Jahaja

Hej hopp! Dax att uppdatera ! Min lilla ängeltå återhämtade sig så snällt i lagom tid! Gjorde dessvärre inte att loppen gick bättre.

Hade gärna sprungit vårruset på under 25 min (5 km) å kändes bra å jag var helt slut när jag kom i mål. Så såg jag "27 min" så blev lite besviken men jaja. Rätt bra ändå nu r jag tänker efter!

Å så gick resten av veckan.. 5 dagars! Huu man är bortskämd med korta arbetsveckor. En på min avdelning har fått chefsjobb på förvaltningen så jag hoppas på att få ta över hans fasta tjänst! Kanske är det nu det händer... Hoppas hoppas.. :)

Iaf, igår var det dax att åka till Gbg. Mamma sov här från fredagen för hon skulle med och heja :) Thomas skulle inte springa i år men det ångrade han dystert sen väl på plats ;)
Jag slet mig igenom 2,1 mil på 2 h och 17 min. 3 minuter sämre än förra året men märkte ganska tidigt att jag låg lite efter. Så det var väl okej, tyckte nog det var värre förra året ändå, nu visste jag ju lite mer vad jag hade att vänta. Även om jag stundtals ville dö även i år ;) nu är jag mest ledsen för att jag ska behöva vänta ett helt jävla år för att få chansen att bättra mig! Vet precis vad jag ska göra annorlunda - springa längre distanser innan plus styrketräna benen.. För konditionen har man, behövde inte ens andas genom nästan sista milen för då har man vant sig.. Det är alltså kroppen som tar slut.
Så känns sådär, antingen hålla igång ett helt år från och med nu, eller sluta tänka så mycket och börja om från noll om ett halvår..

MEN så kom jag på att det går ett halvmaratonlopp i Halnstad i augusti, med hittills 300 anmälda (mot Gbg-varvets 62 000...) men det är längs vackra Prins Bertils stig och jag är himla sugen att springa.. Har ju en bra grund nu, börja styrketräna mer så e jag fit in August!

Imorgon köper jag förresten antagligen den där motorcykeln som jag kollat på.. Lång historia men den verkar kalla på mig...

Och en kort, ljuvlig vecka... Amen <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras icke, lovar!)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback