ECOSHej! Om någon missat det så... JAG FICK JOBBET! Satt ju och stirrade på telefonen till 13:40 i tisdags när jag väntade samtaet med beskedet. Sen tänkte jag att här kan jag ju inte sitta.. Så jag ringde ett par som sålde ett par MC-stövlar som jag skulle köpa, och bar mig iväg i bilen. Ni tror inte de ringde när jag var MITT i Halmstad centrum o tusen bilar o världens största rondell!? Jag minns ingenting av körningen därifrån, mer än att jag var ända ute i SÖndrum när vi pratat klart,, Undrar hur många rödljus o heldragna linjer jag körde över, hmmm,,,, "Hej, jag ringer för att erbjuda dig jobb hos oss!"

Hursomhelst!! Jag fick mer i lön än vad jag "anspråkat" eftersom de ville erbjuda mig lika mycket som alla andra nykomlingar som börjat där fått.. Så det inte blir orättvist. Jag hade kunnat jobba för 1000 i månaden men det slipper jag ju ;) och de anställde tydligen en till! De kanske inte kunde välja, vem vet, men det är i alla fall jag och en till som börjar... den 1 september!!!! Och inte 15 augusti som de först sa! Det är helt perfekt eftersom Thomas har semester de två sista veckorna i augusti.. Då kan jag ju delta precis som det var planerat! Helt perfect!!!Så här såg annonsen ut som jag sökte ;)Miljö- och hälsoskyddsinspektör (miljöavdelningen)

Arbetsbeskrivning

Tjänsten är placerad på miljöavdelningen med inriktning mot tillsyn och handläggning av mindre industriverksamhet samt handläggning av inkomna anmälningar och dispensansökningar.

Som miljö- och hälsoskyddsinspektör arbetar du med tillsyn, information och rådgivning inom miljöbalken med flera lagstiftningar. Inom detta arbete möter du människor som företagare såväl som enskilda medborgare i Halmstads kommun. Miljö- och hälsoskyddskontoret har ca 25 anställda.

Kvalifikationer

Du bör vara miljö- och hälsoskyddsinspektör eller ha motsvarande högskoleutbildning. Praktisk erfarenhet och personlig lämplighet värdesätter vi särskilt. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift samt ha kunskap om aktuell lagstiftning. Du ska även kunna balansera din myndighetsutövning med en väl utvecklad serviceanda. Vi använder ärendehanteringssystemet ECOS.Tydligen levde jag upp till detta :) Känns riktigt kul! Väldigt nervöst dock, som en lite mer allvarlig praktik eller nåt..

 

 

Jaja, skulle bara kika in o skriva detta.. Nu ska jag läsa min bok, Den mörka ängeln.. Haj haj!

 

 

 

 höstaroskMen heeeeeeeeeej! Hur står det till i höstrusket?! Från vår till höst på en månad, inte riktigt rättvist tycker jag. :C

Jaaaa, men vad händer då, jo jag har jobbat massvis hela juli, nu börjar det trappa ner på gott o ONT för det är riktigt tradigt att sitta hemma hela dagarna, dåligt väder och alla jobbar.. Blöh. Ska jobba fre-lör-sön nu i helgen i alla fall, det är Helsingborgsfestival med men det kommer jag inte hinna deltaga i..

Just nu befinner jag mig i Halmstad, de första dropparna för dagen faller från himlen och jag går inte en meter utan telefonen. Väntar nämligen besked från ett jobb! Jajemen, blev uppringd av Halmstad kommuns miljökontor för två veckor sedan, var på intervju dagen efter och idag väntar jag besked.. Det är sjukt pirrigt!! Själva intervjun kändes helt okej, man kanske sa saker man inte borde sagt men jag var i alla fall ärlig! T.ex att jag hellre jobbar ensam än med någon.. Det är ju mer inom skola o sånt kanske man borde betonat, på arbetsplatser är väl folk lite mer seriösa kanske.. Jaja. Det blir spännande hursomhelst. Isåfall börjar jag den 15 augusti! Tyvärr skulle Thomas o min tvåveckors semester börjat då men det är klart man får prioritera jobb framför! Det är för övrigt "bara" ett vikariat fram till årsskiftet men då har jag iaf fått den där jävla "erfarenheten" alla arbetsgivare vill ha :)

Annars, jo men jag har haft litr besök i stugan, Sosso har varit där typ 3 ggr, Isa o Alexandra en gång, mormor o Håkan var där under herrtennisen.. Ja, detär kul med lite folk runt sig men lika skönt när de försvinner ;)
Lite bilderfrån gångna "sommaren"!Köpt en klänning att ha på Mackan och Hannas bröllop i september! Var beredd att ge tusenlappar för den perfekta klänningen på mitt livs första bröllop, så hittar jag den för 299:- på H&M ;)

 Här är de för övrigt! Thomas, Hanna och Mackan! På 3årsfest i juni :)Senare samma kväll blev det utgång med ganget (YOH)! Thomas hade det bra på förfesten iaf!
A hard work work! Damtennisen i juli. Ännu inte lika poppis som herrveckan..När Isa, Sosso o Alexo var på besök! Förfest i lusthuset - DJ Lollo


Besök av Västerås-Elin!! Cyklade Båstad - Hovs hallar, johbbigt!


Midsommar spenderades på Liseberg med Calle, Martin o Thomas!
Sedan vidare till Martins stuga i Bohuslän på kvällen :)Ännu en 30årsfest 2 juli! Gräsfest med tacos o slutligen Mårtensson
där ventilationssystemet var sönder.. Blött? Va?
Efter arbetsintervjun var jag såg excited att jag åkte å
köpte fyra par skor jag inte kan gå i! Men de är snygga.... ;)
Jaha några soldagar har vi tydligen haft i sommar med.. Tack.. Fantastiskt!!!....

Så, nu vet ni lite vad jag sysslar med!  Imorgon är det Hoffmaestro i Tylösand fast vi ska bara lyssna utanför.. Sen planerar vi att åka o campa i Bohuslän, lysekil, Fiskebäckskil, Smögen m.m när Thomas har semester. Även om jag får jobbet så har jag ju helgerna lediga :) Fint!Ha det nu brao!!