x-mas pose
Hej! Denna dag blir lång, ska plugga från morgon till kväll, (läs: från det att jag börjar tills det att jag slutar..)

Julen var lyckad o mysig, firade med familjen på lillejulafton på torsdagen, åt o spelade spel o delade ut klappz.. Mormor o Håkan var där med :) så här sååg mormors o min gran ut innan pappa såg den o blev sur för att det inte var NÅGOT rött i den. Så vi fick glatt hänga röa kulor med...Iaf, sen på julaftons morgon åt vi frukost innan thomas o jag åkte upp till Halmstad igen, fixade oss snabbt osm attans för att vara i Simlångsdaen kl 12 och käka lutfisk! Inte det godaste jag ätit men tillbehören är okej!Sen efter lunchen blev det en längre bilfärd till thomas kusiner i Mölnlycke/Göteborg.. Där blev det först Kalle och fika, sen julklappsöppning, tomten kom till o med eftersom det fanns mindre barn med i bilden.. Det var längesen man träffade honom, fast han hade krymt till typ 1,30m.. 
Jag fick min efterlängtade iPhone-/iPodhögtalare som vi ska ha i Sälen v 4, så jävla nice, sjukt bra ljud och man kopplar in den direkt i vägguttag så slipper batteri :) weehoo!!!

Åkte från Mölnlycke vid 9 redan, tar ju ändå några timmar att komma hem. Juldagen gick åt till att julstäda (EFTER julen....) o sedan bar det av mot Båstad, Henke & Lovisa och Pepes för pardey!
Välklädd ung herre klar för sup.

Nu sitter jag o lägger in Robyns tre senaste Body Talk-skivor som thomas fick i julklapp av mig.. Need some music on my phone o hon e ju fan jävligt bra..
Vad fick jag då mer i julklapp!?
Jag fick en stor 20liters resväska som jag önskat mig, röd kort morgonrock med volanger från Flash som jag också önskat mig, lite tomtegrejer från de äldre, salladsbestick m.m. av mormor, pengar, biopresentkort, iPhonehögtalare, film, bidrag till skidresan, underställ, ..

Ja jag var sketnöjd iaf :)

Nu kallar Miljöskyddstekniken.................. Ciao so long!

freeze deluxe


Hej hopp!

Julen är här! Idag är det typ 15 minusgrader, isa skulle komma hit o hälsa på, hoppas hon inte kanar i diket! Helt blå himmel och underbart vackert är det.. 

I söndags var vi och högg gran i Buskhult i Småland, där svärmor har sitt föräldrahem.. Var typ 1,5 m snö så det var lite knepigt att ta sig fram, men hur mysigt som helst! Körde fast med bilen några ggr men tre starka ungdomar puttade loss den.

Skaka snö!

Annars är jag ledig fram till januari nu, men har tenta 12 OCH 14 jan som jag inte ens börjat plugga till. KÄnns ju sådär. Skitsamma. Pallar inte! Vill inte! Har ju iaf heldagar ledigt rätt länge nu så jag hinner nog. :)

Thomas o jag köpte förresten varsin iPhone i fredags, asbra erbjudande, typ 299 kr i månaden och då ringa och smsa för hela kostnaden + obegränsad surf 6mbit/sek.. Bättre erbjudanden än de jag trodde fanns!

Nä nu ska jag fan komma igån med dagen. Har en julklapp till Thomas kvar, och en till morbror Håkan..  Sen e jag klaaaeeeer :D Finfint!HAJ PÅ ER


sweat juvenile
Hej hopp!

Hinner inte skriva så mycket nu, ska möta upp Lisa o köra PowerStep på Sats kl 10... Hade sån jävla bloggningssug igår men då cp:ade hela hemsidan så det blev inget :(

Jag hittade efter många om o men ett par snygga korta spetshandskar iaf! Beställde dem igår, då borde de hinna komma till juldag i Båstad och nyår... nånannanstans.. :) 74 kr och med frakt typ 113:-. Vad blir det? BILLIGT!

Spetshandskar - Svarta
Nu måste jag dra, kanske skriver mer sen mina sötnosar Puss o puss!