Bajsrännor, nu 2,50:- !





Jaha, då var det dax för kräftskiva i lördags igen! Detta året var vi dock bara 9 pers, men det var trevligt och gott ändå :)

Efter en timme sålde pappa bajsrännor för 5 kr.. Detta tyckte ju då han och en till 8jag...) var jävligt roligt (jag var nykter, skulle köra farmor hem ett par senare). De andra var inte lika roade...
Alltefter att timmarna gick så gick även bajsrännepriset ner... Till slut var det halva reapriset och faster Lillebil köpte en för 2,5kr just för att pappa skulle sluta. Pappa blev glad som ett barn. 5 minuter senare hittade han en till.....





Kajsa & Lisa (mina två och enda kusiner), jag, och farmor



Danne, faster, pappa och fasters man












Igår var det för övrigt sommarens värsta dag på jobbet. Jag var så jäääääävla förbannad! usch, inget kunde fan få mig glad. Fast Moa hade faktiskt ovanligt nog en positiv inverkan..
Och Joy bidrar ju till en del skratt.
"Det är bara toan kvar nu va?" //jag&Moa
"NEEJ! Toan är kvar!" //Joy

Hahahaha. Gulliga små tanter. Idag höll Peeyaphat mig i handen när vi skulle gå uppför trapporna. Jag fick typ dra upp henne för hon var så jävla sölig. Sen frågade Violeta om vi skulle dela rum på hotellet efter personalfesten. Hahahaha, hon känner inte mig. Antingen kommer jag dra hem nån snygging eller så kommer jag ligga svinfull och spy i sängen och överallt.

Men visst, vi kan dela rum!


Längtar till helgen för då får jag träffa alla mina älsklingar igen :D

Kommentarer
Postat av: MOA

vad är en bajsränna för något? =(

2009-08-10 @ 20:50:38
URL: http://moziz.blogg.se/
Postat av: Mussl

Isas blogg : )

2009-08-14 @ 12:24:16
URL: http://fotoisabelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras icke, lovar!)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback