gift gift



Moas julklapp till mig <3






TACK DARLING!!



bew cord




Igår åkte vi till Båstad över dagen för att hälsa på farmor m.m. Jag var även inom Moa "en sekund" och fick min försenade julklapp! Blev skitglad!!! :D Visar senare ;)

Vi åkte iaf ut till bl.a. Kattvik, "Pussy bay" som Richard Gere fick det översatt till när han badade där. Näck, för att va exakt! Nej, jag var inte där då tyvärr! Man kan inte få allt...

Hursomhelst.. hela Laholmbukten var typ frusen, det var coooolt som fan! Sen var vi i Torekov med =)


 




Danne, farmor o jag! Farmor tvingade på mig en mössa av hundhår, collie för att va exakt.. Ful men varm ;)


 

Torekoooooorv!


Sedan blev det hem till farmor o fika innan det lev tillbaka till HBG. Tivoli med Sofia på kvällen då.. Lika skitkul som vanligt =) WELIKETTT!!




please cough





 
Såååå snygg! Vill ha..



Åkte hem till HBG igår, torsdag.. Ledig typ alla måndagar o fredagar i hur många veckor som helst.. Så jädra gött ;)




 
This is why I'm hot!

Idag blev det Väla med mamma.. Hälsade på min fina mussla också förstås =) Sedan köpte jag ett stort fint grönt överkast på Hemtex för... 80 kr... Rea på rea osså personalrabatt på det.. Fina ting!

Nu blir det flygande jacob o sen ska jag ringa min man som flyger till Spanien för en vecka inatt. Blö! Och Sofia är också i HBG nu! PARTY som fan imorgon!!

Och jag klarade biokemi-tentan.. 9 poäng över G :D Weoeoeoeooe ._____. :D







lock lane




I måndags var i Göteborg över dagen med Angela o Anna :) Shopping mellan 10-19, ont i rygg o fötter kan jag säga...


 



 








Anna o jag fulade oss på Make up Store ;)

 


Klänning 129kr på Zara.. Billigt, ngn?!?!




new gig




Jag är antagligen en hemsk människa, men.... fan vad fräckt!!
Synd på The Tivoli, det lär tära som fan på verksamheten att flytta den o allt, men.. detta ser ändå skitcoolt ut...







last nine




Hittade en bild från festen förra helgen =)








saturday nite




Tjohej tja!

Lördagen hade man en del inbokat, 25årsfest hos Thomas kompis med typ 40 pers jag aldrig träffat. Hmm. Började med en sväng på gymmet kl 9 när jag vaknade. Hurtigbulle! Sen var jag, Thomas och Axe ute o gick i typ en timme, innan jag stack hem o väntade på stressen. Blev dock inte så farligt som jag trodde, jag fick 2 h extra på mig och jag gick mest runt o nynnade o svingade händerna för att torka naglarna.

Blev den nya Gina-klänningen jag hade, himla nöjd med den :D Lite lång kanske men jaja... Det började med förfest hos Thomas bästa vän Martin.




T och.. Andreas?




Sen vid 7 fick vi skjuts vidare ut till the big famous Wild West Steakhouse.. Coolt ställe! Skitgod mat!  Martin o hans flickvän Anna på bilden.




Erica (Thomas granne), Lotta och Madde



Vi blev kvar där till typ halv 11, och då hade det varit underhållning m.m. När jag var som minst förberedd blev jag uppdragen på scenen o två cowboyar dansade "Om du vill bli min fru ska jag ta dig här och nu" osv runt mig inför ca 200 pers.. Något pinsamt.. Fan vad jag skakade :P men det var liide kul!

Sen drog vi alla och spelade bowling på B&B inne i stan. Massa folk där med. Började rätt bra för mig med 2 strikear i rad! Så jag vann första omgången, men Maddes pojkvän vann det totala, jag kom 2a iaf!

Sedan var alla rätt trötta, kunde stannat kvar på B&B o svängt lite men vi vandrade hem istället. Haha, det var så himla gulligt, jag hade lagt mig o typ somnat och efter typ 20 min av konstiga ljud från en näve i kaklet kommer thomas helt gråtfärdig som ett litet barn och begraver ansiktet i täcket. Jag urskiljer efter många "vasa!?" att han inte kan få ut linserna.. Han fick nämligen linser igår och skulle ta ut dem själv för första ggn. Bör kanske tillägga att det tog 45 min att sätta i dem tidigare på dagen...

Men det slutade lyckligt sen jag hotat med diverse saker om han tänkte däcka med linserna på!








Idag, söndag, bjöd som vanligt på middag i simlångsdalen hos svärföräldrarna. Vi var även ute och gick en lång runda alla fyra, det var himla härligt! Kom hem för ett par timmar sedan, nu blir det chili con carne o ta det lugnt, imorgon blir det Götteboojjj med Anna, Angela och Erica :)



CIAO FÖR MEJ!




friends day




Fredagen var skitmysig! Jag var ledig hela dagen men kom hem först vid typ 11. Senare stack jag till Eurostop o handlade, och efter det var emelie o jag ute o gick med Axe-vovven..

Sedan lagade vi mat ihop, chili con carne och mozarella/avocado förstås! Vi tittade på filmen Patrik 1,5 som var sjukt bra! Så himla söt! Sedan avslutade vi kvällen med Moulin Rouge, cider och B&J half baked =) MUMS!!






love love



"Hej du är snygg."
"Du med."

*klick* sa det ♥



sheet req




Ledig dag! Detta är vad jag åstadkommit. Förutom tvättningen, men det stod kanske inte riktigt jag för after all...







one of




...a kind?

Påbörjade en ny kurs igår, Miljö- och energisystemsanalys! Den handlar om hur man gör livscykelanalyser, d.v.s. hur man följer en produkt från vaggan till graven och hur mycket energi det går ut under produktionen, livslängden o vid deponeringen.. Jaja, ni fattar säkert inget men det kan nog bli intressant :)

Det var bara skola mellan 10-12, och väl hemma så satt jag på datorn i 5 h kändes det som, men det hade bara gått 1,5 timme.. Sjukt långsam dag alltså! Så jag drog in till stan för att döda några timmar. Blev bl.a. en klänning på Gina!


 




member high



Hej hopp! Denna helgen har ju gått nååådigt snabbt alltså.. I fredags hade jag tenta i biokemi o vi får hoppas att det gick vägen.. Första halvan kändes bra, får hoppas de kompletterar de tre sista frågorna jag inte skriv nåt på alls. ..

På kvällen följde jag med thomas till hans kompisar på fest, vi var ca 30 pers i en tvåa men det var faktiskt väldigt trevligt. Träffade en sjukt trevlig tjej som jag typ satt o snackade med hela kvällen. Tänk att det kan klicka så direkt ibland! Vi kom ändå hem rätt tidigt, ca halv 2. När jag blir full så blir jag Louie, o när Thomas blir full så blir han Hank, vi e alltså schizofrena båda två.. Louie kom fram liiide för bra kanske, medan Hank knappt syntes till.






Lördagen mådde jag rätt fint ändå. Vi kollade på filmen Nothing but the truth som var bra! Sen var vi hos mina blivande svärföräldrar mellan 16 och 21:30 ungefär, fikade, sen åt vi kycklinglasagne (WOW så gött) till middag o drack vin o pratade. Och testade reaktionsförmågor med en linjal. Svärmor o jag skrattade så vi grät. Det var skitkul o ja var så himla glad! Sen satt vi o pratade om vad fina barn vi skulle få. Fina tänder, tjockt hår med självfall.. och genomsnäll förstås.. Blir prima vara detdär, fast lite konstigt att prata om det redan liksom.. Men kul :D

Idag var vi på längdåkningsfärd på en golfbana (faktiskt funkade det!) med thomas bästa kompis Martin och hans flickvän Anna som inte var nåe vidare :P För att va min 2a gång i livet på längdåknings så var jag jävligt bra! Och sjukt bra motion, jag var så jääädra svettig. Men ju mer vältränad desto mer svettas man you know?

Väl hemma lagade T o jag nån skum mat som dock blev skitgod.. Sedan kollade vi Van The Man och låg o lyssnade på musik i flera timmar. Helt underbart.




Hamnade lite efter ett tag dock...




Imorrn är jag ledig men känns som om det finns massor att ta itu med.. T o jag ska boxas på nya Nautilusgymmet på kvällen iaf.



GÖTT!



it zeems





Idag blev det Vallåsen med familjen, sjukt mycket folk men himla trevligt ändå :) Lagom kallt och fint väder! 

 





Imorgon är det skola, sen e det tentaplugg, träning och solning som gäller i min vecka :) Är det sommar snart?


vact diva






Hej höpp!  Här händer det grejor! Eller nåt.. I fredags började skolan igen. Sen skulle Thomas o jag ut o äta på restaurang som lite fint folk. Vi käkade grillad ryggbiff o svärdfisk provencale på Yoss. Gissa vilken jag tog? Till det drack vi vin.
Sen blev vi sugna på lite promille så vi gick till The Corner som inte hade öppnat ännu, utan hamnade på nån alkispub, fast jag kan ju inte påstå vi hade tråkigt där.. En hemlös tant försökte sno mina vantar! Eller hur man ska se det. Ja, där blev det 3 öl var till under ett par timmar.

Sen vid kl23 The Corner som hade öppnat. 4 öl/cider var beställdes innan det blev för mycket folk. Där satt vi med våra 8 flaskor framför oss. Sen stack vi till Tre Hjärtan som hade ett mysigt dansgolv med live-musik och ingen av oss kunde blunda utan att hålla på å spy. Så då gick (sprang) vi hem och däckade efter en hel del fjant.



Moa, liknar han inte Råttan aka Martin Henrysson här? :O



Igår lördag mådde vi inte prima, kl halv 2 släpade jag mig ur sängen med handen för munnen men upptäckte till min stora glädje att det var helt fantastiskt underbart fint väder ute så jag gick hem glad och sjungandes typ. Snön glittrade och inget kunde bli bättre!

Väl hemma tog det ett par timmar innan man började med plugget. Och det varade inte så värst länge heller. För sen kom Thomas hit för han hade inget bättre för sig, och vi kollade på Scary Movie med Sanne, Sofie, Emelie och Axe-hunden.. Mysigt!



snowy lengths



Då var man på Halmstadsk mark igen! Hade sånt jävla flyt när jag kom hit på tisdagen.. Alla tåg var typ sena utom mitt ;) Woaoaowowo! Sen släpade jag min rullväska i 20 cm snö ca 2 km för att sola. Hade väl en dm snö på huvud och axlar med när jag väl kom in på solariet, och ni tror inte att Angela sitter där. Hon slutade aldrig skratta heller, och jag som redan var skitförbannad... Fast sen lugnade jag mig o såg faktiskt det komiska i det hela.

På kvällen såg jag o Thomas på Baksmällan, jo den var rolig och vi skrattade mycket men jag vet inte.. Jag hade väl väntat mig mer, eller så var jag för trött för att inse hur bra den var..

Igår hade T o jag en väldigt äventyrlig dag dock! Vi fick först besök av hans föräldrar o bror till frukost, och sedan tog han o jag bilen ut till samma sjö där vi var för några veckor sedan och gick. Med oss hade vi isborr, varm choklad, sittfäll, skridskor.. Skrillorna kom ju dock inte till användning eftersom det var ca 20 cm snö på isen.. Men isen var typ 20 cm tjock också kunde vi konstatera efter att ha borrat genom. Nästa gång ska vi ha med fiskespö också!





Vi satte oss mitt på sjön och o drack varm choklad och snöt oss istället!

 






Efter detta åkte vi hem till hans föräldrar och lånade längdskidor och tog oss en rejäl runda på några km, första gången för mig! Rätt kul, iaf när man skulle nerför.... Sen var det bara hem till honom och dega resten av kvällen.

Nu kom jag nyss hem till A-berg o väntar på att Emelie o hennes mamma ska komma.. Tänkte ge mig på att plugga lite, det behövs!!!!!!..

Skola imorgon. Ska bli skönt faktiskt =)



ADIOS!



japs ca




Haj HAJ!

Lajfs good! Filmkvällen hos Anne var trevlig och vi såg nån japansk skräckis som hette 1303.. Kanske inte riktigt min favvofilm men för övrigt så... Kul o se hur rädda vissa blir istället ;) Vi drog även nerom Subway som var precis lika invecklat som sist jag var där (för 4 år sen typ) o jag kommer inte gå dit igen inom den närmsta framtiden :P  Sedan stack vi tillbaka till Anne o spelade.. Bizz? Eller nåt.. Roligt :D








grand laugh




HAAAAAAAHAHAHAHA! Ja RACKANS vad coola vi var!




Tulle, jag, ?!?!?!?, Kristin, Sabina där bak



Nathalie, Rhodin och Emelie... HAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

Snälla, kan nån gå in på facebook o tagga dem? ;)







law maybes



God kväll!

Lördagen bjöd på resa T/R till.. MLAMLÖ. Mlamlamlammlö. Familjen o jag, vi besökte city, Malmö arena, Entré m.m... Det var trevligt :)





Kvällen var bokad att spenderas hos Elvira med henne, Sofia, Lilli, Isa, fast utan utgång för med del då mitt huvud typ var proppat med fetvadd o jag hade ont i huvud, öron, näsa och hals. Men planer ändrades och plötsligt satt Thomas i bilen till Halmstad "bara för att jag ville det".. När jag frågar nån om nåt sånt spontant så är jag inte van vid att den säger "Jamen klart jag kommer! När, var, hur?". Men jag får väl börja vänja mig.... =)

Men hela kvällen blev i alla fall jättelyckad! Är skitglad att vi åkte dit, Elvira, Lilli o Isa hade med sina pojkvänner också samt några kompisar till. Vi satt o lyssnade på Vad har du under blusen Rut och annat. Elvira hade fixat massa smågott o bjöd på bål m.m.... Himla trevligt! Sedan åkte T & jag hem vid halv 1, medan de andra drog till Tivoli. Och för en gångs skull kände jag inte alls "faan, nu missar jag allt kul". Jag brydde mig inte ett blekaste skit, även om jag var sugen på att hänga med ett tag. Går fler tåg ;)

Söndagsmorgonen bjöd på promenad i -10grader kalla brunnsparken innan hallänningen åkte hem igen. Sedan skulle jag plugga men somnade på soffan. Ack ack ack. Efter evig väntan att Sofia skulle få tummen ur ringmuskeln o ringa så var vi ute och gick vår vanliga runda, och sedan tittade jag o pappa på filmen Departed som var bra!


Ikväll är det filmkväll hos Anne och det ska bli skitkul! Nu ska jag lämna datorn och plugga. Och det vet vi ju alla  hur det brukar gå med den saken. Skål och garage!





giro gone




Tommen skickade bilder från när vi var hos hans föräldrar. Tur man var snygg, fräsch, sminkad och uppklädd!



 




sardinia in



Haaajkväll!

LÖN DAG LIKSOM! Naj! Gårdagen blev att systrarna Sandberg och jag tog bussen ut till Laröd o stack hem till Carl Pilman som stod för värdskapet. Där blev det snittar, sen räksoppa till förrätt, entrecôte o potatisgratäng till huvudrätt och nån väldigt (pinsamt) enkel pannacotta med mynta och hallon som vi stod för. Riktigt smaskigt var alltihop!

Kvällen flöt på och tolvslaget firades in på verandan med utsikt över hela Danmark.. Jävlar vad de sköts. WOOHOOHOJOO! Sedan pratade jag med Thomas i telefon vilket inte var så smart eftersom jag började typ storböla o var allmänt jättepinsam.. Menmen! Efter många timmar biljard och andra lustigheter så föll sofia o jag i soffan halv 8, halv 10 vaknade vi igen och halv 11 tog vi och Gustav bussen till Ramlösa. Väl hemma så åt jag frukost innan jag sov i 4 h. Sedan kl 3 idag har jag sen suttit på datorn typ.. Man e ju så jävla seg. Halsen är helt trasig också så det var ju inte mycket att ha.. Kommer inte ljud hur myckt jag ens försöker. Men det e rätt skönt att vara tyst ibland!

Imorgon skulle vi egentligen till Vallåsen men ingen är så sugen då det ska bli runt -10 grader. Fy farao, jag dör ju redan vid nollan.. Men på kvällen imorrn blir det nog i alla fall fest hos Elvira med gamla godingar o massa skitsnack. Det e nice =)








 



GOTT NYTT ÅR <3