tom words




k = A x e-Ea/RT, ln k = -Ea/RT, k2 - k1= (e-Ea/RT2) / (e-Ea/RT1) = e(-Ea/RT2) – (-Ea/RT1), ln (k2 - k1) = [-Ea/RT2] – [-Ea/(RT1)] = [Ea/R] [(1/T1) – (1/T2)], Ea = R ln (k2/k1)/[(1/T1) – (1-T2)] = 8,3145 J K-1 mol-1,  ln2 / [(1/298K) – (1/308 K)] = 52,9 kJ mol-1.


"-AHAAA!"




Denna dag kommer gå till världshistorien som den segaste, tråkigaste och onödigaste.




observation beau

 

 

Hej vänner och fiender!

Äventyrlig dag idag. Upp med tuppen (10-tuppen) för att träna med Erika, den gravida nunnan så att säga. Sedan blev det hemfärd, dusch o.s.v. Sen bakade jag scones!




Dom ser godare ut än de var. Om ens det. Men det var nice ändå.


Efter ett otal timmar av plugg och telefonsamtal blev det bänkning framför TV:n med sambon. Sedan var det House och Hell's Kitchen, två av tre saker jag INTE missar under veckorna.












Nu är det godnatt för idag, imorgon ska jag plugga vidare samt boxas med nunnan på kvällen. Förmodligen vill Sofia följa med mig till Halloweenfesten på Pepes på lördag, så jag e happy!happy!!

The Tivoli med Moa och Camilla på fredag för övrigt, eftersom Moa blir 18 just idaaaaaaaaag!! GRATTIS TILL NYTATUERADE HENNE, kika gärna in o hälsa ;)



Bay fo now ma frenns!


 

 

 


pause fat




YOoo.. Shitta mama ("-en Liten Mama Sushi tack") vad mätt jag e. Fick tips av Johanna (Silvia) att göra bananpaj. Tyckte det lät så djävula gott så jag bestämde mig för att saaattsssaaaaa idag!

Gjorde min vanliga tonfisksallad o.s.v. Och sedan skulle jag alltså skiva bananer o strö över smuldeg. Smuldegen då alltså. Insåg att jag inte hade annat än flytande margarin, så jag fick ta Lätta-smör. Inte okej. Sen hade vi inget socker förutom sockerbitar, så jag skulle alltså stå o hacka Emelies sockerbitar (grannarna tycker nog redan jag låter för mycket när jag skär morötter o.s.v.. :S), men jag kom på en smart idé att ta lite varmt vatten o lösa upp sockerbitarna däri. Inte fy skam idé! Bara det att jag tog typ för lite mjöl. Och jag glömde även smörja formen. Så bananerna blev det som glaserade med smält socker o kanel, o typ hårda sega bitar som smakade som banankola. Och ett stort glas kall mjölk. Så helt misslyckat vill jag inte påstå att det var. Fan att jag inte fotade! 


För övrigt! Skola mellan 9 och 16:30 idag. Riktigt trögt, men redovisningen är över, nu siktar på mot nya tid... förlåt, tentor. Fredag kl 9-13 gäller tentamen i Allmän Kemi del 2. Wuhu. Sen e det dock hem till HBG o gå till The Tivoli med Moa o Cum o det ska bli sketkul :D

Lördagen funderar jag dock skarpt på Halloween på Pepes. Någon som är sugen? Sov o förfesta hos mig, nemas prob :D




Emelies bild


Nu ska vi ner o hämta tvätten. Sen måste jag plugga, har typ inte gjort det på 2 dagar :(




big acid




Denna helgen har börjat rätt bra tycker jag! Först skola mellan 9 och 12, sedan skulle jag, Anna och Angela testa nya sushistället som ligger mitt emellan Emelies och min lägenhet, och skolan. Emelie var redan hemma med mötte upp oss och hänkade på hon också!

Där satt vi i nästan 2 timmar och ät och trots att det var första ggn som Emelie gjort mer än bara hälsat på Anna och Angela så kändes det som om vi skrattade oavbrutet i 2 timmar. T.ex så har jag och Emelie fått hemmagjord saft av Anna. Så vi började prata om Annas safter som vi nu druckit upp och som var så goda och det gick bara utför med den duskussionen... Kul var det i alla fall!

Lite av det goda..


Emelies bild


Nu har jag bränt 425 kcal på Sats och svetten börjar torka och jag börjar bli kall så nu vankas det nog ett hett bad känner jag. Sen blir det till att plugga ikväll!

Ha en kul fredag!






buffert hoyt



Det blev som bestämt Båstad igårkväll :) Mycket nöjd med att jag åkte dit, jag hamnade definitivt vid bordets pratgladaste och skrattvänligaste folk och hade skitkul åt både mjölkningar och flensostar och åt att bestämma ett liknande djur åt alla som jobbade. Obetalbart :D





  


Maten var det inget fel på heller, eller ja, jag hamnade ju bredvid sällskapets mest kräsna damer Moa och Elaine men för övrigt var alla nöjda!







Elaine och jag


Snodde alla bilder övan från Moa såklart!


Sedan blev det tyvärr lite bråk på slutet mellan chefen och någon enligt henne med "dåliga alkoholvanor" så då blev alla irriterade, så jag hann med sista tåget hem till Halmstad som gick 22:37, fast det var inte många minuter för tidigt jag kom...

Väl hemma hade Emelie kommit från sin lediga vecka som hon spenderat hemma i Åkarp. Så vi satt och pratade lite i hennes säng innan jag däckade sött.

 




quick darn



Lalala! Tralal... aaa, hej ! Kort skoldag idag, lång igår! Bytte nämligen labben från idag till igår, för att jag ska kunna åka ner till Bowstad och tillsammans med Moa och alla andra från jobbet äta en förhoppningsvis god middag på Sand för att sörga (vissa "firar" dock) att Adanda ska sluta o gå i pension.  Det blir kuuuuuuul :D (ikväll) :P

Efter labben igår som slutade kl 17 stack jag och Sofie på boxning kl 18. Kl 19 var jag hemma igen, tog en "snabb"dusch på en halvtimme, begav mig till Hemköp och köpte choklad (man blir lycklig av choklad) och cyklade vidare hem till Thomas som jag väntade mig skulle öppna sittandes i rullstol eller nåt. Knappast, det där myggbettet på hans mage var ju ingenting, och han hade energi som en endoterm reaktion (kemi, kemi, kemi..) efter att ha legat ner i 3 dagar. Jag var ju trött som en annan. Men vi glodde lite på TV och sen även True Blood. Sen pallade inte jag cykla hem så jag sov över där, men kl 6 imorse skulle han till jobbet så det var för mig att traska hem, lägga mig för att sova i 2 h, och sen sticka till skolan kl 11. Skum sömndag.

Nu ska det tvättas hår, ätas, pluggas innan kvällen. See yo!






count parade




Blåbärste är smaskens! Och när Emelie är borta dansar Lollo på bordet. (bli inte rädd gumman, jag ska köpa ett nytt bord)


Jag började nynna på en låt innan när jag duschade, men hade inte en jävla aning vilken det var. Trodde det var The Party Is In You - Byz, men det var det inte. Men den e ju också skitbra! Stugan flashbacks någon?

Sen insåg jag att låten jag sökte var Do you wanna fuck, seriöst, fan vad längesen! Typ när Anne o jag ringde Emzz mitt i natten och sjöng "Do you wanna hmm, o yes I wanna doo, I wanna hmm my hmm in yo!" :D GOA TIDER! Miss yoooooooooou!!!!













Jaha, så var det det här med kemi..



have scullery




Tjohej! Jag börjar skolan om 45 min o sitter så gått som näck nu, så det får bli ett snabbt inlägg!

Mellan 10 och 11 idag var jag, Sofie och Sanne och tränade ett pass på sats som heter Shape, där man använder sig av kroppsvikten och lösa vikter m.m. Det var faktiskt roligt, men himla jobbigt så jag kommer nog ha träningsvärk imorgon. Bara det går över till mitt favvopass boxningen på onsdag!

Till avslpanningen lyssnade vi på I Wanna Know What Love is med Foreigner, och jag sitter och lyssnar på den nu. Den är ju SÅ bra!







Igårkväll var jag uppe hos S&S och kollade på Spiderman 2 eftersom vi såg ettan i lördags. De ä faktiskt inte så dåliga som jag trott!

Ikväll är det tvättid mellan 18-21, sen är det plugg som gäller hela veckan. Thomas ringde även igårkväll för att berätta att han åkt in på sjukhus och blivit opererad i lördags så det var ju en rätt bra anledning till varför han inte kunde vara med mig då :P Så nu har jag lite skuldkänslor för att jag blev så sur (inte för att han vet att jag blev så sur men..) så jag funderar på att sticka dit och hälsa på. Vi får se!

Gotta dress now, ha en bra dag alla!  


In my life there's been heartache and pain,
I don't know if I can face it again,
can't stop now,
I've travelled so far to change this lonely life...




silly bean

 

 

 

Helloj! I had a feeling that yesterday night were goin' to be a good night.. nanana.. I was right :D

Jag var på vääldigt dåligt humör tidigare på kvällen, vilket i och för sig brukar göra susen när man ska ut. Det var förfest hos Sanne och Sofie med lite Sanning eller konka-spel och öl för min del. Sedan cyklade vi in till stan till The Corner där vi var sist på vår senaste lika lyckade utekväll. Inget inträde, 40 kr för garderob (väska + jacka), 20 kr för en öl och 25 kr för en cider. Fett bra tillhåll tycker jag! Bra musik med även om de varvade 4 låter kvällen igenom typ. Tur då det var bra låtar !

Vi dansade och drack cider, sen var det karaoke och vi hamnade bland några trevliga killar. Jag hamnade bland några 70åringar utanför sen, som vanligt.. Vadå, det är faktiskt inte förrän i den åldern man lär sig uppskatta kvinnor på rätt sätt :P

Kl 3 var vi möra i benen, jag lämnade min braslilianare (i tårar ;) och stack till McD med Sanne och hennes ragg Johan = sccheeeesscchbuuujajjeee!!

Sen blev det hemcykling och skjutsning, och jag föll i säng 20 i 5. 


Idag har man mått lite sådär, himla bra ett tag när Emelie och hennes kompis Hanna var här, Sanne var här, Sofie kom med sitt ragg Martin o.s.v. Himla mysigt med så mycket folk kring vår lilla lägenhet!

Sen cyklade jag in till stan. Då märkte man att man inte satt hemma igårkväll. Svettningar följdes av frysningar, jag mådde illa  och sånt. Men det var inte värre än att det var värt det :)

I stan köpte jag jackan från Indiska (jippi!), en väska, en present till MLI, sen tog mina pengar sluuut! :'(


ORGASM YOUR FEET






Thomasjäveln är sjuk idag. Jag är fett sur! Så jag ska plugga ihjäl mig ikväll istället. En lördagkväll. Kanske blir nån film hos Sofie och Sanne senare dock ! Emelie kommer inte vara här på hela veckan för hon är ledig så jag ska vara ensam, men då kanske man dock får lite vettiga saker gjorda istället =)

 

 

 


hope sign




Holabandolla pistolla! Igår gjorde jag chili con carne och förlåt men fy farao vad god den blev! 

Jag laddade nyss upp en liten finurlig film från igår kväll. Jag skulle plugga, och Emelie var veeerkligen tvungen att plugga eftersom hon hade prov idag. Vad gör man då? Jo, man tar sig en öl. För att, liksom, fullkomligt naturligt!

Varför dricker man?
Emelie säger att man gör det för att kunna slappna av och få tankarna på något annat för tillfället.

Jag citerar Emelies kompis Angela: "Kroppen mår bra. PUNKT." 

Haha! Så det hela slutade med att vi låg och skrattade på köksgolvet tills vi hade så ont i magen att vi knappt kunde andas. Anledningen ser ni här!










Himla väldigt roligt!

Ikväll ska Sanne, Sofie och jag uuuuuuuut och fira Sofie!! Här sitter jag, seg framför datorn efter en hemsk skoldag, sen träning på det med Erica och Angela = möööööör. Men jah ee pode snart igeeeen! Ska dock inte bli så full som sist för jag vägrar att någonsin igen må så dåligt som jag gjorde sist. Det var fruktansvärt!



HOEHEY


 

 

 


coy html



Hoho!

Måste ju uppdatera mina små läsare så att ni inte överger mig både här OCH i verkliga livet!

Idag började jag inte förrän efter lunch och de e naaajs. Jag har träningsvärk i ryggen för jag och Erica boxades på Sats igår. Tränaren är tänd på oss, d.v.s Erica tror att han är tänd på mig, och jag tror han vill ha henne.

Imorgon ska vi ut och fira Sofie här i Halmstad!! Bättre lycka denna gång får vi hoppas! Ska faktiskt bli skitkul, för jag kommer inte vara megastressad och ha 1 h på mig att byta om och dricka, utan jag kommer ha från kl 17 på mig att ta allt i min egen takt. Yeasss!

Nu ska jag kokka egg.


Dagens laboration:

 




Hoj!





usual hinder




Hej hopp!

Idag var jag i skolan och efter det blev det stan för att hitta jacka och skor. Det finns bara ett problem. Såna skor jag vill ha existerar typ inte! De är för höga, för låga, för klumpiga, för spetsiga, saknar spänne, för mycket nitar, fel färg, ej skinn, o.s.v. GAH!!

Jacka letade jag också efter, och jag köpte hem en också. Men jag är inte nöjd. Den såg så himla fin ut på när jag stod inne på H&M. Halsduken matchade perfa o.s.v. Men sen gick jag inte på Indiska, hittade ännu snyggare jackor där, lite roligare än en helt vanlig enfärgad ju! Men jag kan inte köpa alla 3 för det skulle bli typ 2500. Inget jag äger just nu med andra ord. 


 



Denna är den enda jag hittade bild på. Denna är från Indiska. Snygg i varje fall!

Jag ska inte shoppa ensam, det går alltid åt helvete!











shop you




Söndagmorgon = inte må prima.

"- Så mycket drack vi inte.. väl?" o.s.v.

Utstämpling kl 12 efter dusch o packning. Gick till Teaterns Café och åt frukost/lunch, jag köpte även en macka som jag skulle ha på bussen. När vi ätit klart lämnade jag brickan i ett sånt diskställ som man skulle och brukar. Väl på bussen inser jag att jag också glömde mackan där. LÖÖÖÖÖÖÖNT. Hittade för övrigt knappt till bussen och Sofia den jäveln som övergett mig för att gå till Nk och köpa te, svarade inte i telefon för att fungera som GPS som hon sagt. LÖÖÖÖÖNT 2. Tur jag är så bra att jag hittar ändå.

Satt i 7 h och 15 min på den jävla bussen. Sov typ varannan minut. Ipoden dog vid 17:00. Hemma 21:00. = yeah you heard me. Överlevde visst ändå.



Idag har jag varit i skolan och sedan varit och tränat och sedan gjort tonfiskssallad. Tjohej! Livat leverpastej. I helgen ska vi nog fira Sofie här i Halmstad, hoppas bara det slutar bättre än förra gången!








keep gem




Jaha, lördag morgon i Stockholm, alarmet ringer kl 8, ingen sovmorgon när man är på hufvudstadstripp inte!

In i duschen och sen tog vi del av frukostbuffén vi beställt dagen till ära. Efter det var det till att fixa sig och dra ut på stan. Vädret hade vi tur med!







 


Det blev först en massa second hand affärer på Söder, och självklart världens coolaste affär ever Beyond retro. Jag blir lika storögd varje gång jag kommer in. HEFTIGGG.. Och om ni minns att jag var helt besatt ev den sån där paljettgrej efter sommaren, eftersom jag sett denna bilden?










Dam ta ta! Jag äger!








500 spänn i en second hand butik :D De går tydligen åt som smör i sol så jag hade jävligt tur och tackar Sofia så hjärtligt som mindes denna affär som lovande för att finna en sådan här i.


Shoppingen därefter gick trögt. Köpte ett par svarta Cheap monday-jeans, annars tycker jag mest pengar gick till mat! Hela helgen faktiskt.. Taco bar blev det i alla fall till lunch, innan vi begav oss tillbaka till båten.  









Väl tillbaka på båten tog vi det lugnt ett tag, sen blev det raggardusch och vidfixning och byte av kläder och delning av Asti. Sen gick vi till stan igen för att leta upp restaurangen som vi sett tidigare under dagen som hade plankstek och billig öl.





  




Hade de kvar plankstek och billig öl när vi kom dit vi skulle? Nej, det var luncherbjudande. Fanns det andra restauranger med plats för oss? Nej. Slutligen var vi sura så vi satte oss på Thanks God Its Friday och tog de två sista bordsplatserna. Det blev iaf enchiladas och vin och kycklingfilé och vin och öl och öl och öl o Sexy Bitch där tills kl var typ 11.


 







Sen stack vi bort till Bern's som Lina tipsat oss om. Där var kön helt cp! Det kryllade av alla sorters folk, de som hade tillräckligt bra anledningar att släppas in släpptes in. Killar som var insläppte gick längs kön, såg de någon snygg brud som verkade villig så bad de vakten släppa före henne och det gjorde de.  Till slut kom i alla fall jag och Sofia in av någon anledning. Det var ett rätt häftigt ställe, sjukt högt i tak och med gigantiska takkronor. Påminde om festlokalen där Jack Nicholson går in i The Shining.

Vi sprang mest runt och kollade läget och drack Tigeröl där inne, sen kl 3 stängde de och då började vi vårt livs värsta promenad hemåt.

Skoskav. Skovärk. Vi hade så fruktansvärt ont i fötterna båda två. Kl halv 5 var vi äntligen färdiga för sängen dock, men vägen dit var låååååååååååååååååååååååång.

Men jag tog i alla fall den bästa bilden ever:












stocked wall



 

Sådär ja! Då var det dax för ett inlägg om vår lilla korta men ack så trevliga Stockholms vistelse i helgen. Skriver om dagarna för sig så blir det inte lika jobbigt att läsa. Vad jag fattat!


Jag tog iaf Swebus kl 8 från Halmstad, hade 9.5 långa timmar framför mig men jag satte ändå inte på iPoden förrän kl 13!! Galet.. Jag satt o försökte sova o tittade ut. Det var helt fantastiskt fint väder och Sverige e fint då =)

Runt kl 17:15 ankom jag till Stockholm central där en en-halvtimme-tidigare-inkommen Sofia stod och spanade in mig från ett hörn. Sen började vi vår hackiga rullväskevandring genom Gamla stan på jakt efter vårt hem för två nätter, Den röda båten.

Det var ju dock inte det lättaste att hitta till Södermälarstrands kajplats 10 eftersom det var tt jävla bygge längs hela den delen av Riddarfjorden, så inte förrän 18:30 kom vi in i vår lilla hytt i aktern på båten Ran, granne med den lille röe. Vi blev i alla fall positivt överraskade!




Det var faktiskt ett himla mysigt rum. Vi hade ju då SVITEN, om man får fråga oss själva. Vårt rum var större än andras men tydligen ville inte så många bo där för att man inte kan skjuta ihop sängarna. Vilket vi nog istället var glada för kanske.


Första kvällen befann vi oss till stor del på vårt rum och sen fixade vi även till oss för att käka middag i Gamla stan. Det var typ fullt överallt, och menyerna var väldigt lika. Alla ställen hade t.ex. något med älg, typ älgköttbullar, samt fisk och skaldjursgryta o grillad entrecôte. Vi fick i alla fall till slut ett bord på Mårten Trotzig, en mysig och fin restaurang med mindre mysig personal. De var rätt otrevliga mot oss, dock var de säkert trevligare mot alla gamla snobbiga tanter o gubbar i hörnen.




Jag fick iaf mina jävla älgköttbullar med nåt slags potatismos o rårörda lingon. Det var gott, men moset var fan inte varmt! Sofias entrecôte var dock rykande het. Mitt mos fick säkert vänta på hennes kött. Därför. Till detta drack vi i alla fall vin, men bara i lagoma mängder. Sofia lärde mig allt om bordsskick och hur man ska bete sig på en restaurang. Tror jag gjorde ganska bra ifrån mig!

Sen vandrade vi hem till vår lilla båt som denna gången tog liite kortare tid att hitta till. Mysigt var det på båten i alla fall.















go eight



Jaha! Stressiiiiiiiiiiiig dag!!! Vaknar halv 12, shit, labb mellan 13-17, hem, skriva en av två labbrapporter, sticka och träna för att få stämpel för denna veckan med (mycket viktigt), hemma halv 9, äter lasagne, nu har jag duschat o kl blev halv 11 och jag ska va på busstationen i Halmstad kl halv 8 imorgon bitti. Jag har inte börjat packa? Jag har inte ens tryck i schampo o små påsar? Jag vet inte ens vad jag ska ha med mig!? Nu ska jag göra klart den andra labbrapporten. Sen ska jag packa. Under tiden hoppas jag jävligt mycket att mitt hår hinner torka.

Just fan. Sätta över pengar, kolla bussar? Det får bli NU. Ladda iPod? Kamera?

THINK. I. GOTTA. GO.


Ses :D




ban pills




Du googlar på ditt namn + ordet är. Jag googlade alltså "Louise är".
Visste ni detta om mig?

Louise är en banbrytande förebild.
Louise är hos mig.
Louise är stulen.
Louise är kvar i Linköping.
Louise är inte singel längre.
Louise är en mallgroda.









ultra block




AHA! Jag kom precis på varför folk köper dyrare grejor.


För att de inte vill att för många ska ha likadana saker som en själv såklart! Det är alltså inte så att man köpte JL flr att "visa" att man "har" pengar, utan för att om man köper lite dyrare ting så har inte alla råd att köpa samma. Så måste det va :D JL kanske inte var bästa exemplet men från forna tider liksom?


Jag hittade en sjuuukt sngg nyinkommen nitväska på Kappahl. Bara det att vi ger det en vecka, sen kommer alla ha en sån. Hur jävla kul är det? Nej, jag ska köpa en stor fet brun skinnväska på second hand i Stockholm, då är risken att någon har samma nästan obefintlig. Och det är vad vi vill.  Welike!




ale surround



Hej på er!

Borde arbeta upp en vana där jag uppdaterar bloggen typ i alla fall en gång om dagen. Men här händer ju faktiskt ingenting?! Jag har varit i skolan, fotat kemifacit med min gamla sambo, varit på EuroStop o köpt bandlös BH eftersom jag e fredags bara fick stoppade ner banden innanför klänningen men sen sprang jag runt med de hängande ut under armarna ändå. Fräsch!

Ikväll är det True Blood :) Jag är jätteglad för det, inte för att det är så jääädra bra, helt ok bara, men att vi alltid sticker upp nyduschade till Sanne och Sofie ovanpå kl 22:00 (vi är alltid typ nån minut sena också) o sen tittar vi tillsammans alla 4, ibland 6 med marsvinen. Ikväll har jag o Emelie lide godsaker som vi MÅSTE äta upp innan bäst-före-datumet går ut. För det är väl stor risk väl liksom?

Nu ska jag plugga. Tjohej!










yiaboi code




٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶


Jag klarade kemitentan!! :D so happy!  

Vanligtvis tar det 3 veckor innan man får resultatet, men idag är det en vecka sen jag hade den, och uppenbarligen har både Anna, Angela och jag klarat den!! Fy farao vad underbart!! Mitt hjärta pumpade så fort så fort när jag läst resultatmailet. I LOVE YOU CHRISTER! Haha... Åh gudars... Nu ska jag bannemig hem o plugga andra halvan av kursen ikväll, jag ska ge allt inför nästa tenta!

Befinner mig just nu i HBG. Var hos doktorn tidigare idag, sen gick jag på stan en stund. Åker tillbaka till Halmstad ikväll, ska bara tömma kylen här först. Skulle dock inte haft nåt emot att stanna här resten av livet och bara äta och äta ;) Haha nej, det e något jag verkligen inte borde göra. Snarare tvärtom. Nu blir det hårdare tag i det här.

Ikväll är det House!







stock week




Nästa helg ska förresten Sofia och jag till Stockenholmen ! Hon åker direkt från nya hemhålan Grythyttan som tydligen är mindre än självaste Ramlösa. Så möts vi upp på Cityterminalen. Sen blir det shopping och lite fest på det. Vi ska bo på "Den röda båten" i såna små båthytter, mysigt :D Ligger precis i Riddarfjorden vid Gamla stan, så det är centralt och bra! Samma helg ska T upp för att avsluta sin MC-lärarutbildning så vi kanske träffar honom en av dagarna med.

KUUL värre!









nut shell





Ja, vad ska man säga. Jag förvånar inte mig själv längre när de blir såhär. När fan ska man lära sig?

Fredagen började med skola. Sen träffade jag Tommen i stan för en ljuvlig sushi. Sjukt god! Sen en kaffe på det innan jag cyklade hem en kort stund. Sen tillbaka in till stan och T för att gå på bio och se Flickan som lekte med elden. Den var bra!



Efter det var klockan 20:30, jag cyklade som med tänt blåljus hem ännu en gång; av med smink, på med nytt smink, rufsade till håret lite, klädde på mig och tog fram vinet. Sen traskade jag 5 meter uppåt till Sannes och Sofies place, där även Sofies storasyster Åsa var. Där blev det nagellacksmålning och vin och dans innan vi skulle cykla till stan. Men saker stod inte rätt till med alla, så det blev Sanne och jag som nådde Mårtenssons Superfredag (Suparfredag) först. Instämpling, vingömning, bortgörning inför en kille som tydligen var tvillingbror till den jag trodde det var. Resten av kvällen minns jag inte mycket av.

Kl 3:10 ligger jag på asfalten utanför stackars T's hus. Kastar sten på hans fönster men han hör inte. Lyckligtvis (för mig, inte för honom) så kommer det en tjej som ska in i samma trappuppgång, så jag smyger med in och bankar på hans dörr. Där står han sedan yrvaken o gnuggar sig i ögonen. Jag kände mig så hemsk! Inte just då kanske, men nu gör jag. Men han släppte i alla fall in mig, hade han något val? Knappt.

När jag vaknade morgonen efter mindes jag inte hur jag kom dit, och inte heller kunde jag förstå hur jag kunde må så jävla bra. Inte heller varför halva klänningen låg i väskan, och andra halvan satt på mig. Jag lånade duschen, käkade frukost och stannade till kl 4 på eftermiddagen, då jag började må lite konstigt. Benen bar inte riktigt lika bra som de skulle, så jag tyckte det verkade rimligt att jag försökte ta mig hem. En jävla tur. En halvtimme efter låg jag totalt utslagen på hallgolvet hemma, 10 minuter senare spydde jag, och från kl 17:00 igårkväll till kl 9:00 imorse reste jag mig inte från sängen.

Man får vad man förhjänar förr eller senare. Nu har jag iaf fått i mig en skål gröt, och tyvärr ska denna dag ägnas på heltid åt kemi, vilket hela helgen egentligen var ämnad för.