Pink

Så nära min chef som jag varit idag har jag nog aldrig varit innan. Fysiskt.

Haha, vi har nämligen varit på teambuilding på Arosfortet som det kallas.. Skitkul! Lite fångarna på fortet - man är i lag å ska springa runt, läsa lite om varje cell, poäng å vad som krävs i fysik, teknik och tänkande.. Sen får man inga instruktioner utan man får själv komma på vad man ska göra inne i cellen, så har man en viss tid på sig. Börjar en röd lampa blinka har man antingen misslyckats genom att göra fel, eller så har tiden gått ut. Lyser den blåa så har man klarat cellen! Fanns 25 olika, allt från labyrinter till kluriga Einstein-frågor till att köra laserpekare genom bana å massor med kul.. Å bland annat skulle vi upp tre pers på en hal liten labyrint å hålla sig där utan att nudda golvet.. Då tog jag chefen både på rumpan o insida lår o höll man på att glida så tog man tag i det man först fick tag i.. Haha!

Liten smygbild på vår hall:


Hertigen å hertiginnan

Då var vi på plats! Puuuh!! Jobbade till 11 igår, hyrde släp å fyllde å tömde å fyllde å tömde.. Mamma å jag började plocka upp rätt mycket så att det åtminstone går att leva.. Svårt å veta var man ska ha allt bara! Tror vi har mindre plats i köket nu än innan.. Men mer plats i alla andra rum :-)
Sen lagade mamma mat åt oss å vi drack vin å åt chips m.m.. Spelade spel å jag var nog lite full för jag skrattade så jag grät flera ggr.. Härligt dock !

Idag åt vi en stadig frukost innan pappa å Thomas hämtade de sista sakerna på vinden. Sen städade vi alla den gamla lägenheten, tog 4 h för 7 pers å ändå är vi inte riiiktigt klara men det får thompis å jag ta på tisdag kväll så den garanterat är fin på onsdag när den ska tas över.

Bild från vårt nya kök å mamma har precis öppnat boxen...


En dag

När jag tar upp mobilen kollar jag detta:

1. Wordfeud
2. Fejjan
3. De bloggar jag alltid har uppe (Kenza, Tyra, Moa och... Anja)
4. Instagram
5. Dayviews
6. Blocket.se
7. Aftonbladet
8. SMHI

Så det är ett helt projekt att gå igenom detta! På jobbet gör jag dock inte det, då smyger jag med det jag e sugen på för stunden.. Men det är bara att se till att avvara trekvart när man kommer hem så man hinner uppdatera sig.

Varit på BodyCombat idag, helt ok kul men kände mig inte så taggad, tyvärr inte igår på stepen heller.. Men nu får det vara färdigtränat för denna veckan, måste spara armarna till helgen! Ska nog inom Apoteket och köpa broddar imorgon.. Skulle va skönt med en liten joggingrunda, det kanske är hur skönt som helst att springa i sånt här väder?
Knopparna i rabatten är iaf kvar, snön har inte tagit kål på dem!! Gött :-]

jahaaaa annars då, nja, House ikväll.. Tjoho!


Röra

Yes, denna helgen är packhelgen.. På fredag flyttar vi!!! Längtar :) har spenderat veckan på blocket känns det som.. Så mycket fint skit, tyvärr ofta överpris... Lite lättare att köpa sen när vi finns på plats.. Minns ju knappt hur det ser ut.. Å så ska allt passa ihop sen.. A, det kommer bli bra detta, till slut :)

Igår var vi hos Thomas kompisar där vi skulle ha barnkalas för en annan kompis som fyllt 30. Tyvärr blev han sjuk så vi gäster satt å åt tårta å negerbollar å rulltårta osv.. Sen spelade vi spel, himla kul faktiskt :) alla var trötta en fredagkväll så vi skrattade kanske lite extra mycket för det..

Idag blir det sallad till middag för att kompensera för gårdagen.. Kanske en promenad med. Men nu ska jag välja kläder för veckan, å packa ner resten!


Kärnis

Monday evening!

Det blidde ju en bra helg ändå! Bowling o mat på B&B.. (fan vad det stället fallerar.. Blir bara värre å värre var gång man kommer dit. Otrevliga är de också)
Men sällskapet gör kvällen! Å hamburgaren gör spelet!

Igår söndag blev det skridskor som jag ville :) blåste lite så var kallt som fan (även utan vind, Moa det är typ -15 minus!!) så mina fötter dog av kyla efter typ en kvart.. Men hann iaf lära mig en sak. Nämligen vad KÄRNIS är.. Utläses kärn-is och inte som nåt smeknamn på en kärna.. Jag trodde ju det var en vak (se bild) men det visade sig vara den is med allra högst densitet och alltså allra säkrast att åka på.. Coolt! Och vackert!

Back2work idag, fått förlängt ytterligare 4 mån, wo-2-the-ho!!!!!! Sommarn räddad, ingen mer städvagn på Skansen (Moa jag hälsar på för grupparbete), inget mer zoo.. Inget mer MEN VÄNTA jag har fungerande kort till Skansen.. Eller många vänner iaf ;) kanske kan planka in på tennisen o dricka rosé hela sommarn!! Life's good huh.

Läste nyss ut Låt den rätte komma in. Skum bok. Men spännande. Vet inte om jag vill se filmen dock, lär bara förstöra allt.. Hmm. Vad ska jag läsa nu då?!


Forts..

Så ja, då hoppas vi att resten av dagen blir något bättre.. Tränade, handlade mat för 600 spänn, 3 påsar o en kartong ägg, nä det var inte så lätt att bära?

Duschat nu, å gjort raw mandelhummus! Med för mycket vitlök! Hoppas det blir ätbart.. Snart kommer thompis hem, blir ut å gå i solen, sen bowling med några kompisar ikväll :)

Imorrn blir det Simlångsdalen och förhoppningsvis lite skridskor på Simlången.. Hade varit coolt!

Ha en mysig helg ni med :)


Jaahaaaaaa..

Hoho! Lördag igen! Å vajjert väder är det med.. Denna dan började väl bra.. Thomas jobbar till 13, så jag tog sovmorgon, rensade köksskåpen å skulle handla å träna.. Åkte inom en återvinningsstation, ställde mig på isen , drog åt handbromsen, tömde metallskräpet å satte mig för att köra iväg. Kom inte en cm.. FUUUUUUUUCCCCCKKKKKKKKKKKKKK.. Nu har jag kört fast mig i isen!! Hände mig förra vintern med men på en snöfylld parkering.. Här var ändå rätt mycket asfalt så om jag bara fick dit bilen till en torr fläck.. Gasade fram o tillbaka, varvtalet fick upp i rött å jag tänkte att jävlar, nu dödar jag bilen.. Fick smågrepp plötsligt o gasade bakåt allt vad jag kunde.. Kom runt på sidan (var tvungen att vända för att komma ut), satt fast igen.. Efter en KVART å jävligt mycket bränt gummi lukt så gjorde en sista kraftansträngning att jag fick ut den på asfalten.. Puuhh!! Var så svettig vid detta laget! Gasade till ordentligt för att komma bort från helvetesplatsen, växlade upp till tvåan men kom ingenstans, bilen tvärstannade efter ett par meter.. Fattar ingenting, kollar mig omkring..

Facit: Jag hade handbromsen i. Å hade haft det hela tiden. Stod inte alls på hal is? Hade kommit därifrån direkt om jag bara kollat neråt höger som man alltid ska?

Får bryta där, detta förtjänar ett eget inlägg. Så om jag förstörd handbromsen (så som det luktade så, ja) så lär det kosta mig 20 000. Jippi.


Hårt o glatt

Haj haj! Hårt å glatt underlag har vi hemma nu ja.. (se bild).. Lutar man sig mot väggen så glider filten sakta bort så det slutar med att man ligger raklång på golvet med huvudet upp så det ser ut som om man brutit nacken.. Haha. Tyvärr måste vi ju bara se Sveriges Mästerkock kl 20. Gillar matlagningsprogram!! Som alla andra..

Annars har jag inte mycket att berätta, blir en lugn helg o det ska bli så skönt..