Nej

Det blir nog ingen Lund :C Ååhhh... Jag ville först inte. Igårkväll ville jag. Imorse ville jag inte så nu ska vi inte. Men nu vill jag..

Men nu ska jag, Sosso och hennes storasyster sticka till stan samt Systemet och handla inför kvällen instead!

Får spana O.E en annan gång :)  

Valborg!


Halloj alla!

Igår tillbringade jag dagen vid samma sjö som förra veckan, och vi håvade i Tor sjön precis som förra onsdagen. Jag hade på mig vadar byxor, såna höga hängslebyxor med inbyggda stövlar. Såg ut att vara 30 cm djupt i sjön men sjönk fan ner med typ hela benet och det blev baksug! Vakuum! Det var obehagligt! Och självklart läckte de sen också...

Men vi hittade iaf en del intressanta djur, bl.a. små små små röda bollar "kärleksbollar" som vi kallade dom, som var typ 1 mm i diameter, som bara åkte runt runt runt i burken. Jag försöker googla dem men har inget svenskt namn.. Men de var väldigt söta iaf!


Sedan körde vi till skolan igen och jag cyklade hem som en gaaalning för att hinna med Swebussen till HBG, och jag hann t.o.m. äta nudlar!

Var hemma 20:00. Åt middag, betalade räkningar och sen gick jag och Sofia ut och gick i 2 härliga svala timmar. Niklas cyklade förresten förbi oss. Min puls var inte att leka med minuterna efter det..

 höhöh
 På vår gård. Japanska körsbärsträd i full blom! Det du Anna!
  En jättestruts landade i HBG city igårkväll!

Sen kom jag hem och satt inne på Facebook. Då ser jag att min drömman från Båstad ska till Lund imorgon.. Jävlar! En sån chans kan jag ju inte låta glida mig ur händerna? Eller kan jag?
Jag drömde förresten att han o jag träffades i en stor simbassäng under ytan, men vi kunde ändå prata.. Och jag hade bikiniöverdel, men ingen underdel för den hade åkt UPP (??) när jag dök i... Och jag hade vääärldens största bush. Sen spillde han lingon under min arm? Hmm..

Iaf.. Är han i Lund så måste jag se till att han iaf ser mig. Vid rätt tillfälle kanske jag kan säga hej... Vid rättare tillfälle kanske jag kan fråga hur det var i Sälen.. Vid ännu mer rätt tillfälle kanske jag frågar var han ska göra ikväll... Och i värsta fall så säger jag "ja, men du kan sova hos mig inatt :D, här är min adress!!". Det vore ju inte första gången.. Och sist kom han inte :P

Hur som helst. We fore see om det blir Lund! Ska ringa Sosso nu.
Kl 7 är det iaf grillning o förfest i Lillis kolonistuga. Sen ska So o jag cykla till stan o möta upp de andra = AUSGANG!!

Ha en härlig Valborg!

Majbål by Annika Ahnlund.

Grillningskollage!

 Min baksida i Halmstad. Älskar den!

 Grillning nu på kvällen :) Syns det var vi brände gräsmattan i lördags?...

 Baksidan utifrån

  

Blev faktiskt väldigt gott! T.o.m. min sambo som varit vegetarian i 32 år smakade min kyckling och tyckte om den! Hon tänker nu kanske börja äta kyckling :)

Nu har jag snackat med Sofia i telefon, känns som om det aldrig gått så många dagar sen vi snackat. Vi har nog ringt om varandra 20 ggr de senaste två dagarna. Men imorgonkväll blir det promenix!

Känner att jag måste ut och springa imorgonbitti också. Har blivit "för mycket grillat" de senaste dagarna. Om det existerar i samma mening? Men.. grillat ÄR ju godast!

Nu läser jag gamla sms från augusti och framåt, som tydligen finns på datorn när jag har mobilen inkopplad. Sjukt roligt! Vissa saker hade jag ju försträngt och hoppats skulle stanna där, men.... Tur man ser på det med lite mindre ångest idag :)

Puss!

Yo ya'll !

Idag har jag faktiskt inte mycket att berätta än.
Jag tror inte jag pallar sticka och grilla vid högskolan, skickade ett sms till Lisa om det nu. Känner mig lite dum, visst, "ingen" annan skulle dit och jag hade kanske varit mer sugen om nån mer skulle dit, men jag orkar verkligen inte. Jag måste packa tills imorgon. Borde verkligen plugga också. Men får inget gjort för mina naglar bländar mig!! 

Imorgon blir det iaf exkursion, ut till samma sjö som förra veckan, vi ska håva efter salamandrar och konstiga vattendjur och identifiera dem. Vankas stövlar hör jag, hoppas bara på bra väder! Sen bär det av hemåt till ljuva Helsingborg :)

   IDAG





 I Laholm för att kolla solfångare. Hanna, Ellen, Josefin och jag


Ett par bilder från grillningen i lördags ligger förresten uppe!


Tack för mig! Nu ska jag grilla kyckling for 10 dagars bruk. Just fan, jag ska ju hem imorgon..... Jaja, då får jag väl äta rejält ikväll! Puss!

En vågrät dag och gräsfläckar

Jag ska fatta mig kort om helgens händelser:

Lördag: Jag solade och tog det lugnt på dagen.
 

Sen framåt 5 så kom det folk hit för att sedan åka iväg med Annas pojkvän o hans kompis bilar till grillplatsen ute i Grötvik, som visade sig vara upptagen. Vad göra? Jo, vi satt i min och Ericas fina trädgård och grillade hela kvällen :)
Nästan bättre än grillplats! Det var faktiskt väldigt mycket, vi var ca 10 pers sammanlagt, + två hundar, Sigge och Ceacar. Det blev grillat allt från korv till vegoburgare till kyckling till kött till schnizel till grillspett med vitt bröd och banan. Det blev även en hel del vattenpipa, och framåt mörkret dök det även upp ett par schnaps, tequila och vodka. Och en väldigt hel del vin. Spetsat med vodka förekom också.
  
Till slut var det bara Anna, jag och Angela kvar, och då åkte Sanning eller konsekvens-spelet fram. Mycket trevligt :) Sen gick de runt halv 1 och jag däckade på soffan.

Söndag: Vaknade och kände mig lite konstigt. Äter en macka. Mår kraftigt illa. Spyr upp mackan. Ligger ner mellan 8:00 och 14:00 och kan inte röra mig utan att spy.
Kryper försiktigt ut i köket. Ser att det står ett ton disk som väntar på att diskas. Börjar fylla upp med vatten men får kasta mig över toaletten igen. Ligger helt utmattad på en solstol med 3 filtar i 20graders värme. Flyttar in grillen från gårdagen under tak, efter mycket möda. Passar på o äta en macka. Rusar sekunden efter in och spyr. Lägger mig i sängen kl 18. Sover till 22. Somnar.
 synd om mig...

Måndag: Sover till 02. Somnar om. Sover till 05. Somnar om. Sover till 08. Mådde lite bättre och åt en macka. Plötsligt hade jag ätit 4 mackor på 5 minuter typ. Mådde lite konstigt men cyklade ändå till skolan. Har känt mig lite mysko hela dagen men det har funkat rätt bra.
Men jag mådde något fruktansvärt förskräckligt förfärligt FÖR JÄVLIGT dåligt hela söndagen. Har nog aldrig mått så dåligt. Det berodde nog på en blandning av för mycket vattenpipa, mycket för mycket vin, för blandat med vodka och snaps o grejs. Samt att Erica också faktiskt mådde dåligt på söndagen, och vi har ätit typ lite groddade bönor senaste dagarna. Gissar att de var lite jästa typ. No more vattenpipa för mig iaf, kan jag säga! Men den e fin som prydnad :) Fast luktar jag på den så spyr jag!

Måndag eftermiddag: Erica och jag beslöt oss för att testa grillen för oss själva, och grillade varsin laxbit. Blev riktigt gott! Sen grillade vi päron. Det blev glögg av den.
Sen har vi haft en aktiv eftermiddag/kväll. Jag lär mig göra framåtvolt på gräsmattan, Erica lär sig stå på händer. Sen har vi kickat boll och funderar på att starta ett tant-korp-lag samt ett tant-gympa-lag. Och vi ska ha en aktivitetstimme per dag här hemma, det är underskattat och vi blev svettiga, det är bra :)

Nu har jag kört lite rensa fötterna från jord och gräs, samt tagit på Ericas grymt snygga ill rosa/röda/oranga nagellack på tår och fingrar. Imorgon kväll blir det grillning på Nyhem med klassen :D Happy!

+ att världens snyggaste man är hemma på Bjäre från säsongsjobbet och jag är glad! Båstad i helgen I guess :) Nej, inte bara därför faktiskt... Utan för att jag tycker om att vara där :)


Men först är det Vaaalbooorg! ! ! !

Strumpchock och fredagsnöje

Hej!

Okej. Nu ska Erica snoka upp min blogg. Klarar hon det, tro? :/

Hon är i varjefall utvecklingsstörd/efterbliven, min sambo. Hon skulle koka två saker i samma kastrull, och hällde i en sak först. Jag frågade om hon tagit det som skulle koka längst först "Jag är väl inte efterbliven heller!", men det visade sig att hon tagit fel ändå! Ha! 
Nu sitter vi och kollar på Så ska det låta, Caroline af Ugglas har brutit armen för att hon har stagedivat, sa hon... Alla hade flyttat sig. Haha!
Och han i hennes lag med röda strumpor. Haha, det var hett. Garanterat "strumpchock" på löpsedlarna imorgon!

Men nu har jag hämtat mitt fredagsnöje, en morot. Hmm. Ska väl kolla nån av Ericas filmer ikväll tänkte jag, eftersom det är skit på TV. Men hon har bara såna "snälla" filmer eftersom hon tydligen inte ser något nöje i att se på när andra lider eller mår dåligt. Det är förvisso sant men ändå håller jag inte med..


Today has been a long day! Först kom Anna och väckte oss lite i 9.. Sen hämtade vi upp Angela och åkte och spelade badminton mellan 10-11. Riktigt kul, och riktigt jobbigt! Synd att det är så dyrt, vi gav 330 spänn för två banor, fyra racket och två bollar. Eller det kanske inte var så dyrt? Jaja, fler gånger blir det iaf!

Sen begav vi oss hem hit och duschade, sen blev det EuroStop, McDonalds, sen nya Citygross där vi köpte grillkol m.m, och till sist en sväng i stan innan vi tog bussen hem. Låter kanske inte så jobbigt, men jag har inte gjort så här mycket på en dag på länge! Vädret har varit underbart men har inte solat en enda minut. Olikt

P.S Erica gillar primitiva* män! Och hon sa nyss att hon tycker att Mårten Andersson (syns bl.a. i "Grillad") ser primitiv ut. Jag tror jag nöjer mig med att säga att han är snygg!

* primitiv = tidig, före andra. De primitiva människorna kan vara typ neandertalarna.

Hahahaha! Nu sa de nyss i Grillad att Mårten ser ut som en apa!

Imorgon blir det klippa gräset, solning, grillning... Jag längtar!

Fan vad Mårten Andersson är snygg idag!  


Förresten, igår cyklade jag förbi granndagiset precis när en liten stackars kille fick repstegen rakt på munnen och han bara grät och spottade blod och tänder (?) så det hängde från munnen till marken. Jag höll på att köra in i trottoaren, tänkte stanna och leka Gud men jag var tvungen att "skynda" sakta till skolan för att inte bli svettig... Han klarade sig nog.

Ha en härlig helg, mina vänner!

Mation

Dagens lista

DATUM: 2009-04-23 KLOCKSLAG: 22:13

Lovar du att vara ärlig?  Varför inte?
Du heter: Louise

Smeknamn: Lollo, Lojse

Låt som när du är ledsen sörjer till? Beror på vad det rör.. "Hope you're happy now" har det varit

Beroende av: Familj, frihet, vänner. Motion och nyttigheter (inte så dumt va?)

Vad behöver du mest just nu: Ett knäckebröd med sylta och paprika

Vad tror folk om dig? Lite barnslig fast på ett kul sätt. Kan dock ibland bli för mycket. Ger gott intryck och ler mycket.

Stämmer det? Ja!

Vad får du oftast komplimanger för? Leendet

Vad säger du för att imponera på någon? Vet inte...

Hur imponerar man på dig? Le och skratta mycket, men inte falskt!

Brukar du skratta för dig själv?  Ja, och undrar alltid om nån sitter o kollar på mig genom kikare i det ögonblicket.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "Härligt! Jag slutar om 2 timmar och har en farbror kvar." o.s.v

Var bor du? I Halmstad och Helsingborg

Trivs du där: Trivs bra i båda, dock svårt att veta var man ska/bör vara ibland.

Äger du några converse: Ja, ett par röda. Får bli ett par nya röda snart. Eller vita.

Sprit, cider, vin eller öl: Cider godast, vin mest praktiskt, så blir mest det.

Vad har du för mobil: Sony Ericson K530i. Nöjd.

Nästa mål i ditt liv: Klara av första av 3 år på högskolan UTAN någon omtenta. 2 tentor kvar innan sommaren.

Hur svarar du i mobilen: "Hej det e Louise?" eller "TJA"

Vem ringde du senast? Söndrumshallen för att boka badminton

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Hon ringde fel.. Jag sa att det absolut inte var någon fara. :P

Antal timmar sömn inatt: Ca 8.

Sov du ensam: Japp. Snackade tydligen om Facebook i sömnen enligt Erica. Ett tecken på att.....??

Brukar du komma i tid: Försöker absolut, ogillar verkligen folk som inte kan hålla tider.

När mår du bra: Med alla nära och kära runt mig

När blev du fotad senast: Idag uppe på en klippa när jag mätte temperaturer

Hur känner du dig nu: Sugen på mat men ändå mätt. Trött.

Vanligaste färg på dina kläder: Rött, svart, blått?

Vad tycker du om fötter: Är de bara rena så!

Vad saknar du: En skål gröt

Favorit dryck på morgonen: Mjölk!

När brukar du oftast gå och lägga dig: Runt 11

Är du blyg? Nja, ibland. Speciellt om det är någon jag bryr mig om vad den tycker om mig.

Sysslar du med någon idrott: Nej, bara då o då, som att spela badminton

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Tveksamt!

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Gå ut o ragga brudar på krogen kanske?

Är du nöjd med ditt liv: Ja!

Vad är det värsta du vet? Orättvisor och hemskheter

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Lagom

Vad längtar du till? Lördagkväll, grillning!

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, båda!

Vad är det finaste du fått? Mycke faktiskt.

Om fem månader: Är sommaren över, och jag har pojkvän? :O

Om ett år? Har jag snart avslutat 2:a året på skolan och skaffat sommarjobb i Halmstad.

Du samlar på: Ingenting

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Sosso

Har du strumpor på dig nu: Ja

Är det okej att gråta: Alltid!

När grät du senast: I helgen när jag såg Million Dollar Baby. Annars längesen.

Bär du glasögon eller linser: Nej

Har du piercing: 3 i öronen och en i naveln

Vill du gifta dig: Jaaaaa

Vill du ha barn: Ja, två, kanske tre!

Är du bra på att laga mat: Vill jag inte påstå :(

Är du flygrädd: Nej, men det är oerhörd segt och tråkigt!

Hur vig är du: Var bätttre för, men jodå! Någorlunda!

Vilken är din favoritglass: Magnum tror jag. Mandel tror jag.

Tror du på ett liv efter döden: Nej

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja

Vilken ögonfärg har du: Grönbruna

Röker du: Har feströkt men slutat nyligen

Hur ofta tränar/motionerar du: Varannan dag försöker jag.

Vad är det viktigaste i livet?: Familj o vänner, samt upplevelser.

:)


En bra sambo och en sjö

Tjolahopp!

Vissa tycker det e kul att jag beskriver detaljerat mina dagar. Andra pallar inte läsa. Men nu är det så att jag inte skriver för någons skull, eller för att få så många läsare som möjligt, absolut inte! Jag är kanske inne o kollar min statistik en gång i månaden, mest på skojs skull. Jag kan skriva mycket mer "eget" om jag inte vet hur många eller hur få som läser, och det är för min egen skull jag skriver. Samt för de som är intresserade av mitt detaljerade liv ;)

Idag har jag varit på exkursion i Torpasjön utanför Halmstad. Väldigt mysigt! Angela, Anna och jag köpte med oss sushi från stan, och det var en mycket spännande sushi, det var massa spännande smaker och saker i dem, och de såg väldigt mycket mer färggranna ut än vanligt! Mycket nöjd!
   Anna var inte lika nöjd med sin första sushi nånsin...

Vi gjorde iaf massa olika tester där i skogen, kollade olika mikroklimat genom att ta temperaturen på olika ställen runt en klippa. Under den var det 12 grader, medan det där solen stod på var 28! Häftigt med 16 graders skillnad! Lika mycket som mellan att havet är fruset till när jag börjar bada!

Sen åkte jag hem medan Erica skulle repa med bandet. Jag epilerade benen, lagade soppa till middag och sen cyklade jag ut till Grötvik för att leta grillplats till lördag, och se om det fanns galler. Sen satte jag mig där på klipporna, väntade tills solen gått ner, och lyssnade på Gyllene tider. En mycket bra stund.
  

När jag kom hem poppade Erica popcorn i kastrull och sen fick jag även ananas. Jag är väldigt nöjd med min sambo :) Vet dock inte var hon är nu, här ligger en halväten macka men hon försvann mitt i Medium :O

Jag sprang förresten 2 rundor i morse, typ utan problem. Det betyder dock inte att jag inte var genomsvettig och fick pressa mig till det yttersta, men jag höll åtminstone inte på att spy ut mina tarmar efteråt.


Imorgon är det badminton med Erica, Anna och Angela klockan 10! Sen ska jag o Anna shoppa grillgrejor och sprit till lördagkväll, och Annas pojkvän ska ta med snygga killkompisar då har han lovat. Jag ska nog ta min svarta mössa :D


Hoppas ni också haft en bra dag!

Crushs och att pressa sig

Jag var nyss och handlade pesto m.m på Lidl av en jääättteeesöööööt kille! Han var nog yngre än mig.. Men gud vad söt han var.

Jag har ingen som jag har riktigt någon crush på just nu faktiskt.. Eller jo, förra sommarens tar väl vid så fort denna sommaren kommer, men där vill jag bara veta om det finns en chans eller ej. Annars kan det va, och då vet jag det, pallar inte slösa bort en sommar till! ><

Igår morse kl 8 var jag ute o skulle springa den där vanliga rundan på 2 varv, 2,4 km. Efter ett varv hade jag blodsmak i munnen o var tvungen att kuta in och dricka. Tur man har joggingspåret genom trädgården.
Sen sårades min stolthet dödligt så jag skulle banne mig springa ett varv till. Efter ett halft fick jag gå i 200 meter, sen sa jag "okej, mamma o pappa dör om jag inte springer ända till huset". Så det fick jag ju göra.

Sen låg jag på badrumsgolvet i en kvart och visste inte om jag höll på att kvävas eller kräkas, jag mådde så fruktansvärt dåligt. Usch..., snubblade in i duschen och fick stå dubbelvikt typ i 20 min innan jag sakta började på bättre. Sen mådde jag plötsligt bra, ku nde t..o.m. cykla halvmilen till skolan fast Erica tittade snett på mig. Usch. Imorgon gäller samma igen. Eight o'clock AM. Tror jag har förkylning eller nåt på G? Eftersom jag går i shorts en hel mulen skoldag i april? Ja, så är det nog.

Lips of an Angel - Hinder

Sömnsnack och hjärn-testikelcancer

Hej hopp! I'm alive! Men det känns inte lönt att uppdatera bloggen bara för att man lyckats få myrinvasion en gång till?
Jag vill ju gärna kunna erbjuda lite bilder också..

Idag har vi iaf tillbringat dagen i Laholm med kursen Förnybar energi och vår svengelska svettstinkande äckliga träningsbyxegubbe, Per-Magnus, Herman - många barn - kärt namn?

Det var mycket givande. Inte... Tycker mest vi fick sitta och vänta största delen av dagen, eftersom han räknat med råge på hur lång tid det tog mellan de olika ställen, vilket resulterade i rutchkana nerför min och Annas jacka, och massa mys vid sidan om ån Lagan. Vi åt även en mycket god lunch på Brasseriet, blev pasta med laxsås för mig, men det stod inte att det inkluderade både räkor o musslor o svamp o annat gott? Så jag var höjdarnöjd! 
Hanna, Ellen, Josefin o jag vid solceller 
 Ida, Angela och Anna vid Lagan

Jag pratade tydligen i sömnen inatt. Erica undrade "Väckte jag dig inatt när jag var på toa? Inte? Nähä, bra... MEN DU VÄCKTE MIG." Ja, så hon trodde visst jag snackade i telefon, men jag stänger alltid min mobil på natten? Och jag hade tydligen som vanligt sagt en mening, HÖGT OCH TYDLIGT, tyvärr hörde hon inte vad jag sa.. Men jag är iaf en pratglad sovande jävel, det e fler som sagt. Undrar om jag ligger och artikulerar satan och gör gester också?

Igår hände det inte mycket mer än att jag tvättade och kollade på House där det slutade med att de upptäckte bröstcancer i knävecket. Nu hört realistiskt om hade testikelcancer i hjärnan.. "Kul" men trist...
 Sen var jag ute och gick!
VARFÖR har ingen sagt att Thailand ligger 5 min från mitt hus?!



Har iaf fått bekräftat att det blir Valborg hos Lilli i hennes kolonistuga! Sen blir det hem till Isa o supa abstinth o göra något åt röklukten från grillningen, sen STAAAAAAAAAAN, antagligen Tivoli eftersom "alla ska dit" som vanligt, + att Elvira jobbar :)

Denna helgen vankas det både fredag med basta med kall öl samt spela badminton, sen lördag med BAD och grillning i Grötvik med Halmstads alla ungdomar. Jep! Bada :D Jag och Angela ska dra ett par öl o hoppa i :) Mysigt ju?


Idag efter Laholm var jag o provade kläder på bl.a. H&M. 5 plagg, köpte inte ett enda men fotade iaf o det var kul :)
   
Shortsen var för små o alla klänningar/tunikor (okej, det är nattlinnen egentligen, utom den röda som är ett linne) var för långa. Och nej, jag kunde inte testa en större storlek shorts :P


//Lolls
Love you all!

Historiskt fenomen?

Ni vet om man ligger och solar en sommardag. Heeeeeeelt blå himmel. Kanske typ ETT moln. Är det inte enligt lagen om alltings jävlighet att det molnet ska gå preciiiiiiis över solen? Men alltså, idag såg jag något så sjukt coolt.. Ni ser, det var liksom skyar på himlen, och de bildade en EXAKT klotrund cirkel kring solen.

 

Häftigt va?!

Lättnad och tidvatten

Vi har tidvatten i Sverige!

Jag insåg det idag. Döööööcoolt... Jag gick en lång härlig eftermiddagspromenad i den fortfarande varma luften, pratade med Sofia i telefon, pikade henne mest men hon var så trött så hon orkade inte bli sur. :)

Så gick jag nere vid strandkanten o såg hur tidvattnet kom i små små vågor! Det var inte så att vågorna slog upp på stranden, utan det var liksom helt plant mellan sanden och vattnet, så man bara såg hur vattnet letade sig uppåt land och rann, det var skitcoolt!   

Så nu när jag kom hem så ringde Ola från Stockholm, alltså Ola som förra helgen ringt sin bror och sagt att det såg för jävligt ut i huset och ville att jag och Erica skulle kastas ut omedelbart och bla bla bla... Bara det att när jag pratade med Ola idag, och bad lite om ursäkt, så visste han för det första inte att jag hade en inneboende, och för det andra hade han inte alls det sagt det som hans bror sa till oss.. Han ringde inte ens för att skälla på mig, han var jättetrevlig och snäll istället! Nu är det dock så att hans bror ligger i skilsmässa och har det nog allmänt jävligt jobbigt just nu, men att låta det gå ut över mig... gör mig lack.

morr

Men jag är lättad över att Ola var så trevlig och jag blev nästan kär i honom genom telefonen, kan man bli kär i någon som pratar Stockholmska?

Hittade i alla fall en perfekt grillplats till helgen :) Alla bjudna, vid regn är vi hos mig och Erica istället!

+ att MLI kanske ska leta sig hit upp igen innan sommaren och jag blir jättejätteglad! ♥ ♥

Kratta & grilla

Hej folk!

Idag är en ny dag, och jag har varit väldigt effektiv! Började med att jag samlade upp stora grenar från hela gräsmattan, för att sedan kunna klippa gräset. Så klippte jag gräset. Bara dessa två saker tog en timme typ. Gräsklipparen var så seg att jag hade inte kunnat klippa av min lilltå även om jag körde i 100 km/h x@ men jag körde på, och blev till sist klar! Och då skulle hela gräsmattan krattas igen. Sen samlade jag upp gräset o en massa löv. Fan vad varm jag var sen, men kände mig nyttig o duktig :) Svettig och nöjd. Svettig MEN nöjd.


Nu har jag suttit o läst första kapitlet i Renewable Energy-boken som jag äntligen tagit tag i att beställa, typ när halva kursen är klar.. Lönt... Usch, är det något jag inte kan något om så är det förnybar energi. Don't get it?

Nu kommer väl snart Erica, efter att ha spenderat natten hemma i Lerum.. Jag hittade en engångsgrill från förra sommaren, tänkte testa den idag och se om jag kan få grillat min laxbit :):) Sen måste jag testa vattenpipan inför helgen, för när den förra kolen var ett år gammal så tog det typ tre kvart att få fyr på jävelen, och det jag har nu är väl typ 3/4 år nu. Jaja, vi får se.

Iaf färdigstekt för idag, fan vad solen har tagit! Nu längtar jag bara till Kick off-personalfesten på Skansen som förhoppningsvis är i slutet av maj! Vet redan exakt vad jag ska ha på mig o hur jag ska/vill se ut. Om det sen blir så återstår att se.

Have it :) 


Ett par bilder från utsikten i stugan, som jag tog i helgen

Visafton!

Nu blev jag sugen på lite gamla svenska godingar!,
mer eller mindre uppvuxen vid att pappa plötsligt sjunger allsång i dessa refränger när det minst anas :

Fritiof och Carmencita


Dans på Brännö brygga

fast nu fastnade jag med Miss Li's Oh Boy.. ♥♥♥

Bor jag här?

Halloj söthuen!

Jaha, dax för en liten uppdatering efter helgen. Ska försöka hålla den kort o sammanfattande men brukar ju misslyckas ändå.


Fredagkväll: Jag åkte alltså upp med familjen till Båstad. Finns inte mycket att berätta här, vi kollade på Så ska det låta först, och var jag den ende svenska medborgare i vårt avlånga land som såg hur sugna Kajjan och Sanna Nielsen var på varandra?! Seriöst! MG! Osså avslutade de med att sjunga nån låt "Äntligen har vi funnit varann" typ... Hmm

Hahaha fast Kajjan var ju för jävla klockren. Han skulle sjunga "Ada har legat med papiljotter inatt", vilket självklart blev "Ada har legat med Harry Potter inatt", hahaha, pappa och jag skrattade så vi tjöööt.. Roligt roligt roligt!

Ja, som sagt.

Lördagen: Vaknade med BLÅ himmel, inte ett vitt streck! Spenderade dagen i trädgården och var väldigt effektiv, klippte träd och rensade rabatt, man solar ju samtidigt, så varför inte göra lite nytta samtidigt? :)


Sen frågade även Moa om jag ville ta ut hennes gris på en snabbis pisserunda eftersom Moa hade det stressigt på jobbet, och det gjorde jag också. Vilket nog var bra för mitt och Doris förhållande, har faktiskt mkt högre tankar om henne nu, trots att hon bara hann till dörrmattan innan kisset kom.
  
Sen framåt 6-tiden tog pappa fram grillkolen och vi grillade årets 7 första karréer utomhus. Munorgasm! Det var så jävla gött! GAAH

Sen hade jag väl trott att farmor skulle stanna hela kvällen, men icke! Så jag räddade Moas kväll efter att först ha förstört den, och så tog vi bilen till Sand och satt o drack! Cola.. och alkoholfri drink som tog 10 min o göra, o som hade för söt försmak och för besk och äcklig eftersmak. Så vi övergick båda till cola. Men okej, en 5a var den ju värd, är man personal så är man :) Men nästa gång blir det öl!
Vi satt iaf där och spanade lite och såg söta ut, men sen kom det en gubbe o satte sig vid vårt bord, och han var inte nykter ens i lilltån. Så då åkte vi hem. Lagom :)

Förresten har tydligen någon någongång på en fest kommit fram till Moa och hennes kompis, och ställt sig, tittat på Moas bröst och sagt "Hej, mår ni bra?". Hahahaha helt sjuuukt xD Så då kom Moa och jag så småningom fram till att de skulle svarat:
"- Nja, känner mig lite hängig.." samt
"-Jadå, jag har fått fast jobb!"

:D

Söndag, idag: Mulet :( Var med farmor och mamma uppe i Boarp och handlade innan jag o mamma åkte hem till Moa och tog ut Doris idag igen :) Sedan har jag legat och solat, när solen äntligen kom fram mitt på dagen! Hade också Picassovovven uppe hos oss idag, mysigt mysigt :)

Sen åt vi middag på Abbes nere vid ICA, blev tacotallrik för mig, mycket gott!

Sen skulle jag ta tåget till Halmstad vid halv 7. På SJ dagen innan stod det att biljetten skulle kosta 85 jävla spänn, kostar fan 95 från HBG till Halmstad!? Så jag beslöt mig för att åka utan biljett o köpa av konduktören om han mot förmodan skulle komma, vilket han säkert skulle med min vanliga tur.

Så kom jag till Båstads station o testar mitt rabattkort inom Halmstad, och det funkar i automaten! Gissa vad jag fick ge? 32 kr! Woho! Istället för 85, det e naaaajs! Sen var det nån irakier på bussen från stationen hem som flörtade lite, så jag fick åka gratis buss :):) Åkte förresten med Jimmy från Skansens SPA på tåget. Haha jag misstänker att han är störd, en 45åring som vill supa ner sig med mig och mina kollegor va! Haha. Men vi hade ju jävligt roligt sist, även om varken han eller jag minns, han ringde mig dagen efter förra sommarpersonalfesten och frågade vad som hände "igår".. Jag visste inte heller, men ringde vidare runt o så småningom fick vi kvällen kartlagd.

Ja, nu är jag alltså i Halmstadhuset, Erica är inte här nu men hon kommer imorgon. Här är väldigt städat... Jag tog som sagt mycket illa upp när husägarna sa att det såg för jävligt ut här, men det är faktiskt skillnad... Men så jävla äckligt var det INTE! Jag hade inte skämts över att ta hit kungen innan, även om jag kanske gör det ännu mindre nu....

Så Carl den XVI, välkommen!

Nu är jag i Halmstad till den 29de, i helgen ska jag grilla med folk i klassen, förfest här!

BYE LOVERS!

Gordon och sushi!

Haalloj ute i fina vädret!

Först och främst kan MOA DRA ÅT HELVETE, det e faktiskt jävligt kul med hamstrar! Roligare än din jävla "hund" iaf -.- Det är faktiskt roligare än man tror. Och det roligaste är definitivt att tämja dem  när de är riktigt unga och busiga, för det kräver så jävla mycket tålamod, men det är verkligen värt det! Och sen är de ju så otrooooligt söta, vetefan om det finns något sötare än en hamster som sitter på sin lilla bak och tvättar sig om händerna, eller när de sitter och knaprar på en nöt och man petar på den så den ramlar baklänges men ändå fortsätter att knapra knaperi knaperi. SÅ DET SÅ. <3

Idag har jag suttit på en brygga i Norra hamnen och ätit sushi med Isa och Sosso :):) "Det var inte så mysigt men ändå mysigt" som Isa sa, fast hon sa tydligen inte alls det, utan hon sa "Det var inte så MYCKET men ändå mysigt" :P
Vi skulle först till Ikizukuri (Kissikuri/Currykiss - kärt barn =många namn) men det var stängt? Det stod att de skulle ha öppet mellan 10-20 typ, ochlunchstängt mellan 15-16, men kl var 13? SKITSTÖRIGT?! Så vi fick gå till en annan sushirestaurang i en gränd. Dyrare, och inte lika god sushi. Men alltid gott ju :) Fast jag beställde en Ramlösa med, men när vi väl satt oss i hamnen så var där ingen Ramlösa i påsen. morr.
 
   


Igår satt jag och rensade mossa på förrådstaket i 3,5 h ju! Efter 3 timmar trodde jag jag skulle känna mig självmordsbenägen men det gjorde jag inte! Sjukt! Det gör jag alltid när jag varit igång länge, och den där sista tiden när man bara vill att allt ska ta aslut och ångrar att man ens BÖRJADE. Så självmordsbenägenheten kom en kvart senare. Trodde jag skulle gråta, och det blev inte bättre av att pappa berömde mig och sa att det blev jättefint. Jag ville slå honom! Stenhårt!.. och skrika "JA, OCH FATTAR DU VAD JOBBIGT DET VARIT!??!?!" Men jag tryckte ut ilskan i ansiktets blodkärl och sa i ett försök att låta lugn "Mmm!"

Sen kollade jag på Gordon. Det var helt sjuuuukt, värsta någinsin, fast det säger man ju varje gång. De hade kackerlackor på tallrikarna, vita bönorna hade typ jäst o förvarades i en stor soptunna och var segt som cement. De hade färsk sparris i kylen som gick ut för ett halvår sen, all nylagad kyckling som gjordes "yesterday" var egentligen 2 v. gammal.. Sen klagade besökarna på nachochipsen och då tog de in dem i köket igen, hällde TILLBAKA dem i den stora nacho-förvaringsburken och tog några chips i andra änden av burken istället. SJUKT!  Men det slutade såklart väl som alltid.


Nu ska jag käka kyckling gjord IDAG (okej, 3 veckor sen :$) och sen ska vi till BÅÅÅÅSTAD och vara där hela helgen =)=) <3

Ha det underbart!

Mossa och vind

Godmorgon! Vaknade redan runt 7 imorse! Självklart låg jag kvar och plötsligt var klockan 9:30, och då låg jag med huvudet  på golvet och resten av kroppen upp i sängen, och benen mot väggen. På mage.. Snacka om morgonstretching!

Nu har jag lovat mamma att rensa mossa på taket eftersom jag faktiskt inte har NÅGRA planer alls för idag, och det är så skönt!! Men tyvärr blåser det rätt mycket och är lite småkallt, så det blir inte till att sitta i bikini på taket idag inte.

Ni vet väl att det var sista dagen att söka till Högskolan igår? Sofia hade självklart dragit ut på det (som allt annat) till sista dagen. Och lustigt nog funkade inte hennes konto, så hon fick panik och mailade studera.nu o.s.v. Vet faktiskt inte hur det gick för henne, men.... Gör det i tid nästa gång?!
Förresten, tveka inte att sök inte till högskolan bara för att ni saknar något enstaka ämne i behörighet! Själv hade jag inte läst Fysik A och jag kom in ändå?

Längtar till helgen! LOVE ♥

Måleri och vänliga hälsningar

Tja vänner och ni andra!

Idag blev det som sagt glass med Emzz och Anzz i Norra hamnen, och jag har ALLTID samma problem när jag ska välja glasssmak. Jag vill ha en fruktig smak, och en lite krämig, gärna med nån chokladgrej, typ pecannöt (pekka-nöt som jag sa förr). Idag fick det bli jordgubb och dansk.. kola? Nougat? Minns inte. Men jag tog iaf fel, för Emma och Anne kom med sina choklad-kolor med fetestora chokladbitar i, stora som marabourutor typ! Iaf i mina ögon. Jag fick förstås låtsas att jag var nöjd med min, satt och slickade "nöjt" på min danska kaloribomb medan jag sneglade diskret på Emmas massiva chokladberg.,.....
 

Sedan blev det till att cykla hem och göra köttfärslimpa med hackade oliver. Nu efter maten har jag, mams och paps målat staketet på framsidan. Ni vet alla de där tröjorna, kläderna som man inte slänger "äe, de kan vara bra att ha när man målar nångång!". Ja, och jag målar typ var tionde år, och varannan gång har jag pappas blåställ, hans gamla passar alltid mig efter 20 år när han köpt nytt. Men idag hade han inget blåställ över. Och jag hade massa massa gamla kläder, men inga jag ville måla i och förstöra? Visst, jag skulle aldrig sätta på mig och gå till skolan i dem, men... om man typ springer i barken och leker med barn? Man vill ju inte ha målarfläckiga kläder? Hela ska de ju va. Och med barn menar jag typ lillebrors 3 ungar. Som han kommer få om typ 15 år. Det måste jag ju spara kläder till.

De som trängde sig in i mitt och Erikas boende helt oanmälda i torsdags har tydligen lämnat små lappar överallt med information om att de nu renskrubbat detta utrymma och ber oss göra det efter var användning. "MVH ..." Mvh? Här ringer de och skämmer ut och förödmjukar mig inför hela släkten om att jag är en ohygienisk och äcklig flicka utan hyfs eftersom jag inter våttorkar parkettgolvet typ. Och så låtsas de som ingenting. "MVH". Ta ni era vänliga hälsningar och stoppa upp dem i...!

Tack för mig :) Och på tal om annat! Jag funderar på att skaffa hamster igen! Det är faktiskt roligare än man tror. Men jag vet ju inte hur mitt liv ser ut om två år, och jag vet inte ens om jag får lov att ha djur i huset i Halmstad... Men jag vill hemskt gärna ha en hamster över sommaren och så, så man kan sitta på gräsmattan och se hur den håller en liten blomma i sina små tassar och tuggar i sig.... Har någon en hamster att låna mig över sommaren?




Underbar dag!

Jag har cyklat sammanlagt 2,4 mil idag! Det började med att jag och Sofia cyklade till Norra hamnen och åt brunch på Espresso house, varsin stor smarrig Kyckling-baconmacka, samt juice och iste. Och satt och försökte hitta vilka killar som var vår "typ" vilket inte gick så bra då alla killar som passerade var under 10 eller över 50. Gick isåfall bättre igår när vi körde hem från Laröd.
 

Sen gick vi en sväng i stan innan det var dax att köra hem, Sofia stack till jobbet och jag spenderade något timme i bikini på baksidan såklart.

Runt halv 5 cyklade jag mot Eneborg för att hälsa på min kompis Anne samt sambon Myran.. Där låg vi i hennes säng och snackade skit.., förlåt, info ! Storslagna planer hon har för den lägenheten. Hon ska borra ett fett jävla hål i väggen där hon ska ha bardisk, så att man kan stå där samtidigt som man kan kolla på TV. Sa någon fest där sen?

Vid halv 7 åkte jag vidare och styrde lillebrors herrcykel (yes, jag är steril nu. inga dyra preventivmedel för min skull, nej!) mot Isas och Marcus lägenhet på Tågaborg. Hämtade min bortsupna väst och satt och snackade om allt möjligt skit i nån timme. Det behövdes :)

Imorgon ska jag äta glass i Norra hamnen med Anne och Emma, och på fredag så ska jag, Sosso och Isa preliminärt grilla på Gröningen!!

Ja, jag har varit på bra humör idag. 3 bästisar på en dag får man vara tacksam för! Love you!

Påsk och skog

Hejsan alla!
Då var man hemma efter en mycket mysig påskhelg i lilla Tranås i Småland, där mamma är uppvuxen. Ska jag flytta till en håla så ska jag flytta dit, sjön Sommen är den vackraste sjö jag sett, med massa underbart fina små öar i... Folket är trevliga och hela Tranås är jättefint! tydligen har jag små dolda släktingar överallt, vi var t.ex. igår hos mina kvinnliga sysslingar på 16 och 14 år,  var ca 10 år sedan jag träffade dem vilket visade sig vara en bra idé! Jättesöta och roliga, och verkade betydligt morgnare än mig vissa gånger.

Vi har även ätit traditionell påskbuffé hos mormor, och var även en sväng i Vadstena på påskafton. Mysigt mysigt. Som vanligt blev det en hel del skogspromenader eftersom min morbror är både forntidsforskare (leta gamla torp i skogen, spännande faktiskt!), släktforskare och fågelskådare. Vi fick under en promenad både se en ödla, typ skogsödla, ca 30 levande paddor och 10 döda på sjöbottnen, en snok, 5 tranor och en fisk som låg halvvägs upp på land men sedan hoppade i vattnet när vi skulle ta den (??).

Märker att bloggar med bilder är så mycket roligare att läsa så jag ska försöka bli lite bättre på det där!




Jag körde iaf hem från Tranås idag, först 3 kvart, sen 3 kvarts paus då pappa körde p.g.a. sjukt mycket trafik på E4an, sen körde jag 1,45 h... Fan vad trött jag var när jag kom hem, ändå drog Sofia med mig ut till Laröd för en kvällspromenad i sommarkläder. Det var faktiskt 18,5 grader i Jönköping idag mitt på dagen! Sommar sommar!


Nu har jag förresten lov en vecka! Superhärligt.. Jag ska gå en sväng i Norra hamnen med Sofia imorgon FM och spana in snyggingar, och hitta vår "typ". Sedan ska jag kolla film med Emil "Grodan" på kvällen, och sen hälsa på Anne och Myran i deras "nya" lägenhet  en dag.. Är det soligt väder kommer jag sola. En hel del, bör tilläggas :)


Nu undrar jag när nästa festlighet är, det blir väl Valborg? Så vad händer på Valborg? Alla hänger väl i stadsparken i Lund på dagen, och det har jag lovat Sosso att göra. Men sen får vi se om det blir mer Lund, eller Helsingborg eller Malmö.
Vad ska ni göra? :)

Smuts = inte bra

Ja visst ja, jag glömde berätta varför jag var förbannad. Jo, för de tänker eventuellt kasta ut mig från huset i Halmstad med omedelbar verkan.

Varför då detta?

Jo, det är såhär: Jag bor ju ihop med Erica, 32 år, i huset. Igårkväll hade båda åkt därifrån för att åka till respektive modersskepp, och då hade tydligen husägarens son från Stockholm  anlänt väldigt lägligt, för att sova över.
För det första var de rasande över att Erica satt in skrivbord och lagt en matta och spridit ut sig i rummet med dubbelsängar. Men mest rasande var de över att det var "så fruktansvärt smutsigt".

Okej, då säger jag såhär:
Ett! Vi har kommit överens om att om de ska komma ner från Stockholm så ska de förvarna åtminstone ett par dagar innan så att vi kanske hinner plocka i ordning och kanske hitta någon annanstans att sova den natten.
Två! Vi har inte sagt ett ORD om att Erica inte får sova i det rummet. Det var t.o.m. husägarens andra son (den jag har all kontakt med o som tydligen missuppfattar båda parter) som kom med förslaget att jag skulle bo ihop med någon..
Tre! Skitigt? Vem fan är det som bor i huset egentligen? Jag dammsög där i onsdagskväll, och Erica sa till i med "är du alltid så noggrann?" och det kan vi tacka gudarna för att jag ville göra det ordentligt för en gångs skull, och ta under soffor m.m. Vad de klagade på var duschen, de kallade det "stopp i avloppet", att duschväggen var jätteskitig, att det inte våttorkats på månader (våttorkar man parkettgolv som lades för en månad sen,  och klinkers? Då kanske jag missat något). Det enda jag kan förstå dem med är att det var ganska dammigt på handfatet och därrunt, men vadå, Erica stördes inte av det, och jag stördes inte.

Dessutom betalar vi 3000 spänn i hyra, och då ska vi alltså inte ens få använda fler rum än det vi sover i? Okej, om vi hade betalat 500, men det gör vi inte!

Det som gjorde mig mest förbannad var att de hade sagt "hon andra tjejen som bor där får flytta ut bums". HAHAHA. HERREGUD. Vart fan ska hon ta vägen?! Hon bor utanför Göteborg! Jag har "haft kontrakt" med henne att hon får bo där i alla fall till sommaren, för det ska ju jag göra. Och ägarna visste om att vi var två som bodde där. Så nu ska jag kasta ut henne när det är ungefär 1,5 månad till sommarlovet? EH? Det är fullkomligt omöjligt för henne att pendla från Lerum. Ännu omöjligare är det att skaffa en ny lägenhet på ett par veckor. Det finns inga, så är det bara!

Husägaren har alltså två söner, varav den ena jag har all kontakt med, då han är pappa till mina kusiner. Det är via honom vi fått höra klagomål från hans bror o dennes fru, som min pappa dock säger är riktiga såna pedanter, kliniskt rent, bla bla bla. Men shit, vi är två väldigt upptagna och fattiga studenter som bor där!

JAG BLIR GALEN och är skitsur! Måste ringa Erica, hon kommer bli vettskrämd. Stackarn.

Glad och förbannad och trött

Halloj vänner och andra!

Sitter just nu på huk o skriver hemma hos mormor i Tranås. Vi har tillbringat dagen här, och börjar väl gott o väl med att jag går upp typ 20 kg, men det hör till! Har varit underbart väder idag, synd att tillbringa dagen sittandes i en bil.. Men de där 3,5 otroligt sega timmarna gick faktiskt himla fort idag, vi satt och lyssnade igenom The Beatles skivan och hade lite allsång att We all lives in a yellow submarine. Mysigt.

Mådde väl inte helt 100 när jag vaknade i morse, men det hade antagligen varit betydligt värre om jag inte tog den där Resorben halv 5 inatt när jag och Sofia pallrat oss hem. Hon var skitnykter, medan jag stod och vacklade till hö-vä-hö-vä när vi bara skulle stå rätt upp o ner o snacka... Vet inte vad detta berodde på. Kanske att jag hällde i mig 50% tysk medicinliknande skit på toan, eller Tequilan som jag tog på toan? Ingen vet! Och det kvittar väl!

Det var iaf en mycket trevlig kväll! Massa roligt folk ute, eller ja, de viktigaste iaf... Isa, Sosso och jag var hemma hos isa på Tågaborg i deras jättegenomtänkta och mysiga lägenhet, och då inser jag att Emil "Grodan" bor i huset mitt emot! Så vi stod och vinkade till varandra.

Så skulle jag öppna mitt vin, hade en sån 1 liters-box. Så bara inser jag att den typ är öppnad och minns att jag och Sofia smuttade på den i höstas någongång. Och den var ju helt åt skogen, smakade jäst och var lite för gult för att vara okej! VAD GÖRA, jag som planerat att bli kalas denna kväll! Satan! Så jag ringde mamma, som precis satt sin fot hemma efter att ha skjutsat Sosso och mig till Isa. Så hon fick gott komma med en ny flaska vin. "Måste du ha nåt då?" "JA!" "....Okej jag kommer" och det tackar man ju inte nej till. Tur man har litet vinlager hemma.

Sen bråkade vi som fan på vägen till Tivoli, fast jag lovat både mig och Sofia att inte ta upp "det där" denna kväll, men såklart gjorde jag det ändå.. Gick rätt hett till ett tag. men plötsligt så pallade vi väl inte mer så då blev det dans på strippstången samt Macarena uppe på R'n'b-högtalarna. Sen var Anne och Emma och senare även Myran där, skitroligt! :D Och jävligt bra musik var det! Och jag var på G hela kvällen! Sen tog jag och Sofia 3:15-bussen till Ramlösa station och gick därifrån. 5 min innan vi skulle gå från Tivoli, först DÅ trampar någon på min stackars lilla tå.. Och det började blöda, men det kändes inget, och ser inte så pjåkigt ut idag! Lite halvskadad e alltid hett!

Nä, nu måste jag sova. Imorgon är det Vadstena som gäller, sen påskbuffé! Tjoho!

Tålös och ledig

Gomorron gomorron!
Känns som om kl är 4 på natten och jag inte sovit på 5 dygn.

Jag är i alla fall hemma i Helsingborg nu, efter världens segaste solcells-laboration på 4 timmar i skolan, ingen utrustning funkade, lärarna sa "asså jag fattar inte varför vi gör detta egentligen" och de stackars utbytesstudenterna blev bortglömde hela tiden då lärarna förklarade på svenska, så jag fick fungera som tolk, och ändå förstod de utländska mer av laborationen än vad jag någonsin kommer göra!

Efter skolan gick jag till stan med all min packning, lade mig i ett solarium, och kommer efter 3 min fram till att fläkten inte funkar. Där hade jag pungat ut 50 spänn, då ska jag fan ligga i grillen i de 25 min. också! Så så blev det. Men fy fan vad obehagligt det var. Ni kan ju gissa hur fräscht det var i solariet när jag reste mig. och hur fräsch JAG var som skulle sen sitta på en packad Swebus i en timme.. Men det fick gå, och faktiskt var det inte alls lika packat, knappast som på Swebussarna mot Oslo och Stockholm, som hade typ 2 extrabussar var!

Nåja, min variga tå, ni vet.. Som fått stå ut med mina för trånga skor hela veckan.. jag skulle klippa den eftersom jag ska/skulle (?) ha öppna sandaler ikväll... Och.. ut rinner typ en halv dl gul vätska, som var UNDER nageln... Så tånageln sitter inte fast mer än precis vid roten. Fattar ni vad äckligt det är? Tänk om nån råkar trampa på mig ikväll, vilket garanterat kommer hända? Uuue!! Gåshud bara vid tanken!

Ja, så vi får se om det blir öppen tå eller sluten tå ikväll. Sofia och jag ska iaf förfesta hemma hos Isa som gamla tider, fast jag aldrig varit i hennes lägenhet innan.. Ska bli mycket spännande! Sen ska jag ju dock sitta i en bil i 4 h på väg till mormor imorgon, så man kanske skulle fundera på att må bra. Men nä! Ikväll ska vi ha det roligt!

Nu är jag i alla fall ledig till nästnästa tisdag, 21 april! GLAAAAAAD, JA!

Pussar!

T9 och skratt

Ja, som sagt, förutom att T9 gör om "Fontänen" till "Emotand" så fick jag årets bästa sms av Moa innan.

"Jag har färgat håret. Jag är svårt hårig :("



























YESSS

Glädje och svett

Det var en härlig promenad.. var ute och gick lite mer än en timme, och jag undrar om man skulle kunna gå ut och bara vandra ensam i en timme om man inte hade musik? Vågar inte ens prova.

Jag kollade förresten min skol-mail precis.. Och jag klarade Zoofysiologi-tentan också!!! ÅÅH jag blev så glad att jag skrev "YES" rätt ut för att 2 sekunder senare pusta ut för att Erika gått till skolan för att plugga. Ingen hörde alltså. Mer än de 150 myrorna som har party under mig just nu, där jag och Ellen spillde Sourz. Ja, jag skaaaa torka upp det.
Nästa vecka är det egentligen omtentavecka; massa stackars kompisar som ska omtenta Kemi, Cellbiologi och annat räligt. Och jag har ingenting! Åh vad det känns härligt!

Jag skrev precis ett långt sms till en vän när jag varit ute på min promenad. Man tänker så mycket när man går. Såhär löd i alla fall smset:

"Min bok fick mig att tänka. Jag känner mig inte lycklig. Men varför inte? Jag har världens underbaraste vänner och familj, jag är inte världens fläskberg, det finns killar som är intresserade av mig, jag går i skolan och gör nåt av mitt liv... Ja. Sånt. Och vad FAN ska man ha en pojkvän till? Går inte när jag e svettig typ alltid. Okej, iaf just nu. Men ändå. Och okej, en dag kan jag och min pojkvän ligga på stranden och sola och bada och ha kul. Sen gå en skön promenad, kolla solnedgången. Sen hem och laga mat. Sen se en bra film. Men. Sen då? Vad sjutton ska vi göra dagen efter? Va? Va? Va? Samma igen? Gå på bio? Och efter det? Shoppa? Jaha, men nästa problem. Vad ska vi göra dagen efter det? Shit, jag blir rädd för mig själv."

Fan vad jag är otacksam, okänslig, egoistisk. Här har jag läst en bok om en som ska dö av sin cancer inom 6 månader, och jag klagar på mitt "perfekta" liv.

Herregud, vad hade man gjort? 6 månader kvar? Vad hade ni?

Sol & bok

Precis lagom till solen kikar fram, om än från en skyig himmel, så läste jag ut boken! Den är helt sjukt bra.. Väldigt verklighetstrogen, ibland vill man gråta, ibland skrattar jag så högt att min inneboende rycker till och råkar byta kanal med fjärrkontrollen hon konstant håller i sin hand. Riktigt bra bok! Som sagt; lite kärlek, lite snusk, mycket vänskap, lite problem, lite cancer... Läs för fan!

Nu tänkte jag ta en promenad i soliga eftermiddagsvädret. Det är helt sjukt att jag nästan kommer vara packad om 24 h. Det känns inte alls så! Men ska bli himla kul.

Är det inte helt knäppt att vissa böcker/filmer kan få en att helt ändra livssyn, om så bara för en halvtimme? Jag vill också ha 3 skitbra tjejkompisar och en killkompis, och verkligen uppleva allt ihop, med- och motgångar, och alla ska ha sina speciella drag och känna varandra utan och innan. Och jag börjar tvivla på att jag vill ha barn när jag är 22 (hur fan det nu ens skulle gå till). Jag kan vänta tills jag är... 23.

Mot bibblan, folk! Ni med!


Invasion corrupt

Jaha då var jag tillbaka hemma! Glömde nämna innan att kl 5:30 ringde mitt alarm imorse, för att jag skulle ut och springa. Tror ni jag gjorde det? Nej. Inte förrän 5:45 ;) Jajemen! 2,4 km innan kl 6 på morgonen, det måste vara nöjdhetsrekord från min sida. Sedan lovade jag mig själv att iaf få lov att ta bussen till skolan. Gjorde jag det? Nej.... benen bar knappt i duschen men efter en stärkande portion havregrynsgröt så bar de! Iväg! Jag cyklade faktiskt de 6 km till skolan =) Hade någon fjantig övningslektion men det var i alla fall rätt intressanta saker. Samt min trollsländebesatte lärare är himla kul.

Dessvärre började det regna när jag skulle hem! Såklart. Skulle inte cyklat ju, men vafan, spara 50 spänn är väl inte så dumt? På tal om pengar så insåg jag igår att jag har Skopunkten och massa andra affärer en kvart från mig, uppe i Flygstaden. Trodde man fick ta buss men nej? Så jag passade på att shoppa skor! 299kr styck, 3 för 2, alltså 600 spänn för dessa tre läckerbitarna! Me happy! 
 

Så nu sitter jag på Tradera och försöker komma över en Life Of Brian-film. Eller hur är den så sjukligt bra?!  Visst, den påminner mig om en väldigt speciell kväll för ett par år sedan. Men! Jag älskar den! Speciellt Messias-delen när han där sitter i en grop. Ni som sett den - you must love it?
"Kan ni inte förstå, jag är inte Messias!!!"
"Bara den äkta Messias skulle förneka det! WOOOOO" *jubel jubel* 
"Okej okej! Isåfall är jag Messias!!!
"HAN ÄR MESSIAS *ÄNNU MER JUBEL & HALLELUJA*"

Haha bäst när gubben bara ser allt folk o slutar hoppa i 1,45 min. i YouTube-klippet. Yes, nu är jag ännu mer säker på att jag måste buda hem den. Eller om någon har den i DVD att sälja?

Nu ska jag i alla fall läsa ut min älskade bok! Jag hade bara lektion 8-10 idag, men tack vare att jag sprang i morse känner jag inte att jag behöver göra mer idag.. Förresten är det ju skitväder. Ska bara gå till ICA och köpa en mozarella sen, och äta den hel! Mums!

BTW, igårkväll när jag låg och läste så kom myrorna förbi en och en typ varje sekund, så det blev en hel del dödsfall som jag smulade ner på golvet. När jag 5 timmar senare skulle resa mig så ligger typ 50 myror i en jävla hög på golvet, tänk att man kan pricka så rätt så många ggr! Sen satte jag för övrigt foten i det och nu ser huset ut som en uppgrävd kyrkogård, men det hör inte hit.

Joe Roth - here I come!





Groddar och lockigt hår

Igår satt jag o tre tjejer från klassen på Maxi och käkade korv med moooooos och räksallad. Det var sjukt gott. Tills Anna säger "LOLLO. DU HAR ETT HÅRSTRÅ I MOSET", och! Mycket riktigt. Där var det. Medan jag sakta droog ut det oändliga hårstrået så fick de andr amer och mer gåshud och tillslut var de nära att springa till toan och spy typ. Anna efteråt: "jaja, det var ju tur att det inte var lockigt i alla fall. Hehe." Och jag trodde förstås hon menade att då hade det ju varit mitt eget hår (huvudhår) och att hon var ironisk och menade att det inte hade varit lika äckligt. Men det var förstås inte aaaaaalls det hon menade. Det var riktigt äckligt och för en gångs skull kunde jag knappt äta upp! Visst, jag gjorde det sen ändå, men det var nära!

För övrigt ISA så har jag inte min mobil! Anna råkade få med den hem. Men nu har jag den igen så du får ringa. Please... och förlåt ;.

Igår satt jag inte vid datorn alls, efter skolan var jag på äventyr med cykeln och hamnade på Skopunkten där jag köpte de 3 snyggaste paren skor ever, kommer bild när jag är hemma, sitter i skolan nu. Sedan satt jag o läste min bok, fy fan vad bra den är! Mellan 17 och 22 satt jag och bara läste och läste! Kapitel 55 väntar på mig där hemma och jag har lust att skolka! Jag är kär i Joe Roth. En i boken då..

Erica och jag har börjat grodda allt som går att grodda!

Skriver mer när jag kommer hem! Och läst ut boken.. CIAO!


Blogg = dagbok?

Är en blogg en slags dagbok? Ja, i sen dagbok får man ju faktiskt skriva precis vad man vill, både vad man gjort i skolan idag, och vad man tycker om det och det. Hädanefter ska jag nog skriva lite mer vad jag tycker om saker.

Jag och Sofia hade världens seriösaste samtal om barnuppfostran i fredags. Tänkte nog ta upp det lite imorgon.
Ska kanske förresten spela badminton med Anna och co imorgon eller onsdag, och jag ska visa mina skills! Var så jävla längesen...

Nu blir det My namne is Earl, sen Scrubs.. Måndagar = TVnöje till 100%, men det e också den enda dagen då det är det minsta nöje på TV.

CIAO :*

HAHA JAG ÄLSKAR CRABMAN, by the way!


Kommentarsvar?

Hej igen!
Kan någon berätta hur man svarar på folks kommentarer utan att skriva och kommentera sina egna blogginlägg?
T.ex. Emelie får ju sina svar som kommentarer till sin bild, med ett "sv:" framför. Hjälp?

Stay the night - Alcazar! Yeaaa

PUSS

Myrinvasion och mozarella

Hallojs alla glada!

Idag har det blivit lite föreläsningar i både Ekologi och Förnybar energi, och i den sista har vi en gammal gubbe som ska försöka prata engelska eftersom vi har utbytesstudenter med.. Seriöst, hur kan man sätta en gubbe som typ inte kan stava eller uttala ett ord rätt? Så vi sitter mest och fnissar. Roligt har vi iaf!

På rasten gick jag, Anna och Angela och köpte ett bigpack med Twisterglassar Mini och skulle bjuda hela klassen. Men ingen ville ha så vi fick äta upp dem själva. Jag cyklade förresten till skolan idag! Tjänade 50 spänn! Nej, men sparade i alla fall! Jag var väldigt svettig när jag kom fram, men det var ändå bra!

När jag kom hem så var jag på biblioteket och återlämnade "1984" av George Orwell, och lånade istället "Sista chansen" av Marian Keyes. Var på ICA och köpte mozarella (som jag sen glufsade i mig som ett äpple, rätt upp o ner. Så sjukt gott! Härligt härligt men farligt farligt...) samt paprika och äpplen, sen satte jag mig i solen och läste 22 kapitel i boken! Det är extremt mycket Sex and the city-tema, och sånt gillar jag :) Lite blandat med vänskap, förhållanden, lite snusk, fylla m.m.

Så helt plötsligt nu när jag låg och läste i soffan så kommer det en myra krypandes på min bok. Visst, jag har sett en hel del myror här sen jag kom i går, och vanligtvis mördar inte jag myror men nu har jag dräpt ett antal för det börjar bli väldigt äckligt! Det var typ 10 st på en halv kvadratmeter och även helt plötsligt på min HAND när jag satt med den på datamusen?! Sedan även på skärmen.. De måste alltså uppför bordsbenet o sen uppför det lilla millimeterstora-laptopbenet.. Liv?

Nåja, nu blir det föreläsningar och laborationer fram tills på torsdag, sedan är det hemfärd och fest, sedan åker jag till mormor på fredag! Ska bli skönt och DÄR dödade jag ännu en myra, de är så sjukt snabba också! Erica tror att de vaknat från sin vinterdvala och gått vilse.. jaha, men hur får man bort dem?! :/ Tur det inte är rödmyror som bits i alla fall.

Nu ska jag läsa vidare! Adios vänner!

Glad!

Hej igen!

Jag sa ju jag skulle ut och jogga? Jag provade den rundan runt husen här, för 3 veckor sedan.. Det var då jag tänkte springa två varv men det blev bara ett, samt att jag seriöst låg och andades i varm-hund-hastighet i typ en timme efteråt, det var ju då jag bara fick andas med näsan.

Så jag bestämde mig då att jag skulle orka springa de där två varven innan sommaren, alltså innan 30 maj. Så jag tog på mig joggingkläder, inte mycket alls, ett linne o en tjocketröja o joggingbyxor bara! Tunt och skönt.

Och bara börjar springa. Springer springer springer, andas fortfarande bara genom näsan även om det e jobbigt och snorigt så jag får sådär fräsa till, gubbsnyta mig ibland. Hörluren till mp3n glider ut hela tiden så tillslut skiter jag i att trycka i den o bara låter den skumpa.

And guess what? JAG SPRANG TVÅ VARV! Utan att stanna!! T.o.m typ 20 meter extra för att komplettera precis då i starten när jag fick knyta skon. Och det var fan ta mig 2,4 km! Så till 30 maj ska jag istället orka springa 3 eller 4 varv! Detta ska bli en vana, för fy fan vad stolt man är över sig själv när man gjort något sånt här :) Ska försöka få med mig Erica också.

Ja, för tänker jag sitta och va såhär nöjd varje gång jag sprungit så ska jag fan springa ofta! Så jag förlåter mig för den där pan pizzan sen i alla fall :)

Woho! Ut och spring gott folk, man klarar mer än man tror!

Jag har förresten lagt upp en del bilder på min bdb  från i lördags m.m, på mig o Susanne m.m. Haha roligt att jag hittade dem :)

Nu måste jag verkligen sova. Lektion innan och efter lunch imorgon, men det är alltid kul att luncha med klassen.

Måste  bara säga att jag var så grymt trött på HBG inatt när jag kom hem från Tivoli. Kändes som om jag ville åka därifrån och aldrig mer återvända. Men det känns lite bättre nu :)

Sov gott lovers!

Denna ggr 2 då :) Woho!


Jogga!

Jag insåg att innan 30 maj skulle jag orka springa två varv runt mitt hus här ju. Det innebär 2,4 km. Utan att stanna. I will die?

Så hade Erica råkat köpa en Billys Pan pizza MED kött, och hon e vegetarian.. Så jag måste ju liksom då äta upp den? Man kan ju inte slänga mat?! Så jag åt den nyss. Känns inte bra..
Men nu har jag inge mer skräpmat i kylen eller frysen, så nu ska jag ut o joggaaa! Lika bra att börja ju. Ska bli en skön vecka i skolan.
Kommer hem torsdag kväll ju, sen är jag ledig hela v 16. Jag och Emil ska kolla film en dag :)

Falknästet

Godkväll vänner! Det blev en rolig kväll igår ändå! Jag och Elvira drack rosévin, Martini samt Bols hemma hos henne och lyssnade på Tingeling tingeling innan vi drog till Tivoli varin vi smugglade både cider och Martini och annat, som vi hällde i oss på världens minsta toa tillsammans med Emz och Susanne (från Skansen). Sen ville vi shotta Minttu men de hade inte det i baren (!!!???) så vi testade några andra skumma saker som varken vi eller bartendern kunde namnge. Men det var svingott. Och Elvira blev inte nyktrare!

Trots att det var väldigt trevligt och kul, så stack jag hem med bussen 2:15. Hade busspengarna i skon kom jag på när jag stod o skulle betala. INNANFÖR strumbyxorna. Haha, skulle jag stå där och rota? Nä, jag slet sönder ena foten o ploppade ut pengarna. Chauffören skrattade. Fredrik Olsson skrattade inte.. Sen gick jag i strumpbyxor hem från bussstationen, för jag hade så djävulskt ont i fötterna. Ändå hade det inte gått mer hål i dem när jag kom hem, och mitt huvud snurrade inte! Verkade nästan vara lite immun mot alkohol igår asså. Inte bakis idag iaf :)

Sen blev det en underbar trerätters middag på Falknästet på Kullaberg kl 14, för att fira min faster som fyllt år. Satt och snackade med min kära kusin Kajsa som bara berättar helt random att hon varit på väldigt G med Marcus Kindbacke senaste veckorna. Är HBG litet eller är HBG litet? Mini mini mini kan man tro?

Iaf. Det var som sagt väldigt mysigt. Jag har världens bästa lilla släkt :) På vägen hem såg vi typ två stora älghonor 4 meter från bilen till slut, precis vid golfbanorna i Mölle. De bara gick rakt mot vår bil, blev inte det minsta rädda när jag bromsade in. Riktigt coolt var det! Vet inte om Kajsa lyckades fota från sin bil, ska fråga sen.

Jag körde som sagt in till HBG sen, eftersom mamma vinat. Pappa och Danne körde den andra bilen. Så halvvägs till stan inser jag att jag ju ska direkt till Knutpunkten och ta Swebus till Halmstad. Så vu fick parkera bilen på Knutpunkten och mamma fick vackert ta bussen hem, och sen hämta bilen senare ikväll. Haha!

Härligt väder har det i alla fall varit idag också, även om det var mulet på morgonen! Så nu sitter jag i Halmstad igen. Erika har åkt hem till Lerum över natten, men det är ju skola imorgon, så...

Kommer bilder på torsdag från när vi var på Falknästet. Tog världens sötaste bild på Danne och Kajsa!

Såhär såg det iaf ut. Bordet hänger i kedjor i taket och farmor råkade förstås stöta till det hela tiden så Lillebil blev sjösjuk. Picasso stod och tittade konstant på utsikten i 3 timmar typ. Man kan tydligen boka in Falknästet som bröllopssvit, då har de en stor rund madrass som de lägger på bordet :)






CIAO babes!


Sommar!

Vitsippor! Shorts och linne! Sola i bikini på baksidan! Det är inte vår. Det är sommar! Har nästan gått från vinter till sommar på 3 dagar känns det som.

Så idag ska Elvira och jag bara SOMMARKLÄNNINGAR, dagen till ära! Ska nog ha min jag köpte på Teneriffa... Woho!

JAG ÄR GLAD, fan att mina fötter är sjuka! Annars så!

One more thing

Ja och för övrigt, Sofia säger att (fan vad hon säger mycket!) det är underbart att vara bortbjuden på typ kalas, dop , födelsedagar o.s.v. när man är bakis, och man får äta hur mycket som helst.. Så det ser jag verkligen fram emot att testa på, för imorgon har min fasters man hyrt restaurangen som man byggt vid Kullens fyr, typ ovanför vattnet.. jag fattar ingenting, men det ska bli spännande att se! Så kl 14:00 ska jag vara vaken och pigg och uppklädd och pratglad och på Kullaberg. Fan vad jag ska kränga.

Vad i helvete har hänt med Swebus Express busspriser?!?!?! Asså jag får ALLTID betala 45 kr mellan HBG och Halmstad. Nu kostar det plötsligt 76 kr? Om man inte bokar såhär 2 veckor i förväg?! Det är ju helt sjukt! Så ofta som jag åker där så kommer det göra stor skillnad faktiskt! Och inte nån förvarning har man fått. Jävla skit, så nu får jag väl åka via Båstad och Ängelholm med buss hädanefter.


Nu måste jag:
¤ Boka buss till Halmstad imorgon
¤ Köpa en kursbok till Renewable Energy kursen som hålls på engelska. Usch
¤ Räkna ut om det är lönt att köpa abbonemangskort i Halmstad denna månanden också. Palla........ Men det är det antagligen inte eftersom jag har lov nästnästa vecka! Då ska jag nog kolla film med Emil. Det var längesen :)
¤ Duscha
¤ Äta, jag höll i min grötskål innan idag, hela armen vibrerade seriöst. Fan vad svag jag varit.. Vätskebrist, någon?

Och det är lördagkväll. Menmen, Elvira och jag är taggade nu! Woho!

+ att Nic Schröder var på Circus igår! Och jag och Robin har fortfarande inte fått vår film som vi gjorde när vi hade Nic i Filmkunskap X@ Undrar om han kände igen mig igår. Tror det för han tittade lite. Hade jag varit fullare hade jag börjat tjata om filmen som sist. Haha som sist ja, när jag dansade på baren och någon drar mig i byxbenet och det är Nic. Han bara "dansa riktigt bra så ska jag se till du får bra betyg i Filmkunskap!" Haha och vi fick faktiskt MVG :D Såååå... ;)

Nä ta tag i (under)livet kanske!

Ha en härlig lördagkväll!

Massa massa och sommarklänning!

Jag har så mycket att skriva, och så mycket göra, så jag vet inte var jag ska börja!!

Okej, jag och Sofia åkte till stan igår, jag onykter eftersom jag druckit Martini hemma innan. Och när vi möts på busshållplatsen upptäcker jag att Sofia också är onykter för hon har druckit vin. Haha :D Jag älskar oss!

Väl i stan inser vi att det är fullt med folk på hampan, så Sosso säger "Lollo, om vi vill bli fulla så kan vi gå till GP och dricka stark starköl!" Det är nämligen så att de har 7,5% starköl, Three Hearts, på Gyllene prag.. 50 kr. Så vi gick dit och drog ett par såna! Samt köpte extra som jag smugglade in på Tivoli via min väska. träffade även Nille på GP! Trevligt!

Sen stämplade vi in på Tivoli vid kvart i 12 efter att ha stått i kö skitlänge?! Det var längesen det var kö alltså.. Men ja, så jobbade Elvira, Lillis lillebror Anton var där och fiskade brudar, Jonas var där, samt Marcus och Friberg och Jonne, Joel, Lukas, Alex och Maja m.fl. Och jag träffade Malin! Från Svalöv!  Hon var skitrolig! Hon som Robin typ var "kär" i ett tag...

Sen så dansade vi loss totalt de efterföljande timmarna och mina nya skor, plana dock, verkade inte alls töjas som jag trodde. De snarare krympte och blev ännu mer försmå än vad de redan var. Sen slutade det med att Sofia blev extremt upprörd efter en väldigt rasistisk kommentar och var tvungen att gå ut från Tivoli och ville aldrig mer komma tillbaka och hon hatade alla människor.

Så vi skulle gå till bussen, som vi självklart missat. Så vi fick gå hem,. Betona GÅ, det tog lite mer än en timme, jag var hemma kl 4.:20 efter att ha sovit på Sofias hallgolv en stund först. Med Sofia bredvid.
Hur tror ni mina fötter såg ut och kändes när jag kom hem? Det var I-L-L-A.

Vaknade typ kl 10 idag, som vanligt skallebank, dricker ett glas vatten så att skallebanken slutar men magen börjar bubbla istället. Lägger typ död i nån timme och tänker att jag aldrig mer ska dricka röka eller svära. Sen ringer Anne och jag har lovat att gå med henne och Emma ut och gå 10 km-rundan i Pålsjö skog!

Så det blev till att ta bilen dit och sedan gå en låång härlig solig promenad, tog strax under 2 timmar. Det var så jävla skönt! Gick i shorts och linne hela tiden! Och massa vitsippor överallt! Detta borde bli en bakistradition!

Men som sagt.. Mina fötter... De mådde ju inte bra efter en mils promenad i ännu ett par helt nya ingådda skor..  En nagel (på den fule tån (bredvid stortån, mina såna är sjukt fula)) är helt öm och det känns som om man kan dra av den. Tror t.o.m. den börjar bli varig också :/ Och sen har jag en fet blåsa på lilltån och en på stortån och sen på varje häl förstås.

Varför berättar jag detta? Jo, för det är ikväll jag planerat att festa hela veckan liksom.. Men nu kommer jag knappt i några skor för att blåsorna är i vägen och tån är så jävla öm att jag vill gråta! Men nu ska jag träffa Susanne, Jonas, Marcus m.fl på Tivoli, så det blir Elvira och jag som drar ut :D Vi ska ha sommarklänningar och dricka rosévin hemma hos henne, samt äta pesto och mozarella och lyssna på gamla godingar som bara hon o jag älskar :D Vent på mig, No limit och annat gött! Åh, nu ska det plötsligt bli jättekul! Woho!

Kina chino!

Så kom duschen tillslut, som jag "väntat" på hela dagen, och nu är jag stressad istället eftersom jag insett att mitt hår går åt helvete om det inte får lufttorka i en timme varje gång. Så undrar hur många timmar i mitt liv som kommer slösas bort för att mitt hår måste lufttorka? D.v.s, visst, jag behöver inte sitta still en timme bara för att håret ska torka, men jag kommer alltid få duscha en timme innan jag egentligen kunde gjort det, eller iaf 55 min, om jag nu skulle föna det. 4 timmar i veckan, 52 veckor om året. = ca 200 timmar om året. i 65 år till. 200 x 65. = 13000 med min snabba huvudräkning. 13 tusen timmar ska jag spendera till att gå runt o vifta på huvudet och krama upp håret. Ska jag räkna ut vad det blir i dygn? Eller hur många gånger på Tivoli det motsvarar?!

Det var inte det jag skulle säga :) Jag ska ut med Sofia till Hampan eller något ikväll. The Sounds spelar ju, och jag e lite tjurig över att det inte blev av.. Först skulle typ jag och 20 av mina kompisar dit, Moa skulle testa Tivoli för första ggn eftersom hon skulle smita in via Sounds 13-årsgräns. Men, nä. Pengar o.s.v.

Som sagt. Det var inte det jag skulle snacka om heller. Jag vill använda mina chinos i stan för första ggn idag! MEN: de är beiga och det passar inte med svart skinnjacka (eller?) så då ville jag ha min nya älskade jeansjacka, storlek 158 från H&Ms barnavdelning :P... Men det e för kallt, för vi ska sitta på uteserveringen! Så det får nog bli jeans.. Och skinnjacka. Men har jag den svarta skinnjackan så kan jag inte ha min nya marockanska bruna skinnväska jag köpte på Teneriffa. För svart skinn till brunt skinn... = nä.  Sååååå... Leva eller inte leva? D.v.s. frysa ihjäl eller ej? Känner mig klen idag, legat ute i bikini och stekt ju.. Vill inte frysa :(

Men... ölen värmer väl?


HBG <3 90-talet

På skärtorsdagen är det förresten 90-talsfest på The Tivoli! 18-gräns, förra året hade jag, Lilli, Isa, Sosso, Elvira och Alexo och alla 30 andra jag kände som jag mötte på Tivoli sen,  så jääädra kul!!! Bara massa Spice Girls, Coco Jambo, Nirvana,  no no, nono nono, no nonono,. nono THERE'S NO LIMIT! No no limit, we'll reach for the skyyyy! o.s.v..

KOM DIT för helvete säger jag - det blir ÖÖÖÖS.

Shining star

Åh, nu blev jag jättenostalgisk, om man kan bli det för en låt som man spelade för bara "ett par" år sedan... Shining star - Ole van Dansk...

Men idag skiner solen, och inte stjärnorna! Sosso kom precis förbi med hunden och vi stod och snackade, jag i Dannes feta dunjacka och pyjamasshorts. Riktigt snyggt. Vi kom överens om att vi ska dra till stan och dricka öl ikväll, kanske utomhus om vädret tillåter.. The Sounds ska ju spela på Tivoli med, kanske får man lite ljudupplevelser om man sätter sig på Hampan eller nåt? Så det får blir så.

Imorgon ska jag förmodligen med Anzz och Emzz ut och gå tian :D Jag visste inte riktigt vad det innebar. Först trodde jag de menade att de skulle shotta. 10:or är det nya, efter 6:or opch 8:or.. Men sen slog tanken mig faktiskt att det kunde röra sig om km, så det är GÅ EN MIL vi ska! Och jag är bra på att gå så nu jävlar! Hoppas inte ni går söligt för då kommer ni se mig försvinna vid horisonten, lite kondis kan man faktiskt träna när man ändå håller på.

Nä, nu kallar bikinin och solstolen, tro det eller ej! 

Shining star: http://www.youtube.com/watch?v=Y_bHtY_IM8E

How I wish, van Dansks klassiker: http://www.youtube.com/watch?v=uANQy_9RZ3A

SH4K3 1T!!

Klump

Jag pratade precis med mormor i telefon, och hon var så glad att vi skulle komma upp allihop till Tranås i påsk, och fira där som alltid. Det var helt hemskt att höra att hon blev helt tyst när jag sa att det inte var 100 att jag skulle med, eftersom jag kanske skulle ut... Jag är ju faktiskt alltid ute på nåt festligt, eller alltid någon utgång på G eller avklarad när jag pratar med mormor.. Och vi ska ut på skärtorsdagen.. Så säger mormor "Jag kanske inte ens lever nästa gång vi ska ses?"

Klump.

Så ni får klara er utan mig på påskafton. Mormor, here I come!

.png

Hallo!

Today has been a hard day! Inte!

Jo, som ni kanske ser har jag ändrat designen ännu mer. Och som ni kanske också ser så passar inte Headern riktigt in i bakgrunden (och för er som inte såg det, DET VAR INGET! :)), men jag tänker inte sitta till halv 4 inatt och trixa med det idag också. Nix pix.  Har även fått ändrat lite teckensnitt. Säg till om nåt borde ändras, t.ex att texten är för liten eller så?
Måste även tipsa att för er som ska spara headern i photoshop, spara i .png eller annat format! Kvalitén blir så mycket bättre än .jpg och sånt. Ja, jag kanske är efter. Varsågod för tipset ändå ><.

Som sagt! Härlig dag! Trots min sena läggdax inatt så var jag uppe med tuppen kl 10 och vid halv 1 var jag och Sofia fullrustade med picknick och Daisy för att ta bilen ut till Grahamsläge?, Grytabodarna?, Gravaliden, även kallat Vikingastrand, nedanför Pålsjö skog och bort mot Sofiero. Solen strålade och jag gick bara i tröja. Hur skönt som helst!

Sofia hade det lite värre med hunden när vi skulle sätta oss och fika. Hunden tappade konstant sitt slemmiga grisöra ner i sanden, och skulle absolut äta det ändå, vilket Sosso tyckte var en dålig idé. Sen fick So sig också ett rejält sandbad, samt sandblandat dregel överallt. Jag satt nån meter bort, utan räckhåll för hunden, njöt av solen och mitt te som jag faktiskt hade mjölk till den här gången, i en enliters plastpåse. Det gick rätt bra! Mjölkglasyr!

När vi avslutat festmåltiden och sparkat lite upphittad boll samt undrat vad för räliga fiskar det egentligen bor i Öresund, vars skelett flyter upp på Vikingstrand, så tog vi bilen till ICA Hamilton. Sofia köpte en Ben&Jerrys WISH, den runda typ GB-glassen, och jag köpte den nya Magnus Temptation. Sen blev det Norra hamnen. Same bench as always.


Header

Woho! Min nya priliminära header! Lite mer personlig i alla fall! Tog hjälp av denna länken men det var lite knepigt ändå, men ni ser! Nu ska jag bara hålla på och ändra teckensnitt och allt sånt med.. Men inte idag. Klockan är halv 4. Jag är nog numera störd. Godnatt för helvete

Beautiful day!



Det är onsdag. Klockan är halv 3 på natten. Tivoli stänger vanligtvis om en halvtimme. Varför är jag då vaken? Jo, för att det är en galet bra fråga. Satt och spexade med min nya bloggdesign (den jag har nu var mer ett... "skämt".. kan vi kalla det. Sålänge.) i gratisprogrammet Picasa som Moa tipsade om. Jag är van att fatta såna program, typ Photoshop kan jag ändå rätt bra.

Jag fattar inte ett jävla skit. Jag trycker på saker tills de ser någorlunda ut. Så plötsligt så svarar inte sidan, och allt försvinner. Damp utbröt, men jag har slutat hässja (andas sånt megasnabbt, som varma hundar gör) nu. Istället har jag letat igenom typ hela min jävla Bilddagbok efter en bild på Picasso jag visste jag hade där. Ja, den var typ från sommaren 06. Jag letade igenom varenda jävla dag. Det handlar om ett par dagar kan jag säga.

Jag tror jag är på väg att bli sjuk. Visst, matvanorna har inte varit särskilt sunda de senaste dagarna. Men att jag inte ens pallar gå in på Internet längre tyder på att nåt är fel. Och när jag väl pallrar mig in på självaste Facebook, så glömmer jag att kolla massa viktiga folk som jag har stenkoll på annars. Som sagt, något är fel!


Nä, nu ska jag sluta klaga. Jag har så jävla ont i min hand!!! Igår åkte jag från Halmstad till Laholm, där mamma hämtade mig och sen körde vi till Båstad. Där spenderade jag kvällen med Moa såklart, x antal öl - så många att jag skämdes över att gå fram och beställa fler. Det blev toabilder, lite span, och lite snusksnack och lite skojsnack. Och så plötsligt så märker vi båda att ingen har gett ifrån sig ett leende på typ en halvtimme, för vi är typ inne i vårt djupaste samtal någonsin, väldigt seriöst och allvarligt och djupt som satan. Så var vi tvungna att skratta en stund för att kunna fortsätta. Men man fick ut en hel del vettigt faktiskt! Det får en alltid att tänka annorlunda på sin situation... Himla trevlig kväll hursomhelst :)

När vi skulle hem vid 1 så gick vi inom Moas klasskompis Maja som låg och sov, vi baknade allt vad vi kunde på hennes fönster och hon öppnade lite yrvaken, hahaha.. Stackarn. Skäms nästan lite nu. Jag hade blivit så jävla förbannad själv.

På hemvägen hittade jag även en skalbagge typ tordyvel, som jag tänkte pussa. Jag har ju pussat grodor och paddor i flera år, fråga Sofia!, så varför inte börja testa skalbaggar? Verkar ju inte komma någon vart med paddorna?

Iaf. Min härliga dag!  Mamma och jag vaknade vid 9 och då var det mulet. Framåt förmiddagen så bara spricker hela himlen upp, helt blå, solen strålar till max och värmer satan, fåglarna kvittrar. Vi tog en promenad ner till stranden och nya Kallbadhuset och kikade. Jag stack inom Skansen och dubbelkollade att jag har jobb där i sommar, och det hade jag. :)

Sen åkte vi hem och började klippa i trädgården, träden där. Med sekatörer. Därav min otroliga handvärk! Prova själv att klipp träd i 4 timmar med samma hand, och rätt knöliga grenar.. Det svider!.J
ag klippte dock iklädd enbart T-shirt! Fatta underbart! Senare vid 2-tiden så kom farmor och gräddade våfflor till oss, sylt och grädde och saft ingick förståss. Helt gudomligt gott efter hårt handarbete..

Under tiden april-lurade även Johanna mig att hon var gravid. Skulle ju inte förvåna mig, så egentligen inte så konstigt att jag gick på det. Jag blev mest avundsjuk.

Jaha, jag måste börja dra ner på mitt skrivande. Jag vet att det är jobbigt att läsa megainlägg, men faktiskt, för vems skull skriver jag blogg? Detta är ju som min dagbok liksom. Vissa saker vill man ju komma ihåg (och andra vill man glömma, yes).

Menmen, nu är jag i alla fall i HBG, och har varit ute och gått med Sofia i 2 timmar. Bara det att vår runda tar bara 1,5 h att gå, så det slutar alltid med att vi står i 30-45 min och snackar på parkeringen. Idag körde vi samtidigt lite spänstövningar och väldigt vild yoga, men det var väldigt kul såklart! Imorgon ska vi nog ta bilen och ha picknick vid havet med massa gott (mozzarella!) och Daisy :)

I helgen vankas det party! Johanna och Susanne ska ut på fredag, men det e fan 18 då, jag vill inte gå på Tivoli när det är 18 :( Så det blir på lördag. Elvira jobbar inte, så kanske blir med henne, men annars nämnde Isa nåt om att ställa upp också. Så vi får se :)


Ha det bra mina vänner!

 
Moa och jag på Sand, samt bilden på Picasso jag letade efter :)