Scones

Jag får väl berätta hur det gick igår.. Tja, inte så bra :P vi skrek å skrek å skrek å jag grät å grät tills jag knappt såg nåt för att ögonen var så svullna.. Å jag skakade så upprörd jag var.. Men tydligen sa jag nåt rätt för jag vann.. Åsså kom han krypande.. "Looooolllooooooooo......." så nu e allt bra. Om inte bättre.. Hoppas det håller i sig ett tag :)

Tänkte baka scones lite senare men jag åt så jävla mycket innan att jag e proppmätt.. Synd!! Helgen tror jag blir topp iaf. Får jag bestämma blir det följande:

imorrnkväll sätter vi upp mörkläggningsgardinen så jag slipper vakna 6.30 fler lördagar för att det är för ljust..
Sen åker vi lite motorcykel å jag får prova Thomas nya å jag älskar förhoppningsvis den!
Sen åker vi till HBG å går på Ikea å Media Markt, kanske väla i värsta fall..
Hem till Ramlösa å äter middag å spelar spel..
Sen Båstad efter frukost på söndag. Grillar våfflor i stugan med familjen + farmor.. Solar å grejar i trädgårn.. Grillar på kvällen å älskar livet :)
sugen, någon?


Miljökändis

Min lilla tessi har blivit mediahora å varit med i tv ett antal ggr senaste månaderna. Så går det när man e projektledare för ett projekt att minska matsvinnet i skolorna. Så inspektörsyrket - en väg in i kändisvärlden!

Btw så åker jag å Tessi nog till Toscana i påsk. Cyklar runt på landsbygden i tunna klänningar, stråhattar å med baguett å vin i cykelkorgen. Ciao!


No love

Hej hopp! Jag kom hem sprudlande glad efter ett boxningspass med jobbet! Kändes som om jag (nästan) för första ggn var en i gänget.. Å jag gav allt på boxningen! Kunde knappt lyfta armarna å schamponera håret - yeah yo know that feeling.. Men jag var på topphumör trots att jag kommer va ensam ikväll då Thomas ska till sin bror..

Men tji, Thomas kom hem, snorig å trött å seg å ska stanna hemma ikväll. Härligt, tänkte jag! Efter att ha diskuterat lite saker så var det väl hans tur att ge sitt perspektiv på saken. Vet ni vad han säger?"- Jag är så förbannad på dig just nu att jag inte ens kan prata". Åsså gick han. Smällde i dörrar å allt som han rörde..

WHOOOOT? Va hände här? Fattar nada, sitter å fnissar försiktigt för mig själv just för att jag blev så chockad.. Så där rök mitt glada humör. Hoppsan, här kom han å satte sig i soffan iaf. Inte ett ljud.

Livet är inte alltid en dans på rosor om ni tror det. Fortsättning följer....


Helg igen!

Golörda får det bli idag! Thomas jobbar till 13 å jag ska sticka till Sats å springa på band.. Jag gav ju blod i måndags, det fick ju hur bra som helst, jag undrade när hon skulle börja tappa blod åsså kollade jag ner bredvid mig så var påsen redan full! Kände 100% ingenting ! Gjorde lite ont bär hon drog ut nålen igen bara, det hade väl börjat koagulera runt liksom. Men jag klarade en underbar solig varm dag i Gbg :) men när jag kom hem var det bara läggdax. Tisdagen efter jobbet gick jag också å lade mig kl 18.. Så trött.. Så på det sättet kände man av blodsbristen.

Onsdagen bestämde jag mig för att sticka till sats å springa med, orkade 1 km, sen svimmade jag nästan.. Gick inte alls bra med andra ord. Sen skulle jag tvätta, handla å laga mat med. Var inte världens gladaste den kvällen. Men fick ett sms från Therese Alstad som jag jobbade med på kommunen i 2 mån innan hon flyttade hem till Kristinehamn. "Vad säger du om att dra iväg över påsk? Egypten? Toscana? Cykla runt med baguetter å vin i cykelkorgarna? Shoppa i Florens?" så vi är i full färd med att leta resa nu :) annars blir det nog nån sista minuten till värmen i alla fall!

I torsdags kom Moa till Halmstad! 100% välbehållen å lila snygg som vanligt. Fick sjukt fina presenter/julklappar/whatever.. Ett par "påfågel" byxor som jag kommenterat på hennes blogg att de var snygga.. Dom fick jag :D!! Å en sjukt fin kamel?väska å en glittrig tygväska som luktar så gott...!! Eh ja, eller så kollar ni bara bilden nedan.

Ikväll ska jag å Thomas på middag hos han gamla kollegor.. 40+.. Spela spel m.m, jag tvekade länge att följa med men vafan.. Spela spel e alltid kul :)
Hade planer på Båstad denna helgen men det verkar inte bli så bra vär så vi sparar det till nästa söndag - sommartid, våffeldagen å sen grilla på kvällen, har mamma å jag bestämt. How wonderful!


Mello

Gosönda! Jag har inte sett någonting av melodifestivalen innan men igår fick vi hit några kompisar till Thomas, med flickvänner.. Vi beställde Kina-mat, drack öl å cider å kollade mellon. Himla trevligt att kolla ett så stort gäng egentligen.. Nån som säger en klockren kommentar hela tiden så många skratt!

Sen var det meningen att vi skulle ut å dansdans men ingen hade lust, jag fick ont i huvudet av mina cider å alla chips.. Så vi lade oss vid 12. Lagom, å idag vaknar man 7.30 som vanligt. Härligt att det var av solen dock! Men måste bara få upp mörkläggningsgardinen.. Vi fick upp tavlor å lampor igår så så fint som vi har nu har vi aldrig haft innan!

Idag skiner som sagt solen å det sägs bli 12 grader hett. Det blir en långpromenad om jag får bestämma!

Imorgon ska jag ge blod! Första ggn, för sist jag skulle det så blev jag sjuk.. Hoppas inte arbetsdagen är förstörd sen, ska nämligen till Göteborg med jobbet.. Räknar med att va hemma vid 19.. Hmm lång dag!


Mökt

..som man hade sagt mörkt på halmstadska. Jag ligger i ett mörkt rum.. Så tröööttttt idag.. Blö!

Söndagen blev som sagt inte mycket gjort, Thomas låg på soffan hela dan, å jag som sovit 3 h natten innan lade mig 20.00 å tog sen sovmorgon å kom till jobbet 8.30.. Skönt att få sova "ut" när man vill! Imorse satte thompis å jag kl på 6.00 för att vi skulle ner å springa lite på banden innan jobbet.. Kl ringde 6 vi snoozade, snoozade och snoozade.. Å gav upp. Blev ingen löp. Kanske imorgon?

Har varit å handlat nu, å köpte en bit fransyska! Dyrt men ändå lite extrapris, ska försöka göra nån god gryta på det, himla bra grej att göra storkok på ju.. Hoppas det blir bra!

Nu har jag tryckt i mig en halv halv Aladdin å en avokado, MEDAN pizzan stod i ugnen.. Sen en halv pizza.. (var så snäll som lämnade halva.. Kärlek på hög nivå ELLER bara praktiskt då det blivit ett jäkla liv om det luktade pizza när den andre kom hem, å någon pizza inte kunde finnas? Så nu har jag mättat mig ytterligare med mackor. Å lite choklad till. Snart House :D


Tågar

Hej hej, nu sitter jag på tåget norrut igen. Lunchade med Sosson å Lillin på mezo igår, sen en lunchöl sådär lagom vid kl 16.. Sen bestod sossos å min kväll av vin, getostbiffar, redbull vodka, ben&jerrys, snack om barn kärlek och finnar.. Sen drog vi ut till Mogwai, drack cider å satt o snurrade pengar på vårt bord å folk som passerade fick gissa på krona eller klave.. Det fortsatte vi med tills vi inte hade några mynt kvar (de hamnade på golvet å vi orkade inte böja oss)

Sen gick vi faktiskt till Tivoli vid 2! Skitroligt var det! Tills de började spela massa ny modern melodifestivalmusik.. Då kände vi oss gamla, så gamla.. Så traskade hemåt, sen gick jag från stan till Ramlösa.. Genom Gåsebäcks industriområde.. Fan aldrig varit så rädd, kollade bakåt var 3dje sekund.. Men det gick bra å 4.40 fick jag äntligen lägga huvudet på kudden!

Idag mår jag helt hyfsat faktiskt, vi som ska pilla i lägenheten tänkte vi.. Ja nä då ringer Thomas å säger att HAN e bakis för han tog för givet att jag skulle va det å att det därför inte skulle bli nåt gjort ändå.. Hmmm??????

Jaja ny jobbisvecka iaf, mycket å göra men det e bara kul!


Godday!

Ja denna dagen ska man inte klaga på! Gjorde min längsta men också vettigaste inspektionen hittills.. Var ifrån kontoret i 3 h, de skulle precis ringa å höra var jag jag var när jag kom tillbaka.. Så dagen gick fort!
Å på min arbetsplats låg anställningsbevis för ytterligare några månader. Så nu har jag skrivit på att arbeta till årsskiftet 2012-2013 :-) anledningen är då att Gun som jag jobbat med från början, har fått jobb på Länsstyrelsen.. Å hon som är jätteupplärd inom lantbruk nu.. Haha jag kan ju ingenting.. Tur vi ska anställa en ny som bara har lantbruk.

Efter jobbet stack jag hem å bytte om å stack till Sats å sprang 5 km på bandet.. Gick bra faktiskt. Sen mötte jag Sanne som följde med mig hem osså tänkte jag behålla henne men det blev inte så ..

Imorrn är det klänningfredag, jag vet vilken klänning jag ska ha och har massa spännande uppgifter att göra. Å bäst av allt. Jag ska äta frukost på jobbet!!!! Unnar mig det varje fredag men har missat de två senaste veckorna. Det kostar 15 kr å då får man helt nybakta frallor och massvis med pålägg - ost skinka gurka leverpastej paprika salami laxröra marmelad brieost å lite olika saker varje dag.. Det räddar i alla fall hela min fredag =)

Nu har vi firat förlängningen mes rödvin å snart blir det bing.

Gonatts!