Äggning

Vi har blivit äggade! Haha.. Köksfönstret såg väldigt kladdigt ut, så jag öppnade å då var det äggskal o äggula på fönsterblecket?! Lite obehagligt faktiskt, ifall det är nåt personligt.. Vad blir det nästa gång? En tegelsten in i sovrummet? Nä men det är förhoppningsvis bara några idioter som gått förbi o terroriserat ..

Jaha igår blev det julbord i Simlångsdalen på Tallhöjdens Wärdshus.. Mums! Höll mig ganska lagom mätt så jag mådde inte illa iaf.. Duktigt! Spelade innan dess Alfapet (riktiga spelet) med Thomas o svärfar, vann överlägset.. Wordfeudnörd som man är.. Svärmor hade gjort egen glögg, sjukt god var den! Fick se sörjan innan den var klar, å lät ju inte jättegott med innehållet.. Potatis, jäst, svagdricka.. Jaja men 3 v senare var den bra iaf :)

Idag är det slappedag, ska ut o gå en lång runda för det verkar inte blåsa för en gångs skull.. Var ute igår o gick Laxön-rundan, Laxön ligger i Nissan som är grovt översvämmad.. Så ön syntes inte!!! Bara träden stack upp, läskigt, tur man inte satt fast där ute...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras icke, lovar!)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback