underage uncertainty



HALLAODÖ!

Det bläääääääser som vanligt i Halmstad idag. Nu är jag ensam hemma tills imorgonkväll. Men det gör inget, för jag hade tänkt att få en skolgrej klar. Hade varit helt underbart att bli klar med den och nu har jag två hela dagar att bli klar. Ska bara va på 2 sidor så det e sjukt gött =)

Men det e ju inte kul att va hemma själv ikv o så, så jag hade först tänkt åka till Båstad men ma o pa skulle inte dit förrän imorrn o Moa skulle inte va hemma. Och vad är Båstad utan dem!? Så jag åker nog dit imorrn över dagen så får jag lite klippt i trädgården, lite solat förhoppningsvis o sen en grillning med familjen innan jag återvänder hem :)





Jag var på A-berg en sväng igår och hämtade datorn (med WORD, woooow.... "Äntligen" kan jag plugga igen) o lite annat. Verkar som om jag flyttar hit sakta men säkert.. och så är det :) Nu har jag bott här non-stop hos T i snart 3 veckor och det funkar jättebra och är hur mysigt som helst så här stannar vi kvar! 


Igår satte jag mig på EH i 2 h med en negerboll (déjà vu??) och Sossosso i örat :) lika trävlet som vanligt förstås! Vi diskuterade valborg och som det ser ut så ska vi till Lund. Än så länge är det bara vi men alla får hänga på, ju fler desto roligare, och vi kommer ändå möta upp fler där nere på plats :D Hoppas på fint väder bara!

 

Ikväll e det Så ska det låta :D Jag ska nog köpa hem en B&J Fairly Nuts.. Mööms :D:D



til come





Tjenamorsen! Här tillkommer lite bilder från i lördags som pappa tog när vi skulle åka från stugan..














Brum brum. Igår blev det som jag skrev , 13:28 köpte jag en chokladboll på EH och satte mig i solen på uteserveringen med musik, 16:00 tittade jag på klockan o insåg att jag suttit där i 2,5 h.. O då var bollen slut sen länge kan jag tillägga.

Åkte sen ut till Galgberget för att springa iaf ETT varv (3km) men klarade fan inte ens det. Gick inte så bra för T heller, han höll på å dö men till skillnad från mig så stannar inte han när han inte klarar mer utan fortsätter.. Tänk om man varit sån, hmmmmm..

Idag var det skola 10:15-15, käkade pastavagnen på lunchen... MUMS!

Nu är det dax för Step och CorePuls!! Hoppas jag inte e ensam idag.. Carro o Angela skulle nog joina så.. De e naaaajs =) pussohaj GUL BIL


hoy ride




Hallojs!

En mycket mysig helg har passerat! I fredags hämtade vi ringarna och blev panka. Sen tog vi motorcykeln till Båstad (soligt men tyvärr kallt).. Sen grillade vi ute och käkade i lusthuset. Sen blev vi fulla o shotade Stroh o Jäger o Fiskefjaes m.m. Sen somnade vi.

Sen vaknade vi kl 7 för att det var jävligt ljust så vi gick ner o lade oss i våningssängen o sov några timmar till. Sen kom mamma o pappa till stugan, innan vi åkte ner till farmor där Lillebil och Anders också var. Sen fikade vi där, sen gick Thomas o jag en sväng längs strandpromenaden. Sen åkte vi tillbaka till stugan innan det bar av tillbaka till Halmstad. Vi körde flera km PÅ strandeN (inte lagligt..) men det var spännande. Solnedgången var så fin....



Min/Thomas
(jag har självklart redan repat min på flera ställen.. men vafan!)























Det var det!

Nu ska jag låna en bok o sen sätta mig på Espresso house med en niggerball o sola näsan ^^







payback update



Har tömt kameran o ska presentera min senaste tid i lite bilder (med lite text, ska verkligen försöka den här ggn! Vissa saker kräver ju faktiskt förklaringar !)







Småland har ett rätt maffigt vattenfall!



Vi målade ägg!





Hög tid för premiär av chinos och converse!




Inköp av nerd-brills då va!




Utgång till Bond med Erica och Thomas i lördags som jag jävligt tyvärr inte har några bilder från! Riktigt kul!



Det var allt, Sanne here we cum!!

la holm



Halloj hopp! Nu är jag hemma på Andersberg för några timmar iaf! Konstigt, så fort jag kommer innanför dörren här så känns det som om jag varit här hela tiden varje dag de senaste två veckorna. Men ack nej!

I Halmstad har det varit vackert väder ett par darnu =) spenderade några timmar i Picassoparken i måndags. MYS!





Igår var en spännande dag, först skola mellan 9 och 15, sen tog Erica o jag bilen till Eurostop, handlade massa mat, hon sökte några jobb, sen inom A-berg o hämta lite grejer, och sen hem. Sen kom Thomas hem och skulle till Galgberget o springa, jag hängde på. Tänkte att jag kan ju iaf springa ett varv, 3 km eftersom jag typ aldrig klarat mer innan (jo men jag har inget bevis) men efter ett varv kände jag bara att "äh vafan, vi fortsätter!" SÅ JAG SPRANG ETT TILL! Grejen e att jag hade möjligtvis kunnat orka ett tredje.. Då hade jag sprungit 9 km :) Alltså nästan en mil!
Så mycket roligare att ha nån att springa med också, även om jag e osocial o måste ha musik. Kändes extra kul att jag kutade efter Thomas medan jag lyssnade på "I'm your biggest fan, I'll follow you until you loves me!!" Var tvungen att skratta högt där.
Tyvärr avslutade vi kvällen med B&J och med den svalde jag även stoltheten.

Idag flumpluggade jag med Anna som vanligt innan vi stack till stan o mötte upp Erica och Angela för lunchbuffé på BULLS<3 Nu är jag som sagt "hemma" (borta) ett par timmar för att baka cheesecake och ge presenter till SANNE som har fyllt år! Hoppas nu inte hon hinner läsa detta innan vi går upp o överraskar.. Väntar nog ett tag innan jag publicerar.

Skolan imorse..






free shit




Okej, jag kan ALDRIG mer blogga i hela mitt liv nu! Jag har råkat komma åt nånting som gör att alla mina bloggbilder även hamnar på min bilddagbok.. HEEEEELT utan förklaringar! Och det krävs ibland kan jag sääää!

Och jag hittar inte heller hur man tar bort det.. Tror jag. Det får ett försök till. Vägrar ta bort hela mitt bdb-konto eftersom jag laddat upp över 5500 bilder där som inte finns nån annan stans :(

Iaf. Idag köpte tommen o jag ringar :D

Min ser ut typ såhär
okej det var ju jääävligt bra att det inte går att klistra in! NO SHIT.. vad förvånad jag blir.. Det finns inte ens Word på denna datorn. Jag kan inte plugga. Om jag inte vill skriva i Anteckningar eller direkt i ett mail då.

Nä jag såg fram emot att blogga men hinner inte lägga in bilder från mobilen efter min härliga dag i Picassoparken. Så jävla härligt i solen, helt mysigt rödbrun i ansiktet nu!

Och nu är det STEEEEEEEEEEP med Carro o Emma !! I FUCKING SMOKIN LOVE IT! Så jävla kul :) sen corepuls på det. Magrutorna blir tydligare o tydligare kan jag sä.. Nu e det bara maten som ska fixas med.. B&J varje dag är inte bra för varken mage eller magsäck.


Vi hörs snart igen och då ska jag skriva ett ordentligt inlägg. Faktiskt! FUCKthiskt!!



easter road



Hej hopp! Jag är inte död!
Jag firar påsk hos mormor i Tranås... Hem imorgon!


Sen ledig hela veckan, så sjukt gött! Glad påsk!