Entrecôte och Zac Efron



= DREGEL!!!!

Jag, Erica, Angela, Deniz, Lisa, Tilda, Hanna och Sara bokade bord på Yoss, och för min del blev det Entrecôte och grillad klyftpotatis, väldigt gott!! Inga studentpriser direkt men det det hade vi förtjänat!

Sedan skulle vissa hem, och de andra på spontanbio, jag ville mest hem och sova men insåg att jag skulle hamna på Facebook, så det blev SF för mig med! Änglar och Demoner hade tyvärr redan börjat, så det fick bli "17 again", med Zac Efron. Jag har alltid ansett att han är en sån alla fjortisar gillar och bla bla bla. Men jag kan intyga, att FY HELLLVEEETTEEE vad snygg han är!

Själva filmen var väl lite sämre, men vad gör det när Zac är med i alla scener? OMG, det låter som om jag är 17... IGEN!





Idag ska jag steeeeeka! Det blir Båstad framåt 1-tiden, sen grilla med familjen ikväll :)

Vad har ni för planer? =)




En helt vanlig tentaplugg-dag




 Såhär går det till på Eketångavägen sista genomgången innan tenta


  
   

Rensat vänner



Hej!

Nej, det är inte så illa som det låter, jag har bara nyss tagit bort 44 vänner på Facebook, och du är ju kvar ;)
Skulle vilja ta bort ännu fler, men känner mig lite dum, för jag träffar ju dem faktiskt ibland. Men jag SKITER väl fullständigt i vad typ Hugo (klycklingdräkthånglet Hugo) gör på fritiden?! Jag vill bara ha max 100 vänner, jag har kvar dem jag tycker är intressant att hålla sig uppdaterad om vad personen gör. 

Så använd nu Facebook för att håll kontakt med dina vänner, istället för att samla på dig så många vänner/turkar som möjligt för att verka populär! Och nej, inget menat mot nån, speciellt inte mot Isa eftersom hon kommer känna sig träffad då vi brukar prata om dethär med turkarna :P Men nejnej, ni gör som ni vill!

Nu vill jag ha sol! Jag ska öppna en kall nu. Jag har en i kylen, och imorgon flyttar jag hem, så vad göra?


SOMMARLOV!

Vill bara informera världen (anteckna!) om att jag numera har SOMMARLOV!!! Åhhh, fast som vanligt kändes det mer spännande igår, men jag känner mig så jävla lättad! Verkligen, jag kan sitta med min blogg till 05:00 inatt och ändå inte tänka att "fan, jag borde gjort det och det istället".. Så härligt!!

Tentan igår gick skitbra, som jag trodde var läraren så latt och korkad och svettig att han tog samma tenta som förra året, vilket var det (och också det enda), jag tränat på.. Så det gick bra! Ekologin idag var lite värre, men det är så fruktansvärt intressant, min hand krampade flera gånger som jag skrev!

Sedan åkte jag, Angela och Anna in till stan och shoppade och fikade på EH.. Lax och pepparrotsmacka och stor kall (!) juice i solen. Lovely!

Nu är jag hemma och stressad, för jag hittar ingen restaurang för 9 pers att boka till, till ikväll. Men nu tipsade Hanna mig om "Yoss" så nu blev det det. Skitsamma, kul att umås hur som helst!

Nu börjar livet! Premiär för mitt liv på MÅNDAG! Sedan är detväl dax att ta tag i att ringa jobbet och få lite tider. Kommer nog inte bli så mycket förrän i juli ändå, men man får ju börja lite smått.

Guuuud vad detta är härligt! Nu måste jag sticka! Jag vet inte vart, för vi ska ses om 4 timmar på Yoss, men jag måste röra på mig!! HA EN GUDOMLIG FREDAG!

BTW, jag tänkte nyss "hmm, vilken sida ska jag nu in på?" Så kom jag på att jag inte ens varit inne på Facebook än! Jag börjar kanske bli botad? Ett tag snackat jag ju om Facebook i sömnen...








Gråtskratt och köttfärsklippor




Jaha, det var minsann inte mycket till plugg idag heller. Imorgon är sista dagen att plugga. Och här sitter jag.. Vafaaaan, kan bara tentorna KOMMA NU! STörigt att alla andra har tis + fre, medan jag har tors +  fre. Fusk! VIll ju bara bli av med dem... Men på fredag är det fest är det bestämt iaf! TJOHO!

Igårkväll var jag ute och cyklade en sväng nerom Grötvik o.s.v. Kollade Eniro hur långt det var sen. Oj, 8 km? .. Jävlar... Sen ringde MLI<3 upp mig sen o vi snackade lite gött innan hon skulle fortsätta dregla över George Clooney, som jag för övrigt fick 5 sms om den kvällen, att han var på Cityakuten.. JAJA, JAG FFS INTE TREAN ASSHOLES.
 
MLI ville va med på bild ;) <3 Sen även del av cykelvägen genom Grötvik! Wonderbar!


Sen satt jag och Erica och åt lite vid varsin ände på köksbordet. 2 minuter senare satt vi och grät av skratt för att jag berättat att jag sagt till mamma o pappa när hon skulle flytta in, att jag tror hon opererat läpparna och brösten... Haha jag skrattade mest för att jag var så pinsam som berättade det, men uppenbarligen hade hon jävligt kul åt det. Så jag smsade pappa sanningen sen. Att hon inte gjort det alltså :P

Idag har jag typ legat och solat ryggen och pluggat lite. Sen var jag och handlade yoghurt och en liter mjölk. Sen drack jag en liter mjölk. Sen var jag mätt i 3 timmar. Nu ska jag strax laga köttfärssås, sen blir jag förhörd på Ekologihelvetet ikväll.

Hoppas allt e bra med ALLA... MÅÅÅNDAAAAAAAAAAAAAAG!

: *





3,6 km och kesoröra



Gokväll vänner!

Har precis avslutat ett samtal med min älskade mussla och gamla soff-patient, efter att ha avslutat en god bakad potatis med kesoröra på gräslök, gräddfil och kryddor.. Bara massa nyttigheter!

Varför detta nyttiga? Jo, för ni vet att jag springer runt kvarteret två ggr vanligtvis. = 2,4 km. Sen dör jag oftast, så igår sa jag till mig själv att springa åtminstone ett, bättre än inget liksom? Jag sprang fan 3! = 3,6 km! Nästan en fucking halvmil!! Woohoooo

Iaf, nu blir det åter till pluggpapprena. Roligt att de andra i klassen suttit 10 timmar per dag och renskrivit hela boken medan jag inte ens börjat. Jag tänker bara köra instuderingsfrågorna, för jag litar inte på den här läraren.. Han är nog för laf för att göra nya frågor. Det e ju iaf jag som förlorar på det annars!

Massa dööögooo sol idag ju :) Underbart! Samt C-S-N shAAAAAAAAAA LALALALALA! Pengar på kontot, klapp-klapp klapp-klapp-klapp!



Auf wiedersehen! (???????)



Flisa o jag på Annes fest förra helgen :)




En resa och lite hopp




Hej vänner!

Nu är jag tillbaka i Halmstad för tentaveckan vi skjutit framför oss så länge. Äntligen är den här, för att passera. Sedan är man FRI! Än bättre är det att jag nu vet att jag kommer bo i stugan i Båstad minst till slutet av september! Ska alltså pendla till Halmstad, slippa betala hyra på 3000 känns ju rätt bra i fickorna, är ju inte dyrt att pendla :) Förhoppningsvis kommer mina älskade vänner som sökt till samma skola, in, och då hoppas jag vi kan hitta nåt mysigt att bo i ihop :)

Igår låg jag och pappa och solade typ hela dagen. Åkte från Halmstad kl 13 och var framme vid halv 2. Solade till kl 4, då Moa slutade, sen åkte jag hem till henne o var där 20 över, och då hade hon redan hunnit duscha och byta om! WAW!

Sen satt vi på Sands uteservering och drack kall (?) öl i strååålande solsken! Toppen! Sen blev det en sväng på stranden innan jag skulle hem o grilla med mamma o pappa :)

 

  



Senare den kvällen så hörde vi pip nerifrån grannens tomt när vi satt o tittade på Robinson.. Jag kikade ut och fick sån på ett liten typ nyfött rådjurskid som stod på skakiga ben och bara pep! Det såg så ynkligt ut! Det var så otroligt litet att det kom genom ett vanligt staket med bräder, ca 8 cm mellanrum, helt sjukt! Men som tur var hade vi haft rådjur i trädgården tidigare på dagen så vi hoppades mamman skulle komma och hämta det. Hade vi tagit in det så hade mamman aldrig gått i närheten av det igen ju.

Efter någon timme var det helt tyst, och det hördes inget mer. Mamma hade hört något svagt tidigt på morgonen men sen hade det slutat, det är ju i skymningen rådjur brukar vara aktiva.

Så idag var vi och hälsade på farmor och vovven och busade runt. Sen åkte vi hem igen för att greja i trädgården, o jag beslöt mig för att gå o kolla i grannens trädgård så inte mamman låg död o hade dött under födseln eller nåt. Kollade igenom deras stoora trädgård i typ en halvtimme, i alla buskar m.m. Precis när jag skulle gå tillbaka upp till vår tomt och genar över gräsmattan... Så ligger den lilla kiden död mitt på gräset :(:(:(:( Usch, det var så hemskt att se... Den var så sjukt liten, kan inte varit gammal.. Så pappa och jag begravde den på vår lilla djurkyrkogård bland kaniner och hamstrar och hundar. Vila i frid lilla Bambi :(

Ja, så det var min helg. Hur var er?


BTW. För er som missat det. Årets fest äger rum nästa måndag! Fy fan vad jag längtar! <3



Någon som ser exakt likadan ut som min kompis Moa och är över 18? Och äger ett leg? Isåfall har du chansen att bli rik! ;)





Puss!









God nyhet och hundsugen

Hej igen!

Jag fick tidigare idag höra av Moa att vi antagligen ska jobba ihop i sommar, 12-21 :D Så himla skönt att jobba senare på dagen, tror jag..

Positivt:
¤ Mindre att göra o mindre folk där det ska göras
¤ Mycket tid till skitsnack och spaningar
¤ Lite folk i matsalen = äta hur mycket man vill
¤ Ett par timmars OB
¤ Sovmorgon + att man hinner sola ett par timmar
¤ Hinner ändå festa efter jobbet, såvida festen är i Båstad

Så det var en nog god nyhet!

En annan rolig sak är att nu när jag är kattvakt så blev jag så otroligt sugen på att köpa hund! Men som sagt, jag är inte sån som bara köper utan att tänka efter. Ska jag köpa kommer det bli nästa sommar, eller nästa igen, när jag vet vad jag ska göra.
Jag vill ha en hund som verkligen är min svans, han ska få följa med mig överallt och han ska älska mig mest av allt :P Men även vara glad för andra människor, och den ska vara väääldigt aktiv! Ska gå minst en mil om dagen, samt så ska jag lära den att gå lös.

Innan var jag inne på att ha en liten hund. Cocker spaniel var väldigt hett ett tag. Men nu tror jag jag hellre vill ha en större hund, typ flatte-storlek.. Några kandidater:
 
  
 Westie, setter, cocker spaniel och flatcoated retriever.

Vilken hundras skulle kunna passa mig, vad tycker ni? Nåt annat tips?

Nu är det läggdags för mig och kisarna! De ska sova i min säng om jag så ska kedja fast dem :)





En chock och två katter

 

Jaa, lite chockartat blev det alltså igår! Husägarens son med familj skulle komma söderut och bo i huset lör-sön, det visste jag, men min röv uppfattade inte att de skulle komma redan ikväll (igår) för att lämna sina katter som jag skulle passa. Så medan jag sitter och snackar med Sosso så knackar det på dörren kl 22. Ja, och då kom Ola med frugan, två barn och två katter. Till råga på det så frågade de om de kunde sova över. Vad ska man säga, det är ju deras hus?
Men det gick faktiskt bra, jag satt i köket och pluggade, och de sov. Imorse bjöd de på nybakat bröd och var allmänt jättetrevliga. Tack gode Gud att jag och Erica dammsugit och moppat golven igår...

Så nu har de iaf givit sig av söderut, jag har pluggat hela dagen och försökt ignorera katterna som stryker sig mot mina ben stup i ett och snor mina suddigummin. Men de är i alla fall söta! Det kom även in en liten taloxe på inflygningsbesök innan idag. Den kom in ut sen, utan flög rakt in i rutan flera gånger så jag trodde den skulle dö, men jag lyckades skrämma ut den igen. 

Nu sitter jag o kollar på nån krigsfilm med Alexander Skarsgård, because I'm worth it, EKOLOGIN RENSKRIVEN!

 Imorgon åker jag till Båstad och sover där eftersom mamma o pappa är där.

Jag börjar för övrigt komma överens med min iPod!

Vad hittar ni på en helg som denna?


 



 

Ölareland

Halli!

Då var man tillbaka från Öland! När vi väl var där och gick runt i regnet för att leta spännande blommor o inte hittade någon, då ville man bara hem. Men när vi väl skulle åka idag vid halv 2 så ville vi inte lämna stället!

Vi har varit ute på Allvaret, som är en speciell marktyp som ser ut som stäpp, väldigt mycket gräs och bara små enbuskar överallt. Samt massor med orkidéer! Anledningen till att det är så låga växter där är att det är berg 1 meter under jorden, så växter o träd med slånga och kraftiga rötter får helt enkelt inte plats. Mycket intressant!
 
  


Första kvällen var vi tråkiga men vi gick en promenad med Ida till "badplatsen" som egentligen bestod av 30 cm rutten tång, man blev t.o.m yr av lukten, och jag badade där men det gälls inte för dset var jättelånggrunt och typ skitvarmt i vattnet. Sen gick vi tillbaka och lade oss på vårt rum, jag, Angela, Anna och Erica..
 
  


Jag låg dock och hade perfekt utsikt ut mot alla lärarstudenter som satt och söp och gapade utanför. För världens snyggaste kille (han liknar Måns Zelmerlöv men 500 ggr snyggare, han e HELT perfekt. Inte min typ dock. Men han raggar på en skitsöt tjej o de satt bredvid varandra, så där låg jag o kollade när han försökte prata med henne hela tiden o så, jag låg o drog efter andan o de andra bara "VADÅ, VAD HÄNDER DÄR UTE ?", "Han la handen på hennes aaaarm!!!" Haha, det var kul!
  



Bara det att sen var det party i rummet snett mot oss hela natten.  20 pers i ett rum för 4. De spelade Tingeling på repeat på en mobil. En lärare var full o var med på festen. Deras granne var helt blå på handen på morgonen för att hon bankat så hårt i väggen för att de skulle va tysta. En annan lärare var där och sa till dem 3 ggr, sen gav han upp. Dagen efter fick vi reda på att skolan får skadestånd för att vi stört de andra gästernas sömn.  Det är så att man skäms.

Haha på tal om Tingeling-festen... På morgonen när vi stod och gjorde våra frukostar, typ 15 pers i köket, så står Marcus i min klass i kylen o helt plötsligt nynnar han lite kort "Tingeling tingeling....". Jag lovar, det blev KNÄPP-TYST och alla bara -tjong- vände huvudena mot Marcus. Haha han kollade förskräckt sig runt, o sedan alla bara "DU! Ett "Tingeling" till och vi stoppar upp micron i din röv !!(eller nåt liknande)!!!!!"

Igår var vi och tittade på fåglar kl 4:30!! Och ändå såg vi typ inga för det var helt dimmigt.. morr.. Men sen åkte vi ut till Långe Jan, fyren längst ner på Ölands södra udde, och där såg vi säl, havsörn med mera.
     
Sista bilden visar även snyggingen (mörkt hår) :P


Sen igårkväll var det i alla fall lugnt för lärarstudenterna som var bakis, då var det oss som de knackade på fönstret till, för att få tysta.. Vi satt nämligen på bakgården och spelade kort till sent. Mycket mysigt! Blev skitgubbe och poker o sånt. och en hel del skratt. Det var jag, Anna, Angela, Erica en stund, Isak, vår lärare Lasse en stund, och sen Angelica och Sofia. 
 
 


Idag packade vi och städade, sen gick vi ut i regnet och hittade både "Gullviva, mandelblom, kattfot och blå viol!", samt orkidéer och massa annat vackert. Sen åkte vi hem en lärare i en minibuss som när vi åkte dit, så vi kom hem lite tidigare än alla andra.


Nu har vi varit o handlat, kollat på Rent hus,hon hade en fisk och en koltrast i frysen. Det säger väl en del. Men fint blev det!,  Sen har jag även dammsugit och moppat golven. Me good.

Måste tvätta nu! Nu gäller alltså plugg 24h om dygnet fram till nästa torsdag, för mig, då jag har tenta i Förnybar energi, en kurs vi haft på engelska med en svengelsk korkad lärare och seriöst, INGEN fattar NÅGONTING. Känns bra att inte ens ha börjat plugga. Ännu värre är det att på fredagen, dagen efter energi-tentan, så har jag tenta i Ekologi, som iaf är jävligt roligt, det var med den kursen vi åkte till Öland.

Så kort och gott; jag har TVÅ tentor om exakt en vecka, och har inte börjat på någon av dem. YEAAH.

Hoppas det inte hänt för mycket kul hemma. Jag har iofs varit borta i 2 nätter bara, men...

Om 9 dagar har jag sommarlov och flyttar hem!! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

En sanning och morotskaka




Tjena hallå!
Ännu en helg överlevd!

Måste fatta mig fort, för bussen tillbaka till Halmstad går om en timme och då ska vi hinna äta innan. Good luck liksom. Jag har papiljotter i håret förresten!

Nu är det så aaatt.... Ja... igår blev det partyparty! Var först på Väla med mamma och köpte iPod, blev en orange :) Fan vad små de är.. Men man vänjer sig väl. Så jag har suttit o bråkat med iTunes hela dagen idag men vi börjar komma överens nu. Jag fick iaf in Flo Rida's Right Round och det är den enda jag behöver just nu ;)

Ja, gårdagen då? Färgade håret. Men syns inte så mycket. Jo, sen var jag med mamsen o papsen och Dannesen och käkade på BK. Jag åt hamburgare. Whopper fullkorn. Jag åt pommes. Det var så jäääääääävla gott!! Har inte ätit ett helt sånt meal på flera år!! ÅÅåh som jag njöd av hamburgaren framför allt! Tycker pommesen på Burger King är lite för smöriga.

Nog om det, jag cyklade hem till Anne o Myran så jag var där kl 19 (I TID, ja! Waaaw) och där möttes man av Jimmys turkosa nylle, samt de boende då :) Sen kom det diverse kul typer, Linda&Morre, Sonny (FÖR FAN), Padde, Tobblas såklart, o några jag inte minns namnet på. Det kom fram whiskey och jag drack min Euroshopper Energy Drink-vodka och såvitt jag förstår står fortfarande min lilla Jäger i Annes lilla kyl. Där står den alltså än idag, för det gick väl lite utför för mig ett tag.. Vi spelade vattenfall. Jag och Padde skulle åka i ett vattenfall ner från fönstret ett tag, tur vi aldrig tog tag i det (synd?) och helt plötsligt var alla borta, och jag var skitfull.

Jag stod typ och örfilade mig själv som jag alltid gör när jag vill nyktra till, nej, det funkar aldrig men.. Ja, iaf. Sen vet jag inte vad som hände men runt 12 skulle jag bara ner till stan, hade jag bestämt. Så jag övergav Anne o co trots att jag hade skitkul, kör halvvägs ner till stan, trillar förmodligen eftersom styret är snett o min ena skinka är JÄVLIGT öm och väldigt blå. Men kommer i alla fall in på The Tivoli, hur fan det gick till vet jag icke! Cirkus-delen var öppet eftersom r'n'b-golvet var stängt. Och jag hade skitroligt! Massor med folk jag kände var där :)

Sen när de stängde kl 4 så vinglade jag ut med Sofia och Elvira på varsin axel (nä inte riktigt), och sen skjutsade Sofia mig med Elviras kontrollerande blick i nacken. VÄLDIGT tur att jag hade sällskap hem kan jag säga, för annars hade det inte blivit raka vägen hem för mig. Några omvägar för att klottra hjärtan på folks bilar och så. Det har vi varit med om förr.

4:40 var jag i sängen efter att ha mättat magen med fläskfilé, och ris med teriyaki-sås. Mumsigt var det!

Idag har jag varit och handlat massa förnödenheter inför Öland som vi åker till imorgon. Vi skulle egentligen till Båstad men det var inte så bra väder ju.... Så, här kommet lite bilder från gårdagen!

Angående min rubrik. Mamma bakar morotskaka och jag ska ta med en bit upp till mig o Erica för det FÖRTJÄNAR vi säkert....  Första delen av rubriken menar på att mamma smalare ben än mig, såg jag när vi körde bil idag. Hennes lår e fan smalare än mina. Jävla skit, så ska det inte få va!


 
Anne och Myran - de boende

 
Annes lillasyster Linda och hennes pojkvän Morre / Morre & Jimmy


 

     




Tack för ett skiitrolig kväll! <3





GAMMALT NYTT LÅNAT BYTT




Snyggare, renare, lättläst(are)...

Jag är nöjd! Är du?


Nu TV:n med mor o far :) Har inte blivit nåt plugg... Helveeeteee..... Men inte kan jag väl förstöra en sån här fin dag med att plugga?











En sjuk fredag




Okej, för att göra en sjukt lång dag kort(are)

Vaknade (wow!), duschade, sminkade o klädde på mig för att åka till banken och reda upp mitt liv och betala ut en del skulder (allihop till mamma....) och eftersom banken stänger kl 3 hade jag lite bråttom. Ja, då inser jag att jag inte har någon husnyckel, för den är i Halmstad. Så jag kan inte låsa... Nähä, ringer pappa på jobbet men han vet inget om någon extranyckel så jag ska alltså sitta hemma till lillebror slutar typ 20 över 2 och sen stressa till stan. Ja, sätter i alla fall på datorn som plåster på såren, när pappa ringer jättestolt över att ha kommit på ett så bra gömställe för en extranyckel han en gång gömt.
Ja, gör vid mig och gör mig färdig att åka än en gång.. Då inser jag att Danne har cykelnyckeln.. Det är ioförsig hans cykel, men jag måste ju ha den! Men det tog inte lika lång tid att hitta extranyckel till den.

Tveksamt, men blev de svarta sen

Anländer i alla fall till banken en halvtimme senare, lagom svettig. Står i kön i typ 20 min, kommer sedan fram för att höra att man måste ha bankboken med sig för att få ta ut pengar. Jaha, går till mamma på Hemtex och deppar, får en glass (:D Sandwish stracchiato eller vad den heter. GOD!) och sen vidare i stan för att kolla på alla kläder jag hade kunnat köpa om banken gett mig mina pengar.. Kanske bra ändå? Och då blir det heller ingen iPod, fast pappa kunde visst låna mig imorgon.. Vilken färg tycker ni? Vill ha färgklick! Orange, lila, grön, ?



Hur som helst. Detta borde jag inte skriva men på vägen hem så kom jag att tänka på min odödliga kärlek, Mr N.. Så jag cyklar typ en mils omväg för att köra förbi hans hus, han kunde ju va utanför just då? Det var han ju förstås inte. Så cyklar vidare hem.

Bara en sak. När jag kommer runt krönet till mitt hus så kommer det någon lång snygging gående på parkeringen upp mot mitt hus. OMG? Mr N! Jag skojar inte! Jag var typ en millimeter från att ramla, kör in på vår framsida men måste "förstås" ta in posten.. Precis då går han förbi och ler:
"Tja! Läget?"
"Halleo! Eh joo.... Det e BRA! Och eeeeh... du är ute o går?"
"Ja jag ska klippa mig :)"
"Jaha.. NICE" -ler stelt o gör tummen upp-

Sen gick jag in, sprang upp till lillebror och berättade halvt hysteriskt om mitt möte o sa att jag ska sitta i köket resten av dagen o se när han går förbi igen.. Men det gjorde jag inte, jag gick ut o la mig på solstolen o lugnade pulsen.

Bara det att en halvtimme senare får jag ett sms. "Ska du inte komma hit en sväng?". Från Mr N. Ehm... Efter mycket men och kanske, så åkte jag i alla fall dit! Så det var väl rätt trevligt, även om jag råkade säga att jag cyklade förbi här för en timme sen, men vem blir förvånad?

Ja, men nu är det i alla fall plugg som gäller! Hoppas ni haft en lika händelserik fredag som jag :)



Jag idag
I mammas världens snyggaste långa skjorta från Haléns
Älskar de svarta knapparna!!



Dagens låt:
Right Round - Flo Rida






Amatörfrisör och Helsingborg

 


Hejhallå!

 De senaste dagarna har jag suttit i skolan till 20:00 för att projektarbeta, men kul har vi haft... Anna och jag hittade Angelas snygging åp Facebook o satt o ropade massa fakta om honom till henne som hon inte ville veta, tillslut så skrek vi "NAKENBILD" och då var hon vid datorn på en röd sekund! Haha. Idag fick vi i alla fall redovisat vårt projekt! Det gick faktiskt finfint!

 Annat jag lärt mig de senaste dagarna:

¤ Pirate Bay är svenskt... (är det därför alla varit så jävla involverade? Och därför domaren heter Tomas Norström?)
¤ Enligt senaste numret ELLE tänker tjejer på sex en gång om dagen i snitt, och killar.. var 56:e sekund.
¤ Min sambo duschar i det varmaste vattnet vår dusch kan åstadkomma. Ca 70 grader? Jag skriker vid hälften!!
¤ Man ska inte klippa sig på Caco i Halmstad
¤ Man måste inte motionerat för att få lov att frossa i mat

 Ja, angående klippningen så tog jag äntligen tag i det idag. En jättefräsch ny frisersalong. Klipp 200 kr? Oj.. Måste testas. Ja, hon toppar håret, d.v.s att hon klipper av ungefär 1 mm av håret. Syns inte ett skit. Jag sa att hon skulle ta bort allt det slitna. Efteråt känner jag vid topparna och säger att det känns torrt. "Ja, men det är för att det är slitet där nere." JA EXAKT DÄRFÖR SKULLE DU KLIPPA AV DET... ÅÅååhhhh amaaatöööreeer och de var inte ens trevliga. Två 20-åriga tjejer som hade gått frisörskolan i HBG.. Blö!

 Angående frosseriet är det väldigt roligt! Erica är livrädd för att bo i huset ensam, och det får hon göra inatt eftersom jag skulle hem.
Hon bara "Jag ska äta massa massa maaaaaat! Jag ska FROSSA! Det förtjänar jag!"
Jag: " DU?! Du tog bussen till OCH från skolan! Jag har cyklat 1,8 mil och svettats som en gris!"
Erica med höjd röst: "DU, MAN MÅSTE INTE MOTIONERA FÖR ATT FÅ FROSSA. JAG VAR FAN PÅ TOA KL 5 IMORSE!"


 Nu är jag hemma i Helsingborg, har precis varit ute en runda med Sosso såklart.

 Hemma för en helg full med hoj och stoj! Imorgon blir det banken samt sola samt shoppa! Lördag är det systemet och sen inflyttningsfest hos ANNE&Myran och picnic med Emzz på Annes golv! Söndag är det Båstad med släkten för att fira pappa! Eh, vänta nu... plugget då? Jag har fan två tentor om två veckor och har inte ens börjat läsa...

 Nåväl. Öland på måndag!!! :D Ska bli så jävla kul! Jag ÄLSKAR min klass!


 Lady - Crossfire

 GODNATT människor!

Sen skola och midsommarstång



Hallojse!

Idag var jag i skolan till 20:00. Är det lagligt? Jag trodde det var mycket tidigare, det var jätteljust ute? Men nejdå, klockan var 8 och jag åt middag halv 9. Jag som inte äter efter kl 18? "...förutom om jag är i skolan till 20:00" läggs till den regeln, från och med nu.

Jag började inte förrän 13:15 idag och låg ute och solade mellan 10 och 12.. Solen tar banne mig mer på morgonen, det måste den göra! Kanske iaf på hud man inte solat sen i vintras i ett ruttet solarium för 20 spänn, och då pratar jag om att sola TOPLESS och bränna brösten, så nu var det sagt. Solbrända är ju världens porrigaste, sönderbrända däremot.. nja.. Inte megalyckat. Haha, skriver man s-brända så vet man inte om man menar sol- eller sönder-, kodord hädanefter dåja!

Igår nr jag hade underhållningssvårigheter kollade jag på Nanny Diaries med Scarlet Johansen.. Den var faktiskt inte så dålig som jag hört! Massa snygga i den.. Okej, två.. Okej, en på 6 år och en på 20.. Vanligtvis tycker jag heller inte Scarlet är någon pudding men i denna filmen var hon faktiskt väldigt söt!


Nu till SOMMARSNACK, midsommar! Jag har sagt jättelänge till bl.a. Ellen (främst Ellen..) att jag ska ha midsommarfest i stugan i Båstad detta året. Det bestämde jag nog redan efter förra, och jag snackade t.o.m. med pappa och fick godkänt?

Jag undrar bara; hur många skulle komma om jag anordnade midsommarfest i stugan? Det skulle finnas sovplatser o.s.v, men främst i form av tält på liggunderlag (tält är ju BÄST!)... Eller så är man uppe hela natten med mig och dansar på altanen (eller Pepes om vi skulle komma in trots folkmassan som lär färdas dit?) till Dancing in the moonlight eller nåt, och åker direkt hem sen?
Ja, vi får verkligen se hur det blir med midsommar. Jag vill verkligen gå på en riktigt svensk fin midsommarfest i år, med grillning, sill, färskpotatis, dill, nubbar, samt en krans med vallmo och prästkragar. Eller en stickad mössa med massa grässtrån. 
Förra året var väldigt lyckat, och med massa nytt kul folk! Men.. ska man behöva ordna festen själv om den ska bli exakt som man vill?

Ja, kanske det....!
 
Mitt midsommar-ideal


 




Vad brukar ni göra på midsommar?



Godnatt mina söta vänner!



Textbakgrund

 Jag undrar om det inte var bättre innan ändå med designen?  Jag får inte riktigt rätt på rutan, vill ju att HELA texten med rubrik och bilder, ska hamna i själva boxen. Men detdär med padding och margin klarar jag inte av!
Fast jag ser nu att det blir ganska bra, i alla fall om man inte har bilder!

 För övrigt har det varit en lugn dag, låg ute och solade mellan 11 och 14, sen stack vi till skolan och mätte lite pH och sjöproverna från helgen, sen drog vi hem hit och pluggade och räknade ut standardavvikelser m.m.

 Nu har jag kokt ägg men är ändå hungrig.. Är så otroligt trött. Funderar på att sova, klockan är dock 21:09?! Men det hade varit skönt.. Vad annars liksom? Förslag?

 Hoppas ni haft en bra dag allihop! Imorgon har jag bara en lektion, mellan 13-15 :)

Buksimmare och vacuum

Hej folk!

Jag måste verkligen plugga, tänkte bara dra igenom hur min helg sett ut.

Först och främst - INGEN sprit! Nej, jag satt inte och smygsöp själv igårkväll heller... Däremot lockade en kall öl idag mitt på dagen när jag låg och solade. Men nej! När man har 77 kr på kontot (ja!) fram till den 25 maj så får man snåla. Ölen kan komma till bättre användning vid andra tillfällen. Mycket bättre användning.

Igår fick jag alltså sätta alarm (en LÖRDAG) för att  åka ut till Torup till Anna med Erica och Angela för att vi sedan skulle håva i en sur sjö utan att få ett enda buksimmar-napp på 4 timmar. I den andra sjön fick vi däremot 30 st på första håvningen, och vi håvade på 20 platser, = ca 400 individer Lite roligare :)
 Detta är en buksimmare. De vi hittade var dock ca 5 mm stora, men ett par var lite större...
    Inte lätt för Angela att håva med två nyfikna hundar...
   Ceacar, Annas senaste tillskott
   Erica, Anna, sen hälsade vi även på Annas hästar


Sen stannade inte jag och åt tacos och kollade film, utan jag tog faktiskt bussen hem och pluggade.. Tråkigt men duktigt. Nästa gång ska jag banne mig stanna.. Var riktigt sugen sen när jag väl satt hemma ensam :(



Idag har jag solat samt pluggat samt handlat.. Och redigerat lite bilder.. och stekt strömming! Gott!
  Härligt uppvaknande. Blå himmel, en ledig dag och inte bakis. Svårslaget...

Ström + spänning = strömming
Mäts i Ampere, Volt och Kalorier


Nu ska jag fortsätta med plugg om bioenergi, vindkraft, vattenkraft,  o.s.v.. DET SUGER, YES IT DO, menmen, har bara 2 lektioner kvar denna terminen, en på tisdag o redovisning från håvningen på torsdag.
Sen drar vi till Öland mån-ons nästa vecka, veckan därpå tenta tors- och fre. SEN SOMMAR <3<3<3<3



Kuleri


Visste du att

.. all världens insekter väger 12 gånger så mycket som all världens människor?

.. att om man håller andan medan man rör nässlor så bränner man inte sig?



Människokroppen innehåller;
...så mycket järn att det räcker till en 7 cm lång spik
...så mycket svavel att det räcker för att döda lopporna på en medelstor hund
...så mycket kol att det räcker till 900 blyertspennor
...så mycket fett att det räcker till 7 tvålar
...fosfor som räcker till 2200 tändstickor
...så mycket vatten att det nästan fyller en 50-liters tank


Mer onödigt vetande

Monacos nationalorkester är större än Monacos arme
 
Pogonofobi betyder rädsla för skägg

100-åriga kriget höll på i 116 år

Klinofobi betyder att vara rädd för att gå och lägga sig

För varje steg man tar använder man 50 muskler
 
Podobrohidrosis är detsamma som fotsvett 

Man använder 43 muskler för ratt rynka på att ögonbryna

Det snöade i Sahara den 18 februari 1979.

En vanlig fluga cruisar omkring i ca 8 km/h


Haha! HÄRLIGT... Nu har jag sett "Ryktet går" med Jennifer Aniston, och även Panic room! Nu blir det godnatt. Imorgon är en lååång dag då vi ska hitta och kategorisera minst 100 individer styck i två olika sjöar!

 Såhär såg det ut sist


Sov gott!





Hey ya

Har ni hört denna lugna version av Outkasts Hey ya?

http://www.youtube.com/watch?v=c745E7T_Wvg&eurl=http%3A%2F%2Fslide%2Eblogg%2Ese%2F&feature=player_embedded

MYSIG!


Nu väntar jag på sambon för att kolla film. :)

Som jag skrev till Moa nyss, tänk när jag kan säga så och mena det på allvar, alltså min sambo/pojkvän? Fan vad cooolt att jag någon gång kommer ha en pojkvän. Han måste va jävligt konstig om han ska stå ut med mig tror jag. Och har jag fått höra..

Som jag o Sofia brukar snacka om, "undrar vem vi kommer gifta oss med i framtiden? Tänk om det är någon vi redan känner!"

Det kommer nog bli jag och Sofia till slut. Om hon opererar sig :P






Rödblå och tårögd

Hej alla små! (Moa kommer känna sig jätteträffad o skicka ett surt sms innehållande "-.-")

Nej, det är ingen fara med mig! Jag har skalat lök! Men när jag och sambon skapar vårt tv-program Grillmästarna på tv4 om x antal år så ska vi ha veckans tips, och jag kom på första idag; solglasögon när man skalar lök! Prima!

Angående det rödblå så ljög jag. Jag menade rödblåsvart!... Jag skulle springa ut mot Grötvik idag, sprang ca 4 km allt som allt, väldigt intervalligt.. Väldigt bra att det är km-utmärkt längs slingan där, men grejen var alltså att jag sprang kl 1 på dagen när det var som varmast. Jag såg ut som fan själv när jag kom hem. Samma färg som mitt nya blodröda nagellack typ. Men nyttig kände jag mig, och efter en dusch var jag åter på benen!


Nu har jag gjort köttfärssås med massa smak! Har nog fan en halv dl vitpeppar i dendär smeten.. Och slängde även i 2 megavitlöksklyftor, men det blev jättegott! Faktiskt! Så nu har jag frusit in 6 stora portioner också, bra att ha i skolan sen.


Jag har blivit besatt av ett par nya låtar

Crocodile Rock - Elton John (skönaste solot ever, den är så otroligt underbart härlig!)
Stanna världen en stund  - GES (gamla minnen alltså!)

Sen har det blivit mycket Dance with somebody (Mando Diao) på sistone med. Den kom ju på Tivoli i lördags.. Crazy stuff blev det! Jag kunde stagedivat om jag velat!

Biblioteket hade visst stängt denna veckan så jag o Erica kunde inte hyra film ikväll, vi får ta nån vi har. Kanske Elsker dig for evigt, också Mads Mikkelsen? Naken? På ett tomt golv? Med en kvinna? Danska filmer borde ibland kategoriseras porr i Sverige..


Kanske sover jag ute hos Anna på bondgården imorgon, ifall ni inte hör av mig... Söndag är jag definitivt tillbaka iaf.
  Hemma hos Anna , hundgården + kåtSigge


Åh det finns så otroligt mycket jag vill göra med min blogg nu!! Men jag har inte tid... Måste plugga :( Och just det, tina räkorna till ikväll! Nej, jag tänker skala dem den här gången.

HA EN SKETSKÖN FREDAAAA VÄNNER!


Changes

Jamen god natt på er! Har ni en god natt? Jag har.. Oj. Jag har inte lyft röven från datasoffan sen kl 18:00, nu e hon 1:15. KÄNNS BRA. Men fan, när man väl börjar pyssla med bloggen finns aldrig någon återvändo!

Hoppas verkligen ni ser alla små detaljer nu!? Jag har:
¤ ändrat RSS-symbolen
¤ fixat länk till när man klickar på headern
¤ tagit bort min profilbild
¤ satt dit en stor (så länge bara)
¤ tagit bort "Om" (WOW), 

OCH

lagt till Inläggsbrytningar i början och slutet av inlägg. Tror jag suttit med bara dem i 2 h nu. Gör och laddar upp, bara för att upptäcka att de är för korta. Gör om alla igen. Laddar upp + koder. För korta fortfarande. Morr... Sen när jag väl fått in dem så e den på sidorna SNE? Såklart? Så nu e de bara i början o slutet som ni ser. Ska nog ändra den sista förresten, så det står nån fin signatur istället.

Jaja. Adjö gamla röriga (?) headern!







Och godnatt kära vänner! Hoppas ni finner frid i min nya blogg!

Red head!

Halloo ja! Lovade Erica att ha en sida (av instuderingsfrågorna) klar när hon kom hem efter att ha repat med bandet (hon är trummis!). Det blev en annan sida jag fixade med..


Bloggsidan :D Haha det blev iaf mysiga färger precis när man kommer in. Måste dock ändra färgen på texten, vad tror ni passar? Det blev iaf ett jävla konstigt tema! Ville ha typ indiskt tema då jag var inne på Indiska idag och bara ville ha ALLT! Men så hittade jag de söta bilderna som jag tydligen sparat ned... Kanske inte passade in men... på nåt sätt ändå lite!

Jaja. Jag gillade det iaf. SÅ! Men kom hemskt gärna med tips! :D

Rabarber och räkor

HAJ!

Igår ringde de från jobbet på Skansen och frågade om jag kunde jobba i helgen! Och det är fett viktigt att man ställer upp på sånt i ett sånt här jobb men jag var tvungen att säga nej eftersom vi ska jobba med projektet i helgen :( FAN... Menmen.. Det ska bli kul det med, spendera en solig dag vid en sjö. Jag ska bada!

Sen igår kom Anna och Angela hit, eftersom jag och Erica förberett för att grilla lax, klyftpotatis samt räkor (jag då). Marinerade dem i samma denna ggn, men även dill! Det luktade underbart! Det var nog godare i samband med sprit förra gången.. För denna gången mådde inte min mage så bra kan alla deltagare intyga.


Men laxen blev väldigt god iaf! Väldigt väldigt! Sen kom Glassbilen precis när vi snackade om att börja fasta, alltså bara dricka flytande saker.. Och glass blir ju flytande i magen? Så vi sprang ut och köpte Smack, och ÅÅH! Deee vaaa göööttt!


Sen satt vi och myste med hundarna och lyssnade på gamla sommarlåtar typ. Anna satt hela kvällen för att komma på namnet på "Här kommer sommaren" av Balsam boys... Den är inte bra! Seg!
 

Idag har vi haft redovisning om Vindkraftverk på engelska. Vi var sämst :P Haha vi var de enda som inte gjort powerpoint-press.. Men läraren sa att han "heller" inte är bra på det.. Men hallå.. Vi är bra på det, vi pallade bara inte? Varför lägga ner energi på en kurs inte ens läraren lägger nån form av energi på?


Nu ska jag och Erica baka rabarberpaj!
  ...och mitt hår blev svinlockigt efter duschen idag!

Omega 3

HEJ! Skulle bara in o kika o säga att jag lever!


Igår var jag hos doktorn i HBG innan jag åkte hem/bort (?) till Halmstad  igen, satt och gjorde mitt lilla arbete om vindkraftverks funktion som vi ska redovisa på engelska på torsdag!


Var även och handlade hur mycket omega 3 som helst kändes det som.. Crabsticks som jag åt senare på kvällen, strömming, torsk, räkor, musslor..

Idag har jag varit i skolan mellan 10-17, och Anna har verkligen hatat mig hela dan!

Anna: Louise! Är du här i helgen?
Jag: Jaaaaa!!!, det är jag, vad händer för kul? :D:D är det fest? :D:D
Anna: NEJ. VI SKA PLUGGA.

Haha jag bara sjönk ihop... Hon e så dum. Fast vi behöver verkligen jobba med vårt projekt. Nästa vecka har vi bara en lektion på tisdagen och en på torsdag, resten av tiden ska vi inventera (räkna arter typ) i två olika sjöar, och jämföra dem. Tänkte ta en kalkad och en icke kalkad sjö. Kan bli intressant! Bäst om vädret är bra med...

Nu har jag och Erica kollat på En kort en lång.. Fan vad snygg Mads Mikkelsen är.. yeaaahhh. Nu är det läggdax, är egentligen ledig imorgon men Anna tvingar mig att gå till skolan för att plugga med mig :(

I helgen ska jag kanske på Sofias storasysters examination i Malmö på lördagkvällen, OM JAG HAR RÅD vill säga.. Lite knapert just nu kan jag säga utan att ljuga... Annars blir jag nog kvar i Halmstad. Det blir plugg, grillning, filmkväll o,s,v.. Kanske badminton? :D Det är bra att ha en inneboende, så kan man omöjligt bli kallad eremit bara för att man inte vill vara med på nån sak..

Ut och springa imorgonbitti med! Kan solen återvända?

PUSS

En liiite bättre dag

Så var det då lördagen; grillning på Gröningen planerad för kvällen!
Solade hela dagen förutom när jag i 3 kvart fick hjäpa mamma och pappa att putta igång bilen som dött.. Det var det jävligaste jag gjort i mitt liv, mjölksyra efter 10 meter, seriously!?

Men jag marinerade iaf räkor i olja, balsamvinäger och vitlök, medan jag ringde runt till olika folk från min solstol och fixade till mig både engångsgrill, kött och redbull och vodka till kvällen. Tänk vad man kan åstadkomma från en solstol.

Runt 17:30 cyklade jag och Sofia Självsfrände till Gröningen, efter en stund kom Moa,. Susanne och Ems, och sedan även Elvira, Felix, Julia, Elle och Malin!

Grillades bl.a. korv och mina underbara räkor som jag åt MED skal.. Fett gott<3!

Det var även svensexa och han som skulle gifta sig hade fått uppdrag. Självklart drog han med mig för att hjälpa till och visa trosorna för hela gänget... Det bästa var dock att jag hade mina snygga trosor på mig :D:D Samt att de jublade när jag gjorde det, och att jag shottade whiskey med dem :D Haha kul!


Sen dog vi av kyla typ allihop, så jag och Sosso hamnade på GP, och sen drog vi med Susanne och Ems till Tivoli.. Jävligt roligt var det! Det var 1 cm tvål på toagolvet, helt crazy halt! Så där stod vi o drack vår smuggeldricka som alltid, och sen dansade vi o snackade massa med folk hela kvällen lång! Sosso o jag spelade 100 % lesbiska kom vi på imorse när vi fyllde i varandras luckor.. Vi skrattade så vi grät när vi kom på det :P Haha tur man redan låg ner..

    

Så vi tillbringade alltså kvällen med att dansa och snacka rundor, jävligt kul var det! Var lika på G kl 23:00 som när man skulle hemåt vid 4! Sofia och jag körde sakta och osäkert hemåt sen, var hemma 20 över 4, åt 17 köttbullar och två mackor, sprängdes typ, och sen satt jag på datorn till 5:40. Vaknade "pigg" och "utvilad" 8:40, och sen dess har jag varit vaken.

Ikväll kanske det blir en runda till Lilli med Sosso. Imorgon vankas doktor för att äntligen ta reda på vad det är för fel på mina öron, och sen blir det HALMSTAD.

ALOHA

1:a maj

Varje år på första maj så åker vi till min pappas gamla skolkamrat och hans familj, som bor på en bondgård söder om Malmö, utan djur dock.

   
   
 

Vi skulle även paddla kanot, Magne, Danne och jag, men vattenstånden var för lågt som ni ser... Tyvärr... Det gör vi alltid annars, ruskigt kul är det :)

Så vi åkte till Klagshamn och Magne badade! Typ.. 10 grader. Det syntes!

 
Avslutade kvällen med att grilla. Satt i shorts till 22:30. Skoja min doja att mina tår och ben värkte och var vita sen...  Men det var en mysig dag som vanligt iaf!

Juuust det, de hade, utöver dalmatinern Jaggan som fan måste va 15+ år nu, tycker de alltid haft henne.. så hade de iaf KATTUNGAR som ni ser! Var 5 från början men fick göra sig av med 3 för de har för många katter redan... My loves<3



 

Valborg!

Hej goda vänner! Ledsen för min sega blogg uppdatering på senaste tiden. Fullt upp faktiskt, speciellt igår när jag låg och stekte hela dagen i en stol.

Vi börjar med torsdagen; VALBORG:
Efter en cykelfärd med inhandlingar från kvällen med Sofia + storasystern så fick jag panik och ångest och typ grät för att jag ångrade mig att jag bestämt den där satans jävla grillningen, ville så jävla gärna till Lund. Men min kära vän Sofia kom på en makabert bra idé om att vi sticker hem och gör vid oss, sticker till Lund, och sen direkt till grillningen?

Stråååålande idé min vän! På 3 kvart hade jag duschat, plattat håret, klätt mig, sminkat mig samt packat allt jag behövde med mig. Sen att vi missade tåget och fick vänta i 40 min hör inte hit, jag solade ryggen ändå så det var ingen waste!

LUND VAR GALET! Vi vandrade runt i 1 h för att leta efter McDonalds efter vägbeskrivning av Emelie som utgick från fel biograf än den vi var vid. Men vi fick våra cheeseburgare och drog till stadsparken.

Min 16 åriga kusin hittade vi i en buske, inte visste hon var hon hade röven, ännu mindre sin mobil.

Simon Ljung såg ut att komma direkt  från en maskerad. Han vinglade runt o sparkade på plastpåsar.
 Simon Ljung, en kompis från HBG

   Parken

 
 Lite skräp bara
 
 Lagom överdruckna på vägen hem


Sen cyklade vi hemom Sofia och sen upp till Lillis jättemysiga kolonistuga på Närlunda i HBG. Där blev det grillning och massa mys!



   

Sen bar det ner till The Tivoli för ett par härliga timmar, efter en galen cykeltur med Tuuuudor och polisen ropade åt oss med megafon när vi susade i zickzack ner för en livsfarlig backe, jag körde, hon där bak..

TACK för typ en perfekt dag, dock var Lund och grillningen bäst! :)

LOVE