Diploma
..fo me!

Writing ma blog!

Bästa var ju att jag hade inte en jävla aning om vad min blogg hette. Nåt med lojse.. lojse.blogg.se var inte jag. Var fan e jag liksom då? Fick logga in med e-mail innan det redde saj. Nu e det löst! Sa han som sket i badkaret. Och det jämnar ut sig sa han som sket på cykelsadeln. Jag kan fler...

Nä men jag klarar inte av folk med förhoppningar. Nu tror ni jag ska predika för er 22/7 eller nåt, I won't! Men så fort jag får lust ska jag göra det. Se om nån minns mig och fortfarande hittar hit :D

Jahaaa, menee.. sommaren var bra! Hösten med. Eh, och nu är det senhöst/förvinter, den e också bra! Födelsedagskalajs hos Anne förrförra helgen, riktigt roligt på Tivoli såklart men man minns trots allt också varför man inte är där så ofta numer ;) man blir ju inte yngre... Men det verkar alla andra bli.


Blev fest med Sanne, Sofie och Flowie helgen efter. Också lyckat! Förra helgen var jag o Thompisen i Göteborg, bodde superfint på Radisson SAS, åt gott (och dyrt... eldorado ärtsoppa resten av året), var på Universeum på lördagen, och shoppade i bombhotade Nordstan. Och Bingo Rimér var där! Förklarar bombhotet.. 


Denna helgen blev det halloweenfest hos våra kompisar Madde och Danne här i Halmstad.. Lite segt att börja redan kl 18, först gick ju nivån käpprätt upp, sen ner, blev lite segt när man insåg att det var 3 h kvar tills vi skulle till stan. Men det gick rätt fort ändå, halva sällskapet stack till Mårtenssons sen, och fan vad roligt det var där :) Asbra musik på ett golv, typ Tivolis schlagergolv fast större och bättre och mognare. Blir lätt det igen!


 Idag slutade jag 12.. Liiiide segt ja! Skitfint väder, men kallt som en pitt i snön, istället sitter jag inne och bokar lämplig skidresa till Sälen v 4 då Thomas, jag, och våra mindre bröder drar iväg en vecka :) Kan bli riktigt skoj!


Ove an ou! So long..