Penicillin och volley!




Hoy oh boy!


Det blev myccket riktigt att klippa gräset o.s.v igår.
 
 


Sen när Moa kom hem från en tripp till HBG så drog vi till stranden och spelade volleyboll i en gaaanska jobbig vind. Men vi skyllde på vinden. Tror nog vi kan ha rätt skoj i sommar med de där bollarna!  Jag har ju maaassa boll!


 



Kvällen var inte lika kul. Mitt öra som värkt hela dagen blev tusen ggr värre, och jag låg typ och bölade i soffan hela kvällen. Tänkte en stund åka hem till HBG o sticka till akuten, så jävla illa var det.. men jag tog en alvedon och den hjälpte, så tvättade jag pappas gamla arbetsskjorta, och kollade på Gökboet, bara för att ha något annat att tänka på.  Och himlen var fin i alla fall!

Idag kl 8 ringde jag vårdcentralen och fick en tid 8:15!? hos världens porrigaste läkare ;) Fick veta att jag var röd som en stoppskylt i höger hörselgång och nu ska jag kila ner och hämta penicillin =)

Ikväll är det SunTripfest på Pepes men som vanligt har jag ingen att gå med. Jävla skit :(  Jaja, ändå jobb imorgon, så!



Svennebanan!


mwhihihi ._____.



HEY OH HOY

Det blev picknick med Sosso på tisdagkvällen, dock inte så långvarig eftersom stackarn skakade som ett asplöv trots att hon hade 3 filtar. Jag var dock aktiv med bollen och svettig som en gris. Muchos betros!

  
 


Sofia åkte hem igår efter att vi varit på stranden, jag badat, hon bränt sig. Precis som det ska vara. Mamma åkte direkt till jobbet imorse. Så nu sitter jag ensam i Båstad. Känns inte lönt att sola, tror inte min hud kan bli brunare för tillfället.

Pink Club på Pepes blev det ingen igår heller, då ingen e över 20 i min umgängeskrets i den här lilla skitstaden :P Förutom Elaine men hon e alltid trött.

Nu har jag en jobbehelg framför mig, sen kommer Sofia och Isa på måndag :D Älskar dessa nya vanorna!

Nu ska jag klippa gräset, vattna trädgården och rensa rabatter.



 

Slapp Slappe!



Tjena morrn! Lägger mig sig kl 4, så går man upp 8. Eller? Yes!

Sofia och jag käkade tacos igår, sen blev det iskall Martini i solen, sen blev det Stroh och cola (rom&cola, vääldigt gott, ja!), sen blev det en flaska Black Tower (jag förstår dig Sandra!), sen blev det Kahlua och mjölk, sen blev det snaps, sen Minttu, plötsligt var vi på Madison! Tyvärr inte lika mycket folk som sist, inga roliga heller, vilket var synd eftersom jag och Sosso hade gjort upp värsta dialogen jag skulle ha med en viss person. Så, nu får Sofia komma nästa måndag igen för detta vill hon inte missa!

 


Det blev en bruschetta di pollo på hemvägen, innan vi gick hem, snackade skit och trevligheter, samt lyssnade på skitmusik, plötsligt var kl 4 och då var det läggdax!



Strax blir det nog playan (om Sofia vaknar nån gång), ikväll picknick på stranden med potatis/kyckling/pest-sallad, och, hör och häpna, vin! Och massa filtar och en kamera och en solnedgång.

Det blir fint.



Steklek



Woho!

Trots att midsommar inte blev som vi tänkt oss så hade vi skitroligt! Sosso o jag var igång med 7 kg potatis och kransar mellan 9:30 -> 14:30, då vi insåg att det var en timme tills vi skulle vara hos Isa... Mina öron var konstiga som de är ibland, hörde typ ingenting och tänkte först skita i det, men det brukar ju bli bättre framåt kvällen så det var värt ett försök!  Det blev bättre en stund senare men sen dåligt igen. Nåja, jag är glad att jag åkte dit ändå=)

 


Vi käkade, drack, badade jacuzzi o mest sprang runt. Jag fick hålla koll på Sofia som var full som en jag vet inte vad. Men hon är så jävla söt när hon är aspackad :) Haha gos! Ja, och sen skulle vi åka hem framåt 12, alla 25 skulle ta bussen, de flesta skulle till stan o andra efterfester, men jag o Sofia delight, Jonna, My och Fredrik skulle hem. Första bussen körde bara förbi alla 25, så typ alla tog taxi utom vi 5 som skulle hem. Vi väntade till bussen nästa timme, som var en halvtimme sen.. Menmen, hem kom vi och det var hääärligt att lägga sig utan att det snurrade!

Mådde prima när jag vaknade, skickade hem Sofia med tåg och åkte med Danne tåg till Båstad. Där blev det en sväng i stan med mamma innan vi grillade med farmor. Mums..

Söndagen var det jobb 10-17, faktiskt kul, hade lagom mycket att göra!

Nu har jag legat o stekt sen 8:30 imorse, och snart kommer Sooosssooooo :D Hon kommer alltid när jag ska va här ensam. Hon tycker nog synd om mig. Jag tycker synd om mig som inte får ligga och sola 10 timmar om dan för att jag måste umgås med Sofia istället. :P

Slappe ikväll, vem vet vem vet? Annars blir det nog picknick på stranden med en flaska vin. Eller lite martini, någon?




Årets bästa bild.
Sofias blivande, Lucas, hittade för en kort stund en annan. 
Gunilla gillar numera Håkan Hellström.
Hon fick även på sig Lucas kavaj senare.






Mycket som händer!





Hej hopp!

Mycket har hänt sen sist!
Det har varit tårar och vaknat med ögonlock stora som köttbullar.
Det har varit asgarv hela natten lång och vaknat med otroligt träningsvärk i magmusklerna.

Kick off med Moa i söndags! Det var mycket trevligt, inte riktigt som vi tänkt oss, men hamnade på efterfest där åtminstone Moa var nöjd med sällskapet! Gick från hotellet kl 5:45, när hela Båstad var på väg till jobbet.
   



Måndag, ELLEN och ISA kommer! Tycker det börjar bli vanligt förekommande.. Väääldigt kul! Jag mådde dock fördärligt de första timmarna. För jävligt rent ut sagt.. men sen blev det en promenad i hamnen, lite shopping med revbensspjäll inblandat, på ICA, och ett antal cider på systemet. Ett par timmar senare var vi på G, och vi drog till Slappemåndag på Madison vilket var skiitkul, trots att vi hade vore nyktra moments så var vi dyngraka 5 min senare. Så illa att man skäller ut bartendern för att man inte får salt och citron till sin...... MINTTU? Ajdå....

   


Sen åkte jag med Isa och Ellen hem på tisdagen. Satt i telefon heeela dagen och hela midsommarfirandet i Båstad gick åt helvete då jag plötsligt max fick ta dit 15 pers när redan 25 var inbokade. Men det löste sig genom att vi är allihop hos Isa i Pålstorp istället!! Skitgött, inga sura miner och alla är glada =) Ska ha sommarfest senare i sommar i stugan istället, men då ska det banne mig vara fint väder!

Eftersom jag hade alla midsommargrejer i stugan så fick jag snabbt som fan åka upp till Båstad igår, sov där tills idag då det väldigt förvånande blev heeelt blå himmel på dagen, och jag låg och stekte några timmar. När jag kommit till HBG igen var jag och Sofia och handlade inför morgondagen.

Så imorgon rör jag och Sofia ihop potatissallader, en krämig, och en blandad , kl 9:30 börjar vi skala våra 7 kg potatis. Sen ska vi hinna binda kransar också, samt vara hos Isa 15:30, vidgjorda och fina. Jag har ju fått tag i en trippeltång<3, så det blir till att premiärtesta den imorgon !

  




Får se om det blir utgång eller ej imorgon, inte så många ställen i HBG som har öppet ju... Men på lördag drar jag upp till Båstad för att grilla med familjen och farmor<3, och på söndag är det jobb mellan 10-16, sen äggakaga hos farmor!

Nästa vecka ska jag förhoppningsvis jobba en del, men det ska ju också komma massa massa SOL OCH VÄRME så det kommer säkerligen spenderas en hel del timmar i solen med ;)


LIVET ÄR UNDERBART, men saknar alla vänner jag inte träffat senaste tiden! :( <3
Båstad, here I come!







I need a hero!




Enligt Eniro har jag cyklat... Ja, nu funkar inte eniro, men säkert 1,5 mil. Typ på hårdaste växeln!  Mina lår kommer värka som lårkakor imorgon. Och fortfarande har jag inte hittat den sabla trippeltången. I need a hero!  Nu har jag nyss även kört en timmes badminton med Sofia. Det blir av fler gånger. Väldigt kul =) Vi körde en vänsterhänt match, och jag hann få mitt hjärta krossat runt 15 ggr innan jag insåg att hon hade racketet i höger hand, den jäävelen...





Detta var vad jag köpte på H&M idag. Inget märkvärdigt. JÄVLAR att pengarna tog slut på Åhléns. Blir såå suur, ville ha den tröjan.. Får gå dit imorgon. Tänkte ju iaf kila ner och kika på utspringet nerför Kärnans trappor, glädjetårarna smittar ju faktiskt lite. Eller så är det regnet.

Dagens tips; Cykla inte långt i ösregn när du tagit ansiktsvatten i ansiktet samma morgon. Det rinner in i ögonen och du blir blind!


Är det studentskivor som gäller för folk imorgon? Jag känner inte alls många som tar studenten. Ska vara chaffis åt familjen så ska bara ut till min syssling i Klippan, sen åker vi till Båstad på kvällen då jag jobbar där på lördag morgon.

Ha det så trevligt och passa på och ÄT OCH DRICK gratis på alla studentskivor imorgon!!






=)




Shopping!



Nej, det är inte jag som tagit den jättefina somriga bilder i inlägget under. Var nån reklambild jag fick i ett mail och tyckte bara den var så fin =)

Här har man alltså levt i 3 dagar i tron att man har över 5000 spänn på kontot (skatteåterbäringen). Därför kan man säga att det verkligen började blinka rött framför mina ögon när hon i kassan sa att det var för lite pengar på kontot. JÄÄVLAR, jag som preciiisss hittat min typ drömtröja inför sommaren, på Åhléns. Jevvleeeer! Men hann få köpt lite smink, ett armband, en tröja, och ett linne på H&M. Var det värt att cykla en halvtimme fram och tillbaka i ösregn för!? Ja.. typ =)

Men vad jag egentligen letade efter var en sån här nedanför. Trippeltång! För Alexos hår var såååå fint på Costa :D  ME LIKE A LOT!

 




Blev det då en trippeltång? NAJ. Slut på Claes Ohlsson på Väla. Fanns inte på CO i stan. Säljs inte på Åhléns. Säljs inte på Expert. Vet NÅN var man kan få tag i en jävel?! Det finns ju maaaassa OBH Nordica-återsäljare, City Gross m.m, men jag kan ju inte åka runt till alla? + att det är liiiite bråttom?

Nåväl. Nu cyklar jag upp till City Gross och kollar. Visst, regnar fortfarande, men so what, lär inte träffa på Mr O där ändå! Mr N iofs, möjligtvis. Finns en risk.. Men vi får hoppas på INTE!?

Kl 17-18 ska jag spela badminton med SOSSO :D






=)




=)









Tacos och tian!





Halloj alla glada!

Som sagt, man kan ha tråkigt trots att man har sommarlov! Men man kan också göra något åt det! Igår gick jag och Sofia 10km-slingan i Pålsjö skog. Mycket skön promenad (än bättre om inte hundjäveln varit med dock). Sen var vi hemma hos henne och såg en Mexikansk film som hette Amores Perros ("Älskade Hundar" som var en väldigt dramatisk och blodig film (massa kamphundsfighter).. Usch, jag kan inte se sånt, vem vet hur de spelar in en kamphundsfight i Mexico? De låter garanterat hundarna slåss på riktigt. Sen e det bara skinnslamsor kvar, och man såg fan att det var riktiga hundar de använde! Fruktansvärt!

   




Idag skulle jag träffat Anne efter att ha varit på Väla med ammma men mamma fick rycka in på jobbet och det blev väldigt sen Väla = ingen Anne :( Istället fick jag träffa Moa och Camilla i stan för lite snabb igenbetalning och därefter åkte jag med mossan till Wäääla. Det blev jeansshorts och en väska! Tjoho! Nu har jag nyss käkat tacos och nu blir det film, förmodligen Blinkande Lyktor, längesen juuuee! 

 
   


Även två bilder från när jag och mamma kollade på gamla filmer i förrgårkväll, från när Danne var nyfödd ;)

    





Godkväll på er!

=)







TWILIGHT




Jaha, jaha, vad säga!


Jag har hört massor med folk snacka om den här filmen.. Typ alla, om jag ska vara ärlig, och alla är ju som besatta typ!

Jag såg den precis med Danne och Sofia. Jag förberedda mig på en extremsnygging eftersom alla snackar om den jävla Edward Cullen, men det kom aldrig någon..
Däremot hade han något annat.. Jag vet inte vad, och det är lite obehagligt. Just den här hemlighetsfulla spännande grejen. Man dras till den på något sätt! Så jag erkänner att jag föll lite..
Jag ska verkligen inte ge mig ut på krogen och ragga idag i alla fall, känns inte som om någon skulle leva upp till det Edward Cullen visade... Jo , kanske om de kommer fram och säger "Det finns saker du inte vet..." Fast då hade man ju blivit livrädd, om det nu inte var någon som man kände lite sen innan i alla fall.

Nåja! Hursomhelst en bra film, absolut! Var väl inte världens mest genomtänkta och äventyrliga handling men skådisarna var ju väldigt bra förstås. Så den får ju en 4a i alla fall!  Även om jag fortfarande väntar på deras heta nattliga ceremoni. =)


Twilight



Sett Twilight? Vad tyckte du?


=)



Önskelista...

 

Nu vet jag vad jag vill ha i julklapp/födelsedagspresent/namnsdagspresent/inflyttningspresent/utflyttningspresent..

http://www.jesper.nu/jtube/djur/42733-Sotdjursomvillhakarlek/



GIMMIE GIMMIE!

Ikväll skulle jag och Sosso bege oss och testa Kycklingpanini på nya Regnbågskiosken på Eksilsminne men vädret e kasst och mina blåsor gör ont. Samt att jag e skitmätt. Så vi väntar tills imorgon =)

Nu ska jag o Danne antagligen kolla lite filmer från när vi var små, och halvt garva ihjäl oss åt oss själva, som vanligt!

Danne: "Pappppaa va äääteej kanineeej? Äteej domm möss?"



<3


DU ÄR SÅ FIN



Rubrikjävlar!



Hej hopp!

Här sitter man man värkar, ja seriöst alltså, jag får typ kramp i magen med ett antal minuters mellanrum. Det gör så ont att jag inte kan andas. Det känns som om det sitter där nere på varsin sida, typ njurarna? Men det e väl levern som tar stryk av alkohol? Och man har väl bara en lever? Fast jag kanske behöver två, eftersom jag e full med skit?

Ja, klagomål 2 är att jag har stoora blåsor på trampdynorna, både MITT på hälen och där framme. Jag kan inte gå förstår ni väl!?

Hur gick då detta till? Jo, vi var ju ute igår =) Det var svinigt kul! Förfest hos Isa, och jag var nära att glömma min dricka hemma, fick springa hemom i högklackat. Superskönt! Men hann med bussen, och sen förfestade vi (jag o Sosso) hos Isa med Kim, Natalie, My, Martina, Sandra.. Skitroligt hade vi! Vi hade dance-moves-lektion med YouTube, som även kom till användning senare på kvällen, när vi drog till Tivoli. Seriöst, det var så jävla roligt! Det var två skitsnygga killar som raggade på mig men jag trodde de var ironiska och jävlades typ, men det gjorde de tydligen itne men då hade jag redan sabbat allt. Nåväl! Träffade massor med folk, både nya och gamla!

Sen skulle jag och Sofia hemåt kl 4. Stod och väntade på bussen som aldrig kom, så vi började helt enkelt gå. Halv 6 var vi hemma. Jag tog av skorna efter halva vägen för att jag grät nästan av smärta, men det gjorde ännu ondare, så jag fick sött sätta på skorna och traska vidare! Därför ser mina fötter ut som de gör.
Vi stannade även till på Preem och köpte frukost, baguett med räkor och ägg, varav jag tappade hälften av räkorna, men plockade upp dem igen tills Sosso sa att jag var jävligt äcklig. Hon är så trevlig den där Sofia!

 

Som ni ser var det väldigt just ute när vi väl kom hem. Då satte jag mig o käkade kyckling. Inte lite heller!

Kl 6 blev det läggedax, kl 8 vaknade jag och var typ pigg, och sen dess har jag pendlat lite mellan dator och solstol som vanligt.

Jag beställde även Sommarkortet direkt på Skanetrafiken.se! Jag trodde det började gälla 1 juni men det var ju 15de.. Så jag kommer hem från personalfesten ändå =)
Tänkte ju först inte köpa Sommarkort i o med att jag ska vara så mycket i Båstad men ska ni festa såhär bra som vi gjort denna veckan så vill och tänker jag vara med!

Då är det till att rösta idag! Jag brydde mig inte om det igår, tänkte skita i att göra det. Men idag känns det helt plötsligt jätteviktigt! Varför ha demokrati om ingen har nån åsikt? det är bara det att jag är så kolossalt ointresserad av politik, men jag vet ju vilket parti jag håller på iaf. Så det får bli MP! Vad ska ni rösta på?

Hur har er helg varit? =)




P U S S


Vågar och sushi




Hejsaan!

Oj... Kasst med kommentarer med så långa inlägg som det förra märker jag.. Lite tråkigt, men väl mitt eget fel I guess!

Sommarlov är överskattat! Vill bara vara i Båstad hela tiden, men har ju alla (nästan...) kompisar här hemma, vissa mer rastlösa än andra.. men i Helsingborg går jag inte o hoppas stöta på någon, som man kan göra i lilla Båstad.. Jag är rastlös efter en veckas sommarlov! Inte bra!
Nästa lördag ska jag dock jobba lite. Sen är det Kick off-personalfest på söndagen, då ska vi bada i nya kallbadhuset, åka med Stora Blå samt käka (på Papas?) och sen efterfesta på Pepes som alltid.. Det ska bli så jävla kul!! GAAH

Idag var jag och Sofia med Isa och Marcus på Asiens pärla och käkade lunchbuffé.. Så jävla gott.. Det behövdes verkligen, eller ja, inte för magen men för tungan? Sen hämtade vi upp Lina och åkte till Burger King. Sen dess har jag suttit här, så sjukt lat! Inte gjort nåt vettigt på hela veckan, och när det väl är helg så orkar man inget? Men imorgon är det i alla fall fest.. KUL ska det bli :)

 Jag tog ju hem alla mina saker från Halmstad i torsdags, även min Lidl-våg som jag tycker visar för mycket, i alla fall mer än de här hemma.. Så pappa beslöt sig såklart för att undersöka saken. Pappor, suck....

  

  

Var även en sväng i stan med Sosso för att sitta o planera midsommar 09 som ska bli så jävla fett! Samt att jag köpte ett svart nattlinne på H&M som jag ska ha som vanlig klänning :)


Vad har ni för planer för midsommar, folket?



TREVLIG HELG!

Ps

Svennebanan - Promoe (fan.. ja den e bra, ja jävlar!)
Brown girl in the ring - Boney M (shaaaa lalalalaa)



The best fucking day!




Lördag:
Åkte till Båstad och solade hela dagen, med undantag för en kvällspromenad i hamnen med min käre broder och en hund.
  
 


Söndag: Mors dag! Plockade blommor till mamma (fotade även massa massa blommor, se nedan. Fick farmor, kusin, faster o fasters man på besök. Blev bad i Kattvik, tårtor, volleyboll och avslutade med att grilla lax och färskpotatis. Underbart!

IXUS-kameror är underskattat! Resten av familjen åkte sedan hem, medan jag stannade över ensam. Tråkigt. Och mitt hår var skitsnyggt, lönt när ingen ser det liksom? Hrmpf


Måndag: Vaknar till världshistoriens blåaste och molnfriaste himmel. Cyklar genom Båstad i morgonrock kl 8:20, efter att ha legat i fosterställning i trosor på studsmattan och bara njuutit.
 

Tog morgondopp bland alla pensisar. (ja, penisar. Klart.) Väldigt uppfriskande! Ligger och solar fram till runt 12 då jag mötte upp mina kära Isa och Ellen vid ICA/Systemet, och vi vandrade hemåt till mig, den svettigaste vandring jag varit med om tror jag.

Vi drack öl, solade, spelade fotboll och skrattade hela dagen lång. Det var så jävla härligt! Kände mej så jävla lycklig över allt!
Senare vid 5 kom Sofia och Lina, samt Moa och hennes kompis Camilla. Vi gjorde vid oss, satte på musik, drog fram drycken o.s.v. Sen kom även Linas kompis Henke samt Sandra. Även Anna och Angela från Halmstad kom förbi en stund :)
Satt på altanen och hade det så jääävla härligt. Seriöst. Mycket bättre när Svalöv är uppdelat för annars sitter man bara i en klump. Nu snackade alla med alla och allt var så jävla bra! Vissa fullare än andra såklart!
Framåt 21:30 skulle vi börja rulla nerför backarna till Madisons slappemåndagspremiär! Och Moa kom fan ta mig in på legget! Jag märkte inte det först, därav min sega respons. Men fy fan vad nice liksom? Inte alls mycket folk i början med alltsom tiden gick blev det mer o mer packat. Isa hotade Timbuktu (om han inte spelade Svennebanan), sen gick hon o Ellen o Sandra o badade vid första vatten de hittadem, vilket var typ det jävla avloppet nedanför gulstad (de hade en jättefin strand 100 meter åt vänster alltså?), medan Sofia stod och kollade på mig när jag sprang runt runt runt genom alla dansgolven för att försöka råka stöta på Oskar. Tillslut gick jag rakt "in" i honom, sa Tja, fick ett muntert Hej tillbaka, sprang ut till Sofia, och grät sedan av glädje/besvikelse?? (fattar inte själv varför) en timme framåt. Sofia o jag gick hem till mig, lade oss på studsmattan, sen kom Isa o co, och då hade Moa dragit hem några ynglingar för efterfest, så vi satt på golvet ganska länge, innan det var läggdax för andra gången och jag lade mig på studsmattan.
Vaknade av att solen lös mig i ansiktet.. <3 Det var så jävla daggigt när jag vaknade, täcket var fan helt fuktigt! Usch!

Sen softade och städade vi hela förmiddagen efter att Sofia o jag varit o tagit morgondopp (igen).. Sen kom mamma, folk åkte hem till respektive orter medan Sofia, mamma och jag åkte till Halmstad för att städa med Erica och hämta hem alla mina saker. Fan vad segt det var. Men sen åt vi Fajitas på Abbes i Båstad innan hemfärd till HBG, så det var det väääärt!

Nu har jag lagt upp bilder på både Facebook o BDB (Lojse), men ett par ska man väl kunna få upp här med!

Enjoy!


 









FAN vad jag älskar att älska er!