as coast



forts..



På torsdagen kom mamma som bestämt, vi körde Robban till tåget au revoir och sedan gick vi i stan resten av dagen, käkade Salamipaj/lasagne på grekiska Plaka.. MOOOOMS!


Fredagen var kort med lektioner innan jag, Anna o Angela drog till stan för fika as usual.
På kvällen kom my precious hem, vi lagade en flygande jakob som bara tanken på får det att vattnas i i munnen.. Sedan tog vi hem Luftslottet som sprängdes och käkade B&J Baked Alaska med vit choklad och marschmallows som vi dock aldrig fick nån? Den var inte så jäääättegod.... förrän vi tillsatte krossad digestive... MAJ GAAAAAAD så gött! Fast Half baked är ju fortfarande no 1!

Lördagen.. ja, den försvann. Puts, väck! Såg F1-kvalet på Viasat. Hemköp snabbt. Såg Skavlan och lite sånt. Och så plötsligt... Söndag! Då blev det Simlångsdalen till fan-mor och helvetes-far och jävla-bror (svärfamiljen för TFF (Trögfattarföreningen för TFF)) :) God middag som vanligt, en promenad på det och sen fika.. Sjukt mysigt, knappt att jag ville hem.





Nu är det en ny vecka, går fetingdag 8-16 imorrn men sen ledig =) Fredag ska jag till Småland och mormor, men torsdag kväll vankas eventuellt en ganska så fet utgång! 90-talsfest på Tivoli med en jävla spännande blanning folk, Moa, fröken Sari, Cassie och Susanne. Wehuu! Sen e det massa andra man känner som ska till Tivoli enligt Facebook, Jimmy, Ekke m.fl. Känns som juldagen ju :)










chase sitting



God kväll typ! Befinner mig hemma på Andersbergsringen 57 för tillfället! Ska plugga lite ISO 14001 Miljöcertifiering men har jag klarat undvika det i 5 och en halv timme så klarar jag en stund till :)

Förra veckan var jag ledig ons tors.. För en gångs skull ville jag fylla de dagarna med lite happenings istället för att facebooka bort dagarna.. Så jag bokade in Robin på onsdagen :D Emelie, han och jag käkade lunch på Asian Palace, sushi m.m., gott såklart? Sen sprang vi lite i affärer innan vi bestämde oss för att smygsupa lite.. En vända inom systemet och jag skjutsade Robin hem medan vi snackade hårborttagningsmetoder och rakningseksem.

Sen blev det Life of Brian och cider, klänningsprovning för alla herrar som deltog, innan vi hamnade i säng... Med Sanning eller konka, först i sjukt kass direkt form, sedan via apps i Robins Phone-I^^ mycket roligare och barnovänligare!

Snott från Emelies och Robins bloggar

Picture








Hihi fiiiiiiiiint :D









jongleur it




Halli! Vadan är detta, Lolls bloggar mitt i veckan! Ja men vad faaaan....... Jag är ledig imorgon! Och på torsdag! Så jag fick jävligt brått att fylla dessa luckor. Annars kommer jag bara hemma och sakna. Finns bara en människa genom tiderna som fått mig att börja gråta om jag tittar på en bild av personen... att man kan älska någon så vansinnigt mycket...

ÄÄÄHHHH det var inte det jag ville säga! Jag ville säga.. att...eeeejo Jag har fyllt mina lediga dagar med Robban o mamma! Robin Torkar i egen hög person kommer hit imorgon! Har blivit framskjutet så länge, undrar om jag ens sett den mannen sen studenten. Men imorrn kommer han iaf hit :) Ska bli himla kul.. Emelie ska va med o vi ska käka sushi på STAUNS BESTA SOSHISTELLE SÅKLARRT o prata gamla Nya Zeeland-minnen o annat.

Sen kommer eventually mamma hit och fyller o förgyller o fördriver min torsdag! Blir väl shopping o mat! Gott snack!









sparrow gensyn





Just ja, jag glömde att igår var vi ute o käkade! Anna o hennes pojkvän Fredik + hans polare Berlin, osså jag o Thomas.
Vi var på nyöppnade Olivers som e typ som O'learys, en sportbar på Vallås.. Först fick vi vänta en timme på att beställa. Sen fick vi vänta ÖVER en timme på maten! Visst, det var helt fullsmockat med folk men VAFAN. Anställ mer än en kock eller? Som komplement bjöd de på Dessert och kaffe. Jag som ville ha pengar. Ha.

Jaja, men jag fick en god cheesecake iaf! Och middagen var faktiskt värd att vänta på, riktigt mums men inte lördagkväll nästa gång kanske. Sen blev det biljard! Fan vad kul det är om man kör seriöst, dvs INTE som Sofia o jag gjorde på nyår!
Tog tyvärr inga bilder, men anna gjorde.. Så de kommer väl upp om 3 år.



Jag o Emelies lilla kung!



 

 

Kul från senaste veckan;)

 

 

 


fujitsu strib



Jaha! Då var det dax för veckans första o sista Hallaaaaaaaoooooo ijenne.

Sammanfattning av veckan? Eeeh... Tenta i tisdags då.. Slöat som f-a-a--aa-a-a-an sen dess.. Minns typ inte att jag gjort nåt. Jo köpt Converse! Åååh varför väntat så länge på denna lycka? Love em hard!





Sen har det blivit löpning.. Både på löpbandet på Sats och på Galgberget med min man. Gick bättre än väntat båda gångerna!
Köpt träningsskor, träningslinne och vattenflaska också! Wohooo såååå redo för 3h passet med Angel imorrnnnn! Sist kunde man fan äta vad som i 5 dar efteråt, kändes ändå som om man vägde 20 kg och magen var konstant konkav.

Justja, Emelie o jag gick till Snötorps kyrka en dag i pluggpausen i måndags. Sjukt vacker var den på nära håll! Den syns perfekt från vår balkong men aldrig kunde vi ana att den var sååå ståtlig!

 




Efter tentan var jag på stan med anna o angela o käkade Nachotallrik på La Cocaracha.. MÖÖÖÖÖÖÖÖMS som MLI hade sagt. Och sen var vi på lagerhouse och läste barnböcker. Bästa var att vi fattade inte ens bokens handling!


 

Men hur söt?




Tack för MAJ!




to reploge




Hej hopp ! Känner att det behövs en uppdating-härva!

Denna veckan har gått sjuuuukt fooooaaart!!! Tretimmarspasset med Angela i tisdags satt i sen fredag kväll. Seriöst, jag kände i ljumsken samma kväll att det värkte.. Efter en sjukt jobbig övning på BodyCombaten. Och sen en timme bastu med Erica o Angela på det. Härligt! Det blir en repris nästa tisdag =)

Igår var jag, thomas o tolv andra o såg på Alice i Underlandet på bio, dock ej 3D! Innan dess blev det en, två, tre öl på Bulls... Så T o jag blev lulliga som fan o hamnade på McD med varsin BigMac.. Sen kom vi på att bion började om typ 5 min så det blev lide brååådis!  Ingen film jag skulle valt på biolistan för att se men den var väldigt bra gjord o historien var söt.

Imorse blev det stor söndagsfrukost som vanligt och lite digestive/brie innan lite Formel 1-nördkompisar till Thomas kom o skulle occupera tv:n och dra med min man i djupet.. Så då åkte jag hem för att plugga, har tenta på tisdag!

Var även tvungen att träna för att få mina stämplar för veckan. En mil på löpbandet blev det! Sprang förvisso inte hela tiden men bra mycket  mer än jag trodde jag skulle klara! Tyvärr fick jag skoskav när det var 2 km kvar och det var inte så jätteskönt. Jävla skit utbrast jag, + att jag typ började gråta där på bandet när jag kollade på Life of Bryan samtidigt på tv:n.. Sorgligt att han gjorde slut med Kayla :( haha hade aldrig sett det innan but liked it!

Kollade mig i spegeln i omklädningsrummet sen. Shit, man ser värre ut än man känner sig! Var svettig, illröd samt sjukt mörk runt ögonen. Såg hemsk ut! Tur att jag bara skulle hem =) Nu har jag FaceBonkat ett tag så det blir plugga resten av kvällen och hela dagen imorgon. + sova ut ordentligt. Har inte sovit i min egen säng på 1,5 v så det blir spännande. Ett rum med mörkäggningsgardiner. Det är underskattat!!! Skulle behöva sova till 15:00 imorrn för att ta igen för de senaste veckorna!

Efter tisdag har jag bara en tenta till. Sen är det sommar <3 längtar så det gör ont!!
Och senast efter sommaren händer det andra kul grejer :D I'm so lucky lucky! 






contain wind



Tjabbalabba vad händer och fötter?

Jag tycker inte jag gör så mycket vettigt. Bara sånt jag tycker om. Varför ska man göra annat? Av samma anledning som man inte ska umgås med idioter!


I lördags, eller lördASG om man så vill, så var vi uuuute! Jag, Angela, Sanne, Sofie och Sofies storasyster Åsa förfestade uppe hos dem med "Jag har aldrig.." och "Bibeln".. HAHA, tydligen kan jag tänka mig att äta människobajs för tusen kronor. Jaja, jag upphör aldrig att förvåna mig själv..

Vi stack in till B&B vid 12-tiden efter att jag och Angela krängt diverse råa ägg och riktigt tuggat gulan o tyckt att den var riktigt god.. Ja, plockade upp en Erica på vägen, JAg skjutsade henne och var typ döv när vi väl kom in till stan efter hennes hejdlösa skrik hela jävla vägen. Herregud jag vet väl vad jag gör! Typ. Någon gång på vägen ringde jag upp restaurang Sand bordsbokning och sjöng därmed Alcazar för dem.



 
 



Sen efter stängning blev det McD och hemfärd för alla utom Sanne (se bild).. Hemma runt halv 5, satte mig på Facebook o lade upp bilder fram till halv 6.. Var så jäävla trött o bara längtade efter att sova.. Så när jag väl skulle slänga mig i sängen så har Thomas ringt massa ggr o smsat o skrivit "Ring mig, är utelåst och åker polisbil!!" Så han hade blivit övergiven av en kompis och var utelåst, pank och helt sönderfrusen i Ängelholm.

Så han hade fått ringa 112 så de skickade en polisbil som körde honom till en Statoilmack där han fick kaffe och en macka o värmde sig lite. Så det var bara för mig att av med morgonrocken och cykla in till stan igen, ta ut 800spänn o vänta in thomas som kom med taxi. Ängelholm->Halmstad för 800spänn är väl helt ok, iaf om kompisen som övergav en ska betala. Så vi föll inte i säng förrän vid 7 och då började det ljusna. Vår, någon!?


Imorgon är det 3-timmars träning med angela som gäller!
Först en timmes BodyCombat, sen en timmes Step och sedan CorePuls på det. Sen blir det väl spinning senare i veckan. Så jävla nimt!




PUSSHAAAAAAAJ

owl for





Detta inlägget får nog ta o innehålla mer bilder än text känner jag. Har en dugga (läs: typ "prov") på onsdag som jag inte ens börjat plugga på. Samt en saftig redovisning samma dag.

Fredagen var iaf hur som haver skitrolig! Välplanerande som jag är var jag i stan med Anna, Angela o Thomas på dagen, o kom hem kl 18, och 18:15 var det meningen att Moa och Cum skulle komma till mig. Lyckligtvis var de förvånade oj hahaha försenade.. eh, a, så jag hann skrubba bort min feta hårbotten och även rycka några hårstrån under armarna. Sen blev det fetingpizza med resten av sällskapet, d.v.s. SanneSofieEmelie såklart, och även Sannes och Emelies småsystrar. Sedan fortsatte förfesten oppepo hos Sanne o Sofie innan Moa o Cum bussade in till stan och jag, Sanne + lillasyster cyklade. Det blev The Corner tills de stängde kl 3, jävligt kul hade vi! Sedan hemgång som Moa sa, hon, jag o Cum gick hem från stan. Det gick väldigt fort. Tyckte vi iaf när vi väl var framme. Eller?


  

 





Moa o Cum åkte tidigt morgonen efter o halv 2 hämtade Thomas mig o vi körde ner till Väla o sen hem till mitt moderskepp. Käkade mat, spelade Motoracer och såg originalet The Inglorious Bastards från -77.






Igår, söndag var jag hos Anne i typ 2 h o snackade fuckta medan Thomas övningskörde med pappa o Danne o gav dem lite tips. Sedan blev det Båstad och hälsa på T's polare Ande o Henke, sen Halmstad ljuva hem, spika upp tavlor och se på Windtalkers och sova.

Så! Plugga var det.. men först! En sak...