keys back




JIBBIDOOO!! Mina nycklar fanns hos polisen!! Åååhh han var så trevlig, gubben som hade hand om hittegodsen.. Han gjorde en "patentare" för min skull, shit, tänk att där har de hängt i typ en månad medan jag baraa gått runt o tänkt "alltså, tänk att mina nyklar ÄR någonstans just nu!" o så hängde de där.. Så jävla gött =)

Sen köpte jag lite ekologiska chips och skit inför ikväll, samt hårfärg som jag dock inte tror jag ska sätta i idag. Är för blek för mörkare hår för tillfället. Nu ska jag fixa spellista inför ikväll ;)


Hitta sjukt fula bilder från förr som pappa lagt in diabilder ;)


 Mormor och jag förra veckan..


  Mamma o jag..



 Mamma o jag och kusin Lisa


 Tittut..

HAHA!









rich girl




Nananannananana... See I've got all the money in the world, if I was a wealthy giiirl...

Omgggggg så jävla bra den är!! Skulle sätta på Svennebanan för det e den enda låten som får mig taggad inför Slappe ikväll... Men Gwen Stefani gjorde inte saken sämre.. PARDEY :D



Nu har jag iaf sovit här i stugan inatt.. Sov himla gött faktiskt! Igår var faster och farmor här och vi grillade lax och käkade tårta. Skitgott :) Sen gick jag och mamma en lång promenad utåt Paulins brygga längs strandpromenaden.

Idag är en ny dag! Tyvärr inte lika solig som den här dagen för ett år sedan när Ellen, Isa och jag låg och stekte heeela dagen. Men jag ska till POLISEN NU! Sista chansen att få mina nycklar om dom har dem. Så jag sticker dit nu. Sen hem, eventuellt färga håret. Sen ner och möta Camilla och Moa när de slutat. Blir bra detta =)

Och om nån vill med ikväll... bara kom för fan :D



Love angel music baby hurry up and come and save me!











sign booth





FÖR JAG HAR SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV! Fast det känns inte så.. Men så är det!! =) 










ace ways



♪ Den baddräktstid nu kommer, när magen är för stor. ♫ Då valkar bara sväller,och celluliter gror. ♪ Generande behåring,lyfts fram i solens ljus. ♫ Nej stranden verkar boring, vi stannar inomhus. ♪ De krav som sommar'n ställer, förstör vår ledighet.♫ Vi sitter där å gnäller, fy fan vad jag e fet. ♫ Fast vem vill motionera ...när man kan... sitta still. ♪ Nej låt oss revoltera, vi tar en kaka till!!


TENTAN DONE! Kändes faktiskt bra. Tror jag klarade den. Ett tag i mitten kunde jag allt o jag bara "å herre, det blir ju VG dethär!" Men sen gick det neråt i slutet.. Men fixade det nog =) Nu är det jättefint väder o folk går i linne men jag tycker det  e skitkallt!! Nu sitter jag inne i en tjock tröja och ska börja ENSAM på en GRUPPuppgift.. Vill bara få det över =)



UNSTOPPABLE! 


Cyklade förresten med Erica o Angela till Skopunkten häromdan.. Sen ner till havet o käkade glass =) mysigt!


 





 




hollaback girl




Tjenis ja! En uppdatering i veckan är väl mänskligt iaf..

I lördags var det dax för Göteborgsvarvet på 2,1 mil, halvmaraton! Min make skulle springa för första ggn, och jag fick hänga med lillebror (bilden).. Sjukt varm dag, vi vandrade runt o letade glass, gav upp, köpte 7up och solade... Thomas sprang i mål på 2h och 3min o förbättrade sig alltså från startnummer 65124 till 14252! Rätt bra dåva!







Så nu ska jag springa nästa år, och fler med mig =) Längtar redan, men kommer krävas en hel del träning. Lika bra att börja :) Fler som e sugna så för fan, bara säg till så kutar vi :D








Söndagen pluggade jag och sedan åkte vi till lillebror i Simlångsdalen eftersom föräldrarna är på semester och han var ensam. Grillade karré och det blev så jävla gott.. Sen lullade vi till av rödvinet och försökte spela True or False vilket gick åt skogen.... Haha!  












Sen var det dax att rulla hem på MCn igen. Lätt MC-korttagning för mig om 1,5 år! Billigt och bra blir det ! Så jääävla härligt =)





Nu är det tentatime för mig imorrn! Miljökemihelvetesjävlaskitet snart avklarat. Sen är det bara att fixa uppgift 5 i ISO 14 001 också. Then done and holiday <3 !! Det härliga är, att hur åt helvete tentan än går imorgon.. Så har jag änddå sommarlov på fredag ;) GÖTT!!




OCH! Det är Slappemåndagpremiär den 31 på Madison!!! Vilka vill med? PROMOE KOMMER, SVENNEBANAN NÅGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON!?? WOOHOOOOOOO






Pardeeey?


bowl house





UPPDATERINGSVIDEO!






Jaha! Då var man tillbaka i syd igen! På torsdagen åkte jag upp till Sofia i GRYTIS! En jävla håla (ja) som har en ICA, två frisörer och en stenbutik. Och en Gästgifvaregård. That's it! Ingen pizza! Ingen djuraffär!

MEN, vi fann saker att göra ändå såklart! Torsdagen var det 25årsfest på Kåren som vi drog till efter lite smultronvin m.m hemma. Avslutades i en bastu med 25grader. Tog en timme innan vi insåg att bastun inte funkade vid den tiden på dygnet.

 

Fredagen regnade det men vi gick en rundvandring i lilla byn och kring de fina sjöarna. Sen gick vi hem och fånade oss med smink o frisyrer, lagade schnizel o klyftisar och såg på film!


 
Sosso blev skitsnygg men hon vill inte erkänna det!


Lördagen bjöd plötsligt på strålande solsken och som Sofia sa "Grannen är ute i linne! Är det för att hon e tjock som hon e så varm?" Nej, det var det inte. Vi köpte Ben o Jerrys och satte oss vid sjön och solade. Och brände oss. Sen gick vi en långpromenad i skogen i linne och fann snö!




Söndagen innebar 12h på resande fot för mig. Från Grytis 12:09, i Halmstad 23:40. Jävligt drygt, men möttes av levande ljus och blommor när jag kom hem så det var värt det!








is mainstay



Hollatjopp!

Om en kvart ska jag hämta tvätten. Om två timmar ska Flygande Jakoben vara klar för då kommer Simlångsdalarna hit o ska käka! Efterrätt: Kladdkaka med SVENSKA JORDGUBBAR från Väla/Ödåkra.. BEAT IT

Har varit en lugnt helg mest, kollat på Formel 1 (!) o lite sånt.. Börjar fan kunna en massa förarnamn så man blir ju lite orolig.. Men intressen är till för att delas :D

Igår blev dock ett litet men mycket trevligt avbrott då det vankades grillfest i Hasslöv. Tyvärr regnade det så värdparet bjöd på maten istället. En ny kompis called Jim lurade i mig LIGHT-snus i bilen, vilket resulterade i att jag åt lite mat, började svettas så det RANN i ansiktet, spydde, tog luft, sen blev okej igen. Typ.. Maten gick ner några timmar senare. Sjukt trevligt var det iaf, folk berättade gamla fest- o fyllehistorier.. Shit vad lite man gjort i sitt liv ändå.. ;)
Blev nyktert för min o T's del ändå av olika anledningar. Fan vad glad jag var över det senare på vkällen när folk dragit några glas whiskey o lite ren vodka o tusen öl o glas vin på det.. HA! Är det sån man blir alltså....




Henke o hans nya flickvän Lovisa som vi var hos




Min älskling o Mange Dahlgren "Mange & Dahlgren"





JAG VAR DÄR :D wöhööööööööo!!!! Festen räddad!



 Ande, Martin (med flickvän Anna) var förstås med. Thomas bästa killkompisar = MYYCKET FÖRSTÅELIGT!



Dahlgren, JIM lura-i-mig-snus Pettersson, Ande!


Tack o hej, nu kallar tvätten!



plllllrrrrrrr

 

 

 


boyle places





Alla som står mig något nära (de flesta iaf) har fått träffa eller iaf höra om mina bebisar Kennedy, Lind och Palme. Igår tog jag med mig dem från Andersberg för att kunna vårda dem bättre och ge dem åtminstone en portion daglig kärlek.

Lind har blivit stor, hon e över 2,50 nu <3








to vishnu



Tårarna knackade på, och jag skulle precis släppa in dem när.........

JAG KOM PÅ ATT JAG KOPIERAT SKITEN! Hohoho ni skulle hört mitt hjärta!

Skolarbetet är räddat och nu är det helg!

Maxi (min framtida drömarbetsplats), here I cum!






Solnedgången på väg från Båstad i måndags!



fire doyle




Då kom äntligen the Whale Bourg! Tanken var att det skulle bli Lund som förra året men då Gud valde att pissa ner Skåne totalt denna dagen slopade vi denna vattentäta plan.

Vi drog till Väla.

Bara för att se om det blev uppehåll liksom. Det blev det i typ en kvart, men solen försvann lika fort som den kom och Gud blev nödig (ej nådig) igen. Vi drog till Systemet för att säkra dagen, och där konstaterade vi att den bästa alternativet som fanns kvar var att dra till Båstad - stugan - Pepes =)

Så blev det! 


 

 




Vi lagade mums-mat efter lite shopping på ICA, självklart fick min nya favoritsås Bearnaise Tre peppar vara med.

Kvällen fortsatte med flugbekantskaper, musik, allvar-snack och fylleri!

  

  





Kort och gott, skitrolig kväll! Träffade Josefin Dahlgren, Denise, Nöten m.fl där. Dessvärre minns jag inte hur jag kom hem, Sofia har inget svar på det heller eftersom hon hade gått i förväg. Efter lite gråt och skumma nyckelgömmor kom vi iaf in o däckade med kläder o smink på.

Lördagen spenderade jag i en soffa genom att spy varannan gång jag rörde mig. Mådde så fruktansvärt dåligt. Mamma o pappa kom vid typ 13-tiden, Sosso o jag såg Gökboet tills hon tog tåget halv 6. En timme senare kom Thomas för att hämta hem mig, slutade med att han grillade med mamma o pappa medan jag låg i soffan o försökte undvika att röra mig. Kl 20 på kvällen spydde jag för sista ggn. 22:30 skulle vi köra mot Halmstad, jag satt stel som en pinne med spypåse i högsta hugg (Systemet-påse..) men klarade resan. Väl i Halmstad somnade jag direkt.

Söndagen åt jag för första ggn på över ett dygn. Då mådde jag ändå okej.. Resten av dagen var vi i Simlångsdalen o den historien har ni redan fått höra..

Nu undrar jag.. Var i helvete e mina nycklar till A-bergs lägenheten och Thomas lägenhet? :(:( Hbg, Stugan, Pepes? Havet? De är iaf borta.


Men kul hade vi!








estimation somewhat




Jahahaha!

Uppdateringen jag lovade..




Fina presenten vi fick av svärmor o svärfar! Sjukt fin tycker jag :D Härligt med något man inte behöver LÅTSAS man blir glad för :)




Sen fick vi (p.g.a. mej..) upp gardiner i köket igår! Sicken skillnad säger jag bara.. Var hemma (i mitt fjärde hem..) på Andersberg igår o hämtade gardinerna o lite annat..






Nu helg!


jardin kurir





Helloj! Kommer en roligare uppdatering sen.. Men igår i S-dalen fick vi förlovningspresent av Marita och Georg.. EN sjukt fin grej, ska visa sen!







KOLLA THOMPIS HAAND! Hahaha. SJukt kul... :)






Fräsch var man. Varför? Det får ni veta senare.........


bom krasch kaboom!