Mot söder

Då var det helg igen! Ännu en vecka i rasande fart passage. Nu sitter jag på tåget mot Båstad, för att där bli upphämtad av pappa för fika hos farmor och sen vidare till HBG. Ikväll blir det The tivoli! Har laddat med min favorit Captain morgan. Så synd att den är så dyr. En liter för färjorna HBG-Helsingör kostar typ 199 danska. På systemet kostar en 70cl 239 spänn.. Dyyyyyyyt. Men blir man inte bakis så är det ju lätt värt det! Men några Halmstad Crush Jordgubb rinner nog ner med. De är ju sååå goda!

Idag är jag bakis. Eller ja, huvudvärk! Var på Harrys med jobbet på After Work igår.. Riktigt kul att träffas utanför kontoren, blir lite annorlunda då.. (btw, sitter en tjej mitt emot mig på tåget. Hennes bröst skumpar jättemycket)
Men så det blev 2 öl, sen fick jag en av en på jobbet, sen blev det tequila o nån annan shot.. Satt där 16-20.30. Då var vi tre ungdomar kvar. Bara det att kl 21 skulle jag på bio med Thomas å Dubai-gänget! Såg nya Mission Impossible 4 som ju utspelar sig delvis i Dubai samt i Mumbai i Indien där typ Moa befinner sig nu?! Men tycker MI3 är bättre, snyggare och mer fantasirik handling.. Men kul att ha sett den!

Nästa station; Båstad, Båstad.


Entand

Hej!

Det är galet vad veckan gått.. Idag gick det rätt segt, hade inte mycket att göra.. Så plötsligt ringer en tant å frågar massa o jag skulle återkomma när jag hade svaren o bla bla. Plötsligt var kl halv 5 å jag tänkte gå hem! Härligt! Ligger + 9 h på flexen också efter imorgon. Men som sagt, lättare att göra av med än jobba in.. Men att överdriva med 5 min varje dag lönar sig visst ;)

Ska iväg o spela dubbelbadminton med Thomas, Martin o Anna i Söndrum nu..

Just fan haha jag döör av skratt. Thomas.å jag spelade frågespelet "det borde man ju veta" igår. Jag frågar honom "-Hur många tänder har en vuxen människa?"
Å Thomas bara "ehhh ingen aning.. 25?"

Jag vara tjöööt av skratt! 25!!! HAHAHA då undrar ju jag var den där lilla enkeltanden sitter.. Längst fram eller?!?


Lady bug

Vi har ett husdjur på jobbet! Jag lovar, detta lilla kryp har bott på vårt kontor sen vi började.. Råkade väl flyga in när vi hade öppet fönster nån solig dag.. Så nu innan jul får Gun henne på tangentbordet.. Hon är alltså kvar! Och ja det är samma. Hade Hon varit ute i kylan hade hon varit döööö. Ja jag döpte henne till Hon nyss. Får se om Gun accepterar det.. Nä får komma på nåt bättre.. Tonfisken.. Pricken.. Hon var lite seg idag så hoppas hon når bra :S snart vår, då släpper vi ut dig.. Håll ut!!

Nå, jobba vidare. Bokar inspektioner lågt bort, typ Kvibille å Oskarström. Älskar ju en av våra bilar, Nissan Qashquai.. GTF:en.. Vill köra så långt mycket och länge som möjligt :)

Halva veckan har gått! Sjukt! Inte speciella planer för helgen, blir nog rätt lugnt. Fixa med lägenhet. :)


Tjejkväll å nötter

Igårkväll var jag ju då på tjejkväll hos grannen :) det var trevligt! Försökte att ta det lugnt med drycken, fuskade lite mot slutet under "jag har aldrig" för resten av de 6 tjejerna skulle ut på stan efter men inte jag.. Så kl 12 gick jag in o lade mig medan de andra fortsatte på Bond.. Kände inte att jag skulle missa jättemycket ändå å ville hellre ha en pigg söndag.

För idag kom familjen upp! Mamma pappa lillebror. Jag blev igår bjuden på den godaste efterrätten jag någonsin ätit och försökte mig på en egen idag som jag bjöd familjen på. De älskade den! Synd att jag missade vaniljglassen dock.. Nästa gång ska jag komma ihåg det.

Det var förresten pecannötpaj. <3


Sofflösa!

Pappa övertalade oss idag att inte bara slänga soffan direkt, utan lägga ut den på blocket för några hundra, å ge den en chans. Sagt och gjort, jag tog bild å lade ut. Kollade blocket efter 2 h men annonsen hade inte kommit upp. Plötsligt fick jag sms "Hej, jag vill ha er soffa! Kan jag komma å kolla på den ikväll?".. Oj här går det undan, hon har varit här nu och ville ha den. Hämtar den i helgen. Min fråga är bara nu - vad FAN ska vi sitta i till den 22 feb?! Hahaha! Varsin köksstol eller? Ser det framför mig. Hmm ja så kan det gå.. Soffan får leva vidare i alla fall :)


Style

Hej! Hemma efter en 9h jobbedag.. Okej, blir en hel del Wordfeud under dagen men har fått värsta avancerade uppgifterna nu, bl.a läsa o bedöma en periodisk besiktning, samt en B-anläggnings ändring av verksamhet.. Hur många sidor som helst, och hur mycket spring som helst för att be om hjälp.. Men klart man vill att det ska bli rätt! Å även om det kanske inte direkt blir fel så kan man ju missa något viktigt!

Snart helg igen :) för Thomas vankas det spelkväll på fredag o för mig tjejkväll hos grannen på lördag.. Så blir ingen myskväll för oss direkt, visst, det har vi ju varje dag i veckorna men det är ändå speciellt att veta att man är ledig dagen efter.. Jaja jag tror jag måste lära mig att va hemifrån lite mer.. Inte va sån toffel :P

Vissa bloggar är man ju bara tvungen att följa, typ såna mega. Tyra Sjöstedt har ju öppnat affär m.m o på mellandagsrean beställde jag lite som kom idag! Kostade 18 kr (halsbandet) och 49 kr (tatueringarna) o några saker var tyvärr slut.


@ datornHej hopp!

Skriver ett inlägg från datorn för en gångs skull. För ni vet väl varför inläggen blir så korta o hoptrycka nu för tiden? Bloggar ju från telen. Ganska skum bilduppladdare och så men nu ser jag att den är ju inte bättre här på datorn nu, den är ju ändrad. Ååååhhh.

 Tänkte lägga upp lite bilder från nyår! Får se om jag lyckas. Annars är det lördag, nalkades 30-årsfest men mina öron är sjuka och kunde jag döda dom så hade jag. Fast det kanske är det dom är. Döda.

Suttit o kollat på blocket efter shabby chic möbler, hittar massa fint som man vill måla vitt själv men frågan är om det är så lätt som man tror.. Får prova på något! Sen var vi på SIBA, Expert o tillslut Elgiganten idag. Slutade med att vi kom hem med en 42" LED-tv. Ohey! Ska det va så ska det va, man kan inte komma med en tjock-tv till en ny lägenhet. Pinigt ju.

Sen har jag även bestämt att jag ska odla massa (färska) kryddor på balkongen i vår nya lägenhet.. Mmm längtar tills vi får flytta in :-)

Nyår! Såg nu med att man kunde ställa in så man fick gamla uppladdaren. Så har den nu :)Provade läpp-penna for the first time! Läppstiftet kom såklart på sen med.


Reflex, champagne i handen och över hela jackan. Och så ett skrrrriiiik. Så ska 12-slaget va!


Detta är då Erika, vår granne fast inte så länge till.
Madde, Thomas kompis Swedberg (som var med i Dubai)'s flickvän.
Lotta, Swedbergs ex (!) samt Maddes blodssyster typ.
Å en trött en.Haj på jer!