En bra sambo och en sjö

Tjolahopp!

Vissa tycker det e kul att jag beskriver detaljerat mina dagar. Andra pallar inte läsa. Men nu är det så att jag inte skriver för någons skull, eller för att få så många läsare som möjligt, absolut inte! Jag är kanske inne o kollar min statistik en gång i månaden, mest på skojs skull. Jag kan skriva mycket mer "eget" om jag inte vet hur många eller hur få som läser, och det är för min egen skull jag skriver. Samt för de som är intresserade av mitt detaljerade liv ;)

Idag har jag varit på exkursion i Torpasjön utanför Halmstad. Väldigt mysigt! Angela, Anna och jag köpte med oss sushi från stan, och det var en mycket spännande sushi, det var massa spännande smaker och saker i dem, och de såg väldigt mycket mer färggranna ut än vanligt! Mycket nöjd!
   Anna var inte lika nöjd med sin första sushi nånsin...

Vi gjorde iaf massa olika tester där i skogen, kollade olika mikroklimat genom att ta temperaturen på olika ställen runt en klippa. Under den var det 12 grader, medan det där solen stod på var 28! Häftigt med 16 graders skillnad! Lika mycket som mellan att havet är fruset till när jag börjar bada!

Sen åkte jag hem medan Erica skulle repa med bandet. Jag epilerade benen, lagade soppa till middag och sen cyklade jag ut till Grötvik för att leta grillplats till lördag, och se om det fanns galler. Sen satte jag mig där på klipporna, väntade tills solen gått ner, och lyssnade på Gyllene tider. En mycket bra stund.
  

När jag kom hem poppade Erica popcorn i kastrull och sen fick jag även ananas. Jag är väldigt nöjd med min sambo :) Vet dock inte var hon är nu, här ligger en halväten macka men hon försvann mitt i Medium :O

Jag sprang förresten 2 rundor i morse, typ utan problem. Det betyder dock inte att jag inte var genomsvettig och fick pressa mig till det yttersta, men jag höll åtminstone inte på att spy ut mina tarmar efteråt.


Imorgon är det badminton med Erica, Anna och Angela klockan 10! Sen ska jag o Anna shoppa grillgrejor och sprit till lördagkväll, och Annas pojkvän ska ta med snygga killkompisar då har han lovat. Jag ska nog ta min svarta mössa :D


Hoppas ni också haft en bra dag!

Kommentarer
Postat av: moa

jag är sur för att du har ett roligt liv denna helg och en snäll sambo =( jag vill också ha allt sånt! =(

2009-04-24 @ 09:58:32
URL: http://moziz.blogg.se/
Postat av: Emelie

Det låter härligt baby!

Jag längtar tills jag kommer upp och vi ska sitta på "vår" plats...^^ grrr

2009-04-24 @ 12:27:41
URL: http://detelja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras icke, lovar!)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback