Och...

..Rocky roadsen :)


Godisarna!

..måste ni ju få se..


Gud jol :)

Åjo blev minsann en mysig lillejul! Med mitt hemmagjorda gooodiiis! Skulle tagit mer skumtomtar i fudgen men inte lätt å veta.. Blev ju t.o.m över :( mysig kväll iaf! Lyssnat på julmusik, ätit minijulbord o lärt Thomas spela piano.. Svärmor är ju kantor o grym på typ alla typer av instrument men dessvärre inte glad att spela för oss andra.. Lite blyg kanske ;)

Idag skrev vi på kontraktet för lägenheten! Det e 99% klart eftersom säljarna flyttat hem till Polen o kontraktet måste skickas dit med post för att få originalunderskrift.. Först då säger vi ju upp den vi har nu, man vill ju inte stå utan lägenhet o få flytta hem till mamma o pappa direkt... Men det är sjukt spännande! Flyttar i månadsskiftet feb-mars - snart som fan alltså - men blir väl en månad med dubbla hyror så man hinner flytta o grejs.. Jag ser fram emot att flyttstäda här, är det inte sjukt??? Skulle behövas en rejäl genomkörare ;)

Imorrn Helsingborg, mormor, farmor o alla!! Ska bli underbart.. Vill bara sova nu o vakna o åka iväg.. Ta fram gamla ishockeyspelet... Fina grajor. Ha en fin jul!!!


Fasties

Ett snabbisinägg såhär dan före dan före doppdan :o) ska bege oss till maxi o sen ska jag göra Rocky roads o kanske skumtomtefudge som jag läste om nyss. Vi ser vad det blir :) hörs sen, god jul alla!!!


To di souuth

Hej hopen!

Sitter på tåget till håbegeeeeee! Elvira fyller år fast jag åker mest ner för att julmysa lite. Sosso Elvis jag o kanske Lilli. Isa skulle på julfest. Varit en rätt kul dag på jobbet idag, märks direkt att det e fredag ;) folk som aldrig skämtar annars kan man plötsligt inte sluta skratta åt.. Vi hade julbuffé på lunchen med o jag bjöd in Thomas med.. Sjukt god mat men jag hade krängt en macka innan för att det kändes som om min mage skulle börja kurra.. O finns det nåt värre på ett möte! Nix. Har iaf köpte med mig en flaska rööööviiiin, vi är ju vänner igen, den röe å ja. Imorrn är det födelsedagsfest hoa grannen, behöver inte ens ha skor :) å vilka skor jag ska ha e det enda jag vet :P sjukt iaf, kom på värsta bra idén å köpa till Erika då, tror inte hon läser här ändå men jag ville ge make up store-lektion för 450 kr för då får man lektion på 30 min o sen plocka saker för de 450 kr med.. Förra festen hon var på med mig kom hon nämligen fram o hade testat med ganska mycket ögonskugga o frågade mig om det såg ok ut eftersom hon aldrig testat det innan.. Men det var faktiskt jättefint! Skickade iaf ett sms till de andra i dubaigänget att jag har bra idé om present till Erika om de inte redan köpt.. Medan jag skriver sms så får jag ett sms.. Öppnar: "Hej, vi tänkte köpa sminkkort på make up store till Erika, vill ni va med på det?" å jag bara NÄ SLUTA! Nu kommer de ju aldrig tro på mig när jag säger att jag var inne på exakt samma.. Men det gjorde de faktiskt o nu har vi köpte det :D

Så här går det om man har brått att fixa håret


Mindre bild kanske funkar

Testitest!


Bästa luciatåget


Har du linser?!

Hej!
Haha ja om man säger att man ska gå o köpa linser, vad ska man tro.. Men man borde väl ändå ha märkt av det under två år tillsammans? Haha..

Nej, faktum är att soppa är jävligt populärt på mitt jobb.. Och linssoppa är nog nummer 1 vanligast förekommande.. Och jag fick för mig att jag skulle göra soppa igår, googlade "Världens godaste soppa" i fick upp Laila Bagges blogg. Och nog fan hade hon gjort linssoppa alltid! Var tvungen att prova.. Tar seriöst 5 min att göra, sen ska den dock koka i 45 min enligt Laila o i 25 enligt Lollo. Det blir som ärtsoppa fast lite annorlunda. Curry, hönsbuljong, spiskummin, lök o vatten. O kontaktlinser ;)

Denna veckan e full med bra saker! Onsdag e det lägenhetsvisning o sedan badminton med Thomas + Martin och Anna. Torsdag är det tacokväll hos Sanne o Sofie! Fredag ska jag ev hem till HBG o hänga med sosso o gänget.. Lördag är det födelsedagsfest hos grannen Erika som jag för övrigt spelat Wordfeud med i en månad och först nu fick reda på att det var hon?! Skrev "fitta" o fick på chatten från motspelaren Akire86: "-men lollo då;)" o jag bara undrade hur personen visste vem jag var.. Hon bara "-du spelar mot grannen? Akire = Erika = jag?! Ha ha ha"

Ägd..


Äggning

Vi har blivit äggade! Haha.. Köksfönstret såg väldigt kladdigt ut, så jag öppnade å då var det äggskal o äggula på fönsterblecket?! Lite obehagligt faktiskt, ifall det är nåt personligt.. Vad blir det nästa gång? En tegelsten in i sovrummet? Nä men det är förhoppningsvis bara några idioter som gått förbi o terroriserat ..

Jaha igår blev det julbord i Simlångsdalen på Tallhöjdens Wärdshus.. Mums! Höll mig ganska lagom mätt så jag mådde inte illa iaf.. Duktigt! Spelade innan dess Alfapet (riktiga spelet) med Thomas o svärfar, vann överlägset.. Wordfeudnörd som man är.. Svärmor hade gjort egen glögg, sjukt god var den! Fick se sörjan innan den var klar, å lät ju inte jättegott med innehållet.. Potatis, jäst, svagdricka.. Jaja men 3 v senare var den bra iaf :)

Idag är det slappedag, ska ut o gå en lång runda för det verkar inte blåsa för en gångs skull.. Var ute igår o gick Laxön-rundan, Laxön ligger i Nissan som är grovt översvämmad.. Så ön syntes inte!!! Bara träden stack upp, läskigt, tur man inte satt fast där ute...


Godmorgon andra advent!

Nu sitter vi i Helsingborg o har nyss gått igenom dubaibilderna med mamma o pappa.. Tar ju ett timme o mer att gå igenom 700bilder.. Hmm.

I fredags fyllde mamma år så vi var ute o turade igår! 3 dubbelvändor Hbg-Helsingör. Man kunde käka julbord för 450 spänn per skalle men det ska vi göra nästa helg o på julafton förstås så vi ville spara oss o åt T-bone/Red snapper.. Rätt okej. Inget fantastiskt men vi hade kul med snaps o vin! Hem o spelade TP sen, drack rom o cola, martini, öl, campari, lade oss inte förrän 2.. Men det var roligt :) mamma ska laga min favorit dillkött idag så vi ska ut o gå en sväng i fina vädret (!) o sen käka. Sen hem till Halmstad, laga min favorit nummer 2 - Laxpanna, så vi har att äta i veckan. Tiden går så fort! Snart helg igen.

Bilder från igår!


Helgo

Helg! Äntligen! Haft så jääävla tradigt idag, ingen inspektion planerad, ingen värmepump inkom, erbjöd mig att ta jourtelefonen, tror ni nån ringde? NÄHÄ! Så jag har sökt i vårt ärendesystem på *klagomål* och det fanns ju HUR mycket som helst.. Jag har alltså suttit minst 6 h idag o bara scrollat, läst, skrattat.. Folk vill skjuta fiskmåsar, folk vill döda grannen eller bomba Vägverket.. Tydligen hade några religösa damer badat på badhuset i stor lång kjol. Det är tydligen tillåtet också. Men då ska kläderna vara rena och inte lämna brunt vatten efter sig?! Fy fan, hälsoskydds ärenden är ju lätt roligast att läsa.. Händer så mycket skit. Grannarna har sex så jag hör dem vilket gör att jag inte kan sova o därför är det en fara för min hälsa osv osv.. Är verkligen att bedöma varje enskilt fall o det är ju inte så enkelt. En man hävdar att han inte har duvor i sitt hus men vägrar släppa in nån o både grannar o inspektör har hört kutter inifrån.. Spänning!

Nu är det som sagt helg, kollat lägenheter på Hitta Hem-appen o där hade kommit in en perfekt!!! 3a vid högskolan typ, 1.2 mille, under 3000 i hyra MED bredband osv?! Driftkostnad 1000kr i månaden.. O riktigt fin!!! Smsat vår personliga rådgivare svärmor så hon hör väl av sig när hon kollat. Visning om 2 v, nån som e med som stöd? :D


Just nu

Så, nu tog jag en bild till som ni ser nedan.. Så ser jag alltså ut! Tänkte på lugg med, kanske med rundade kanter men nja.. Ska prova köpa löslugg först o se om jag saknar det :)


Walla!

Hej!

Sitter på jobbet nu men har tagit hem en app så man kan blogga från telefonen :D klippte mig kortare i tisdags.. Så fresh :D det e ännu kortare än på bilden för där var det maximalt plattat.. Men det e skönt, längden e fan inte allt!


Juletir

Hej!

Oj oj oj man kanske borde stänga ner bloggen.. Men det e ju kul å ha?! Alla gamla inlägg..

Jaja jaha vad ska jag säga, vad ska jag berätta... Jag jobbar på, fick förlängt först 6 mån som hastigast under ett samtal men sen på mötet igår så hette det "minst" 4 månader.. Jaja man får va nöjd herregud. Men den dagen jag får fast jobb.. Ojojoj då börjar jag buda på lägenheter! Vi håller ögonen öppna hela tiden. Typ 1-1 200 000 kr ligger de flesta på som vi kollat.. Lär ju bli topplån i vilket fall men med svärmor på nordea kan man väl få bra låneräntor iaf.. 3 rum ska det va med, jag vill kunna erbjuda sängplats till kompisar m.m.. Kanske en 1.20 säng så får man plats med TVÅ små kompisar?! :D Jo men we keep on searching!

Snart juuuuuuuuuuul! Sen vår! Snart sommar alltså! Om två veckor börjar det ljusna igen.. Vet inte om jag älskar eller blir rädd för att tiden går så fort. Nyss var det måndag. Imorrn är det fredag? Igen? För hoppas det saktar ner  till sommarn så man hinner njuta lite.. Lite semester där mitt i juli hade varit fint. Har ju jobbat alla tennisveckor o helger m.m. flera somrar nu.. Lite tradigt ju! Kan ju söka jobb i Båstad med kom jag på! Har jag redan gjort några ggr men inför sommarn är det ju inte en dum idé nu när man har lite erfarenhet och så.

Imorgon, 2 dec, fyller mamma år (mamsiga mamsen som Thomas kallar sin).. och vi ska till Helsingborg på lördag för att tura o äta lite gott! Julfest med jobbet på måndag. En måndag, va faan... och på Wild West av alla ställen. Men man äter ju tydligen inte julmat på julfester längre? Till viss del kan jag förstå för med så många julfester som vissa måste genomgå hinner man ju tröttná innan julafton..  Åh jag längtar till vårt julbord hemma iaf :) ska fira i Ramlösa på julafton, förra året var vi i Mölnlycke hos thomas släkt. Lite roligt för där e ju småbarn o så som uppskattar julklappar lite mer än vi gamla.. Men ska va skönt o va hemma med mormor o farmor i gänget!


Nu blir det soffan en stund. Klockan ringer 6:20 varje dag så brukar försöka sova eller iaf ligga till 22.. Ju tidigare man är på jobbet ju tidigare får man ju gå hem ;) men tacka vetja flextid!!







Behind the scenes in Dubai




Badpojkarna..