21 guns



Åååh den är ju så bra! Wuhuuuuuu....

Igår var jag o Sofia i stan, mötte upp Isa o käkade lunch på Mezo där jag aldrig varit förr... Det var mycket trevligt, maten var god med så kommer nog gå dit igen :) Sen var vi på La Systemo för att inhandla inför nyår.

Sofia o jag är bjudna av Sofias syster till Laröd på nyår, vi blir ca 10 pers som äter middag o smäller raketer o dricker champagne o kir o grejs.. Vi var hos samma personer i Laröd förra midsommar o även om vi inte känner dem så bra så hade vi skitroligt. Så det var ingen tvekan om att vi skulle dit när vi väl blev inbjudna!

Idag strålar herr Sol, jag ska ut o gå med pappa o sen ska Sofia, jag och Lina fixa efterrätten och sallad till nyår. Det blir bra detta!




Nyår 08-09



doro dect




Hej igen!

Johanna tipsade om sidan http://www.felsms.com för ett antal veckor sedan.. Haha fy fan vad kul det är!



Till: Pappa
Sms: Jag vill ha din kuk som min dildo...
Svar: Inget

Förklaring: Skulle till ett ex... När jag såg leveransrapporten: Pappa mobil så ville jag sjunka genom jorden HAHA Fy tusan!!! Smset skulle till mitt ex... Ringde hem till pappa och sa att han inte fick läsa smset han fick. Det har han säkert gjort (skulle jag ha gjort) men jag har inte hört något om det! PUST!

/Flygirl

Felsms.com

Till: Mamma
Sms: Hej min lilla sexiga porrstjärna. Längtar satan till ikväll. Sitter här och blir kåt över porr bilderna vi tog :P Du kommer ikväll va? Mamma och pappa skulle på bio, de kommer hem vid 12 så vi kan ta deras säng. Mycket större ju. Längtar redan efter din våta muffa.. pussar till dig..
Svar: Men pontus då. Det är kul att du har det mysigt med Elin, men en sak ska du ha klart för dig.. Ge fan i vår säng!!!! Lycka till ikväll. Kram M

Förklaring: Trodde jag skulle dö när jag upptäckt att det hamnat hos mamma istället för hos flickvännen men mamma är bara glad över att jag har ett bra "sexliv" med Elin. Kan ju inte säga att det blev mindre skämmigt när hon hade sagt det :(

/Balder




Hahahahahaha! Jag ber till gud att detta aaaaaaldrig händer mig!


france made




Igår var tanken att vi hela familjen + mormor skulle till Halmstad för att kolla på min lägenhet o.s.v men jag blev övergiven då mormor inte ville se lägenheten eftersom hon sett den på bild. De drog till Väla istället :(.

Men jag åkte med pappa till Båstad, tog tåget därifrån till Halmstad, tog en snabb vända till lägenheten för att vattna o hämta småplock innan jag stack hem till Thomas för kärt återseende. Vi dumpade hans gran i havet, åt sushi och kollade på tv om djuphavsfiske. Och skrattade oavbrutet hela kvällen känns det som.






Imorse väcktes vi av hans arga chef som sa att han inte alls det började kl 12 utan 10! Så han fick brått o jag fick NOT! Ha, jag gick in till stan istället, köpte dock inget. Ringde även The Tivoli och fick veta att de hade en mobil som överensstämde med min beskrivning. Så när jag kom hem åkte pappa och jag och hämtade den. Underbart, min älskade lilla mobil! Och The Tivoli-personalen var sjuuuuuukt trevlig, både idag och på juldagen-natten. Det tackar vi för :D

Nu ska jag ut o traska med Sofia, får se om vi kan stämma in en sushiträff med Isa imorgon också. Sedan borde man plugga......................... Jävlar!

OCH VAD HÄNDER PÅ NYÅR FOLK? Jag börjar få lite PANIC!




pilot xylene



Hej hopp! Julen är över och mitt ben blöder. Fan det rimmade inte. Men det var faktiskt inte meningen att det skulle göra det.

Okej, julafton var jättemysig, tillbringades hemma med familjen o mormor, farmor o morbror. Det blev Kalle Anka, massa massa julmat, julklappsutdelning och sedan TP (vilket lag Da&Lo sög på. Det tog oss ca 10 min att klura ut ifall fladdermusen är ett däggdjur. Men vi fick iaf rätt tillslut... Det som räknas?)








Juldagen var vi ute och gick längs nya strandpromenaden här i HBG. Trots ösregn.. På kvällen blev det middag hemma innan jag begav mig till Sofia med gott vin. Därifrån rullade vi sedan ner till The Tivoli fär vi träffade Anne o co, Moa o co och många många fler. Jag hade sjuuuuuuuuuuukt kul!! Tills jag hämtade ut väskan ur garderoben vid halv 5 och upptäckte att mobilen inte var i väskan. Och det var inte det att jag inte hittade den. Denna gången FANNS den verkligen inte där! Så det var inte världens muntraste människor som traskade till bussen o åkte hemåt, men det fick gå.









Morgonen efter spärrade jag mobilsimkortet efter att än en gång fyrtrippelkollat att mobilen verkligen inte låg i väskan och i jackfickan. Sedan åkte farmor, mormor och jag ner till stan o skulle shoppa. Inte min grej att annandagshoppa, jag drog igenom hela stan på 20 min o hittade bara en tröja. På kvällen var vi hos kusiner på Tågaborg. Mysigt mysigt!









will forget





GOD JUL ÄLSKADE VÄNNER ifall jag glömmer det imorgon!
Jag hoppas ni får det riktigt mysigt med nära och kära, det är det julen är till för =)







if jung



Hej kära vänner! Hoppas allt är bra. Idag har mormor och morbror Håkan anlänt från småland o kommer stanna en-två veckor.. Gillar vi! För övrigt har inte mycket hänt, jag är hemma i HBG för ett tag och imorgon är det julafton!!

Ikväll fick även Danne o jag tjänat lite pengar. Faster Lillebils man Anders ringde vid 14-tiden o frågade om jag ville rycka in o köra o vara blomsterbud åt hans brors firma som hade extremt mycket såhär dagen innan julafton. Danne o jag var på plats vid Stinas blommor vid Dunkers kl 15 o jobbade ända till typ halv 8. Vi körde runt 12 blomsterbud till Hittarp, Domsten, Väla, Bårslöv, Råå o.s.v.. O sen kom vi på att sista gatuadressen också låg i Domsten så vi fick snällt köra ut dit igen. Men vi hade GPS så det var ingen fara. Jag styrde och Danne skrek "höger/vänster" samt knackade på dörrar. Det var faktiskt riktigt kul när man väl kom igöng ;)

Nu har vi ätit laxtårta så här på kvällskanten, det var sjuuukt gott! Nu måste jag tvätta håret så jag är fin imorgon när tomten kommer ;) Då blir det först till Båstad för att hämta farmor, o sen Kalle Anka, julemat o julklappar o mys. Åååh hääärligt :)



Hittar massa underbara gamla bilder på denna gamla datorn.. HAHA!
























"...och så plötsligt kändes det som om inget annat spelade någon roll!"






happens hyde


Godhelg!

Lördag kväll, märks ej? Igår spelade jag badminton med Thomas o han vann ganska hårt (jajaja) o senare på kvällen söp vi till det och det blev väldigt djupa samtal som vi dock skrattade gott åt idag. Morgonen:
"-Morrn:) Hur mår du idag?...."
"-....SKIIIIT......."
Hahahah, bra skit. Jag mådde skiit.BRA. Sedan var vi ute och gick i Simlångsdalen utanför Halmstad där han är uppvuxen och sen åkte vi hem till hans föräldrar (!) och fikade och var där i typ 2 timmar. Glad vi åkte dit, riktigt trevligt :)

Imorgon julmiddag på Skansen. Nu, film: BAKSMÄLLAN!






100 ping




SÅJJAAA, några juleklappar är till ända! Danne o jag köper ihop, kan då inte han fan köpa till männen? De som är jobbigast ju. Mamma och mormor ELLER farmor är avklarat, vet inte vem av dem jag ska ge det till. Men som vanligt tog pengarna slut för att jag köpte massa saker till mig själv. Inte bra att vara ledig, då gör man bara av med pengar. SUUUUUUG....

Nu är det iaf lite snö i Halmstad =) Typ en halv dm eller nåt men huvudsaken är att det är vitt? Denna veckan är så jävla seg! På fredag ska jag dock spela badminton. Lo vs Tommen. 

På söndag är det julmiddag på jobbet :D Thomas och jag ska dit (vem tackar nej till gratis mat? och gratis Moa?) och på dagen är kallbadhuset öppet med jacuzzi och havsbad för den som vill, eller om man vill åka skridskor. Jag vill göra båda!!! Får se vad vi bestämmer oss för. Mysigt ska det bli =)
Tyvärr har jag dock lektion på måndagen sen så det blir tillbaka till Halmstad på kvällen. Så jävla gött att ta bilen så man slipper passa sista tåget en söndag.

Klockan är 7 men jag funderar på att cykla genom snön och träna... Skaman skaman skaman? Vad kommer jag annars göra? Facebook, någon!?


PS1: Jag pratade med Sosso i 2 h, 19 min och 46 sek igår. VAAAARMT i örat.
PS2: Jag klarade den omöjliga tentan i organisk kemi! Läraren sänkte G-gränsen från 50 till 45. Jag fick 45 xD




"När barn föds så gråter dom för att dom inte känner igen sig" Axel 6 år



higher higher




Jajemen! Higher! Higher! Higheeeeeeeeeer, idolvinnarlåten e ju sååååååååååååååååå bra! Skumt, jag gillade den nästan direkt.. Trodde dock han sjöng "Hello" men vem bryr sig.. Malmö?!?!

Jaha, aktiva dagar här eller? Ja faktiskt! Fest? NAAJ! I torsdags var jag hos Thomas. Därifrån till skolan på fredag morgon. Fredag kväll tillbringades med lasagne, Sanne, Emelie och Idol här hos oss.
På lördagen hände dock mycket kul ting. Thomas kom hem från Idol-finalen kl 6 på morgonen så jag stack dit kl 13 för att säga hej och se till att han inte sov bort dagen. Sen åt vi prinskorv. Sen gick vi in till stan och hälsade på Angela och Erica som satt på Espresso house innan vi själva gick o fikade på Roberts café o sen stack vi o fixade en nördig reflex åt mig för det ska man tydligen ha. Så nu vet ni vad jag ger bort i julklapp i år ;)

Sen gick vi hem till honom o åt kyckling- och räksallad och såg på American Psycho. Sjuk! Efteråt insåg vi att isbaneuthyrningen på Stora torg precis stängt men banan är ju öppen.. Så vi tog bilen o hans 42or i skridskor o hockeyklubba och puck o körde dit.. Turades om att åka och satan vad svettig man blev. Men det var riktigt roligt, måste få hit mina skridskor från HBG!!

Väl tillbaka i bilen så frågade han vart vi skulle åka nu. "Ehhhh.. BÅSTAD :D" sa jag. Plötsligt var vi på motorvägen.. Jag fattade ingenting. Men vi var på väg mot Båstad luskade jag fram sen.. Så vi tog en tripp upp till stugan o hade en liten rundvandring. 2,5 grader därinne så vi blev inte så långvariga om man säger så.. Sedan körde vi nerom Pepes innan vi stack hem. Sedan blev det dans o musik o Spotify in på småtimmarna.

Idag stack jag slutligen in till den söndagsöppna stan för att köpa mina första julklappar. Gick därifrån med beslutsångest, julklapp till Danne, en ring till mig och idéer om present till mamma. Jaha så blev det med den här helgen. Me like!

Nu blir det lasagne o avocado o mozarella o En fisk som heter Wanda, förhoppningsvis :)

Puss på alla




Nästan!




molymod bet



Är det inte jul snart? =)

VAFAN, är det JUL snart? Jag har inte köpt en enda julklapp. Jävla skit! Åååhhhhh fast jag har ju iofs rätt mycket tid till att göra det.. Men gäller att hoppa av tummen och ta sig an cykeln istället. Det gäller även att välja rätt dag, sån där fantasirik dag när allting känns perfekt till alla!

Igår var det skola, solning, data, träning.. Idag labbar jag mellan 13 och 18!!!!, är det ens lagligt?! Vetefan asså?

Vad farao köper man till en farmor, en mormor, en morbror, en lillebror, en mamma och en pappa? Funderar på att köpa Armani Code till Danne.. Den är ju så jäääääävla god! Jag har den på min halsduk och är i himlen hela dagarna!




Tredje generationen julklappar!




good HT09




Heeeeej! Idag är en bra dag =)

Vi gick äntligen finally igenom begripliga saker i skolan, och vid 14:15 stod jag och en tant utanför vaccinationsenheten i stan. På 1 min kom det 6 tanter till och vi stod och tjattrade och jag fick anstränga mig för att inse att jag inte var 75+ som de.. Men fan vad kul jag hade.

Där stod vi och bankade på dörren och var sura för att vi iaf inte fick komma in o sätta oss och vänta, fast vi visste ju att de inte öpnnade förrän kl 15. Tillslut öppnade de om vi lovade att hålla oss lugna och komma ihåg våra köplatser själva (jag var tvåa ;) och fick förbli det, tur att gamlingar är så ärliga... idag var de iaf!)

Där satt jag o lyssnade på tjattret i 3 kvart och fick berätta en hel del om mig själv och alla pladdrade på o en liten stum tant  i en hörna fick luft ifrån nåt ibland o ropade "ääärrr deeettt tjagg snaaartrtt.... ?"
"-NAAAAAAAAAJ DE E DE INTE! Först e det hon, sen hon sen hon sen hon sen hon (o.s.v.)...... SEEEEEEN  E DE DEEUU skarru se! Om du håller dig vaken tills dess HEHEHEHEHEHEHEHEHEHE"
typ.. Men jag fick min lilla spruta så småningom, i vänster arm (jag fick välja :D).

Sen gick jag och syndade, d.v.s. lämnade tillbaka en använd tröja. Jag hade den på mig i fredags kväll när vi var ute och när vi kom hem på natten insåg jag att jag glömt klippa av lappen. Morgonen därpå insåg jag även att jag var ful igår och inte trivdes alls i tröjan. MEN SER MAN PÅ, det luktar gott och är inte skrynklig eller någonting!
Och tror ni inte jag fick lämna tebax den ;) jojomen, my luckydaytoday!

Sen var det hem och tvätta och skriva klart mina två labbrapporter, och så blev det :D Nu sitter jag här, färdig med allt viktigt :D Pyttelite öm i armen men annars mår jag som en nötkärna!

Jahaaaa och gudarna vet vad jag ska göra nu.. Plugga lite till när man ändå är igång? Eller se Ullared kanske? Jag vill också rida om Ullared!








mango steady





Jag har ju glömt att presentera mina 3 nya familjemedlemmar! (Olof) Palme har ni kanske redan hört om, min lilla palm. Men hans umgängeskrets har utökats och numera hyser jag även (Anna) Lind och (John F) Kennedy.

Fröken Lind (OBS ej att förväxlas med fröken Lindhe!) växer som en gammal dörr, knakar. Så nu har jag tillsatt en värmande lampa för de mörka timmarna på dygnet. Hon vänder sig efter lampan på typ en halvtimme som ni ser på bilderna. Första bilden är hon (tjejen är den rosa förstås) vänd bort fram lampan men så fort jag satte på den så...




I tur och ordning presenterar jag: Lind, Kennedy och Palme!






Och här är även mitt nya halsband från Lindex! Har letat efter ett liknande skitlänge och detta var både tjock och billigt (99:-) så det e nice :) Blomman är dock avtagbar och tillfällig.







HÅNGEL


wish house




Hej vänner! Nej jag är inte död.. Jag har bara skaffat ett liv - plugg mys plugg. Det är livet!

Jag kom hem från HBG i torsdags och i fredags var det till att börja nya kursen i kemi, den djävligaste av de djävliga. Biokemi... T.o.m värre än organiska kemin men det undrar jag för den kursen made me sick!

I fredags var jag och Emelie så seeeega, jag sov max 3 h den natten och hade inte lust att gå ut.. Men efter en timmes sömn och några sura uppstötningar så slängde Emelie och jag på oss kläder och traskade upp till Sanne och Sofie för förfest. Senare drog vi in till stan, stämplade in på Mårtensson och Emelie och jag var även på The Corner och drack cider och snackade innan vi mötte upp S&S igen och dansade på en upphöjning o puttade ner alla som försökte komma upp ;)

På vägen hem drogs jag och Emelie till människor som hade McDonaldspåsar och tillslut fick vi napp och fick dela på en cheeseburgare. Det var eventuellt det godaste jag någonsin ätit för vi var så sjukligt hungriga just då! Så denna trevliga herre fick sedan skjuts hem på min cykel innan vi lämnade honom och stack hem och spelade spel till kl 5 :) Så det var en rätt lugn men kul kväll!

Lördagen mådde man rätt bra, jag pluggade och sedan stack vi och handlade på City gross, Emelie och jag. 300 spänn för mat. Shit pommes! På kvällen gjorde vi Pasta carbonara och såg på först Djävulen bär Prada och sedan Hairspray =)

Idag är det träning och eventuellt solning då jag är typ GENOMSKINLIG känns det som. Sen är det ny vecka men finns alltid något att se fram emot :)


 







fptv sens



HEJ, väldigt mycket hej! 

Idag vaknade jag av att jag pratade jättehögt. I drömmen satt någon på min sängkant o jag typ halvt skrek "meeeeeh kan du inte komma o lägga dig bredvid mig... joooooo!! :( snääälllaaa" och sen drömde jag världens äckligaste dröm (värre än den när jag hade sex med min egen bror) och den här ggn handlade det om pappa.. Jag blir rädd för mig själv.

Nu har jag fixat tv-avgiften iaf! Det var 30 pers i kö nu med men det gick på ca 5 min.. Sånt gillar vi :) Nu ska jag hoppa in i duuuuschen o sen vandra den långa milen till Elineberg och tandläkaren. Sen ska jag vandra de ytterligare milen in till stan. Sen blir det Halmstad igen ! Och jag stinker FORTFARANDE vitlök från igår.. Stackars tandis :(







bill bios



HHHHEEJJJ med väldigt mycket vitlöksandedräkt. Vi är familjen Stinkbomb just nu, vi åt vitlöksbröd ikväll när vi var ute och firade mamsen. Men det var mysigt i alla fall! Vi pratade om bl.a bröstvårtor.

Nu tänkte jag faktiskt gå upp och socialisera, jag har suttit här och segat och kollat igenom en himla massa gamla bilder, sjukt roligt! Och fy fan vad man sett ut vissa ggr man varit ute.. jaja jag skyller på alkoholen. Sosso, vi måste kolla igenom alla dessa när du kommer hem igen.

Jag vill ha sommar :(








seut jing




SÅDAAARRJJAAA! Då var årets sista tenta avklarad, eller "avklarad" eller hur man ska sä! Igår var jag 100% säker på att jag skulle få IG. Idag är jag visserligen bara 85% säker, men det betyder också att det gick aningen bättrenän jag vågat hoppas. Jag kommer inte få 3 poäng, jag kommer få minst 30! Godkänt är ju dock 50 men ändå. Allt är bättre än 3 p. Och framför allt mindre piniiiit!


Herrejössenamn vad svinigt kallt det är. När jag cyklade hemifrån halv 9 var det 5 minus ute och jag äger ingen tjock jacka asså. Nu är det bara 1 minus, men ser också att det börjar komma liide lide moln som pryder den annars klarblå skyn, kan det betyda SNÖ IKVÄLL KANSKE!?

Nu ska jag i alla fall in till stan och shoppa. Eventuellt en klänning på Gina som jag kan ha på fredag när vi ska ut o fira Emelie här i Halmstad.. Fan vad taggade vi är! Sen blir det Helsingborg över natten, mamma fyller år och vi ska ut och käka. Tandläkaren väntar imorgon! Eventuellt vaccin med..  Sen blir det tillbaka till Halmstad och eventuellt bio.    :)



Grattis mams!!



ergh no




Ha! Seröst, radiotjänsten öppnade nyss, och det är redan 30 pers i telefonkö. Folk köar för att få betala! Isn't that sick? YES, så in Mys ass att jag tänker få det på min mobilräkning. Foock it I leave!








upsee hue




Morrn sleepers!

Idag skrällde Soft harp kl 6:30, 5 min senare var jag uppe och pigg som ett fyllo i sin bästa mängd. Det var snabb övning i skolan mellan 8-9, nu är skoldagen slut men jag sitter fortfarande här. Pigg! Jag kan ju inte börja plugga nu precis, ha. Naj!

Det får nog bli en sväng till gymmet även om jag inte skulle dit förrän tentan var avklarad, var det någon som sa.. Men så får det bli! 30 min Cross, lide styrka, jag i min ensamhet på gymmet. Kanske ska ta och passa på att basta med när det inte är folk? Hmm. Ja kanske de! Måste man raka benen om man ska basta och duscha offentligt? Tur mina e epilerade då!

Nu ska jag ringa Raditjänst. För tar man inte tag i saker så blir det aldrig gjort. Lär er det!




Ställ dig upp.
Lägg armarna om dig.
Hur känns det att krama något underbart? ;)