Kryp... Kryp..




Krypkörning mc.. Snacka om att man behöver tålamod, sjukt svårt men kul när man själv märker framsteg!

http://www.youtube.com/watch?v=eQdYgNwlII0

"-1 öl till Thomas...
2 öl till Thomas..
3, 4... 5

-Inte SAAU daaulit ändoouu..."

Thomas snackar i slutet .. Haha






hej och hoj



Hej galopp!

Usch, det blir mycket häst nu för tiden.. Hela vårt examensarbete handlar ju om mått i häststall så ibland blir man ju lite trött.. Men det är fruktansvärt intressant! Imorgon har vi halvtidsseminarium (halva arbetet ska vara färdigt, redovisning om hur långt man kommit och fånga intresse inför slutseminariet i maj). Josefine o jag e så jävla bra ihop, vi kompletterar varandra totalt! Sjukt nöjd :)






Helgen var bra, jag var ute och körde MC för första gången på lördagen! Galet, mycket svårare än jag tänkt mig. Men så körde vi lite på söndagen också. Det gick tydligen kraftigt mycket bättre, fick t.o.m växla upp till 3:an (bara på parkering ännu dock), men det gick undan ! Sedan åkte vi till Båstad efter det (med bil) för att käka våfflor och grilla för första gången i år. Underbart!

Igår var det skola och sedan satt Josefine och jag hela dagen och höll på med vår powerpoint. Var riktigt nöjda när kl var 18:00! Så cyklade jag hem som en galning, bytte om, och cyklade bort till Halmstad trafikskola för en mc tur för tredje dagen i rad! Bara det att den här gången skjutsade inte Thomas mig till Folkparkens parkering. Nej, han körde upp två MC och bad mig följa honom. Ja, UT i trafik, ut i Halmstads största rondell typ!! Jag höll fan på att tappa hojen vid ett trafikljus, tur jag gjorde det på parkeringen i lördags så jag vet hur man INTE ska göra.. Men det gick bra, vi körde bort till högfartsbanan utanför Sannarp där jag fick köra inbromsningar från 50, 70 och 90! 90 km/h var så jävla fort så jag typ bara skrek! Sjukt kul, och min 90-bromsning blev tydligen så bra att jag hade fått godkänt på en uppkörning :D waaah!

Här är en film från min allra första 90-inbromsning, inte helt optimal men VRRROOOOOMM!!! :D

http://www.youtube.com/watch?v=hpgWEr2DjYw



Hoppas det iaf går bra på min redovisning imorgon.. Thomas kommer väl hem om nån timme, då blir det ut och springa vanliga 5km´-rundan.. Vadfan, jag ska springa 2,1 mil om mindre än 2 månader. HAHAHA.... Ehhh




Puss!






När vi var ute och åt på Fox and the anchor i fredags.
Mittbena va, det har ni aldrig sett mig i! Höhö






Intervju i Pajala?






 




Man måste våga!
Först sökte jag tre i Halmstad. Sen ett i Borås. Klarar jag Borås så klarar jag Växjö. Söker i Växjö. Fan, det går inte att pendla till Växjö. Jaja då får jag väl flytta dit. Men, de söker ju i Kalmar också. Det är bara en timme från Växjö. Eller en och en halv. Vad gör en halvtimme liksom? Söker i Kalmar.

...och här sitter jag nu.... Var i FAAN kommer jag hamna? Jag vidgar ju begränsningsorterna hela tiden! Men seriöst, jag får väl jobba där i veckorna o komma hem till Halmstad på helgen. Bara jag får erfarenhet, ett halvår klarar man ju? Thomas har sagt att han kan tänka sig att flytta.



Detta är ju spännande... mwihihihihi .______________.

:D




Hej tomten!



Fan vad min blogg tappat kvalitet. Sitter och gråter av skratt när jag läser gamla inlägg från juli 09 m.m.  Har jag verkligen skrivit detdär?

Nåja, tillbaka till min nutids 97% mindre roliga blogg. Ska försöka skriva lite piggare...

Eehh halva terminen gått dåja! Eehh vilket betyder halva terminen kvar.. Ska semineras på onsdag, nä så kan man ju inte säga, halvtidsseminarie för examensarbetet och vi har INTE kommit halvvägs. Men det ska det bli ändring på.

I helgen var jag i Linköping på en obligatorisk helgträff som jag o Josefine i min klass läser, så vi sov hos mormor i Tranås fre-lör, var i Linköping över dagen o kom hem ca 18 i lördags kväll. Helt kaputt slut var jag.
Men vilken sjukt härlig dag det var!




Passade på att handla lite i lilla Tranås med..

  


Blev Båstad på söndagen, tyvärr skitväder men vi hängde lite med mams och paps innan vi for tillbaka till H-stad o lagade köttfärssoppa.




Moms!


Framöver tror jag inte det händer nåt särskilt, mest plugg (det är mycket nu.. med..)
HBG tors-fre o ska fika med Anne en snabbis! Sen doktorn på fredag morgon och bli riktigt handikappad (hörapparat på båda öronen??? tur man har långt hår)

Vankas gokart snart igen, får se hur många folk jag hinner få med för det e så svårt att bestämma något i förväg så det blir alltid "okej, då gör vi det om 10 min!" så hinner man inte få tag i alla... Men ju fler desto roligare jue!








Frågor?

Annars tack för mig!



coal murder



I'm back!

Jävla rännande! Kolmården ons-fre, hemma en natt, HBG lör-sön.. Hem.. Ja nä det var kanske inte så mycket.. Men kändes mycket!









Kolmården var inte kul.. Har varit där innan och de andra i den klassen känner jag inte så bra/gillar jag inte/bör man inte umgås för mycket med. .slut


Sen var det fredagsmys o iväg till HBG kl 9:00 lördag morgon. Blev Väla med Sosson innan hem o byta om, till Sosso o drinka vin o sen vidare till Gyllene Prag där vi mötte upp elvira, isa o lilli för schnizel o öl! Sen blev det Mogwai resten av kvällen o slog i kudden vid halv 4. För som vanligt står Sosso o jag mellan busshållplatsen o våra hem i typ en timme innan vi säger adjöss för att gå hem o nattas.

Söndag - frukost med familjen i 2,5h (man får ju passa på!), o sen tåg till Halmstaden. Blev en riktigt vårig promenad i vackra Grötvik ut mot Tylösand. Sen slappkväll o Solsidan såklart.






Jag är ledig hela veckan men har massor att göra. Projekt i djurskydd, etologistudie i djurskydd, praktik i Malmö inom djurskydd, examensarbete halvtidsseminarium, uppgift i Linköpingskursen... med mera. Men en sak i taget. Och så prov i djurskydd nästa tisdag o jag har inte börjat.. Mögling!


Nu ikväll har jag varit ute med grannen Erika och hennes flatte Lise som jag o Thomas ska passa från o med fredag till nästa söndag! Ska bli mysigt :) Vill nån ut o promenera om dagarna så bara ring!!




Puss!





Vårtecken utanför fönstret =)



Ajje!!



Det gjorde ju asaont! Fast den gick in..

Jag pratar om örhänget.  Den var ju helt knäpp, man skulle trä i det bakifrån liksom o sen skruva på ploppen. JAMEN HUR LÄTT VAR DET LIKSOM, jag tog det bakvänt istället.. Så nu e det platta framåt o ploppen bakåt.. Höhö. SNYGGT! Ej! Men det ska bara va så tills jag töjt ut hålet lite.. Kan testa vända när jag kommer tillbaka från Kolmården. Eller kålmorden.

 


Spännande vaaahhhh... Piercing-specialisten.

Tack for maj, nu ska jag gå o gå på banden o muskla benen och få STÄMPEL.
Och packa. Och sen är det House! Äntligen!









snyt o fräs



Haj på jer!

Nu e hon snorig ändå. Trots allt. Jag har gått runt o sagt till alla "HA, jag blir AAAALDRIG förkyld", men jovisst. Tjock hals, bultande öron o snooooooooor som rinner som ett strömt vattendrag. Aja!

Idag har jag varit ledig i alla fall. Var i stan en stund, köpte ett örhänge som är helt platt bakom örat så att jag kan ha hörapparaten där ändå. Jag sov en natt utan örhänget där uppe i örat men det var verkligen på hugget o växte typ igen under den natten! Så därför måste jag kunna i ha örhänget även när jag har mackapären på mig!






Fanns bara fula svarta stavar så det fick bli en sån, Glitter hade inga finare heller.. Hoppas bara jag får in den i mitt lilla håll, staven är ju faktiskt tjock :/ Aj!


Imorgon åker jag i alla fall med Djurskydd II-klassen till Kolmården! Och vår "älskade" fröken Rolleberg. Öhh. Jaja alla mot en är härligt, iaf när man är i majoritetslaget ;)

I helgen blir det sedan Helsingborg! Hänga med Isa, Sosso, Elvira o Lilli-gänget på lördagen. Var ett tag sedan!

Nästa vecka är jag helt ledig men har massa arbete och ett litet prov veckan därpå så jag har att göra. Om våren kommer kanske det blir dax för sin första mc-tur :)








PUSS O HAJ från maj