Who?

Jahaaa... Då var man hemma igen :)
Kanske inte efter världens mest spännande resa men det var iaf underbat, slappt, soligt och allt. Vi brände oss första dagen o kunde inte sola förrän typ de 2-3 sista dagarna. Vi har badat i poolen och i havet, var ca 20 grader i havet.. Snorklade lite, såg en sjöstjärna med blåa taggar, annars inget spännande ^^
Sen har vi promenerat flera mil längs de underbara strandpromenaderna. Jag har köpt en väska i Marockanskt skinn, en klänning, en plånbok... Lagom mycket, lagom billigt.
Go semester med andra ord :)

Kom hem igårkväll och har ätit buffé till frukost, lunch och middag 7 dagar i sträck. Minst 3 tallrikar varje buffé. Fatta tjockigt! Så vet ni vad jag ätit idag? Jo. En skål gröt. EN. Betona EEEEEEEEEENNNNNNNN. Kl 8:30 imorse. Sen tog jag Swebus till Halmstad och hade lektion och blev kallad nigger. Fram till klockan halv 6, då jag slurpade i mig en Naturdiet med Jordgubbssmak, sån måltidsersättning. Jag var inte ens hungrig då. Inte ätit sen dess. Vanligtvis är jag hungrig alltid. Men detta känns jävligt bra :)

Till råga på allt så har Erica flyttat in!  Vi ska bo tillsammans här, hon är 32 år och från Lerum utanför Göteborg. Jag måste säga att det är jävligt roligt att ha någon att bo med. Jag är nöjd :) Hon är även vegetarian så hon kanske kan få mig på andra banor, medan jag har förbjudit choklad/chips och framför allt VITT BRÖD, så nu ska hon gå ner 15 kg, och jag 5. Detta blir kul :)

Känns som om jag tappar hela livet i HBG. Någon säger motsatsen, men ändå pratar jag med en i tele som då berättar att den andra snackat skit om mig, medan hon sagt motsatsen till mig. Härligt att vissa inte kan mogna ens över 20 års ålder, eller vad säger ni? Shit.

Imorgon har jag lektion på eftermiddagen, sedan ska jag åka till Båstad och gå till Sand med MOAAAA och spana in  nya kockarna! Och snacka så jävla massa skit att folk kommer sitta och gaaapa  vid bordet bredvid! Mahaaaaa..

Sen ska mamma och jag sova i Båstad tis-ons. Ska bli fint väder på onsdag, så vi ska klippa i trädgården och sånt. Faaeeen vad härligt det ska bli. :) Sen åker jag nog med mamma tillbaka och skippar lektionerna på torsdag. Känner att det är några gamla eviga polare jag behöver träffa hemma. Utgång i helgen med, antar I?

Fick förresten reda på att jag klarade Cellviolofin, okej, det ordet skrev jag samtidigt som jag kollade på TV. JA JAG KLARADE CELLBIOLOGIn! WOHO! FAST det e bara det att de sänkte G-gränsen till 50% istället för 60%. Anledning? För många fick IG. Och jag hade 1,5 p från G om de inte sänkt gränsen. Men jag klarade det alltså, och flera andra som inte heller trott det, fast 18 fick ändå IG...  Bara Zoofysiologin kvar nu.  I HOPE.

Erica har gått och lagt sig. Borde jag med. Men borde smörja in kroppen liiide. För jag är faktiskt brun. Väldigt brun. Men har redan börjat fjälla så det lär vara borta imorgon. Till helgen i a f. Jävla skit alltså! Det känns nice att jag skriver detta som om ingen läser, för det är väl så det ska va? :)


BTW, rubriken.. Från 2 and ½ men idag. Så jääävla bra, Jake säger det hela tiden^^ Haha. Asså jag är så tråkig satt jag gäspar. Sorry dudes! HÓLA!

Stissig

Ja, jag ska alltså upp om 8 timmar, jag har varken packat färdigt eller duschat. Ingenting som jag skulle alltså. Jag har sovit 3 timmar i natt, och kommer sova 3 den kommande också, så det blir nog att sova på planet ändå. jag fick för mig att det tog 1 eller två timmar, det gjorde det väl till Egypten? Eller ja. Antagligen inte, men.. Då hade man ju Sofia som kunde underhålla en med sitt "-....tänkte jag säga. Och det gjorde jag ju nu också... OKEJ SKITSAMMA" . Haha.







Jag måste verkligen duscha nu. 
Mitt hår tar ju liksom 3 timmar på sig att torka.
Och man ska inte lägga sig med blött hår!
Hoppas ni har en mysig lördagskväll folk :)




NUTS





VARFÖR KAN MAN INTE GÖRA FLER RADBRYTNINGAR! Jävla tillfälliga bloggdesign, du blir inte långvarig!










To keep it up

"Hmmm.. Ajrå. Jag var på Valentine och försökte komma in med en gratisbiljett till Moon! Haha, och vid det laget hade redan Anna och Therese kommit in på Moon för 80 spänn per skalle..."

Ja, som sagt. Och de blev inte överlyckliga när det visade sig att jag ljugit och inte alls det "fixat" in alla på Moon, utan på Valentine! Faktiskt 22 års gräns där, och inte 18 som på Moon =) Me like! Samt att det var gratis inträde på Valentine!

Så där var vi sedan och dansade hela natten long, så fort det blev en glänta på dansgolvet intog jag och Anna den och fyllde den totalt :) Riktigt roligt och svettigt, skitbra blandad musik för att va ett sånt ställe, tyvärr noll svenska killar.. Men de kan ju dansa, de andra :)

Så vi stod och dansade bl.a. med våra spegelbilder.. (Studenten, någon?). Sen stängde de 03:40, konstig tid, yes? Då träffade jag Kimmie utanför, en kompis från HBG. Först var han otrevlig men sen blev det bättre. Vi börjar alltid mucka när vi e lite på lyset.. Sen slutar det med att båda tar på sig skulden och så kramas vi en stund. Haha, som typ när vi träffades på Tivoli och jag ska att han hade fin mustasch. Han var helt fullkomligt övertygad om att jag var ironisk och drev med honom, men det gjorde jag faktiskt inte! Haha.. Slutade också med att han bara kom fram "Lollooo.... e du suur....".. Haha. Jo, men jag gillar Kimmie. Kimmie är Kimmie helt enkelt.

Ja, sen ringde i alla fall Anna och jag till hennes pojkvän som körde från Torup ett antal mil utanför Halmstad, bara för att hämta hem sin odrägliga flickvän. Så fick jag skjuts hem i alla fall.

Vanligtvis jävlas jag med mig själv genom att lägga 100 omtåliga grejor i min säng när jag ska ut, till min stora förtret, för jag vet hur gärna man bara vill kasta sig däri när man kommer hem, och det har hänt att jag slängt mig på glasfigurerna typ.. Men den här ggn låg det bara en stor klädhög, så jag lade mina kläder överst och sen mig själv ovanpå typ. Där slocknade jag.

Jag FLÖG bokstavligt talat upp ur sängen kl halv 9, tre och en halvtimme senare, när jag satt alarm. Fy fan vad mitt huvud bultade där ett tag. Usch.. När jag ställde mig halvnäck framför spegeln så fann jag till min "stora" glädje att det satt en tjuga på mitt bröst. Den hade typ smält fast och satt som berget så jag var tvungen att skratta en stund. Tight och svettigt, någon?

Efter att jag tömt kylskåpet på paprika, leverpastej och ett helt jävla paket sylta så blev det till att ta Swebus till HBG. Då mådde man inte hallon, den bussresan. Satt där och förbannade Anna och vinet. Mest Anna. Sen hämtade min älskade mor & far mig på Knutpunkten, varpå vi växlade pengar till resan, och sedan åkte hem. Sedan följde jag med Danne och pappa ut och övningskörde, ja, det behöver inte sägas att dennes bilkörningskunskapslärning går aningen hurtigare än det gjorde för mig. Jag hade dock mest tråkigt i bakluckan.. Eller baksätet. Satt och googlade "varm i kragen/jackan/byxorna" med mobilen, jag kunde inte komma på vad man säger. Varm i kläderna var det förstås. Ååh, NUT.

Nu har jag avnjutit en delikat hemmalagad icke smaklös och djupfryst (för att inte glömma omfryst 10 ggr) middag. Tyvärr blev det kokta morötter och palsternacka på det, samt ris. Det är typ vad jag levt på de senaste 3 veckorna.

Nu ska jag faktiskt packa! Har lagt fram lite saker, det är ju inte alls svårt att packa! Jag köper fan bara sommarkläder ju, även på vintern. "Jo, men det blir snyggt när man blir brun sen i sommar.." Ja, vad är inte snyggt då?

Så ja, jag ska ha en trevlig semester :) Kommer nog skicka någon bild till bilddagboken, kanske blogga från mobilen om det går (???).

Känns som om jag ska vara borta en månad. Funderade helt seriöst på att stänga av elementen i Halmstad innan jag åkte därifrån idag. Men jag blir ju sambo när jag flyttar hem igen, så huset måste väl värma upp lite.

Ha det gött här hemma allesammans! Våren har ju faktiskt kommit hit nu med :)




Lojsemannen ♥
+46 (0) 73 696 6062 (snålar nog med sms dock!)

Emotand!

Om man skriver "fontänen" med T9 på mobilen så blir det emotand :D

Det var skitroligt igår och inatt! Jag och Anna började som sagt shotta vodka, som jag hade svårigeheter att få ner, och därför fick hålla det i munnen jättelänge.. Asså, kan man spy upp nåt man inte ens svalt än?

Sen stack vi iallafall ett antal "Karatefylla"-spelningar senare till Hanna på Nyhem, och där var Deniz, Erika, Angela, Sara, Ellen och så Hanna. Sen kom även Annas kompis Therese som tydligen varit bästa kompis med Lina Christiansson från min klass i Svalöv! Heftigt!

Jag och Anna var fullast.. Anna märkte inte ens när jag bytte hennes cider mot vin, hon bara rynkade på näsan och drack upp = skrattattack för min del, låg på golvet och flabbade.. och då trodde alla jag fått i mig för mycket. Vadå, det var faktiskt jävligt kul :P

Sen så gick vi in till stan, alla utom Sara, Erika och Ellen.. Så blev det först Tequila shots på Harrys, sen inom Mårtenssons för att försöka komma in där trots att det e stenhård 23gräns, och vi fick typ komma in, men de stängde om en halvtimme. Hallå? Klockan var halv 1? Så vi gick vidare till Moon, eller vi skulle dit, då jag hade gratis inträde dit med en vän, fram till halv 1. Och då var kl kvart i ... Så jag tjatade på vakten, "snääällaaaa, hon fyller år idag, min kompis!" och han bara "Ja, jag är ledsen tjejen, men det är inte jag som bestämmer. Och vet du varför? Du är på fel nattklubb!"

Hmmm.. Ajrå. Jag var på Valentine och försökte komma in med en gratisbiljett till Moon! Haha, och vid det laget hade redan Anna och Therese kommit in på Moon för 80 spänn per skalle...

Jag får berätta mer sen, LILLEBROR SKA ÖVNINGSKÖRA och jag ska åka med! We're gonna die, som min kära vän Anna brukar säga 1 minut innan tenta :)

I've left hell!

Sista tentan är avklarad!!!! Inget jobbigt kvar innan jag drar till Spanien på söndag! Massa kul ikväll! WOHOOOOOOOO....

Anna och jag har varit så duktiga så vi delade på en Kebabpizza special och Anna har redan dragit en cider, så nu ska jag in i duschen ska vi shotta vodka för ikväll ska INTE BLI LUGNT!! //LOLLOOOOO

PS Jag har så jävla bra musik, KARATEFYLLA ÄR BÄSTR FÖR ALLTID!!! //Lollo


Nu är det in i dimman!!!! hahaha... vi ska ha så jävla roligt ikäll/natt.. ingen ska gå nykter...///// Anna


"Nu."

Ååååh! Jag finner inga ord för hur ljuuuvligt det var att sitta i shorts och linne (ja!) på förmiddagen, riktigt känna hur solen brända på ansikte och hals..
Jag har så länge jag kan minnas haft så att om det är något jag skulle vilja återuppleva om och om och om igen när jag dött, så har jag tänkt "Nu." till vissa situationer. Minns att jag gjorde det när jag var typ högst 10 år och åt en macka med riktigt mycket makrill i tomatsås, och majonnäs.. Och just när jag tog första stora tuggan och smaken bara strömmar över i hela munnen..... Då. "Nu".

Det har blivit en del "Nu" på senaste tiden. Ett tag (säkert ett halvår) glömde jag bort det, och när jag väl kom på det igen så fanns det massa tillfällen som jag ångrade att jag inte tänka "Nu" på. Fattar ni, tänk om man skulle få återuppleva alla de stunder igen, efter varandra! Och få känslan man hade just då! Även om jag förätit mig på makrill nu, så tyckte jag ju att det var något så speciellt den där dagen när allt började för 10-11 år sedan. Och även om jag  inte fortfarande är kär i Fredde Åslund så kommer jag ändå att njuta och vara lycklig varje gång jag fick pussa honom på Ryska posten.

Hahaha. På tal om lite mindre seriöst snack, det körde precis förbi en kille (som liknade Reagan från Nya Zeeland!) i en blå Passat med ett släp. Haha, det roliga var, att jag tror han hade fingret i hjärnan. Asså jag riktigt såg hur han rotade runt i vänster näsborre medan han höll höger hand på ratten. Han var nog inte beredd att jag skulle sitta vid min utsiktsplats vid köksbordet och inte låta någonting undgå mig..

Ja, jag har pluggat lite idag. Fattar ni, nästa gång jag skriver här så kommer jag inte sitta och tjata om mitt jävla plugg längre! Imorgon är sista tentan! Och det kommer gå åt helvete! :P Det har varit så jävla mycket saker att ta in. Ja, jag snackar fortfarande om plugget. Men faktiskt, nu när jag nyss kollade gamla övningstentor på högskolans hemsida så kunde jag faktiskt en hel del frågor. Så det är bara att hoppas!

Så tentan börjar 15:00 imorgon. Ska till UM på förmiddagen och missar väl en eller två timmars plugg där.. Fan! Jaja, sen blir det plugg med Anna och Angela timmen innan tenta. Efter tentan (man får sitta till 19:00 men jag döör om jag måste det), så blir det hem, duscha och fixa till sig och sen är det inflyttningsfest hos Hanna! Sen skulle visst Marcus ha tentafest, så det hade varit riktigt kul om alla kunde mötas upp sen och klass-supa ihop.. Tror inte det kommer bli utgång i stan, alla är nog ganska utslagna efter de här hektiska veckorna..

Och jag ska åka Swebus ner till Helsingborg kl 11:45 på lördag, hem och sola, och sedan gå ut och gå en lång promenad med Sossofia. Innan dess ska jag hinna tömma kylskåpet i min mage, packa ner saker, och jag har TVÅ rullväskor som ska med till HBG, en fetestor och en lite mindre. Och jag kunde inte fatta hur det skulle gå till, var ska jag ha alla kläder om den lilla väskan ska ta all plats i den store? Så fick jag en smart idé.. Jag kan ju lägga kläder i den lilla väskan i den store! :P + att förhoppningsvis behöver man inte så mycket kläder med ner till värmen, mamma säger att det inte bli lägre temp än 17-18 grader på kvällarna, det e ju shorts och linne hela natten för helvete. Åååh vad skönt det ska bli nu!

Så, nu får det bli lite mer plugg tror jag! Håll tummarna för mig imorgon eftermiddag TACK!

LOVIE

Just nu vill jag leva!

Why should I?

I walked away,
and you don't know
that I was crying...

B' cause I can't stop loving you
No I can't stop loving you
No I won't stop loving you
Why should I?

Can't stop loving you - Phil Collins
Helt otroligt fin låt!



Saknats lite uppdatering idag. Gubben var på besök hos tanten idag igen. Dagtid. Sofia kom på att det kanske är hennes bror.... Fan vad tråkigt isåfall!

Jag har inte åstadkommit mycket mer vettigt idag. Är på fråga 16 av 36, och ja, igår fick jag inte lägga mig innan jag gjort alla. Men jag lade mig efter 5. Det känns inte så bra, nej.

Men däremot känns det bra att jag tog tag i att dra ut och jogga! Märker att det räcker inte att dra ner på maten, eller jo kanske väldigt sakta, men det har inte jag tid med!

Så jag kom in för 20 min sedan efter min s.k. joggingrunda.

Dåligt: Att jag tänkte springa två varv runt husen utan stopp. Sprang ett och sen låg jag död på golvet i hallen.
Bra: Ett varv är på 1,2 km och inte 500 meter som jag trodde! Så innan sommaren är här ska jag orka med 2 varv :)

Men det är ju olika från dag till dag. Idag var det ingen bra dag. Jag kör alltid att jag inte får andas med munne, bara näsan, och det jobbiga var nu att det kom typ inte in luft i näsan, vet inte om snoret klumpade sig men även om jag snöt mig så blev det typ vacuum i näsan när jag försökte andas. Sjukt obehagligt ju!


För övrigt har jag legat ute och solat idag på dagen, och fick fan lite färg idag också! Solen tar fan bra (i ansiktet, eftersom jag har mössa och vinterjacka). Sen ringde Anne mitt på dan och vi fick för oss att vi inte träffats sedan den 9 januari, men vi träffádes på min födelsedag.. Men det är ändå för länge! Riktigt välbehövt telefonsamtal för min del :) Partyparty snart! <3

Nu ska jag fortsätta plugga. Klockan är ju faktiskt inte så mycket! Så det hinner nog bli en del frågor till :)


Vad har ni gjort för kul idag, vänner?

Messmör

...är jag sugen på nu. Men den här annars så välsorterade ICAaffären runt hörnet typ, bojkottar messmör? Vafan, bojkotta nåt annat istället!

Ja, då har man alltså pluggat! Vad sa jag, skulle alla frågor vara klara innan jag lade mig? Okej. Jag har gjort 5 frågor. Av 36. Och ändå säger jag GODNATT
(+ att krokiga gubben left the house 21:15 tyvärr, så det blev ingen övernattning för gumman! En gång om året är nog ändå mer än hon egentligen klarar av, och han med, med tanke på hur han går!)

Sov  gott!

Och guuuud vad mycket bättre mitt liv blir om Emelie/Sanne/Sofie kommer in här i höst! Eller i alla fall någon av dem! HOPPAS!!!

Uppdatering; Tanten T

Det händer saker på tantfronten! Igår gick hon t.ex. ut i sin vårjacka som inte är grön :( Men hon glömde inte hatten i alla fall!



Och mer! Idag fick hon herrbesök, men den här gången fick jag det på bild! Yeaaaa, och lika krokig som sist, I tell yo!





Tråkigt? Jag? Störd? Njaa.... Det är tråkigt att plugga. Tog 1,5 h attbara LÄSA igenom alla anteckningar till Zoofysiologin.. men jaja. Nu ska jag göra instuderingsfrågorna, innan dess får jag inte lägga mig. Okey, it's gonna be late today.

 Mina skola som jag gillar mer o mer :)  Storm i Halmstad idag, I told ya!



Nä nu jävlar måste jag verkligen plugga. Faaaaaaaaan. Jag längtar till fredag efter kl 19 :D



Nån som vill komma och festa i Halmstad? ;)

Tuffe juee

Men haj! Jag har inte börjat plugga... Jag sitter och filosoferar istället. Och ni som inte har Telenor och alltså inte fått mitt massutskick  (Moa, Johanna, Sofia och Emelie) kan ju bara keep on reading, för detta är tuffe :O

Johanna x 2, Cecilia, Jonna, Pernilla, Erika, Hanna, Sofia, Tina, Angela, Monica, Angelica, Lisa, Linda, Tilda, Linnea o.s.v

VAD har dessa människor gemensamt?

1. De är tjejer
2. De går i min klass
3. Alla deras fucking namn slutar på A !!

Är det bara jag som tycker det är årets upptäckt?! Det e ju aaaaaaaaasballt fan! SICK!

Fast nu började jag tänka vidare.. Det e ju jevvla vanligt att tjejnamn slutar på A märker jag.. Sofia, Johanna, Moa, Elvira, Linnea, Kajsa, Lisa, Emma, Anita, Jessica, Sandra....

Men det e lika coolt ändåååååååååå(n)! So that so! Nä nu ska jag faktiskt plugga. Seriöst. Iaf dra ut anteckningarna från blocket.

Ge mig middagsinspiration, pleaaaaaase!

Tenta-ångest?


Usch!

http://nyheter.se.msn.com/article.aspx?cp-documentid=15153759

Var tvungen att klistra in denna, om grisar som kokas levande. De skulle vara bedövade och "sövda" men vaknade i grytan. Fy fan!

Och nej, jag har varken kommit till pluggning eller solning. Men nu så!

Eskimåstek

Efter tentan åkte jag hem för att plugga på zoologisk fysiologi, som jag har tenta i på fredag, och som jag inte ens BÖRJAT på. Hmm. För när skulle jag haft tid med det? Ja, nu de senaste timmarna kanske?

För när jag åkte från skolan, så var det ett så sjukt sjuhelsikes jävla fucking underbart väder! Minus vinden. Fy saaaaaaaaaatan vad det bloooowwwwwste. En tant välte på Stora Torg. Inte en cykel stod upp på  stora cykelparkeringen på skolan. Jag fick grus i ögonen utanför ICA! Kan det bli värre?!

Men jag kunde ju inte låta så mycket D-vitamin gå till spillo. Så väl hemma så pälsade jag på mig så jag såg ut som en eskimå, fleecetröja, vinterjacka med luva, samt örongrejor (såna man klämmer fast, sjukt bra!), och lade mig på baksidan i en stol för att lyssna på "Lay all your love on me" om o om o om o om o om o om igeeeen, in o ut, ut och in, ja i alla fall, där låg jag. Typ en timme tror jag? Tror jag somnade en stund med. Det är vanligtvis alltid lä på min baksida, men inte idag. Det blåser från höger till vänster, från in till ut, från upp till ner. Jag har ett hål på knät i mina mjukis, typ all världens luft var nog inne och vände där minst en gång idag.

Sen när jag väl bestämde mig för att gå in så satte jag ner fötterna på träet och OH, det var ju uppvärmt! Så jag låg i fosterställning på trägolvet med solen i ansiktet med ett enda stort nöjt smajl. Det var så jävla skönt.. Efter en stund skulle jag kravla mig några dm in i huset, men då jag fick upp huvudet på det lilla trappsteget så fann jag att det var fan redi najs o ligga me huet därjominsann! Så det blev ett par låtar till där ute i solen.

Solen försvann ett tag nu, skulle egentligen in och blogga tidigare och sen ut o sola kl 14 igen, men då var det lite skyar, så nu har jag hjulat rundor i huset istället. Intepluggat, med andra ord.

Och det ser ut att få bli lite mer inteplugg idag, för nu kommer solajäveln fram igen trorja! Wohoo ESKIIMÅÅSTEEEEEEEK!

Samt att jag har fått ett sms, från ett nummer jag inte lagt in.... Det stod "Tja hur va semestern", numret finns inte från Eniro och personen i fråga svarar inte på mitt "Hej! Vems nummer? Semestern börjar på söndag..", för den tog säkert jätteilla upp att jag inte hade numret inlagt. Ja, men säg vem du är så kanske jag kan förklara mig?

Man tror alltid att "åh, nu e det nån rolig person :D:D:D" när man fått ett sms från ett oinlagt nummer. Sen är det alltid från nån gammal tråkig som man pratat med 2 ggr men som gärna vill att det ska bli 3. Jaja, den här ggn kanske det är någon rolig, vem vet?
Varför kan inte nån snygging leta upp mitt nummer på eniro och skicka nåt fyllesms, och sen dagen efter be om ursäkt för att den letat upp mitt nummer, kanske lite opassande bla bla bla, och sen avsluta med nnåt typ "men jag tycker ju att du är så söt!" eller nåt. Det har jag ju gjort flera gånger! Kom igen för fan, och våga gör bort er! lite... Mesar!

Åååh soooooooooooooool, adios amigos nu blire schteeek!


I'll be watching yo

Tack alla ni som tänkte på mig på tentan idag! Mormor ringde igårkväll bara för att säga att hon skulle tänka på mig ("mer än vanligt") mellan 9-13. Det har hon sagt varje gång jag skrivit prov/förhör sen jag började skolan. Och det har fan gått varje gång! Tack vare mormormor, vad vore jag utan henne... Nothing. :)

Ja, men hur gick tentan då!?! Jaa... jo... eh, för det första låg jag o lyssnade på musik till 2:15 inatt. Sen kunde jag inte somna. Sen vaknade jag var 5:te minut, så när alarmet väl gick igång kl 7 då var jag typ nyinsomnad, sov alltså inte så djupt, så jag bara flöög upp ur sängen o skulle plugga. Fast det blev att jag satt och käkade extra massa god frukost och sneglade leende ut på den blåa himlen. Hann läsa igenom hälften av anteckningarna på bussen, resten skulle jag ta när jag kom till skolan, men då hade alla redan gått in och satt sig, så det gjorde jag, och inga anteckningar får man ha då, i helvete heller.. Man får ha lösa pennor, suddigum. Plastflaska med dricka. Lite småsnacks. Man får visa legetimation när man går in i salen, och när man går ut. Både kårleg och vanligt. Går man på toa ska man skriva vilken sekund man gick på toa, och vilken sekund man kom ut.

Och varför känns det som om tentavakterna alltid sitter och sneglar på mig av 50 elever i en 50 meter avlång sal!? Är det för att jag ser skum ut? Eller för att jag sitter och kollar på dem? Ja, men det är ju bara för att se om de tittar på mig! Sen när de går förbi en och kollar så får jag blackout, så jag kan aldrig skriva nåt, jag kollar på dem o försöker se lite nervöst snäll ut, men det enda man får tillbaka är en sur kärringa-"I'll be watching yo"-blick.

Hursomhelst. Nu ska jag berätta hur det gick. Njoo... Jag räknar alltid ihop poängen som jag möjligen kan få, och det blev 39p. Av 67p. G är 40p.  Men som sagt, jag var jävligt snålräknande, och den ena av våra två cellbiologilärare gillar mig tror jag, så det är verkligen bara att hålla tummarna! Och nej, hon är kvinnlig!

Det kändes ändå som om jag pluggat rätt bra.. Alla de saker jag inte kunde på provet hade jag aldrig hört talas om, eller läst en gång o tänkt att, nä, det kommer inte. Så det jag väl pluggat på kunde jag ju i alla fall, så det hade ju inte hjälp om jag pluggat mer den morgonen eller så!

Självklart frågade de knappt någonting av alla de stora cykler som jag och Erika och Anna suttit som fjun (haha, va!?) o försökt få ihop.. Kanske bäst så.

Skrubb!

Okej. För det här har jag ju verkligen tid med.

Anna kom hit vid 19 och vi satt och "pluggade" till kl 23, d.v.s vi åt morötter och drack te och skrattade åt små påhittade enzymer, man kan i stort sätt ta allt och sätta till "-as" på slutet. Vissa behöver inte mycket för att ha kul.. :)

Men så nu sitter jag och har lite ångest. Klockan är mycket, jag ska sätta alarm på kl 7 för att jag åka härifrån runt 8 imorgon, och innan dess hinna plugga. Tentan är mellan 9-13, eller hur länge man nu behöver sitta. Vissa har jag hört redan gett upp, de tänker inte ens gå dit och försöka.

Men okej, lite kul har jag gjort idag! Förutom att jag fick för mig att jag skulle skrubba min kropp tills den blödde, kände mig lite ofräsch. Jag gick till ICA för att köpa... dam-ta-ta! TOAPAPPER! Köpte fan 16 rullar! Euroshopper faktiskt! Fetebra. Sen hade de inga fräscha tvättsvampar till kroppen, så ni vet såna små gula, med en grön hård sida? Som man typ diskar med? Ja.. En sån blev det. Rev upp lite sår på ryggen, för övrigt var det bra! Jag såg typ ut som om nån skalat mig med ett rivjärn och sen satt ihop mig igen med Karlssons! Efter det gick jag och solade, för det tar ju bättre när man tagit bort 13,7 kg döda hudceller. Om det gjorde det? Ne. 

Annars har Johanna mest tjatat på mig att fixa hennes nya blogg, men det var nog bra att hon bad hon andra, för den blev fan snygg :P Och Moa och jag har snackat äckliga saker. Men roliga ;)

Nä, fy fan vad jag behöver plugga nu. Uschuschusch!! Vill inte tänka på det. Citronsyracykeln, Calvincykeln, fotosyntesen, glykolysen, elektrontransportkedjan, replikationen, HERE I COME

Tänk på mig imorgon kära vänner!

Pray!

Stryka över

Kom inte i säng förrän runt 1:30 igår.. Jag som skulle lägga mig i tid för att vara uppe med tuppen och råplugga! Men nej?
Jag vaknade i alla fall 10:55. Kunde varit 12:30, då hade det varit riktigt illa. Men nu har jag käkat en av mina två dagliga skålar med havregrynsgröt (jag äter för att det är gott!), samt en macka med leverpastej och tomat (antioxidanter, here I come!), samt checkat min BDB och Facebook, som är högsta prio var dag.

Skönt att det är kasst väder idag. Annars hade man inte velat sitta inne och plugga hela dagen, men nu känns det rätt bra! Tänkte ringa hit Anna, Hanna, Angela och Erika sen så att vi kan plugga lite ihop, fråga varandra saker o.s.v.. Men först måste jag reda ut en del saker. Ensam.

Ska bli så himla kul att designa bloggen efter semestern! Om Erika låter mig ha tid till det vill säga. Hon ska nämligen få mig att plugga satan. Och hon vill gå ner i vikt så jag ska förbjuda choklad, godis, vitt bröd, chips och annat snacks i mitt hus. Då får hon fan äta det på gatan! Tydligen ska hon varje kväll förhöra mig på det vi gick igenom i skolan.. Känns inte så bad faktiskt! Det är ju bättre det än att man sitter och snokar på Facebook på samma personer, om och om och om igen. En vacker dag står det "Nu kan du se vilka som besökt din sida senaste månaden;
Louise: 3756 ggr
Johan: 15 ggr
Anna: 11 ggr"

Jag skulle inte bli det minsta förvånad.

Nu ska jag sätta mig med överstrykningspennan en stund.

Ibland undrar man fan om det inte vore bättre och mer sparsamt att stryka över det man INTE ska kunna.

BRB!

Fena

Woho! Jag har gjort om min design för första ggn! Tack vare sidan som MLI länkat till.

Det gick fan på ett par minuter! Bara klippa och klistra och grajor. Och det blev rätt fint för att vara preliminärt, eller hur? :)

Jag är en FENA!




Gud gav mannen en hjärna och en penis, men inte tillräckligt med blod för att båda ska fungera samtidigt.


Nu är det VERKLIGEN sovedax här.

Sov sött, mina sköna!

Världens vatten

Nu sitter jag och pratar med Robin. Är så otroligt nöjd med vad jag åstadkommit de senaste timmarna..  ja, och att jag pratar med Robin förstås! :P Menmen... Jag kom inte igång med plugget på riktigt förrän typ kl 18. Det e riktigt illa!

Men nu körde jag igenom alla anteckningar och gjorde två övningstentor, jag blev klar med sista frågan typ.. 23:57.

Jag har i ialla fall hursomhelst bestämt mig för att jag ska stanna i Halmstad tills nästa lördag och inte åka hem 21:30 med Swebus på fredagkväll. Jag ska festa på högskolaaaaaaaan!!! Å det ska bli så jävla kul!! Hundratals elever som haft tenta och pluggat oavbrutet i 3 veckor, och som bor i samma område i olika lägenheter.. Vi kommer gå från lägenhet till lägenhet.... Jag ska ragga Facebookvänner ;)
Nu har jag haft 2 vita helger, tänkte nästan ha två till förutom ett par drinkar på Teneriffa då, men asså.... är det fest på fredag... så ska jag S U P A. Inte mer än vanligt, jag drar väl nån vinflaska och hoppas att det inte bjuds på mer för det klarar jag inte av.. Men hoppas att Anna och Hanna och Johanna (Haha, tänk så hade man haft de tre namnen.. Anna Hanna Johanna Johannesson, angenämt!), ja, hursomhelst, jag hoppas att de vill följa med in till stan efteråt och dansa lide dåja.. Känns som om det var evigheter sedan..

Nu måste jag berätta en kisshistoria! Kolla här.. Jag har börjat leva ännu mer hälsosamt än innan! Förutom att jag inte äter chips, godis, ost och dricker läsk (förutom som späe/blannevann/groggvirke), så gör jag ca 500 situps om dagen.. 100 varje gång. Och mellan 94 och 100 så gör jag riktigt såna krystade så att man nästan sätter sig upp.. Det e så jävla skönt efteråt!
Men ja.. back to pink. Jag har nog druckit ca 5 liter vatten idag. När jag blir hungrig så dricker jag vatten istället. Och eftersom jag alltid är hungrig...

Så nu har jag slut på toapapper sedan 48 timmar tillbaka ca. På den ena toan har jag näsdukar och på den andra har jag en hushållsrulle. Så man kan kort sagt säga att jag spenderar största delen av min tid på toan, så jag borde sätta upp tentaanteckningar i ansiktshöjd där inne. Tar jag till nästa tenta.

Nä, jag skiter i att berätta kisshistorien. Jag orkar inte. Jag sitter och lyssnar på "Right here waiting for you" med Richard Marx...

Andra låtar på spellistan är Dance with somebody (Mando Diao), Can't stop loving you (Phil Collins), La Voix (Malena Ernman), What's up (4 Non Blondes), Flying without wings (Westlife) och Det snurrar i min skalle (Familjen).. Det är jäävligt förvirrande när man sitter och lyssnar på en sorglig kärlekslåt osså bara kommer värsta BOMBOM, från ett humör till ett annat, men är man känslosam/känslig o det kommer en rolig pigg låt så blir man inte glad, man blir aggressiv! Så nu måste jag ställa mig på händer och göra 10 armhävningar en dm upp o ner som jag gör typ 4ggr om dagen för att jag ska lugna mig.

Jag borde nog sova.

Kärlek!

Förresten så har jag slutat spola på toan (vid det lilla) eftersom jag tar slut på världens vatten! Får jag besök blir det dock ändring, I swear?

More love!

Bild

Okey! Jag har inte börjat plugga än förstås.

Tänkte bara uppdatera lite:

Ödet för ägget som skulle kokas i en mugg i morse (läs mer i inlägget nedan):


Och slutligen, en bild på Tanten T! Jag vet inte om det här är lagligt. Men hon är ju så söt! Kryper runt i sina underjordiska tunnlar:


Jag vill avsluta med ett pluggtips: ha aldrig en slinky (Ace Ventura-slinky FFS!) på köksbordet när du ska plugga. Det blir inget gjort.

Nä, nu SKA jag faktiskt plugga!

Kommentera gärna lite så jag vet vem som läser :) SOSSO OCKSÅ!

Morny morny!

(Med högtalarröst): GODMORGON godmorgon godmorgon! HÄRLIG dag idag va! Ja, solen skiner, grannarnas nattgäster börjar vingla runt utanför mitt hus för att försöka hitta hem, ser ut som några jävla zombies (typ Shaun of the dead) efter att de förmodligen sagt "Ja, jo, men... Klart jag hittar hem härifrån."  De går fan runt i cirklar. 20 pers på 25 kvadrat eller nåt.

Förövrigt har jag lärt mig dagens läxa. Det går ICKE att koka ägg i micron! Nu såhär i efterhand var jag förstås tvungen att analysera problemet; varför skulle det inte gå att koka ett ägg i en mugg i micron? Jag fattar ju att vattnet kanske försvinner och att man får fylla på, men inte hade jag en tanke på att det går aaaaningen fortare i micron än i spiset, och att ägget blir chockad över temperaturökningen och strejkar genom att dra ihop sig och SPRÄNGAS så det hänger rå äggula i microtaket. Bild kommer sen, eller i alla fall på min BDB.

Men, det är söndag. Ingen söndag utan ägg. Så jag fick gott traska ner till ICA 10 meter bort med mössa nerdragen  till kindbenen och köpa ägg. Så nu måste jag äta 6 ägg innan fredag! För inte kan jag låta ägg stå en hel vecka? De blir väl gamla?

Jag är så taskig mot mig själv. Jag hade skrivit ett stort A4 med "Gör för fan tentafrågorna idag och ha det färdigt, måste kunna bara läsaläsaläsa imorgon! Annars dör ...." ja, o då blir jag helt uppspelt och orolig "va, vadå, vem dör? :/" och då gör jag dem. Så hade jag klämt in den emellan laptopsluckorna liksom. Rätt smart, för självklart var det första stället jag gick till när jag vaknat imorse.

Jag funderar på att stanna i Halmstad efter tentan på fredag.. Kan vara kul att testa på att tentafesta med de i klassen. Har ju varit kul de andra ggrna, det är bara det att jag bara vill heeeem. På fredag har jag inte varit hemma på 2,5 veckor (ojojoj), men herregud, jag kommer ju på lördagen? Ja. Så får det bli. Kanske vill Anne och Emma komma upp då istället :) För jag ska ut och skaka rumpa! Jag MÅSTE!

Ååååchhh veet ni... mamma och pappa är i stugan i Båstad nu inatt :( Det är så mycket vår det KAN bli! Vi börjar ju alltid åka dit i mars/april så fort vädret tillåter, och börja klippa alla träden. Det är så jävla underbart. T.o.m arbetet är kul, just för att det betyder att våren är kommen. Sen när man väl börjar kunna sola istället, då kan jag inte påstå att mamma och pappa får någon vidare hjälp av mig. Man får ju prioritera!
Men där har de i alla fall spenderat natten. Det var tydligen 8 grader när de kom dit igår vid 17-tiden. Härligt! Men med värmefläktar och el-element och öppen spis så klarar man det mesta.

Jaha, då får man väl börja plugga då! För jag vill ju inte att någon ska dö?

En tanke

Sänder en liten tanke till Leia, MLI's lilla skinnymarsvin som dog så hastigt idag. En ren tragedi får man säga. RIP. <3 :(


Late dinner

Tjabba alla!
La voix, "Rösten", vann melodifestivalen! Detta år nog första året som jag inte sett NÅGON av deltävlingarna. Lyssnade på Caroline af Ugglas låt igår på Spotify bara, för så illa kunde den väl inte vara? Eh.. JO? Så jag hade verkligen hjärtat i halsgropen och hakan på golvet när hon nästan vann. Fattar ni, Malena Ernman vann med typ, 9 poäng!  Fy fan sicken jävla tur! Inte bara för att jag lovar att äta kobajs om Ugglas vann, utan för att jag hade skämts över att vara svensk? Nu fick jag sms från mamma om att pappa röstade på Ugglas. Hoppas fan det var ironi-röstning pappa!
Mamma röstade tydligen på vinnarlåten. Jag tycker den är helt okej. Kan nog gillas ute i världen, men påminner den inte extremt mycket om nån annan känd opera? Synd att det är så svårt att sjunga med. Blir inte lätt på schlagergolvet på The Tivoli.
Menmen, jag ska sitta och lyssna och sjunga genom den 1000 ggr nu. Jag ska ÄLSKA vinnarlåten. Det är en tradition!

La voix - Malena Ernman

Can you keep a secret
Can you keep a secret
I'm in love with you
Can you make a promise
Can you make a promise
Stay forever true
Then I'm forever yours

Je t'aime, amour, quand j'entends la voix
Je t'aime, ma vie, c'est jamais sans toi
Je vis ma vie pour toi, c'est l'universe pour moi
Je t'aime, amour, quand j'entends la voix


Ikväll mellan 18 och 20 var jag hemma hos Erika och pluggade lite. Det är faktiskt underskattat att plugga ihop, vi kompletterade varandra bra och fick en del gjort i alla fall. Sen skickade hon med mig en helt uuuuuuuunderbar fruktsallad hem, typ den godaste jag någonsin ätit! Äpple, päron, apelsin, ananas och banan var vad jag kunde smaka av. Så jag vandrade min halvtimme hem, gjorde lax i ugnen (blev sjuukt gott och saftig! Mums!) och åt middag runt 10. Och fruktsalladen på det. Bättre blir det inte. Så nu sitter jag och har ångest över att inte något speciellt vettigt blivit gjort i skolväg. Men jag behövde nog en dags paus!

Moa har förresten sin mobil i Torekov! Hon hade inte supit bort den!

Imorgon ska jag verkligen plugga satan. Kanske gå en såndär sjukligt snabb promenad på 50 minuter så man kutar förbi alla tanter som är ute och går med sina stavar. Då känner man sig lagom snäll, och de sig lagom duktiga.

Nåväl vänner! Godnatt på er!

Tanten T

När man sitter och pluggar vid mitt köksbord så har man faktiskt i alla fall dock rätt mycket att titta på. Krokiga gubbar som går till ICA, och änr de går hem från ICA så är de krokiga på andra hållet, med magen ut, eftersom de typ har påsarna så långt bak de kan, det är säkert bra för deras hållning ju!

Idag har det kört förbi en röd ferrari (fast det brukar den göra), men just nu kom det en gul lamborghini förbi. Vad bor jag i för område? Pensionärer i lamborghini?

Hursomhelst. TANTEN T, jag har en tant som bor rätt över, hon är så jävla grym. Hon är typ 100 år och har alltid en grön lång kappa och en skrikande knallröd liten hatt. Varje dag går hon till ICA, sen går hon ut med soporna (tar fan på hatten och kappan då också!) och sen går hon och plockar skräp från sina buskar. Allt detta ser jag perfekt från min lilla utkiksplats bakom datorn.

Det roliga var, att igår, fick hon HERRBESÖK! Först kom hon med taxi, och BETALADE taxichauffören, betalar tanter taxichauffören? Jag trodde de hade tantrabatt på typ 100%? Jag kunde nästan se hur mycket hon betalade. Och just när jag ställer mig för att fota henne, så kollar taxichauffören rakt in i mitt kök. Jag bara "....hehehehehe... :/" och log lite nervöst och satte mig ner igen. Men jag fick en bild på gumman iaf. Den kommer.

Som sagt. Herrbesök! De kom i krokarm, jag hade inte ens sett att hon gick ut ur huset!? Hon måste ha en underjordisk tunnel som hon kravlar sig genom. Eller kanske en baksida. Nä, en tunnel tror jag. Och iaf, de kom typ vid 17-tiden. Och jag kan säga att vid 23 hade han fortfarande inte gått därifrån! Satt nämligen och pluggade till 00:15 igår också. En fredag. Fan sorgligt.

Det roliga är att idag när jag satt och knaprade på mitt ägg så kommer det ut en krokig gubbe (OCH VEM TROR NU PRECIS GICK UT GENOM DÖRREN: Tanten! Iklädd grön kappa och röd hatt! Ska fota brb.. Blev inte så bra.. Lägger in dem senare)

Som sagt.. en krokig gubbe kom ut genom dörren. Han gick sakta och vingligt bort till sin röda volvo 20 meter bort, och när han väl kommit i mål och fick tag i bildörren så vände han sig och vinkade till någon, tror det var tanten.. Är inte säker på vilken dörr hon bor bakom, men jag såg en hand som vinkade till honom, innan han susade iväg i sin lamborgi-... förlåt, Volvo.

En sista sak. Bara en :P Jo, att när han gick där helt skraltig, och hade 10+ meter kvar till bilen, så insåg jag att jag måste duscha. Jag kan inte sitta med otvättat hår och titta på en skraltig gubbe! Tänk om man han ramlar! (förresten glömde jag huka mig för bilen som kom men skit i det, alla har bröst!). Ja, och hade han ramlat så hade jag ju förstås varit tvungen att springa ut, med tanke på min karma. Så iklädd otvättat hår, mjukis med hål på knät, och en tjocketröja med ketchup på, så ska jag alltså springa ut i mitt ferrari/lamborghini-område och hjälpa Quasimodo? Tänk så kommer det frma världens snygging, typ Moas pojkväns mammas gamla elev, och så ser jag ut sådär?

Så nu måste jag alltid sitta uppklädd och fräsch, eller ja, i alla fall fräsch. För bor man i ett pensis-område, så får man räkna med att det händer grejor!


Tjajajaja

Allo!
Då var det en ny dag.. Kommer säkert bli ett par inlägg idag med, bara jag kommer på nåt kul att skriva.
Just nu sitter jag skitporrig i handduk och turban. Yeaaah. Jag har fortfarande inte börjat plugga idag. Känns lite så.... Men jag har käkat en god frukost med ägg i alla fall, men jag önskar ändå att jag var hemma. Finns inget bättre än helgfrukost med mamma, pappa och Danne. Och alla 4 tycker det, så det blir alltid bra och trevligt och gott!

Jag och Johanna snackade sex på sms hela kvällen igår. Sen sms:ade jag Moa som skulle fjortissupa, och typ 40 minuter efter att hon anlänt till festen får jag "de börjart bli ill redan nu kännejr jagu:P hnehhe" typ. Haha, Sen fick jag inte mer sms! Jag har skrivit som en dåååååååååååååre och skrivit "VAD HÄNDER", "Varför svarar du inte :O Visst jag blir full ibland men jag glömmer inte bort att skriva till mina vänner för det!" "Du har säkert supit bort mobilen! Eller så är du för full och typ spyr! Eller både och!!".. Och det läskiga e att jag fortfarande inte fått svar, och de smsen jag skickade i morse har inte levererat. Så ja. Moa har nog supit bort sin mobil :P Vi får det riktiga svaret senare idag. Efter reklamen.

Nu ska jag alltså plugga, men jag läste faktiskt igenom de där 24 A4-sidorna till tentan innan jag slaggade igår. Var så trött att jag inte ens orkade lyssna på musik efteråt! Inte ens Hot'n'cold! Sick!

Ska nog till Erika (min inneboende från om två veckor) ute i Tylösand senare. Vill se hur hon bodde innan hon flyttade in till mig, + att vi ska slå ihop våra cellbiologiska huvuden, och se om det blir nåt vettigt gjort. Annars får vi nog skiljas åt igen.

Får se om jag tillåter mig att se Melodifestivalen ikväll! Om jag ska vara ärlig så har jag inte sett en enda deltväling detta året! Känns lite surt. Jag lyssnade dock på Caroline af Ugglas låt på Spotify igår.. Eh, nä, ingen vacker syn/hörsel! Jaja, jag litar på svenskafolket, NOT, men jag har ju inge val!



JAG HAR FÖRRESTEN KOMMIT PÅ HUR MAN GÖR EN NY HEADER, så så fort jag har tid ska jag sätta mig och påta ihop en! Ska bli riktigt kul!  Tur man minns lite från hur man gör lunar-kp, eller iaf vilka effekter man kan ha.. Haha bra jämförelse, I know.

Nu till att klä på mig handduken som kasade av mig i början av inlägget, så jag får huka mig ner framför datorn varje gång det kommer en bil. Jag bor i världens pensionärsområde, och ändå kör polisen förvi här, VARJE DAG, minst en gång! ALLTID utanför mitt hus! Borde jag ta det som en pik!?

Preliminärt!

Detta är förresten en preliminär blogg! Utseende och layout, bilder och skit, allt ska ändras. Ska bara få tag i nån som kan ordna det. Robin får hjälpa mig! Det är han skyldig mig!

Min blogg ska bli riiiiktigt snygg!

Men jag är lite si och så vem jag ska lämna ut adressen till. Det är absolut ingen hemlig blogg (som min andra som är lösenordsskyddad hit och dit ggr 100), men liksom... Om jag vill skriva att jag är besviken på någon kompis t.ex.. Eller skriva extra mycket om någon, så att andra känner sig bortglömda.. Liksom, HALLÅ, får jag inte skriva vad jag vill i min blogg?

Och om jag nu vill skriva om mina kärleksbekymmer och nämna honom vid namn. Då är det ju kanske rätt bra om han INTE går in och läser detta? Eftersom jag är i full färd att få honom att tro att jag inte bryr mig?

Vad jobbigt!

Hur gör ni med era bloggar? Skriver ni vad ni vill och skiter i vad andra tycker? Det kanske är det bloggandet går ut på?

Nä, det blir nog inget läsa igenom anteckningar idag. Ska lägga mig med mp3:n (justfan, jag måste kolla efter iPod på blocket.. Fick pengar av mamma till det när jag fyllde år. Undrar var de tog vägen..... Inte till en iPod iaf. Hmm)
Jag ska lyssna på Hot'n'cold. Den är gammal nu men jag älskar den! So so what!

Hjula dig genom livet

Hjula dig genom livet säger jag! Ja, onödigt med ett inlägg till. Skulle bara säga att jag börjat hjula inomhus igen. Det är rentutsagt LIVSfarligt. Förr om åren (typ 10 år sen, lite smalare och lite vigare) så hjulade jag vart jag än skulle typ. Jag hjulade in i köket och mamma blev vansinnig. Jag hjulade från vasken till kylskåpet.

Så igår så skulle jag testa på att hjula. Förutom att jag blev andfådd efter 2 röda (eller "2 blanka" som jag alltid råkar säga till Sofia), så var det hiskeligt kul! Slutade förstås med att jag först hjulade på kristallkronan i taket (man glömmer att man växer på längden också!), och sen slog jag i ena benet i köksbänken och höll på att välta ner hela micron. KÄNNS BRA. Så nu står jag bara händer mot toadörren varje gång jag går förbi, vilket är väldigt ofta då jag börjat dricka sjukligt mycket vatten. Dricker nog 4-5 liter om dagen. Istället för att småäta, vilket är lätt hänt när man tentapluggar. Funkar faktiskt, men krävs en jävla motivation!

Nä, nu ska jag läsa igenom mina 24 renskrivna A4 med en jevvla massa enzymer.

Godnatt allihop!
Ska förresten avslöja min bloggadress för MLI<3 nu. Hon blir den första besökaren och kanske kommenteraren! Jag hoppas att hon blir på lite bättre humör av att läsa.

Och du? Du är en av de 4. :)

Love, and nighty nighty!

"I ett förhållande med..."

Förresten jag glömde säga att Sofia och jag (mest jag faktiskt!) har kommit på en sjukt rolig idé.

Eftersom det enda vi pratar om är vårt singelliv nu för tiden, vad vi gör för fel, att vi är för kräsna, att alla är fula, att vi har fel metod, att vi är för fulla, att man inte kan träffa någon ute. m.m., så har jag sagt att den första av oss som hamnar som "I ett förhållande" på Facebook (ja, det måste stå på Facebook, mycket viktigt!) ska bjuda den andre på sushi! Haha, så säger Sosso "Oj, då får jag börja lägga undan pengar...". Jaha! Till och med hon tror att hon kommer vara först! Menmen. Jaja. Plötsligt händer det! Och det blir sjukt kul vem av oss det än är!

Känns som om jag kunnat "sluta leta" ett tag nu. Isas Marcus sa att det är då det händer. Ett tag var det väldigt intensivt prövande, men jag har alltid någon jag vill ha mer, och jag vill inte ge mig in i ett förhållande när det finns någon jag hellre skulle vara med, och går och önskar att han egentligen vore någon annan. Det är väl bra? Eller? "Lev livet för fan!" hade Moa sagt. Jo, jag lär sitta som gammal skrynklig tant och undra varför jag inte levde livet. Men sen kommer jag tänka, "jaja, jag förstår ju inte nu hur jag kände då. Man får ju göra det som känns rätt för stunden."

Så rätt jag kommer ha.

En dag växer man upp

Jaha. Då fick man känna på ett slag av depression en fredagkväll som denna.
Jag har suttit och pluggat hela jävla kvällen, (när jag inte suttit och snokat på Facebook och blivit sur för att de än en gång ändrar utseende som tar 3 veckor att förstå).

Klockan är alltså 00:12 en fredagkväll/natt. Och jag sitter och pluggar. Lilli, Elvira och Sofia festar hos Jonne och Johan. Blir säkert askalas som vanligt, fast Sofia skulle ha en vit helg så var hon full redan när hon ringde för 3 timmar sedan.
Moa festar med sin pojkvän. Johanna myser med Marcus. Isa myser säkert också med en Marcus. Anne och Emma partar (fick jag välja nån att parta med ikväll så skulle det vara er! :D). Robin är inne på MSN.

Och Emelie är inne på MSN. Och verkar inte heller ha så kul. Skulle jag välja en person som skulle komma hit nu, så skulle det vara Emelie.. Vi hade typ inte gjort nåt vettigt. Bara suttit och snackat skit. Och sen blir vi som ett lesbiskt par som bara sitter och berättar hur mycket vi tycker om varandra, och argumenterar för det som fan och kommer på en massa anledningar. Precis som om man inte får sitta där och bara älska sin kompis, utan att behöva argumentera för det? Men det känns ju lite mer äkta då, det är ju bara för att övertyga den andre om att man verkligen gör det, och har massa anledningar att göra det :)
 Så skulle vi sitta och dricka te i soffan och skratta åt att alla trodde att vi var lesbiska förr. Fast hela vårt gång strålade väl lite lesbisitet utåt tror jag, men det var bara kul, vi gjorde ju inget för att avvärja det direkt, snarare tvärtom
Sen när vi hade suttit och än en gång insett att vi har extremt samma syn på livet och vänner och annat, så skulle vi inse att klockan var mycket och vi borde lägga oss. Sen skulle vi borsta tänderna och jag skulle skvätta tandkräm från tandborsten på henne eller nåt. Och hon skulle tycka det var äckligt men inte säga nåt, utan bara skratta. Sen skulle jag skicka in henne i andra rummet och säga godnatt. Men sen hade jag ändå smugit in och lagt mig bredvid. Bara en stund. En stund som skulle blivit till 3 timmar, innan vi båda avslutat med "asså sånthär hade jag aldrig kunnat göra med nån annan!" Och sen skulle vi ta farväl.
Fram till morgonen i alla fall. Morgonen, som bara kan börja bra eftersom vi hade suttit och klagat på negativa människor och pratat om att om man bara ser dagen positivt från början så blir det bra! Man kan bestämma sig för att ha en dålig dag, eller så kan man bestämma sig för att ha en bra. Sen hade vi varit tysta en stund. Sen hade vi kommit med lite undantag "....fast vissa dagar går det ju bara inte att vara glad", osså skulle vi skratta för att vi är så löjligt eniga, fåniga och klagar på andra och sen erkänner att det faktiskt är svårt ibland.

Såna vänner växer sannerligen inte på träd! Jag har 4 sådana vänner. Punkt slut. Sen har jag ett par 3 st som verkligen är på gränsen. Sen har jag massa fler på olika nivåer, och det känns faktiskt riktigt bra, för de 4 jag har närmst vet jag att jag aldrig kommer kunna bli av med.. Och när jag säger, som jag ofta säger, att FAMILJEN betyder mest mest mest mest mest i mitt liv (vilket de gör!), så räknar jag in er 4 dit också!

Haha. Här satt jag o skulle skriva ett deprimerat inlägg. Men så blev jag glad istället :)

Jag var mest deprimerad inne p.g.a. plugget tror jag. Samt lite kärleksbekymmer såklart, att han är "Inte vid datorn" måste automatiskt betyda att han sätter på nån brud just nu. Positiv som jag är. Men herregud liksom, SKIT I MÄNSKAN säger jag! Ibland blir man så sur på sig själv för att man är så trög. Typ nu. Imorgon när jag läser detta så kommer jag tänka "vadå, skita i... nenenennee..". Ja, men herre gud. En dag växer man upp.

"Välkommen till min nya blogg!"

Det ser så fult ut när det står det! Så därför måste jag ha skrivit 100 inlägg ínnan jag går ut med den här adressen till folk, så att det där första inlägget inte syns.

Nåja! Lollo skaffar blogg! Vem kunde ana! Wellwell, anledningen är faktiskt att jag får så sjukt bra idéer på saker att göra istället för att plugga, dagen innan tentavecka (nästa vecka). Jag hade sånt sjukt sug efter att blogga häromdan när jag läste de bloggar jag känner till, typ Annes, Emmas, Emelies och Idas. Och Holms såklart!

De tre första samt den sista är mycket "goda vänner" till mig, medan Ida är en blogg jag började läsa av en korkad anledning (hon hade bilder på Mr |\|... en idiot (snygg idiot) som jag varit kär i.... och lite till.) Och även när mitt intresse avtog för honom så fortsatte jag läsa hennes blogg. När jag ser henne på The Tivoli och sånt så vill jag nästan be om autograf. Hon är ju en kändis för mig för fan!


Ja, här sitter jag alltså i alla fall i min ensamhet i Halmstad ytterligare en helg. Men varken förra eller denna känns så jävla illa ändå, jag har ju så mycket att plugga in. Jag har som sagt tentavecka nästa vecka. Ca 500 sidor i min engelska 7 cm tjocka biologibok ska innehålla CELLBIOLOGI, som vi tentar av på tisdag mellan 9 och 13.

Fredagen samma vecka tentar vi av lika många sidor i samma bok, fast i ZOOLOGISK FYSIOLOGI, och mellan 15-19. EN FREDAG. Fy fan!  Jag fundilerar fortfarande på om jag ska åka hem på fredagkvällen och komma hem sent men iaf ut och parta med de bästa, eller om jag ska parta med klassen som ändå vet vilket helvete jag gått igenom de senaste två veckorna, och sedan i lugn och ro åka hem på lördagen nån gång, när huvuddunket lugnat sig?
För sedan flyger jag och mamma ju till Teneriffa (Playa des Americas) på söndag morgon vid halv 9. Så utgång på lördagen får skippas!

Ska i alla fall bli så sjukt härligt att komma iväg. Hur det än går på tentorna så kommer jag ändå att åka på söndag! Älskar att tänka så! Efter förra tentaveckan i januari, dock bara en tenta men ändå, så åkte jag ju till Italien på skidresa. Så sjukt skönt. Inte gör man mycket första veckan i skolan efter tenta ändå.

Nä, som ni märker, jag kan skriva! Jag kan bladdra på i oändlighet! Jag skulle kunna skriva 1115 sidor här och nu, men jag måste lugna mig. Kan vara jobbigt att läsa för långa bloggar också ju.

Återkommer nog senare ikväll, nu ska jag fortsätta plugga in cellmembran, vakuoler, glykolysen och fosfolipider! Fast det sistnämnda kan jag rätt bra! Hur länge är det lagligt att sitta och plugga en fredagkväll egentligen? Inte så länge va?


Puss på er!

Välkommen till min nya blogg!