walk talk




Dagen efter gick vi ut o gick en runda. Snö snö snö så långt ögat kunde nå.















snow plague




Ja, så här mycket snö har jag inte sett här under mina levnadsår tror jag. Slutar ju fan aldrig snöa heller! Men det hindrade inte festen hos Thomas kompis Madde & Swedberg i lördags. Först förfest hos Thomas granne Erika med typ 10 pers innan vi drog till festen som var en födelsedagsfest för två irländskor som fyllde 25.

Det blev lyckat som fan, vi sjöng singstar o käkade kladdkaka o muffins o drack whiskey o annat. Himla kul !

 
Erika grannen o jag


Bengan, Calle, värden Swedberg och en av irländskorna som dock ser lite störd ut här.


Böghög! Bengan, Calle, Thomas o hans bästa vän Martin


Do the fish!


Moas julklapp till mig var jävligt poppis kan jag säga! Irländskorna var helt galna i den o ville att jag skulle typ beställa 10st.


Sen skulle folk vidare in till stan men min tråkiga fästman var inte så pigg. Men jag ville egentligen ut men vi gick hem under en hel del tjafs o han lämnade mig i en snödriva för att dö. Som tur är tog jag mina sista krafter till mig, stapplade bort till hans dörr o bankade eftersom han typ låst ute mig. Haha, ja resten är ju patetiskt. När jag vaknade nästa morgon var mina ögon så svullna av all gråt att jag typ inte kunde se. Men vi skrattade gott åt det på morgonkvisten och allt var frid o fröjd=)




hazle must



Dax för uppdatering känner jag! Sofia var här tors-lör förra veckan. På torsdagskvällen gjorde vi karré med hasselbackspotatis och bearnaisesås.  Så djävulskt gottt! Krängde sedan i oss en hel B&J.



Fredagen kom igång sent med frukost vid 12.



Sen åkte vi in till stan, en timme senare skulle vi träffa Thomas och fika med honom. Vi kunde ju ta en kaffe iaf tänkte vi, eftersom vi blev så mätta. Det blev räk-/lax-/avokadosallad på Roberts Coffee. Var svinigt lagom mätt sen kan jag sä!

Sen fick Sofia för oss att vi skulle käka musslor till middag. Hittade nåt fräsigt recept med vitt vin o shalottenlök o färska blåmusslor o.s.v. Så vi kan säga att vi var på musseljakt i ett par h. Ringde alla jag kände som kunde tänkas sitta vid eniro o kolla var det finns fiskaffär i Halmstad innerstad. När vi typ gett upp.. Ja, då låg den där! Precis vid bron som jag går över typ två ggr per dag. Så sen stack vi hem o tillredde de små jävlarna. Kul var det eftersom de levde o öppnade sig o stängde sig om vartannat. Fastnade med fingret i en, en redig best !
Blev hasselbackspotatis o bearnaise till det med eftersom det var så jädra gött dagen innan.






Värsta matbloggen ja!




splash soon









AAAAAAAAAAAAAAAAAJ...........



taste home




Söndagmorgon bjöd på en underbar hotellfrukost innan det var dax att checka ut o bila back till Halmstad. Då blev jag plötsligt sugen på att bada o dyka lite mer än man kunde göra i poolerna på hotellet. Så vi drog till Sannarpsbadet, och där var vi inte ensamma kan jag säga.. Det blev 20 längder först, sen bubbelpool och plask o vi fick vi både kallsupar och utskällning (nej, inte p.g.a snusk utan för att thomas råkade göra bomben i motionssimningsbassängen. Jag skrattade ihjäl mig där under ytan..).

Efter bassängen stack vi hem till honom och gjorde en helt underbar kycklinglasagne..






Imorse vaknade jag inte förrän just när tommen skulle gå till jobbet. Det är nackdelen med att ha två sängar istället för en, man vaknar inte när den andra vaknar. And I DO NOT LIKE THAT -.-

Jag somnade iaf om och när jag vaknade kollade jag på "Hans och hennes" som jag inte sett innan men som jag inte gillade något särskilt ändå. Nu är jag hemma på Andersberg och ska plugga. Har ringt flera kommunmän om praktikplats men de tar tydligen inte emot på somrarna. Så det blir nog Båstad i sommar ändå! Och det känns jävligt bra, förra sommaren var ju helt underbar när jag tänker efter :) Thomas kommer ändå bara jobba, han ska ju utbilda både i personbil OCH mc fr.o.m april o har själv varnat mig för att han kommer jobba skitmycket. Bra, men då kan han ju komma till Båstad när han har tid då.. Fint ;)

Förresten.. vill nån ta MC-körkort med mig?








saint yon




Då var det måndag! Ledig sådan, har två lektioner imorgon och två nästa tisdag, annars är jag ledig ;) Känns något bra ja, fast Anna, Angela o jag måste börja på vårt projekt som ska in om 2-3 v, så vi har att göra ändå kan jag sä!

Jaha, helgen då? På fredagen var vi hos svärföräldrarna, jag fick försenad födelsedagspresent samt ett grattiskort där det bl.a. stod "Du har vunnit våra hjärtan!" Fattar ni vad glad jag blev? Trodde jag skulle börja storgråta där vid matbordet.. Men lyckades kringgå det. Det blev underbar middag som vanligt, och sen På spåret på det, innan vi åkte hem igen.

Lördagen skulle Thomas ha handledarkurs och jag gick på stan istället. Vid 16-tiden åkte vi sedan till Båstad och Hotel Skansen där vi checkade in, bytte om o gick till spat o flöt rundor. Träffade även min kära Moan som hade nyheter = min old love Oskar jobbade tydligen i restaurangen denna kväll. Hade inte Thomas stått bredvid  när hon berättade det hade jag nog hoppat från balkongen. Väldigt komiskt det hela.

Vi gick tillbaka till vårt rum, Moa kom med gratis snacks o skumpa (Tack love!) o vi bytte om innan vi tågade ner till restaurang Sand. Mycket riktigt. Möttes av ett skäggigt välkänt otroligt tilldragande ansikte som t.o.m. log mot mig. Jag log och nickade lite stelt tillbaka, sen var det inte mycket mer med det. Dock kommenterade Thomas resten av kvällen "hunken är bakom dig", "hunken glor", "ta min hand, hunken kommer hitåt". Haha!

Det blev gratinerad hummer för oss båda, man får ju passa på när man har halva priset! Att vinet kostade femhundra hade vi dock inte räknat med men vafan sa vi och drack upp. Det blev även efterrätt med chokladmousse, rostade jordnötter, vit choklad m.m. innan vi gick tillbaka till vårt rum och slocknade.

 

 

of culvert




♥ AMBITIONS - DONKEYBOY ♥







Me like !




ohm slage




Nu drar jag o Thomas till Båstad/Sand/Skansen för övernattning middag spa o mys :D IT WILL BE PUUURFECT!







♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

aphelion obtained





Heeeeeeeeej hopp galopp gummisnopp minisnopp whiteboardpennan o.s.v.. Haha! På tal om whiteboardpennan, Anne ringde mig idag! Så himla nice to hear from you babe :*

Jaha, första inlägget sedan man fyllt 222222 dådådådå! Roligt om jag ska ringa taxi, 020-22 22 22 osså e jag 22 år också! Hahah o om jag läser sidan 22 i en bok :D BAAAAAAAALLT! Ja, jag är svinigt trött.

Min födelsedag  var helt underbar! Blev väckt igår, måndag,  med frukost o paket på sängen av thomas kl 7 (läs: SJUUUUUU o då var ändå båda lediga!?!?) Hur som haver, vi somnade om sen igen o vaknade typ halv 12, låg o lyssnade på Sinead O'Connor till halv 2, hade quiz på Wallander som vi såg kvällen innan, kl halv 4 tänkte vi att vi kanske skulle göra nåt vettigt.. Dagen innan (söndagen) var vi på Harrys med min familj + farmor o åt oxmedaljong o potatisgratäng. Det var gott att jag vill gråta).

Vi åkte iaf till Galgberget o gick en sväng innan vi käkade på stället där vi hade vår första "date", "date" = "han" betalar, det har erica lärt mig.  Sen åkte vi hem till MLIs o min lägenhet o sen kom Sanne o Sofie med kladdkaka med mint o polkagrissmak o paketer!! TACK MINA FINA VÄNNER för allt! I love yoooo






PS. Rövhål upphör aldrig att förvåna.


Jag är ledig imorgon. Tack gode gud för nu slocknar jag LOVE


swear bro



Asså jag har typ träffat min svärbror 4 ggr typ. Men de senaste två ggrna har vi suttit o pratat i en timme each helt ensamma. Jag skulle låna thomas lägenhet tors-fre men det hade visst brodern anders också tänkt, så vi krockade där o satt o snackade, och igår skulle jag dit o hämta en sak o vi satt ännu en timme o snackade.

Ikväll kommet thomas hem från semestern (:D) och tanken var att anders, hans flickvän Ida och jag skulle typ fixa mat o överraskna tommen när han kommer nån gång vid 22. Så jag var på EuroStop själv med Anders och Ida idag, hade inte ens träffat ida förut! Men hon var skitrolig o jättetrevlig så där gick jag med min svärbror o kände mig hur hemma som helst. Nu ska de dock inte va med ikväll så jag ska överraskna thomas själv, men det blir nog bra!

Jag älskar min nya extrafamilj :D






Hahaha förresten, framsidan på Hallandsposten idag... Hahahahahaha! Jag hoppas det fallit bort en bit på den högra killens face.. HAHA!






Fettskoj :D

boat reduce




I'm so lucky lucky! It's LÖRDA :D

Först i främst, tack till Holm som lade märke till att min tidigare inlägg antydde att Halmstad låg i Skåne. Så är självklart ej fallet. Det ligger i.. Bohuslän........  kanske......


Tanken var ju att Angela o Anna o jag skulle ut o svira ikväll, men vi tog det igår istället =) Emelie var också med, jätteskoj! :D Jag sminkade emelie och migsjälv här hemma först, sen drog vi o förfestade hos Angela. Tydligen fick jag mitt vin spetsat med, förklarade väl en del..





 Sen tog vi taxi till stan för att gå på Mårtenssons var det tänkt men väl i stan pallade vi inte det så vi stack till Valentine istället, gratis inträde ffs! Hängde in kläderna där, o sen sprang vi typ mellan Corner med aaspackat med folk och svettigt som bara den, och Valentine då, något glesare dansgolv! Men det var treeeevligt, blev väldigt mycket dansande och även en hel del CorePuls-moves, haha!


Ingen aning vad kl var när vi var hemma igen men emelie o jag var jävligt snurriga fortfarande, hur nu det gick till.. Usch, det var så jobbigt.. Men vi gjorde nudlar och jag åt Skagenröra med en sked.. ÖÖhh! Men kul hade vi hela kvällen :D

 

 

 


genus dolph

 




Vi börjar bli vuxna asså! Okej, Angela o Anna är ju 27 resp 24 så de är väl aningen före kanske. Men iaf, vi var på MILJÖKONFERENS I VARBERG. På vår lediga dag! Frivilligt! Vi åkte som miljöstudenter så det var gratis. Gratis resa, gratis fantastiskt underbart god EKOLOGISK lunch, typ kolja och nån potatis.. Så jävla gott!

Gekås-VDn Boris Lennerhov var där och snackade också.. Sjukt ball :D Fucked him he's famous and funny!




every out




Halloj! Shaaize känns som om man har fett mycket inplanerat! Eller kanske inte.. Men det e kul grejs iaf =)

¤ Ikväll ska jag o erica smyga in i thomas lägenhet å titta på Det okända.. Man får passa på när folk e bortresta..
¤ Imorrnkväll ska jag träffa moa o snacka strunt o äta scones!
¤ På lördag är det pardey! Med minst Anna och Angela, o säkerligen blir vi fler.. Tjoho!
¤ Söndag ska vi fira mig, ska ut med familjen + thomas och käka!
¤ Nästa helg är det alla hjärtans dag o thomas o jag ska bo på Skansen o gå på spa o äta jättemycket !!
¤ 18de feb kommer Sosso till Skåne igen, första anhalt: HALMSTAD :D

Ja, sen e det fler saker men det e så långt fram att det inte räknas! Var i skolan till 12 idag bara. Sen blev det Eurostop o köpa 20 paket nudlar och fika på EH med Sanne, Sofie och MLI såklart. MUMS FÖR SCONES!




By the way, iKVÄLL FÅR 107 SVENSKAR GONORRÉ! Här är en av dem





Så här ser orginalet ut. Det står så på hans tröja på riktigt men jag var tvungen att förtydliga det lite...



LIK SOM SPIK!