =)


Förfest med Sofia delight i lusthuset i stugan.. Vi skulle blanda dirnkar men satt mest och geggade med 20 olika spritsorter i ett glas typ.. Men det var väldigt mysigt, vattenpipan åkte också fram men jag tåler fan inte sånt längre. Blö!

Lite fler bilder efter en uppdatering av detta inlägg.



Plattade och lockade håret för att kompensera för alla ggr jag aldrig pallar göra nåt... Blev bra, men tog en jävla tid.. eller nåt.. Typ 3 kvart kanske :P

 




 




Hade min nya klänning från H&M =).. Tyvärr var den liiite kortare än jag trott men som tur var så kunde jag ha mina nya lackleggings under samt att jag fick låna svarta skor av Sofia.  Tipp, topp!











Förutom att en av våra två cider blev stulna redan vid Statoil när vi skulle köpa cigg, så gick nerfärden utan några värre skandaler.. Sen drog vi in på Pepes och efter 1 min så ropade ett gäng killar och några tjejer på oss och det visade sig vara en väldigt bra idé att sätta sig med dem! De var väldigt trevliga allihop, vi körde olika namnlekar för att försöka komma på  varandras för- och efternamn. Mina ledtrådar var kanske lite väl lätta. "Tänk på ett sorts vin, typ Rosénvin".. Men sen hängde vi med Andreas och Thomas resten av kvällen, och vissa hade väl det mysigare än andra.. Jag inräknad där. Men sen kommer min gamla/nuvarande stora kärlek och "förstör" allt. På 5 sekunder gick jag från att bete mig som världens nykäraste person till att sitta 2 meter bort med ryggen mot honom. 

Men vad fan gör man när en man varit kär i i två år utan att ens utbytt en ord, plötsligt snackar med en (visst, det var jag som gick fram tillslut, men..) och blir viskad om... Då släpper man allt annat. Men å andra sidan vill man inte slösa bort ett ragg som för en gångs skull både var singel, hetero, intresserad av mig, snygg OCH trevlig som fan! Så nu ska vi ta en fika på fredag i alla fall. En fika, liksom, det kan väl inte skada någon?


Eller?




Hursomhelst, efteråt dansade jag och Sofia bugg med några andra trevliga killar, sen fick vi skjuts hem av... dam-ta-ta... EDGAR!  XD

 

 

 

 UPPDATERING numero 2!


Hittade hemsidan där han mystiska fotografen lagt upp sina bilder från sommaren i Båstad; Brassevecka m.m, samt finalen i lördags =)

Jag, Edgar och Sofia ;)









DJ:n Matt Joko e snygg ;)






Sommarfinal!




Ikväll gäller det! LilleSofia (delight, inte för att den "stora" är så stor eller mycket större) kommer hit till Båstad och det e sommarfinal på Pepes Bodega!! Wohoooooo!! taggad taggad, MLI måste börja tröttna på att jag alltid alltid är bakis när jag anländer till Halmstad men imorgon blir nog inte så farligt. Kanske =)

Har packat ihop det sista från HBG nu, så imorgon kör pappa upp mig, cykeln och tusen andra saker till Halmstad. Sen blir jag kvar där ett tag!




sommarfinal-09-web1





HA EN HÄRLIG LÖRDAG!





En kväll av djur




Hej halloo!

Igår var jag ju hos Sofia på krabb- och kräftkväll. Och räkor i lake (lejk, som vissa säger, láke som de riktiga säger). Och paj. Och bröd. och björnbär. Och hopsjunkna ägglösa morotskakor som var skitgoda ändå. Men fy fan vad vi mådde illa sen! Man mår kanske lite konstigt medan man äter, men man kan inte riktigt sluta och inser inte att det bara kommer bli värre och värre. Men efter ett par 3-4 toabesök mår man bra igen =)






Sofia som på måndag ska börja plugga till sommalier och måltidskreatör stod för måltidskreativiteten!



 




Efter maten så satte vi på Män som hatar kvinnor. Vilket sjuk film! Inte den bästa jag någonsin sett men definitivt en av de bättre svenska filmer jag sett, gillade handlingen mycket och tycker att den var rätt vidrig emellanåt. Men klart sevärd!


Idag har mamma, pappa och jag varit bl.a. på IKEA och shoppat till lägenheten. Vardagsrumslampa, hallspegel, dörrtitthål, besticklådor, papperskorgar och dörrmatta.. Man tänker inte riktigt på hur mycket saker som egentligen behövs i en lägenhet.

Men å andra sidan vill jag inte köpa för mycket saker, både för att man säkert inte använder allt även om det är bra att ha, men också för att jag säkert lär slänga allt efteråt ändå. jag violl inte köpa massa dyra möbler nu som jag sen ska bära med mig hela livet. När jag flyttar hemifrån och ihop med någon vill jag att vi inreder lägenheten tillsammans! Det e ju hela nöjet!

Ikväll blir det bara lugnt här i alla fall, ska käka lite kyckling med citron och sesamfrö som är mammas specialitet. Sen blir det krabba senare ikväll.

Imorgon blir det Pepes med bl.a. Sofia Delight ! Sommaravslutning, fullt ös ---- !!


Pussar!



H-castle




Då är man tillbaka i HBG igen! Var i Halmstad tisdag-onsdag med Emelie och även Sofie som bor ovanpå. Vi gjorde tacos med tonfisk ist för kött (väldigt gott faktiskt!I), kollade på Heartbreak Hotel för att den e sjukt bra, och sen var vi och shoppade på köpcentret EuroStop som ligger 5 min från vårt hus.

Vi var bl.a. tvungna att skaffa ett duschdraperi fortast möjligt, så vi hittade ett på Rusta för 20 kr (!!!) med Mona-Lisa som ser ut att hålla i en surfingbräda enligt oss. Så jävla ful var den först, dock inte nu för nu har vi vant oss, däremot luktar den fruktansvärt stark av plast så man blir hög, samt att varje gång man går förbi toaletten ser man i ögonvrån att det står nån där inne. Vi får ta och skaffa oss starkare nerver, eller ett nytt draperi. Bar å välje!

   







Eftersom jag inte asovit ordentligt på 3 nätter så trodde jag jag skulle sova 12 timmar i natt, men nej. Var ute med Sofia till kl 12, sen satt jag på datorn till 2:40. ändå vaknar jag kl 10. Allt stämmer inte här asså.

Men jag har iaf varit i stan och shoppat idag! Happyhappy och välbehövt!





Ikväll ska jag och Sofia äta kräftor samt att jag köpt en kokt färsk krabba eftersom Sosso aldrig ätit det och jag har lovat henne i flera år att skaffa... Så vi får väl se vad detta resulterar i!

Hoppas allt är bra med alla! Åh, jag är på gott humör nu märker jag! Förutom att jag inte kommer in på min Facebook GRRR..



Damn, who's a sexy bitch? (Sexy bitch - David Guetta ft Akon)

Du sa A jag säger B, det är för sent att avbeställa min erotiska supplé.. (Sensuella Isabella - Tomas Ledin)



BÄST!





SlappeAvslutning!





Ja, kl 20:00 mådde jag fortfarande helt insane dåligt, men det var ju avslutning på slappemåndagarna, och premiären i juni var svinroligt, då borde väl avslutningen bli bra? OHYEAH!

Jag åkte hem med pappa till HBG, hämtade mitt smink, och tog tåget upp igen. Fick med mig Anne och Otto som jag mötte upp utanför Madison kl 10 efter att jag lockat håret (och det blev fint :D).

Tanken var att jag skulle va nykter men när en cider kostar 23 kr då det är bartömning så är det svårt att inte köpa ett antal såna... och redbullvodka för 48 spänn..  Sen var jag på det igen. Dansade med Pa, dansade med Jessica, dansade med Denise och lärde känna nån som hette Anna och var Make-up-artist (kan jag behöva några goda råd från) men nu kom jag på att jag aldrig tog hennes nummer.   Kl 2 var det snopet och tyvärr slut, jag stod utanför ingången där alla andra också stod, och jag tog mod till mig och gick fram till min stora kärlek O och pratade (!!!).. Det första jag sa var dock "Står du här och spyr!" så det var kanske inte det bästa fast det såg ju ut så men han bara skrattade.
Så vi snackade en stund och jag hälsade på hans syster och sen kom hans systers kompis som var 33 och drog med mig hem till sig, då hon bor 10 meter från Madison. Jag trodde ju att O och hans syster skulle med, men det var två andra killar som följde med istället. Så där satt jag och pimplade fint vin och lyssnade på Hasse Andersson till halv 6 (!) och pratade om O och mina kärleksproblem, innan jag raglade hem för andra ggn på 24 h typ.






Hasse Kvinnaböske - Dans på Vejby Ängar



it is.



Nu drar jag till Halmstad för att inviga lägenheten med Emelie! Imorgon blir det Helsingborg och det vankas kräftskiva med min kära vän Sofia.

För övrigt åker Isa och Marcus till Kroatien/Montenegro idag, och Moa och Cum till Sunny Beach, sorgligt men sant, men då passar jag på att smita från Båstad eftersom Moa är enda anledningen till att jag är där.. Nästan iaf ;) Så när ni kommer hem så har jag och Tobias blivit ett par, vi har köpt Doris av Helen och flyttat/trängt oss in i Isas och Marcus lägenhet.

TREVLIG RESA allihop!




P-fest Skansen




Jaha, då var det dax för den årliga personalfesten på jobbet :) Som vanligt slutade den ju inte hallon för mig men det är det nog ändå inte någon som räknar med ändå.

Vi började med att alla 140 persen blev indelade i lag och fick i uppdrag att spela in en musikvideo och vi fick vissa låtar att välja på. Vi valde Dolly Partons 9 to 5 och det blev inspelning i hotellrum och på brandstationen där vi i full mundering gjorde dancemoves, klättrade på brandbilar samt Baywatch-sprang genom vattenslangssprut. Riktigt roligt hade vi!











Efteråt hade vi lunchbiljetter som vi fick gå och utnyttja på Badkrukan, där blev det hamburgare den här ggn också, himla gött asso!


Efteråt var det hem snabbt som fan och hämta alla saker och sen dra till mitt hotellrum för natten. Fixade mig och stack sedan till Susanne för att sminka mig då jag glömt allt mitt smink i HBG (skandal, yes). 

Sen blev vi hämtade av buss vid torget och blev skjutsade till Hasses Lada där det vankades skaldjursbuffé till vissas förtret! 
 








En så otroligt söt bild på Emma och Brolle!


Sen fick vi även se alla musikvideos som folk suttit och klippt ihop under tiden alla fixade sig. Vår vann ju inte nåt pris men det var himla roliga filmer allihop. Min sexiska arbetsplats! <3





Sen fortsatte festen på Pepes vilket också var svinkul den delen jag minns, sen vaknar jag än en gång  upp på mitt hotellrum med nerspydd kudde och heltäckningsmatta. Hej spärrat rum i två veckor, precis som förra året... FÖRLÅT (a)
Pa hade tydligen hjälpt mig och vi var halvvägs på väg hem till min stuga när jag tydligen kom på att jag ju hade hotellrum, så det var bara att bära mig tillbaka. Hahahaa..........

Mådde verkligen fruktansvärt hela dagen igår. Åt en skål gröt på morgonen då jag tyckte jag mådde hyfsat men ju längre tiden gick och alkoholen förbrändes så blev det bara värre och värre. Låg totalt utslagen på studsmattan i flera timmar. Plötsligt står pappa vid kanten, och tror ni han hade med mitt smink från HBG? Nej! Då grät jag.  


Lägenhet!






Sådärja, då börjar lägenheten se ut som en lägenhet! Har flyttat upp alla saker nu förutom kläderna eftersom jag typ måste ha alla kläder där jag befinner mig ifall ifall "åh DEN tröjan hade varit perfekt nu!" och så har man den i en annan stad. För jävligt! Såhär ser det ut nu iaf!


 














Sen blev det hemfärd till mitt älskade Båstad och till att käka burritos :)






Life's good here





Ett virrvarr




Jag vill åka skidor!! Bli väl skidresa i januari som förra året.... Hade det så himla härligt då, men detta året blir det väl även pojkvänner till de medföljande (utom jag och Sofia då som är De Eviga Singlarna)

Jag är så stressad, så stressad.... Jag måste packa och köpa saker till nya lägenheten, Emelie är så himla duktig och snäll och har fixat så mycket (FÖRLÅT!! Har knappt hunnit bli glad över detta men jag är jätteglad, bara så du vet!! <3), och här sitter jag så stressad inför allt så jag vet inte var jag ska börja! Jag måste packa inför flytt på fredag, måste duscha, måste börja plugga kemi, måste beställa kemiböcker, måste anmäla mig till repetitionerna och Streetdancen i Halmstad, jag måste hitta en sån fantastiskt sjukt underfuckingbar tröja som i inlägget under (jag är helt förälskad, skulle ge 2000 för en likadan), måste banta ner brösten några cm för att komma i klänningen inför söndag personalfest, jag måste komma på nåt annat att ha på mig än det jag tänkt för det ser ut som om jag ska på begravning, jag måste .... jag måste!

Det är bartömning på Pepes lördagen den 29de! Vem kommer?

Hade tänkt fira nyår i typ Sälen detta året, kanske med Charlotta, men nu när det trots alla tveksamheter blir av att Lina flyttar till Berlin så ska vi åka ner dit över nyår. Det blir roligt :)


Kan vi inte bara dra ihop ett FETEGÄNG och bara dra!? Österrike? Frankrike?



 





För övrigt har jag och Moa gjort ett gipsavtryck av mitt bröst idag. Förklaring kommer med bildbevis, men jag kan säga att vi pratat om det länge men när det väl kom till kritan så var det ganska PINIT att sitta där o blotta sig medan Moa varsamt lade gipsbindor på min boppe.... menmen, resultatet gillar vi! Sen var Moa och klippte sig (lugg, jättefint :) och sen åkte vi och gymmade. Väldigt duktiga med andra ord!





Nu blir det nån jävla film! Ensam i stugan SUGER :(


Sensuella Isabella är bäst just nu ;)
Samt Don't Stop Believin' - Journey







Bolero!





Lätt veckans snyggaste klädsel... Någon som vet var man får tag på en sån paljettgrej?









Rumpis och vinbär





Trots en hektisk dag med kontraktskrivning och färd över landskapsgränsen så blev det hem till ljuvliga Helsingborg på kvällen för att gå på systrarna Sandbergs cocktailparty :)

En mycket trevlig tillställning, massa goda snittar och tapas, och en hel del drinkblandingen samt drickning! Rumpis-drink är min nya favvo, heter egentligen Rumtopf och görs genom att man lägger i ett gäng frukt och bär, typ hallon, i vanlig rom, och sen låter det stå och dra i några veckor (faktiskt). Sedan äter man bären och blir jättefull!, som Sofia säger, men egentligen blandar man Rumtopfen med juicew typ apelsin, och sedan avnjutes det. Mycket gott!






Efter min hektiska dag blev det snabbt för mycket av det goda, men sen blev det lugnt lika snabbt igen. Sofia, Isa och jag hamnade i säng. Ja, Sofia var trött som ett spån och Isa likaså, och de drog med mig ner i slummen så kvällen slutade med skitsnack i Sofias säng innan jag tassade hem vid halv 2. Precis lagom :) Då hade de andra hunnit dra ner till stan, och även grannarna två hus bort hade hunnit ringa och klaga på musiken. Men sånt hör till!



Igår blev det först Väla med Sofia och sedan en myycket god middag hemma hos och av Isa :) Mycket nöjd. Efter det kom även lite Svalöv folk och spriten flödade som vanligt, Moa, Camilla och Tobias tittade även förbi innan vi vinglade mot stan.
Skitrolig kväll, lite skum, nej, mycket skum, och jag var barfotar inne på Tivoli p.g.a. smärtsamma skor, väldigt smart, har nog plockat 10 glasbitar ur foten under dagens lopp. Sen blev det pommes och taxi hem. 5:30 lämnade jag Casa Sandberg efter en räkmacka med världens bästa Sosso.



Nu e jag back in Bewstad och det vankas jobb måndag-onsdag-torsdag. Ska även dra och bada och ångbasta i nya Kallbadhuset med Moa en dag. Kanske lite gym med om vi känner för att vi såna. 

Kan nog bli bra det här!




Vi ÄGER!





Fast nä...  men vi hyr :) Här går det undan! I torsdags pratade jag med mäklaren (??) från Halmstad. Samma kväll kom Emelie upp till Båstad. Vi satt på Sand på kvällen och drack vin och myste.  Kl 12 dagen efter är vi i Halmstad och tittar på lägenhet. Kl 13 skriver vi på kontraktet och får nycklarna. 
Sa jag att det går undan?  






Så nu är jag och Emelie numera lägenhetshyrare på Andersberg i Halmstad! En trea på 92 kvadratmeter med en jättelitet sovrum som antagligen jag ska ha, ett jättevardagsrum och en lagom andra sovrum. Köket är rymligt och fint det med, likaså toaletten. Så nu har vi fullt upp med att försöka tigga till oss saker så att vi iaf lyckas fylla ut det någorlunda. Som tur är så är det ju fint med mycket öppen yta också :)

Det bästa av allt är att Sanne och Sofie har lägenheten ovanpå med precis samma planlösning. Kulkulkul!! Nu återstår att se när vi har tid att flytta in, jag har 3 jobbedagar kvar denna veckan, så kanske blir det i helgen, eller nästa helg. Ska bli så himla roligt att inreda!! Indiskt tema it is :)     Ni ska få följa utvecklingen, jag lovar!







Bajsrännor, nu 2,50:- !





Jaha, då var det dax för kräftskiva i lördags igen! Detta året var vi dock bara 9 pers, men det var trevligt och gott ändå :)

Efter en timme sålde pappa bajsrännor för 5 kr.. Detta tyckte ju då han och en till 8jag...) var jävligt roligt (jag var nykter, skulle köra farmor hem ett par senare). De andra var inte lika roade...
Alltefter att timmarna gick så gick även bajsrännepriset ner... Till slut var det halva reapriset och faster Lillebil köpte en för 2,5kr just för att pappa skulle sluta. Pappa blev glad som ett barn. 5 minuter senare hittade han en till.....





Kajsa & Lisa (mina två och enda kusiner), jag, och farmor



Danne, faster, pappa och fasters man












Igår var det för övrigt sommarens värsta dag på jobbet. Jag var så jäääääävla förbannad! usch, inget kunde fan få mig glad. Fast Moa hade faktiskt ovanligt nog en positiv inverkan..
Och Joy bidrar ju till en del skratt.
"Det är bara toan kvar nu va?" //jag&Moa
"NEEJ! Toan är kvar!" //Joy

Hahahaha. Gulliga små tanter. Idag höll Peeyaphat mig i handen när vi skulle gå uppför trapporna. Jag fick typ dra upp henne för hon var så jävla sölig. Sen frågade Violeta om vi skulle dela rum på hotellet efter personalfesten. Hahahaha, hon känner inte mig. Antingen kommer jag dra hem nån snygging eller så kommer jag ligga svinfull och spy i sängen och överallt.

Men visst, vi kan dela rum!


Längtar till helgen för då får jag träffa alla mina älsklingar igen :D

en kvell.



Jag vill också se.





















GODNATT SÖTA!


1st Monki's in Malmoe





Idag har varit en uuuunderbar dag :) Började med två något trötta men lediga och rika flickor, cykel till Båstad station, ersättningsbuss till Helsingborg och vidare mot storstan; MALMÖ.








Zara

Zara

Monki

Monki (+ en svart likadan)

Monki (samma modell, 3 färger)

Hårband H&M

Gina Tricot






För övrigt... Jag är glad :) Men det var tungt att bära på kan jag allt säga.  Nu ska jag gå 4 rundor i hamnen med Moa för jag vet inte vad jag ska ha på mig om jag bara för välja en sak för en runda. See ya!










Promenix med konstaterad B-vitaminbrist





















 













Stäng av musiken nu. Den får inte svärtas ned och förknippas med det kommande på något som helst sätt.



Tänkte bjuda på middag en dag! Kronärtskockspesto kanske? Vem kommer? :)










Godnatt  ♥




music music music

 


Ace of Base är underskattade! :D







Heja Eslöv!





Idag har det varit fiiiiiiinast väder! Nej, finast var det igår, men det var fint idag med! Moa o jag drog till stranden kl 14, när hon var färdig med alla hennes fucking ärenden, här satt jag hemma snäll som en hund som väntar på matte. Sen blev det iaf playan samt strandpingis! Och att vi äger behöver jag väl inte ens berätta. Efter det och lite span så blev det pizza på Pepes. "Heja Eslöv" hette pizzan av nån anledning. God iaf, nu behöver jag aldrig mer äta igen.

 



Imorgon blir det Malmööööööeee! Shoppa shoppa röda converse, parfym, paljettväst på Zara, smink i form av primer, ögonskuggor och brunt puder (om det existerar utan nåt jääähvla glitter i som det är i alla?!?!) och kanske galaklänning om jag hittar nån! Och kanske solbrillor :)  Doris vovven ska med så vi lär ha fullt sjå att hålla koll på den jävla byrackan, men det går ett rykte om att hon ska ha munkorg, så!  

   



Igår fick jag reda på att vad de gjorde på dagen på p-festen förra året var att ta med allt folk ut på en stor segelbåt, stanna utanför Hovs Hallars underbart vackra klippor, oh de som ville fick bada från båten. Guuuuuuuuud vad jag hoppas att det blir så i år igen!  <3





Jaha, då får vi se om det blir PS I love you ikväll. jag känner för att böla och jag har ju FORTFARANDE inte sett den. Så nu jävlar!




PUSSAR!



Det efterlängtade!





För övrigt verkar det som om Emelie o jag fått lägenhet på Andersberg i Halmstad nu! TJOHOOOOO!!!!!! sägerjag bara! Ååhhhhh det kommer bli SÅ BRA.  I cann ffeeeelll itt.


























Här e alla vi som ska sätta Andersberg i gungning! Sanne, jag, Emelie och Sofie :D Skolan FÅR börja snart!




A difference




Detta är vad jag sysslar med om dagarna.  Ibland undrar jag om jag är anställd enbart för att Moa förmodligen inte skulle gå till arbetet om inte jag var där ;)





Men nu är jag ledig i 2 härliga dagar! Redan nu på eftermiddagen satt jag ute o slurpade i mig ett par soltimmar innan jag vandrade med hunden tvärs genom Båstad.
Imorgon vankas strandpingis och strand och sand och sol och bad med Moa. På fredag drar vi till Malmö o skjooooppaaar^^ åååååååååååh jag vill bara till Zara!! Allt snyggt jag ser på bilder kommer alltid från Zara. jag kommer bli SÅ besviken säkert. Jag vill ha en paljettväst! Och röda Converse! Och en galaklänning! Och en cocktailklänninh! Och liiite lite lite (lite) till.. Varför jobbar man om inte för att shoppa upp allt man tjänat?

Senaste halvtimmen har jag suttit och asgarvat åt Amanda Berg och Fredrik Strebel. Ni ser nedan varför.






Sedan har jag lite lustigheter från Nya Zeeland-familjen. Vår kära extrapappa i Hawaii-blommor i mitten, och hans far, Gremlings, som jag äntligen funnit en helt sjuuukt bra bild på! Hahahahaah coolaste gubben ever! Han satt o slurpade i sig en hel burk musslor med bara händerna på en kväll. Vi andra hade inte en chans.

 


WHAT'S THE DIFFERENT?






Digg & tagg!




Hej hooooooop!

Ännu en jobbedag har nu förflytit... Schemat för nästa vecka är aningen softare, 3 dagars jobb eftersom det sen blir full schå i helgen där.. Cocktail-avslutningsfest hos Sosso & Lajna på fredag, sen middag/utgång hos Isa på lördag. Fett nice, nu minns man vad man saknar med HBG! Borde fan komma hem snart.. Ett tag iaf.

Det blev som sades Diggiloo med mamma i lördagskväll. Lika bra som vanligt! C'mon baby light my fire (The Doors) och Barbara Ann (The Beach Boys) är numera på allas läppar. Yes. Brolle ÄR eldig!
 


   


SEN KAN VI KONSTATERA ATT JAG HADE RÄÄÄÄÄTTT TRIST

Charlotta ringde iofs senare och erbjöd sig att gå ut nånstans med mig. Men då var kl 0:30, jag var klar och färdig kl 23:00 så man kan säga att jag.. tappat stinget, under den tiden. Trots Right Round i blodet och Kahlua i öronen.



Igår var jag alltså ledig och inte bakis, men som vanligt hann jag inte vila upp mig. Moa ringde och skulle nödvändigtvis göra något. Hrmpf sa jag, och så fick hon som hon ville. Igen.

Vi gick till Continental och fikade, inte fy skam då alla roliga folk från sommaren var där! Nä, långt ifrån. Men tillräckligt för att jag kommer hänga där betydligt oftare, ännu en plats där jag måste vara, överallt-hela-tiden, för att inte missa något. Nu har jag även fått denna magnifika idé att införskaffa en fågelkikare. Man får ju passa på när man bor i himlen, jag kan fan sitta hemma och se vilka som är på ICA, på Continental, på Pizzeria Picasso och i festlokalen på Hotel Skansen. Dumt, korkat, idiotiskt och crazy insane att inte utnyttja!


Sedan skulle jag och Danne presentera den välomtalade Tarravägen för Moa. Spännande som alltid! Vi nådde toppen. Vi träffade de smutsiga barnen.  Vi tog oss in i övergivna ladan. Vi trallade på Barbara Ann. Jag trivdes! Ba ba ba ba..

 
   




Moa hittade diverse läckerheter som hon tog hem och skulle ha i trädgården, men först efter att de lackats rosa. Typ.

Senare på kvällen stack jag ner till Moa och Cumilla och kollade på Children of the Corn för att bearbeta våra skräckupplevelser från dagar uppe på åsen. Nu är det jag och pappa - ensamma i en vecka. Tjoho! på torsdag ska det bli sol ändå och då är jag ledig så då kommer jag ha fullt upp kan man säga.


Hav det fedt!

Planer smids, sprids och skingras




Hey hey på yeeeer!

Det blir fanimej aldrig som man tänkt sig. Då det idag är enda dagen som jag kan gå ut på 2 veckor, (nej, jag ska plötsligt inte jobba i restaurangen imorgon. De hittade någon annan :(... ) så tänkte jag dra till Pepes Bodega och LOFT som slagit sig samman ikväll. Hittar man nån som vill gå med? Nej. Kaaaanske vill Charlotta med, vi som varit där de senaste söndagarna o haft skitkul. Men hon jobbar ju på Diggiloo-föreställningen till typ 12. Kul?  Pepes stänger ju 2 :( Menmen, vem vet, kanske hittar jag någon senare. Först ska mamma och jag på Diggiloo iaf!



Från i torsdags när mamma o jag vinade på Sand och lyssnade på konserten.  Scenens baksida i bakgrunden.




När vi gick neråt hamnen blev himlen plötsligt väldigt mörk..






Igår hamnade jag på Diggiloo ändå, fast jag ska dit med mamma ikväll. De är ju braa! Mycket folk. Moa o jag höll värmen. Klapp klapp dans dans plocka äpplen! Brolle snygg, Brolle snygg!
 




För övrigt, ja, vad händer? Sofie och Sanne har fått en lägenhet i Halmstad!! Fett stor tycker jag, helt perfekt med nära till skolan. Så nu har jag också mailat Stena Fastigheter med hopp om att de erbjuder mig och Emelie typ grannlägenheten. Fatta skönt att inte ens behöver ta på sig ytterskor för att hälsa på. Så vi väntar på svaret och tackar på förhand!

Nu ska här grillas och imorgon är jag lediiiig. Underbart!! Nu blev jag plötsligt jättefest sugen :(((((




Pussyeyes