Tanten T

När man sitter och pluggar vid mitt köksbord så har man faktiskt i alla fall dock rätt mycket att titta på. Krokiga gubbar som går till ICA, och änr de går hem från ICA så är de krokiga på andra hållet, med magen ut, eftersom de typ har påsarna så långt bak de kan, det är säkert bra för deras hållning ju!

Idag har det kört förbi en röd ferrari (fast det brukar den göra), men just nu kom det en gul lamborghini förbi. Vad bor jag i för område? Pensionärer i lamborghini?

Hursomhelst. TANTEN T, jag har en tant som bor rätt över, hon är så jävla grym. Hon är typ 100 år och har alltid en grön lång kappa och en skrikande knallröd liten hatt. Varje dag går hon till ICA, sen går hon ut med soporna (tar fan på hatten och kappan då också!) och sen går hon och plockar skräp från sina buskar. Allt detta ser jag perfekt från min lilla utkiksplats bakom datorn.

Det roliga var, att igår, fick hon HERRBESÖK! Först kom hon med taxi, och BETALADE taxichauffören, betalar tanter taxichauffören? Jag trodde de hade tantrabatt på typ 100%? Jag kunde nästan se hur mycket hon betalade. Och just när jag ställer mig för att fota henne, så kollar taxichauffören rakt in i mitt kök. Jag bara "....hehehehehe... :/" och log lite nervöst och satte mig ner igen. Men jag fick en bild på gumman iaf. Den kommer.

Som sagt. Herrbesök! De kom i krokarm, jag hade inte ens sett att hon gick ut ur huset!? Hon måste ha en underjordisk tunnel som hon kravlar sig genom. Eller kanske en baksida. Nä, en tunnel tror jag. Och iaf, de kom typ vid 17-tiden. Och jag kan säga att vid 23 hade han fortfarande inte gått därifrån! Satt nämligen och pluggade till 00:15 igår också. En fredag. Fan sorgligt.

Det roliga är att idag när jag satt och knaprade på mitt ägg så kommer det ut en krokig gubbe (OCH VEM TROR NU PRECIS GICK UT GENOM DÖRREN: Tanten! Iklädd grön kappa och röd hatt! Ska fota brb.. Blev inte så bra.. Lägger in dem senare)

Som sagt.. en krokig gubbe kom ut genom dörren. Han gick sakta och vingligt bort till sin röda volvo 20 meter bort, och när han väl kommit i mål och fick tag i bildörren så vände han sig och vinkade till någon, tror det var tanten.. Är inte säker på vilken dörr hon bor bakom, men jag såg en hand som vinkade till honom, innan han susade iväg i sin lamborgi-... förlåt, Volvo.

En sista sak. Bara en :P Jo, att när han gick där helt skraltig, och hade 10+ meter kvar till bilen, så insåg jag att jag måste duscha. Jag kan inte sitta med otvättat hår och titta på en skraltig gubbe! Tänk om man han ramlar! (förresten glömde jag huka mig för bilen som kom men skit i det, alla har bröst!). Ja, och hade han ramlat så hade jag ju förstås varit tvungen att springa ut, med tanke på min karma. Så iklädd otvättat hår, mjukis med hål på knät, och en tjocketröja med ketchup på, så ska jag alltså springa ut i mitt ferrari/lamborghini-område och hjälpa Quasimodo? Tänk så kommer det frma världens snygging, typ Moas pojkväns mammas gamla elev, och så ser jag ut sådär?

Så nu måste jag alltid sitta uppklädd och fräsch, eller ja, i alla fall fräsch. För bor man i ett pensis-område, så får man räkna med att det händer grejor!


Kommentarer
Postat av: Emelie

Haha gud, jag har nog inte skrattat så mycket på evigheter! Helt klart det roligaste inlägg jag någonsing läst!!! Mohahaha!

2009-03-15 @ 23:22:08
URL: http://detelja.blogg.se/
Postat av: Snövit

Fan vad du är ball!

2009-03-16 @ 21:29:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras icke, lovar!)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback