Jaahaaaaaa..

Hoho! Lördag igen! Å vajjert väder är det med.. Denna dan började väl bra.. Thomas jobbar till 13, så jag tog sovmorgon, rensade köksskåpen å skulle handla å träna.. Åkte inom en återvinningsstation, ställde mig på isen , drog åt handbromsen, tömde metallskräpet å satte mig för att köra iväg. Kom inte en cm.. FUUUUUUUUCCCCCKKKKKKKKKKKKKK.. Nu har jag kört fast mig i isen!! Hände mig förra vintern med men på en snöfylld parkering.. Här var ändå rätt mycket asfalt så om jag bara fick dit bilen till en torr fläck.. Gasade fram o tillbaka, varvtalet fick upp i rött å jag tänkte att jävlar, nu dödar jag bilen.. Fick smågrepp plötsligt o gasade bakåt allt vad jag kunde.. Kom runt på sidan (var tvungen att vända för att komma ut), satt fast igen.. Efter en KVART å jävligt mycket bränt gummi lukt så gjorde en sista kraftansträngning att jag fick ut den på asfalten.. Puuhh!! Var så svettig vid detta laget! Gasade till ordentligt för att komma bort från helvetesplatsen, växlade upp till tvåan men kom ingenstans, bilen tvärstannade efter ett par meter.. Fattar ingenting, kollar mig omkring..

Facit: Jag hade handbromsen i. Å hade haft det hela tiden. Stod inte alls på hal is? Hade kommit därifrån direkt om jag bara kollat neråt höger som man alltid ska?

Får bryta där, detta förtjänar ett eget inlägg. Så om jag förstörd handbromsen (så som det luktade så, ja) så lär det kosta mig 20 000. Jippi.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras icke, lovar!)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback