Famousisar!




Kevin Borg, Sara Lövgren. Brolle Jr. Lotta Engberg. Prinsessan Madeleine.

Vill dom att man ska behandla dem som vem som helst eller? Moa och jag är sjukt bra på det i alla fall! Kanske beror på att vi först efter 10 min inser vem det var vi log mot och släppte förbi i trappan. Tyyyckte väl jag sett henne förr. I Svensk Damtidning kanske?

PÅ SÖNDAG ska jag jobba i restaurangen!!!! Fick jag reda på nyss. Det ska bli så sjuukt läskigt! Jag ska ta Angelicas brunch-pass mellan 8-17 och bära tallrikar. Visst, jag känner ju redan många i restaurangen, och alla känner säkert igen mig, men fan! Det känns som om de andra kommer tänka typ "jaha, ska hon börja här nu.. tror hon att hon e nåt bara för det?".. Men, vadå :( förlåt mig då! Ska bli jävligt spännande. Kul om jag tappar en tallrik i huvudet på någon. Tjoho!

Nu har jag bokat platser till mig och mamma och nån mer (??) till Diggiloo på lördag. Var där förra året, sjukt bra var det :)  Men vi ska ner en sväng nu och lyssna.











Galaklänningar!




Jaha jaha! Förutom årets höjdpunkt nästa lördag (kräftskiva!) så blir årets höjdpunkt #2 (kanske t.o.m. delad förstaplats) PERSONALFEST Á LA SKANSEN nästnästa söndag, 23 augusti. Då ska vi tydligen medtaga badkläder, oömma kläder samt kläder för galamiddag.

Galamiddag!?

På skojs skull googlade och Traderade jag lite klänningar. This is what I found!

Underbar klänning! Stl 44 - se mått!              Låg frakt!

**jätte snygg blommig/tyll klänning/fest size M** gul

Retro 50 tal pinup rockabilly klänning, SMALL/Medium

Retro 40s, 50s Rockabilly Pinup Nautical sailor klänning

MIN FAVORIT! (ovan)




Retro 50 tal pinup rockabilly klänning, **one size**

Typ som musslans :]



Vad tycker ni? Asså, gala och gala liksom, tror inte folk kommer ha balklänningar med släp på sig precis.. Men kan tänka mig att ha på mig alla dessa =)

Frågan e vilka oömma kläder jag ska ha!??!?!



Haha!



Brasseavslutning o jobbeli




Jaha då tömmer vi mobilen på lite bilder! Charlotta har alla bilder på oss under kvällen, så de kommer senare en annan gång! Och jag inser än en gång hur förbannat kass min kamera är! WOHO


Underhållning av ett brasilianskt band. Gungigt!



Sedan skickade de iväg stora lyktor också. Väldigt fint!




JAG. VILL. FÄRGA. HÅRET!!!!!!!!! Jag skulle nog inte passa som orangett. Men fan vad snyggt det är. Sen ska jag operera in fräknar (och sluta rita till dem som jag redan gör ;))



Idag skulle jag fixa lamporna i receptionen, sa chefen. Jag tyckte de såg fina ut, så vad menade hon?
Tittar man lite närmre... så hittar man en kyrkogård.. Typ 10 000 flugor. Sen var dom fina! =)




Allt för mig idag, fina vänner!

Nej! En skoj sak på jobbet. De jag jobbar med är ju inte Svenska D-belästa om man säger så. Definitivt inte Awa och Chau. Så idag skulle jag hämta nåt till Awa till rummet bredvid.

"Hemta notta!" /Awa
"Notta? Trasa?" (det slutade ju iaf på -a!) /jag
"Naj.. Notta...! :)" /Awa
"Va...."/jag

Så rycker Chau in o tror att hon e nåt och ska rädda mig från att göra bort mig ännu mer

"Heheheh. Hon mena nooottaahhh..." /Chau
".............. VA!??!" /jag
"Notta :D" /Awa

Sen gav jag upp...

"JAHAAA.. Jaa, jag fixar, jag fixar!" /jag

Springer in på 238, kollar vad som saknas.. Nötter. I minibaren. Hämtar nötter. Visar nötter. Awa och Chau ser nöjda ut.



Godnatt!


BTW, mina barn ska heta Inez (tjej, efter min mormor som är bäst) och Bobo (kille.. efter.. min chefs son? :P)

Inez och Bobo! Kom nu! Sleepy sleepy




Väry najs fugelbâjs!



Hej söta vänner!

Ja, en fågel sket på mig idag. Jag låg o stekte ryggen. Så plötsligt skvätter det på min rygg. Mamma dricker kaffe en bit ifrån och får skiten. Men kaffe är inte vit och svart! Det kom på min RÖV, och min iPOD!  Jag fick lust att leka Fågel Roger och skjuta finken men visste inte riktigt vart den tog vägen. Om det nu ens var en fågel?  Så jag lade ner huvudet i myrboet igen o solade vidare. Me fräscho #1!

På morgonen idag var jag o tränade lite på gymmet. Körde vanlig maskin i 17.5 min, sen dog jag, mina ben skakade som asplöv o jag sket i den sista 2,5 minuten. Men det e härligt å köra slut på sig så! Sen att man är typ blåsvart i huvudet i 2 timmar efteråt hör ju inte till saken!

Igår skulle det blivit Slappemåndag på Madison men Camilla jobbade och Angelica hade inga pengar. Sen kände jag mig inte så piggy efter söndagen heller, då jag o Charlotta var på Brassevecksavslutning på Pepes/LOFT! Sjukt roligt hade vi iaf! Kronprinsen var där igen, denna ggn stod han dock mitt i vimlet o tog på alla tjejer som gick förbi. SUGEN?

Charlotta hånglade på för fullt och jag sprang runt med en filur som hette Tobbe och som hamnade på bild



TOBBE. SUGEN? 0706428390

Haha nej men han var skitrolig. Han lärde mig hur man ställer en tändsticka upp. Han bjöd på öl. Han sjöng Can't take my eyes off of you väldigt inlevelsefullt när den spelades. Han drog i min arm åt ett håll, och Pa åt andra hållet (hahaha sjuk situation, tro mig). Nej, men lite för gammal va. Oskar jobbade i baren där nere på Pepes. Han tog i mitt kontokort och de två kvittona jag fick ska jag rama in ;)

När vi skulle hem till mig och Pa och jag letade efter Charlotta och Pa sa att han jobbade så mycket för att han ska ha råd med att köpa en slott till mig o honom.. (hmm) så får jag ett sms från Tobbe.

"Hej snygging. Din blonda vän sitter vid parkeringen och äter. Inte på mat. Kram på dig"

= Charlotta satt o råååhånglade med Nya Zeeländaren. Haha men det visste jag redan. Det gick inte missa när man kom ut från Pepes, det var det första alla såg ;)

Vem hänger med ut på LOFT/Pepes Suntripfest på fredag?
Eller LOFT/Pepes sammanslagna stora kväll på lördag?
Eller vanliga 1st Monkey In Space på LOFT på söndag?
Eller Slappe på måndag?

Just call. Just dance!

Nu ska jag jobba några dar. Onsdag 13-20, fre-lör 10-16.
Nästa lördag är det vår årliga KRÄFTSKIVA!! Satan, det är årets höjdpunkt! Bästa släkten!






Ha det göttare!




KanJing KanJang =)




GLAAAAAAAAAAAAAD :D




'
Var som sagt i Halmstad idag, hämtade hem min fina saknade cykel (men nyckeln is still gone) samt shoppade :D
Ni vet skorna från gårdagens inlägg som jag blev kär i men som inte fanns i min storlek? Jag hittade liknande i Halmstad =)=)=)=) Lite dyrare men lite bättre kvalité med. Och sen hittade jag en väska i samma affär (VM) + att jag köpte en sånt skärp på Gina som typ alla har för det e så snyggt!

Imorgon ska jag hemhemhem! Funderar på att köpa en box rosé att ha dessa 3 dagarna.. Det var ju perfekt förra året! Fattar dock inte hur man kan dricka samma vin tre dagar i streck, men jag gjorde det då, och kan göra det nu!

Danne och jag har kastat tennisboll ute på gatan men då vi bor i en rääättt brant backe så var det lika kul varje gång för den som stod nederst. Jag skrattade så jag grät när Danne fick springa efter mina korkade kast 100 meter ner typ, fick avsluta för att jag skulle gå in o pissa, det jag inte redan fått i byxorna då.... haha!

Jag vill tatuera in Right Round-texten över hela kroppen!!!!! Jag försökte lära mig den idag. jag följde med i första versen. Sen gav jag upp. Ha...

E-t at the same time




Då var det ledighetsdag # 2. Och fy tjyyvens vad trist det är! I alla fall när vädret suger. Igår var jag ute o gick med Danne och Picasso på dagen, sen stack vi ut o shoppade med resten av familjen, jag köpte "hög"klackade skor för 125 fucking spänn! Jag kommer aaaaldrig kunna gå i dem. Men bra att ha, typ man kan ju fotas stillastående i dem eller nåt?

Sen stack jag, Moa, Danne och Camilla till stranden vid 9-tiden. Vi spelade volleyboll, strandpingis x 4 samt sköt tennisbollar ut i havet som Moa fick simma ut o hämta. Sen badade vi i kolsvart vatten med skithöga vågor, skitkul! Sen smög vi in på de becksvarta tennisbanorna och skulle spela tennis. hahaha man såg inte ett skit.. men hade varit kul att testa på riktigt någon gång!

Idag ska jag till Halmstad senare med hela familjen. Min morbror ska hälsa på en bekant från Småland och vi andra ska shoppashoppa :D Halmstad e fett bra på shopping vetni =)

Idag börjar Brasseveckan här i Båstad, håller på till söndag. Imorgon börjar HBG-festivalen hemma i Helsingborg. I helgen är det även Hamnfest i Torekov och Hantverksmässa här i Båstad. Fan! Men jag tror det får bli Brassekväll på stranden ikväll, Pa ska lära oss att slå på afrikanska trummor :D Imorgon blir det HBG, och festival i dagarna tre, fredagen blir det extra röj, precis som förra året då jag cyklade till stan med ett rått ägg i min tyg väska. Och det var inte helt när jag kom fram kan jag säga.
Sen får det bli Båstad igen på söndag morgon. Fan vad sliten man kommer va.. Jaja, men jag är SÅ sugen på 1st monkey in space på Pepes igen, det var galet i söndags ju! Risken är bara att man inte kommer in då det är 22, men de kollade ju inte leg sist och det var minst en sjuttonåring där!

Hoppas på bättre väder nästa vecka alltså... Jag jobbar typ 2 dagar, onsdag och någon mer, sen behöver jag verkligen sola. Känner mig så blek nu...



Fan värda 100 spänn eller? Men sjukt vingliga, kanske bara på mig?



De här ville jag SÅÅÅÅÅÅ ha, men fanns bara i 39-or kvar, de hade tydligen varit jättepoppis (350 spänn!!!)
FUCK


Solnedgången igårkväll  =)


Glada var vi!


Nu Halmstad!


P&K lovers!





Tennisintresse som växer!





Gem! Set! Vinci vs Söderling! Hur kan man INTE bli intresserad? Moa och jag sitter på gymmet med varsin trasa i handen och öppna munnar. Och stirrar på TV-skärmen. GO GO GO! NEEEEEEEEEJ! Fan!

Sååeee.. ja.. det var tennis det. Idag frågade Markus Schenkenberg oss om vägen till gymmet. Moa fattade förstås inte vem det var förrän efteråt.  Igår beställde Hanna Graaf en drink bredvid oss. Det e lite kändissvärmande och det e svinkul! Vissa är ju mindre kända, (desto mer kända för mig!?), typ min snyggings BROR som stod och hånglade med ett bottennapp intill mig och Sofia på Sand igår. Där stod vi och petade på hans arm "aaaah! vi tog på petter!"-liksom och sen märkte han uppenbarligen inget så vi stod och petade och kände på hans arm ett tag.

Det var trevligt att ha en annan kompis än Moa på besök. Det har blivit väldigt mycket Moa på senaste tiden, eftersom vi båda går upp på morgonen, träffas och cyklar till jobbet tillsammans. Jobbar tillsammans i 9 timmar, drar ut och dricker cider och raggar på spanjorer och 60+are, och sen sover. Vaknar, jobb, sova.  Inget negativt med det, fan vad jag kommer sakna dessa dagarna.. Har jobbat 13 dagar i sträck nu! Förutom att jag var ledig i måndags. Så först 5 dagar i sträck, ledig en dag, sen 7 dagar i sträck. Sista dagen imorgon med 12-21-tiderna, måndag är vanlig dag 10-16. Sen ska jag gymma :)

Ja, som sagt, Sofia kom hit igår. Hon kom vid 22:20, vi drack en Perlino, vi drog ner till Sand där Moa var med en stund.  Vi drack varsin cider, och varsin red rose (50/50 red bull o rosévin), vi drack en öl och ytterligare en red rose. Vi hittar en nästintill full rödvinsflaska inne på ett bord. Vi dricker denna. Vi blir serverade shot och vi vet fortfarande inte vem det var som bjöd. Detta slutar med att vi står vid baren och asgarvar åt att vi hittar 15 kr på golvet. Kl 4:30 var vi hemma och då snurrade det rejält. Innan dess han vi snacka med en hel del killar som vi fick kontakt med genom klassikern "du, känner du blablabla? Du är sjuuukt lik honom!"

Idag mådde jag först bättre än förtjänat. Efter middagen mådde jag sämre än förtjänat. Fy fan. Svettningar, illamående, yrsel. Men det gick över tack vare min Moamulltoa =)

Nej, sängen snart! Sista långa jobbedagen imorgon, och nästa helg är det HBG-festival! TJOHO!



LOVIO!



Översvämning o flintastek



Asså jag är så hyper och jag har så mycket att säga att jag inte vet var jag ska börja! Jo, med att gå på dass.

Och borstade tänderna o bytte om från mina svettiga arbetskläder!

Jag tänker ta allt punktvis, lättare att läsa och förstå (???).

¤ Jag har jobbat 10 timmar idag, varav 5 min var lunch. 12-22. Sista timmen övertid. Blä.

¤ Moa och jag fick jobba över p.g.a att det blev översvämning på hotellet o ca 100 liter bajsvatten fyllde hela toakorridoren. Fick sitta o suga upp med vattendammsugare och handdukar i över en o en halv timme.

¤ Jag har druckit 4 red bull under dagen o betedde mig sista timmen som tipsy. Stod fan o vinglade.

¤ Emelie, Sanne OCH Sofie kom in i Halmstad på samma program som jag!!!!!!!!!!! FUCKING INSANE SJUKT UNDERBART JÄVLA BRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

¤ Jag ångrar att jag inte gick på Madison igår men Moa o jag var på Sand istället o snackade med folk o det var kul med :)

¤ Jag har nyss tryckt i mig en halv flintastek, o så insåg jag efteråt att den var rätt så torr.

¤ Mitt nya favorituttryck: "-Det märks ju vem som är äldst..."

¤
Jag tänker inte skriva utförligare om allt nu. Vill ni ha en utförligare version av något så säg till.



GNATT

snart i alla fall...




Moa hade en extremt seriös uppkörning med mig i golfstädbilen


Eftersom vi hade säckar med 5 l fil, 3 l juice och 2 liter mjölk o bara ville hem, så godkände jag henne.
Ett misstag.




Översvämning! De 3 cm med vatten var inne till vänster. Kul när det händer saker vetni



Godnatt för helvete =)


Rapapapapapapa



Så låter det i korridorerna på Hotel Skansen i Båstad när chefen gått hem. Moa i farten. Jag ibland med. Det kusliga är att ibland har vi börjat nynna på den exakt samtidigt! Och ibland när vi moppar golv så sjunger vi moppmoppmoppmoppmopp. Fast det är jobbigare!

Det är faktiskt himla nice att jobba 12-21! Man kan sova ut alla dagar, och folk börjar inte komma ut på kvällarna förrän efter 21. Imorgon ska jag, Moa och kanske Isa som nog skulle på besök, dra ut till tältet vid Restaurang Sand, dricka lite öl o kolla på snyggt folk!

Moa gjorde en tabbe idag. Jag gömde mig i det helsläckta förrådet. Så kommer hon in o ska ta sina saker, men tänder inte lampan trots att dörren stängs efter henne, så det blir kolsvart igen. Så börjar jag skratta. Så hon bara "VA! Är du här inne :D" och går typ med en stort leende mot mig. Bara det att man hör en duns och när jag tänder lampan så ligger hon på golvet. Så gick hon med tänderna rakt in i hyllan jag satt under xD

Hahaha sen putsade vi snurrdörren till entrén. Sen började dert snurra men vi fortsatte springa runt i varsitt utrymme och putsa. Haha! Underbart!

+ en annan sjuk sak! Jag skulle städa en toalett vid restaurangen. ås stod det en kille i typ 20årsåldern o tittade på mig och jag log lite o han sa nåt. Sen gick jag in på toan o tömde papperskorgen. Då går han IN på toan där jag är, stänger dörren OCH LÅSER DEN!. Jag bara tittar på honom o säger "Eh.. JAHA?" typ.. O han bara kollade lite, o sen "nä, jag skojade bara.. haha.. Men fan vad snygg du är =)" o sen gick han. Skum kille. Rätt kul ändå, synd att han inte var äldre :P 

Bilder från senaste tiden: 


Skansenbadet i Båstad 


Med Picasso längs strandpromenaden 


En av många vackra solnedgångar


Rix FM-festival bakom Pepes, 7 juli 


 Moa & jag rensar upp på jobbet efter konferens (kladdkaka och juice)

 
På Sand med Moa





PUSS



Jobb & Perlino




J a   t a c k


..är typ vad mitt liv består av!

Jobbade fredag (11-19), lördag och söndag (14-20). För övrigt har veckan varit himmelsk, sjukt varm/svettig och väääääldigt solig! NU klagar man ja, första dagen det är mulet sen typ midsommar!

Förra måndagen var jag ju på Slappe med Isa, Sofia, Moa, Camilla, samt att jag mötte diverse folk från Sand och Skansen där :) Väldigt rolig kväll, även om det inte hände något speciellt bra så hände det ändå en del!



Ikväll är det dax för Madison igen! Club Monday + Slappemåndag i ett! Moa ska låna mitt pass (håll tummarna!), och Camilla ska förstås också med. Elin ska sova här sen efteråt antagligen! Kanske blir det nakendopp med folk från jobbet inatt! Kanske inte!  Shit vad flummig jag känner mig. Mest bara trött. Låt mig sova!

Fr.o.m. imorgon så jobbar jag 12 fucking dagar (nästan i sträck, förutom nästa måndag då jag också är ledig). Jag jobbar alltså 12-21 med Moa. Kul ska det bli :D Imorgon blir det nog Rix FM-festivalens efterfest på Pepes! Jag ska hångla upp Måns Zelmerlöv..

...bara för ATT!

+ att jag har inga bilder på denna datorn. bara från förra året :S Här är MLI!