wcg fästning



Hello cocobutt!


Ännu en ledig dag.. :) Ska spendera den vid datan för att hitta ETT ENDA JÄVLA vettigt foto på mig som jag kan sätta in i mitt cv och söka jobb. Sen ska jag söka 3 idag. Meeeeenst!

I helgen var det sowligt så in i asset! Thompis o jag drog till Varberg o promenerade kring fästningen och lunchade o solade. Superhärligt :)




På hemvägen stannade vi världsarvet Radiostation Grimeton där jag åker förbi 10 ggr i veckan med klassen men aldrig haft en susning vad det var. Jag blev inte mycket klokare....







På kvällen drog Thomas till Båstad och Sanne o Sofie kom hit! Spelade spel o snackade skit, o sedan blev det Mårtensson där vi mötte upp Erica den rika! Riktigt kul kväll, nästan lika kul som man alltid hade förr :) det behövde jag!

Lyckligtvis mådde jag toppen på söndagen, lite seg men inte värre än så! Lika strålande sol då, så då blev det promenad i vackra Grötvik vid havet med Thompis o Calle. Stannade även till vid gokarthallen för att killarna skulle kunna köra av sig lite.. Jag sparar mig tills klassfejden :)





Men asså, seriöst, ni som inte provat gokart.... Jag kan inte beskriva det. Du skakar i flera timmar efteråt av adrenalin. Det är bara så jävla härlig känsla! :)

I tisdags satt jag o skulle nå 10 länsstyrelser/länsveterinärer. Jag lovar att jag ringde minst 40 samtal. Fick tag på 6 av 10. Idag fortsätter jag, ska ringa Jämtland nu! Bara två kvar :)





Helgen blir nog lugnt, två av Thomas kompisar (som ska gifta sig i september o jag ska fjäska så jag blir bjuden) kommer hit på sushi och sällskapsspel på fredag, och på lördag är det personalfest med Halmstad trafikskola, mat o bowling! Jag älskar bowling så det ska bli roligt :)


Over n out!

Puss vänner!











picture rain



Och så en liden kameratömning






Promenad på Östra Stranden i söndags! Grymt coola isflak att hoppa på å knäcka :D



Frågan var vem som skulle plurra först. Jag slapp denna gången :)






Är paketet för stort för brevlådan så gör postgubben såhär







I helgen var vi på wild west steakhouse och åt tobleronefondue :) Fejnt

sån skulle man köpa hem







Mitt fjällbryntklocka som är för fin för att användas







 Bye :D

emu onion



Hej! Idag regnar det.

Jag fyllde år i tisdags, möttes av Josefine, Hanna o Angela i skolan som gratulerade mig, Josefine hade köpt lite smaskens och på lunchrasten kom Anna o hade bakat cupcakes till mig :) Min gulliga klass!! Man har ändå fått ganska bra kontakt med folk efter 2,5år tillsammans :) kommer antagligen sakna det ruskigt mycket sen när det väl är över.

Igår var vi på Djurskyddsstudiebesök hela dagen, var hemma kl 18! Besökte burhönsstall och strutsgård där jag även köpte strutsfärs och strutssalami :) Spännande !


 



På kvällen var jag bjuden på middag till Sanne o Sofie o kisen Emo som var ohyfsat osocial!! = jag får va där oftare så han börjar gilla mig. Men förskräckligt söt och världens största ögon.
Jag bjöds i alla fall på jättegod mat och efterrätt, var nådigt mätt sen kan jag säga! och fick nagellack o ett jättefint nitarmband!,  Vi kollade bilder på deras äventyrsrika resa i Singapore och Thailand över nyår !

Idag vaknade jag av alarm 9:38 o kutade till CorePulspasset med start 10:00. Sedan har jag plockat hemma, thompis har varit sjuk o det var rätt mycket disk o skit överallt. Skönt med en ledig dag, och ikväll ska vi på teater (?!), kom öer några gratisbiljetter och ska se HalmstadRevyn som tydligen fått pris som Sveriges bästa i år.
Vem vet, kanske teater är underskattat!



Ciaooo
Jeansgänget







and an autumn travel



BTW små vänner, Dubai-resan är bokad deluxe ;) Hoho ska bli fett grymt :) lyckades få med en brud till, så nu e vi 6 pers, sjukt goa människor hela högen!

Åker dock i november men allt är betalt och så så nu är det bara att ladda upp med pengar igen, och vänta....
Vi hoppade att åka i juli för då är det 45 grader. Och vi hoppade att bo på Burj Alarab som är världens enda 7-stjärniga hotell. Och vi åker till Abu Dhabi över en dag eller två istället för att bo där hela veckan. Och vi är borta över Thomas 30-årsdag den 111111 :)

Please wait. 

Mwiiiiiiiiii :D







Tjing tjong


balloon



vacation club



Hej hopp!

Jag har suttit o läst
en fin mammablogg nu i typ nån timme.. (http://madeleiene.blogg.se/index.html)
Hamnade där på nåt sätt. Det e ju faktiskt mysigt o läsa! Men det lär väl dröja ett tag till innan man själv är där.
Förut var jag ju tvärtom. "Jag ska ha barn innan jag e 22år! Varesej jag har man eller inte!" Nu tittar jag igenom Moas backpackingbilder från Thailand o bara undrar "när fan ska jag ha tid att göra samma?" Varit min högsta dröm i många år, att åka iväg till Asien o bara driva runt, smutsig och hårig som en uteliggare. Och bara ha det skitgött. Det får väl bli i mitt nästa liv..

Kom hem från Sälen i söndags, har varit ett vrak sen dess känns det som. Kl är 13 och jag har funderat på att lägga mig igen sedan kl 10, hade kort tentagenomgång imorse bara. Ska iaf träna "Training for Runners" med Angela o Lisa ikväll, nåt nytt pass som går o jag måste ju stämpla mitt SATS-pass.. 2 pass i veckan i 12 v = present. Gillar vi!

Säln var för övrigt finfint, stugan var över förväntingarna, bastade en del med några kalla, var på Club Tuesday på Harrys en dag, och åkte massor med skiis. Och provade gokart fast på is, icekarting! Långt ifrån lika kul som vanlig gokart men kul att ha testat! Hela resan var underbar men det hade nog räckt med en weekend nästa år :) Tråkiga är bara att bilresan tar 9 timmar..









Tagit 350 bilder och filmat sammanlagt en halvtimme men det får jag lämna till fantasin :)