running viragoHej!

Råkade hamna här idag med.. Låt det inte bli nån vana bara! Nejnej..

Klart man vaknar typ 7:15 när man är ledig.. Jävla skit! Jag tänkte -åh, sova ensam, då vaknar jag typ 11. Nej! 7:15. Pillade på mobilen till 8:30, steg upp, tryckte i mig ett torrt bröd, på med underställströja o sprang femman igen. Gick bättre än igår i alla fall... och jävla länsstyrelsen Halland svarar ju inte!!! Fuck it. Sökt jobb som inspektör för enskilda avlopp nu idag iaf. Båstad! :D Sen ska jag söka sommarjobb.. på Joy.. Haha!! Jaja får kassavana och lediga söndagar, yeih! Kan väl inte va så svårt att stå å le åt massa tantooor. Kanske rentav få en ny kompis.


Nu e det snart dax för färgningen.. wiiiiie!! Fast jag tvekade igår men det var bara för att håret var snyggt o luktade så jävla gott efter frissbesöket. Nu e det fult igen :D men snart fint igen! Tvättar, dax för frukost snart med kanske, sen plugga, sen packa å åka mot Gbg vid 15:00 där jag ska plocka mannen. Danielen skulle inte med så det får bli Roxette som gör mig sällskap....OCH pappa har ju köpt mc. Yamaha Virago. Sjukt mycket snyggare än jag väntat mig... Bra pappsen!! 

Haj haj!
En svag människa


.. that's me!

Min effektiva dag avrundad: tusen kronor fattigare, 0 av 15 planerade samtal ringda, inte en fräken extra på näsan..

Nä, men egentligen har den varit bra. Började dagen med vanliga löprundan, 5,12 km enligt iForm och den räcker fan bra till mig! Fick startnummer till GBG-varvet idag med, 15:18 springer jag, som nummer 43 000 nånting! Jag e lite taggad faktiskt! Vatten och red bull varje km är man ju inte van vid hemifrån, det enda som kan stoppa mig är om jag får sån riktig jävla håll, men det brukar gå över om man går en stund, OCH skoskav på vänsterfoten som gör att jag springer snett med benet som gör att jag får ont i vaden som fan.. Måste köpa skoskavsplåster! För... sånt finns väl?

 

Och it was faaar too hot att springa i underställ OCh vindjacka idag.. Dog typ! Blir bort med jackan med next time :)


Tanken var att jag skulle söka praktikplats idag. Men jag ringer ju inte HBG innan Halmstad liksom, jag vill ju hellre ha här, nära! Men det var veeerkligen dax att toppa mitt hår! Faktiskt. Körde till Eurostop, klippte toppar o klippte till så att jag numera kan utgå från mittbena om jag vill ha det jämnt på båda sidor.. Kändes bra! Och imorgon... i'm going GINGER SPICE

 

Hittade även en sjukt snygg bikini på H&M i stan förra veckan men den fanns såklart inte i min storlek då. Det gjorde den idag på ES!! :D syns inte så bra, tog bilden nu precis när phonen ändå var inkopplad men själva "benet" är iaf turkos..

 
 Hittade på hemsidan! 129:-/99:-Imorgon får bli praktikringardagen. Ringlistan I ORDNING:

¤ Länsstyrelsen Halland
¤ Länsstyrelsen Västra Götaland
¤ Länsstyrelsen Skåne
¤ Halmstad kommun Hälsoskydd
¤ Halmstad kommun Miljökontoret
¤ Båstad kommun
¤ Laholms kommun


+ att jag ska ringa o söka lite jobb.. inför sommarn då. Kom nog försent in med min ansökan till Tylösand camping för de skulle hört av sig innan 10 april, annars har man ej fått nåt jobb. Och jag har inget hört :( Skansen kan ju ringa vilken dag som helst o fråga om dom kan räkna med mig i sommmar... Och det vågar jag inte säga nej till, därför måste jag SNABBT se om jag kan hitta något närmre och roligare! Dock är det frestande eftersom Moa will return back from the dead! Men.. lite andra jobb i cv:t än städ är kanske önskvärt.


Ikväll är jag ensam hemma, skönt faktiskt! Mycket bra på tv idag.. Sveriges mästerkock - FINAL 20:00. Blue Blood 21:00. The Event 22:00. Thomas är o kör hojeloj i Kinnekulla, Götene, eeeh väster om Vättern! Och imorrn ska jag plocka upp honom i Göteborg när han e på väg hem, och köra vidare upp till mormor i Tranås :)
Kul o köra i Göteborgs stormtrafik skärtorsdag... Försöker lura med mig Danne, annars blir det många långtråkiga timmar i bilen. ÄH, finns musik :D Och jag kommer va så lycklig som tocke att jag kommer sjunga o gapa o köra för fort o komma fram jättetidigt o kunna sola o bli neger så jag kan använda min bikini på fredag!!


SHit vilken feteinlägg. Kul! Här sitter jag o äter chips och bloggar. Tur inte min exjobbskompis ser mig nu...
..och en liten outfitbild från igår när vi firade Hanna i klassen på Bulls, öl o cheeseburger FI-FAN-GÖTT!


Glad påsk i alla fall så ses vi :D


P U S S A R : D