Snart lugnare

Hej alla! God fortsättning!

Livet e fan lugnare när man inte är ledig.. Då tar man inte på sig så mycket saker.. Å behöver inte åka runt till 56 olika släktingar..

Julen var i alla fall bra! Åkte ner till Ramlösa på lillejulafton å firade med familj+ mormor å morbror.spelade spel å bytte klappar.. Sov över där, sen vid 11 begav vi oss tillbaka till Halmstad, å en timme senare blev vi upphämtade av Thomas familj för att åka vidare till Mönlycke i Göteborg för att fira med Thomas moster med familj! Var där för två år sedan också men det var nog trevligare denna gången! Dock infann sig aldrig julekänslan riktigt.. Missade ju Kalle.. Och på julafton åt jag mitt fjärde julbord i december... Såååå... Men fick klappar med, fler av Thomas släkt än min egen.. Haha! Sammanlagt fick jag soda streamer, presentkort på Bokia, ett spel, armband, påslakan, glöggservis.. Jag var nöjd iaf! Så svårt att veta hur mycket jag ska köpa för till vissa, och SÅ pinsamt när man själv köper för 70 kr å får för 300.... Faaan... Å nästa år lär det väl bli tvärtom då..

Juldagen var vi i Båstad som vanligt, men ingen Pepes i år! Gjorde dock inget för vi hade skitkul med julklappsspel, introtävling, god mat å dryck m.m. Hemma i Halmstad redan kl 1, å då kändes det som om jag inte skulle kunna resa mig dagen efter...

Men det kunde jag! Mådde bättre än jag vågat hoppas, kanske för att jag höll mig till Rom å cola.. Satt inne å kollade Sons of Anarchy hela dagen dock, såg nog 10 avsnitt, å hela slutet av säsong 3... NOOOOO... Är helt besatt. Då nu har jag börjat om från säsong 1 :)

Nyårsafton närmar sig och det blir hos oss i år med James Bond-dresscode! Kanske jag redan skrivit men.. Nästa gång jag skriver kommer bilder på min coola outfit ;) mamma håller på å sy in den nu, hoppas det blir som jag tänkt! Handlade mat för 900 spänn igår, å more to come.. Men e man 9 pers så går det åt lite. 4 par och ett 9de hjul ;) haha!

Ikväll ska vi ses å boka lite hotell å inrikesflyg till Thailand :) dock 1,5 månad kvar men ändå ;)

Gott Nytt År vänner!!


På en större skärm

Hej alla goa!
 
Nu sitter jag på datorn o skriver så det blir ett ordenligt inlägg med ordentliga radbrytningar och bilder för en gångs skull.. Är så jäkla tråkigt att skriva på mobilen, hade den varit tankeläsare så hade man bloggat oftare men tyvärr...
 
Allt är bra i alla fall! En klump borta från min hals eftersom jag drog ett ärende inför nämnden idag, känns så skönt. Och eftersom jag har världens bästa chef (ni fattar inte, han är grym på alla sätt) så gjorde han precis som man ska, kommer efteråt och säger att presentationen var jättebra, o sen lite feedback, argumentera mer för min sak, ge ordföranden EN blick åtminstone under presentationen (ops haha).. Och även om det gjorde lite ont att han sa nåt negativt så var det väldigt bra att få veta vad jag ska bättre.. Såklart för min egen skull. Precis vad jag behövde till nästa gång. Nu ser jag nästan fram emot att dra nästa ärende för alla politikerna.. Med skräckblandad förtjusning! Och höga krav på mig själv. Man vet ju inte, det kan ta ett halvår innan jag har ett ärende som måste upp i nämnden nästa gång. Eller så blir det redan nästa månad...
 
Annars, ja, snart är det jul! Jag är julledig mellan jul och nyår, lillejulafton firas i Helsingborg och julafton med Thomas kusiner i Mölnlycke, GBG. Vill egentligen hellre vara hemma (såklart) på julafton men man får ju offra sig. Nästa år är vi i alla fall hos oss! Eller ja, i Ramlösa alltså :)
Juldagen kommer att vara i Båstad som senaste åren, men vet inte om det blir Pepes den här gången. Har inte varit så jäkla kul andra åren, roligare hemma! Och så är det så fruktansvärt hög musik.. Blö!
 
Nyår då, då jävlar!! Vi ska vara hemma hos oss i år, och jag har kommit på att vi ska ha Bond-tema! Alltså Bånd, inte boond.. James Bond då. Har sjukt bra idé till min klädsel, hoppas alla har sett lite bondfilmer o fattar vad jag ska va... Inte ens Thomas vet för jag är så peppad att jag vill överraska honom med! Han ska väl iaf ha fluga o backslick.. Jag ska ha kroppsstrumpa, mer säger jag inte ;) mamma måste bara hjälpa mig att sy in den...
Kommer såklart bilder därefter :)
 
Sen har jag ju köpt mig en liten Todeloo också! Saknar att ha hamster sen min sista dog, pratat om det till o från i månader o ni vet, plötsligt en dag har man bestämt sig och då vill man ha det nunuNU! Så åkte o köpte en ny bur (pappa hade lyckats slänga min gamla skitbra i somras...), gav fan 900 spänn för bur med alla tillbehör. Crazy. Men det får det vara värt :) men nu fattar man varför alla burar är så jäkla dyra på blocket med.. Dagen efter buren var jag ju tvungen att köpa nån att ha i den ... o det blev en liten brunis Todeloo! Toffsan, Toy, Toris och Toxic har ju passerat så det var bara att fortsätta på To... Stod mellan många namn, Toddy, Topz m.m... Men nu blev det såhär!
 
En bild på fisen iaf :)
 
Hon är helt underbar, och redan ganska tam! Hoppar ju inte upp i handen så fort man sträcker ner den (än) men det kommer ;)  Att tämja e ju den roligaste biten.. Se hur de börjar lita på en.. Jag sa det till henne i djuraffären med o då sa hon "Oh, men då kan du ju jobba extra här o komma o göra djuren handtama".. Eh ja, om jag inte haft ett heltidsjobb så!
 
Nu har jag pyntat världens största gran som Thomas var och högg igår.. Lite väl stor, vi trodde vi hade högre i tak än vi hade ;) menmen, fint blev det!
 
Nu ska jag ta upp Todelooiie o sätta mig framför soffan. Njuta av att nämnden är avklarad. Göra inköpslista inför tre-rätters till nyår. Se på Sons of Anarchy. Kurs i Båstad imorgon! Kul :)
 
Haj haj!