bee tuge



Godförmiddag typ! Känner att det snart vankas nudlar här. Vilket nog nörjar bli en ful vana men det är ju så himla smidigt o gott när man kommer hem efter en skoldag fram till kl 12.

Igår satt jag och pluggade en liten stund i alla fall, sedan kom Emelie hem (hit) vid halv 10 och Sanne hade bakat morotskaka som "vi" bjöd på och sen gav vi presenter. Så det blev inte mycket mer plugg den kvällen kan jag säga men roligt hade vi!

Idag var det bara 9-11-skola eftersom vi gick lite tidigare då vi inte fattade någonting. Känns bra eftersom tentan är i övermorgon. Så nu ska jag plugga non-stop idag tänkte jag, eventuellt litet avbrott då och då för lite roligare saker men det är väl okej eller? Tvättiden sköt jag fram till mellan 15-18, så det är bra. Blir ingen träning idag i alla fall, inte imorgon heller tror jag. Har för mycket att göra. Blö!

Nej usch det här var en onödigt inlägg. JAJA

 

 


you 60




Heeej!

Åh jag är på så bra humör.. Har varit på Halmstads julmarknad med Sanne och Sofie, gått runt o kikat lite o handlat lite och fått stämningskänslor, om det sen var julstämningskänslor kan man ju diskutera men mysigt vare! Köpte väääärldens gulligaste lilla ljusgrej. I love it! 


 






Igår stack jag till Thomas vi 17-tiden. Sen lagade vi pastagratäng med massa grädde och bacon (tränar man så måste man äta!).. Sen kollade vi på filmen "House of Flying Daggers" som var bra! Imorse åkte vi ut till Galgberget och gick 3kmsrundan och kollade på dimmig utsikt över Halmstad. Mysigt!



Nu måste jag plugga. Känns ju rätt lönlöst men man måste försöka. Idag fyller min fina sambo MLI år så vi får fira henne lite smått ikväll när hon kommer :) GRATTIS BABE!



 


swea sun




Godeftermiddag!

Det skiner en stor lampa på Halmstads himmel idag. Jag undrar var kontakten är! (Citat från Den modiga lilla brödrosten.. <3) 
Fast jag ser de mörka molnen sakta infinna sig där de ska och alltid gör.. Men jag har iaf hunnit med att gå på Shape kl 11 imorse med Erica, FY FAAAC vad hört det var. Jag dog typ! Sen körde jag 20 min crosstraining som inte var mycket bättre det. Och sen styrka på det. Nu. Är. Jag. Sluuut!

Nu ska jag käka lax och bada. Sen blir det kaaanske lite plugg. Ikväll är det lördagsmyyyyyys! Och imorgon är det söndagsmyyyyyys!





living change



Godmorgon eller något!

Fan, jag missade möjlighet att vaccinera mig idag.. jaja, men det får bli i HBG nästa vecka istället. Om det någonsin blir av. Jä-vla tenta! Skjuter just nu upp plugget genom att blogga, äta frukost, dammsuga kan behövas ser jag, o.s.v...

Färgade håret i tisdags, blev väldigt mörkt först. Fan tänkte jag.. Men man vänjer sig sakta men säkert men det gäller att hålla huvudet något brunaktigt så man inte ser ut som en vampyr eller nåt, för vem fan vill det? (kanske inte bra att fråga i dessa tider dock..)

Igår labbade jag m.m, hela dagen. Men det var bara jag, Erica, Anna och Angela och vi spelade fotboll med en lussebulle (vi hade 5 så det blev en över) och gjorde enligt min lärare århundradets snyggaste Silverspegel ;) På kvällen var jag hos Thomas och imorgonkväll ska jag dit igen. Man får ju passa på nu strax innan tenta när man verkligen inte behöver göra annat..... Och på söndag är det julskyltning. MYSIGT!!!!


 



 


Röret ovan är bara ett vanligt genomskinligt glasrör men vi gjorde så det blev en spegel på insidan. Det var coolt!

 

 

 


nons handler



Hellooo!

Idag känner jag mig flitig. Eller ja, jag tillbringade 2 timmar i skolan mellan 10 och 12. Sen hem, sen träning eftersom jag inte tror boxning varit en bra idé ikväll eftersom jag körde väldigt mycket armmaskiner igår. Väntar mig en KAABOOOOM med träningsvärk.

Nu har jag epilerat benen (båda..) vilket inte skett sedan -76. I somras alltså, och nu ser de ut som hallon. Får hoppas det lägger sig tills imorgon. Ikväll väntar hårfärgning! Jag tänker inte ha i den en sekund för länge, köpte nämligen svart-brunt istället för mörkbrunt och jag vill INTE ha svart! Jag vill bara ha muuerk for hilvede :'

NUUU tror jag att någon ropar att det är mat. I min fantasi. Vilket betyder att jag ska gå ut och laga själv. Blir det iisi (vårrulle i micron) eller advanced (omelett)? Ja det återstår att se...

Förresten, har du sett bilden du är taggad i på facebook? Du är ju nästan naken!!!






Söta! Ingelstorps strand i somras



lone plot



Jag saknar att bo på andra sidan Halmstad.. Söndrum & havet<3














wire light



Halloj! Konstigt, den enda dagen på typ två veckor som jag gått upp så tidigt som 6:30 känner jag mig skitpigg! Igår var ingen bra dag, jag gjorde inget annat än åt... Känns det som.. Men ikväll blir det CorePulse med Erica, och imorgon är det en kort dag med 10-12 skola och sen träning igen =). Sen är det lång dag på torsdag men helg efter det så who cares :)

Hmm.. Är det det här som kallas kemi? 

 






En gammal bild men jag gillar mitt hår här..





eas 13




Ööööööööhhhhhh skitdagen numero uno. Vaknar 10, går upp halv 12, sitter på datorn till 2, tränar till 4, lagar middag till 5 o sen data samt telefon till 20:30 och jag skulle plugga hela helgen men börjar nu, (strax) 21:00 på söndagen.

Känns bra! Är det torsdag snart? Jag ska färga håååååret i veckan =) Svartbrunt...






by jelly




Skogaholms lussebullar är godast!








fellas cop




Hello hey! Sitter här i min ensamhet, det är faktiskt väldigt skönt även om det alltid är roligare när MLI är hemma...

Anne och Emma tog bussen hem vid 13 efter att ha mött upp mig för en frukost på McD bestående av bl.a. Big Mac, McFlurry o.s.v.. Sedan GICK jag hem från stan. Tog typ en halvtimme men kändes som 1 min eftersom jag pratade med Sofia hela vägen :)


Gårdagen då? Jo, Anzz och Emzz kom till Lollzz vid 6-tiden, då bjöds det på tacos och sedan lyssnade vi på musik, sminkade oss själva och andra... Slutade med att Sanning-eller-sanningkorten, SÄLLAAAAAAAAN..


SNYGGEMZZ








Sedan tog vi bussen in till stan vid 10 och drog till The Corner där vi hittade ett gäng trevliga killar som hade en nyckel till en efterfest o de skyddade nyckeln med sitt liv. Jag tänkte ett tag att jag skulle svälja den men idag är jag glad att förnuftet slog till, eller att Emma och Anne stoppade mig..

Efter Corner skulle vi dra till B&B men det låg inte alls där jag trodde men vi hittade dit med hjälp av några trevliga vägvisare. Sedan ringde jag Thomas som var hemma och sen kom han ut och följde med mig o E och A in på B&B. Som visade sig vara en dålig idé eftersom det typ var vi 4 på hela stället :P Men det var fan stort och bra musik (enligt Anne) så nån dag när det e folk hade det nog kunnat bli riktigt bra! Vi stack ut igen och skulle dra hemåt, fast Emzz o Anzz tog nyckeln och så följde jag med tommen hem istället, bra kompis som jag är.



Julmust !!

Fii fan vad mitt (våra) huvud bultade när jag vaknade. Det är väl aningen bättre nu, så länge huvudet hålls still i alla fall. Skulle ut och gå 9 eller 11 km med T nu men vi sket i det, så nu har jag inga planer för kvällen alls och det är så himla skönt! Senare ska jag ta fram snackset som aldrig åkte fram igår, samt lussekatterna, och se på film. Men nu blir det först lite plugg. Kanske det.



 




out yield





Emzz o jag pollar inte gå ut. Vi ska sova










set help





Det är skönt att efter ett svettigt träningspass skrubba kroppen blodig med en jävligt sträv svamp =)





electric middle




Godkväll! Jag missade avboka boxningen på SATS igår. Jävlar! Som tur är händer inget förrän jag missar två bokade tillfällen till.. Bäst att skärpa sig.

Idag blev det studiebesök på raffinaderi Preem på Hisingen i Göteborg. I ett raffinaderi destillerar man olja och gör det till olika saker som bensin, diesel, asfalt, paraffin, eldningsoljor, fotogen.. Ett jävligt maffigt område får jag säga! Och vilka summor man snackar om... Mohammed Al-Amoudi köpte det för 56 miljarder o sen ville de ha ytterligare 165 miljarder för att anläggningen skulle uppfylla miljökrav o.s.v. Sjukt... Men det var faktiskt mer spännande än det låter!








Vi skulle åka kl 8 från skolan och jag hade ställt alarm på 6:20. Jag var livrädd att jag skulle försova mig vilket resulterade i att jag mitt i natten vaknar och är övertygad om att klockan är typ 20 i 8 och att jag måste springa. Flyger upp ur sängen, börjar ta på mig kläder, kommer på att jag kanske ska sätta på mobilen, och upptäcker att klockan är 1:37.  Ajdå. Somnar om, men drömmer mardrömmar om att jag vaknar 9:30 och alltså har missat allting. Hur jävla gärna ville jag dit kan man undra? Inte alls faktiskt! Drömde alltså att jag typ låg o grät över att jag missat det. Sen vaknar jag och kan inte somna om av oro. Kl 6:20 ringer alarmet och jag går upp.  Jag hann ;-)

Ikväll är det BodyCombat med boxning, karatesparkar o annat för mig o storasyster. Vi har aldrig provat det innan men är Erica med brukar det bli kul, hennes hår blir nämligen alltid elektriskt ;-) Vi kallar henne därför numera SOLEN.





 


vol entire




Godkväll i störmen! Fy farao vid det blåser, blir inte bättre av att det regnar som småspik rakt in i ögonen. Tur man ska tillbringa morgondagen i en buss och inomhus. Vi ska nämligen upp till Göteborg med klassen, och besöka Preem-industrin där man gör olja, kort sagt.. Så det ska bli roligt :)

Jag minns ingenting av gårkvällen. Jag var på CorePulse med Sofie och Angela, sen handlade vi, sen cyklade vi hem. Jag duschade antagligen, men sen vet jag inte mer. Jag insåg iaf nyss att jag missade både Hells Kitchen OCH House!!! Det är fan skamligt. Det lustiga är att jag insåg det nu kl 17:00. Kollade tv.nu och då skulle Hells kitchen gå nu kl 17-18, problemet var att det var gamla avsnitt från annan säsong... Så nu ska jag göra torsk i ugnen med messmörstäcke istället. Lia bra va?

På fredag kommer Anne och Emma hit :D Sen frågade Anna, Angela och co om vi ville hänga med dem ut och äta efter de sett New Moon. Så vi får se hur det blir, men sen blir det ut på kvällen iaf :D Fy fan vad kul!!







dice metal




Halloj! En kort (faktiskt!) helguppdatering...


Fredagen: Pappa o jag såg på Mord i sinnet. Så himla skönt att sitta hemma, hade inte pallat något annat alls.

Lördagen: Mor o bror o jag for till Skopunkten o Väla o Systemet. Köpte 2 par skor på Väla, bl.a. dessa.





Sen var jag djävulskt stressad när vi kom hem 14:40, eftersom vi skulle vara hos mina kusiner på Tågaborg kl 16:00. Jag tvättade, fönade och plattade håret, valde kläder, sminkade mig o packade ner allt nödvändigt, allt detta på 50 min. Tjoho! Sen stack vi för att fira Kajsa som fyllde 17. Mat och vin slank ner i hög halt.


 


Kl 20 anländer jag till Isa som bor 50 meter från där jag befann mig. Sofia var redan där. Bilden ovan visar Sofias håriga ben samt hennes inflammerade hårsäckar.

Vi satt o snackade o skrattade och drack vin och hade precis lika trevligt som vanligt. Sedan vandrade vi neråt stan och Tivoli vid 12, stämplade in, men tyvärr blev det lite bråk och Isa lämnade oss väldigt tidigt.

Sofia o jag var dock kvar till kl 4, tiden gick sakta men ändå hade vi skitroligt hela tiden. Det var bland annat översvämning på toaletten o där stod vi på toasitsen och drack insmugglad cider. Då knackar det på dörren och en arbetande berättar att toaletten skall evakueras. Efter ytterligare en timme inser vi att vi dansar i 3 cm vatten på schlager så de stängde där lite tidigare men det gjorde inget, det var nämligen svinbra musik på Vinyl! Hit the road Jack, Tutti Frutti o.s.v..

Sedan tog vi bussen hem kl 5 efter att ha väntat en timme på Knutan o kollat på ett par yngre svinfulla killar som däckade och fes varandra i huvudet. Kul i början men sen gick det överstyr.








Söndagen: Kl 6 föll jag i säng, satte inte alarm eftersom jag aldrig sover särskilt länge ändå.

Vaknar. Sätter på mobilen. Klockan visar.. 14:28. JA! Jag hade fan bokat buss till Halmstad från Knutan kl 16! Så det bli snabba ryck men turligt nog är mamma hemma och skjutsar mig. Kvällen spenderades framför datorn och lite lite framför labbrapporten.

Dagen idag: Skola mellan 10-12, skönt! Handlade på Lidl (köp inte mjölk där, den läcker!!), satt på datorn, stack och tränade men kände mig jättesvag o orkade typ 15 min på Crossen istället för de 40 jag brukar, o på styrketräningen började jag skaka som besatt efter 2-3 övningar. Så lade jag mig i solariet i 17 min. Ljuvligt!





 


falted bourg



Då var man åter i Helsingborg! Så jävla skönt att inte göra något alls idag. Ska bara ringa Isa och Sosso o göra upp lite morgondagenplaner. Det blir sängen i tid idag, definitivt!

Jag ska snart kolla på Dieselråttor och Sjömansmöss!! Minns nån, julkalendern? 05? 06? Lucky Closette, Oraklet i Oljetåget, Stoppstäven? Åååååååååååh jag vill se NUUU! Ska nog därför göra det nu :D








sad plant




Heeeeeej! Hoppas allt är bra med er mina kära vänner..

Med mig? Jo.. Här funkar det väl. Tisdagen kom med den hemska nyheten att "min" älskade lilla vovve Picasso blivit tvungen att avlivas efter att de upptäckt tumörer i mjölte och lungor. Det var så hemskt när pappa ringde för att berätta det. Han grät i luren och det gjorde jag med. Ingen sa nåt typ. Stackars farmor, så ensam hon måste känna sig... Det är nästan det värsta av allt.. Kommer kännas så tomt på somrarna, man kan inte traska ner till farmor, hämta vovven och sen gå långrunda i de ljumma sommarkvällarna, något som blev flitigt utnyttjat denna sommaren och tack gud vad glad jag är för det....

Förövrigt.. Ja, gårdagen var ledig och jag tog mig till stan och shoppade lite. Ögonen var svullna och ögonlocken valkade sig.. Det är något jag insett, det går INTE att shoppa när man känner sig ful!

Sedan var jag o bonkade Erica på SATS på kvällen, innan jag drog till Thomas för att gratulera på födelsedagen med glass o paket! Och han blev jätteglad... Han har tydligen tack-fobi, vilket passar min present-fobi men vi skötte det båda snyggt får jag lov att säga.

Kl 7:00 kom jag hem, lade mig o sov i 1,5 h innan det var dax att sticka till skolan för 2 h onödig jävla lektionjävel. Sen har jag varit på Eurostop och Rusta nu o småshoppat lite. Nu är det dax för plugg innan det är Afro med Sanne, Sofie, Erica och Angela ikväll!  Imorgon blir det Helsingborg =)



 



 


love










fact aero




Hopp galopp!

Jag vill vaccinera mig nuuuuuuuuuuu! Så jag har det gjort! Men nej, jag är skriven i HBG, så får ingen lapp till vårdcentralen här i Halmstad. Men ska ringa dem imorgon o prata med dem. Tänk så får jag komma på direkten imorgon? Ska jag göra det då? Jag ska ju hem till HBG i helgen.. Frågan är om man blir sjuk eller inte. Bättre att vänta tror jag, förlorar ju inget på det.

Idag hade jag labb ända till kl 17, det var tråkigt :( Nu ska jag skriva 2 labbisrapporter, + kanske de två från förra veckan som jag aldrig gjort (men jag fattar faktiskt inget!!). Idag spelade jag o Erica fotboll med en negerbulle i labbsalen. Slutade med att jag trampade på den.. Och sen åt jag upp den, färdigtuggad är bra !

Jag klarade kemitentan btw :D 50%, 50p var G... Jag fick 50 ;) Så det var naaaaaaajs!

Samt att Anne och Emma kommer hit nästa fredag :D:D Fan vad kul! Då blir det ututututut :D

OCH... Jag är leeeeeeeedig imorgon! KNEEP MEY :D Jag ska till stan o shoppa boooooots för jag står inte ut med mina skor längre. De stinker..





CHIPP


stahl linger




Detta möts man alltås av när man kommer till min kära mormor:







Så vi kan säga att familjen RR gått upp i genomsnitt 3 kg var under den här helgen. Tur det är hårdträning måndag, onsdag och torsdag för min del!


Aldrig har jag varit med om att 2,5 h bilfärd hemåt gått så fort. Jag läste återigen i Twilight-boken, och jag tror jag läste ca 60 sidor (MAX) på 2 h. Visst, de är på engelska och tempot drabbas väl hårdast, men seriöst.. Jag kan fan tänkta mig åka på 16-timmars-bussresatill nån skidord igen om jag bara får ha den boken med mig!

Nu är man nyduschad, skönt att vara hemma. Mindre skönt är att mormor skickat med mig 10 kg mat hem och att jag inte pluggat NÅGONTING den senaste veckan. Det ska jag alltså ta igen ikväll. Senast 10 blir det sängen. NU FULLT ÖS MVL 





riot caught




Förresten. Har ni någonsin saknat någon så det gör ont, alltså verkligen värker i bröstet när man tänker på den? Det är häftigt när man fått någon beskrivet för sig och man vet inte riktigt om man upplevt det eller inte.. Men när det väl händer så vet man det!







pins bode




Tjohej! Hur jäkla bra kan man sova i en tältsäng? Jo det ska jag minsann berätta.. Hade inte mormor klampat runt i träskor kl 8 och bäddat sängen som hon sover i 1 meter från mig, så hade jag nog kunnat sova in i evigheten.

Efter en stadig frukost åkte jag på en snabb resa med pappa, morbror, Danne, mormor, mamma till en auktion! Tyvärr var det bara bönder där som för övrigt glodde på oss som om vi kom från Stockholm eller nåt. Så det blev ett par timmar på stan istället, som avslutades med en thai- och sushibuffé ! Mums!

Mormor har precis berättat massa roliga historier som vanligt, denna gången handlade om en gubbe som rymt från ålderdomshemmet för typ 40 år sedan. Han vandrade runt mitt i vintern och hade bara linne på sig. Mormor tog bilen, körde upp bredvid honom vid vägkanten och ropade och frågade vart han var på väg.

"Ja ska å sälja hästa på adelööövs marken!"
Mormor: "Vilken tur, det ska jag med, hoppa in så åker vi tillsammans"

In hoppade han o hon återlämnade honom på ålderdomshemmet mot beskrivning. Ett par dagar senare hände exakt samma sak, men då skickade hon morfar på honom istället.

Det är så himla tråkigt när  det blir mörkt så tidigt, jag har varit sugen på att gå o lägga mig sedan kl halv 5 idag.. Nej, nu ska vi spela poängpoker, Håkan, Danne o jag. Po-po-po-pokerface










little land




Nu befinner jag mig i Småland för alla vinkorkade trögbögar som missat det! Mormor hade bokat upp typ ett helt julbord när vi kom dit. Det aaaaaaaaaaaaante mig! Skinka, omelett, Janssons frestelse, köttbullar, leverpastaj, sylta, ostar, rödbetssallad m.m m.m...

Sen åt vi äppelkaka o jag är så fruktansvärt mätt nu. Så börjar mormor, mamma o jag rota i mormors proppfyllda garderober. Fy fan vad kul det är! Ju äldre man blir desto mer suktar jag efter alla svingamla träningsskor m.m, fick en sjukt snygg träningsoverall från Hummel som är typ 40 år gammal o aldrig använd. Jag är svinglad!

Mormor har även köpt en typ mink-cape som man har runt axlarna, o förklaringen var:

"-Den ska jag ha på hemmet!"

Mormor kommer bli tanten på ålderdomshemmet som går runt i mink-kappor o mink-capes och sminkar sig med läppstift och hela köret, tills hon dör. Jag berättade för henne att hon kommer bli snobbtanten som alla hatar, och hon bara nickade och såg jätteglad och lömsk ut. JAG ÄLSKAR MORMOR!

Imorgon blir det stan och nya Second handaffären samt AUKTION!








man muss




Åh sicken dålig dag! Vädret o kemilaborationen gjorde att jag var förbannad redan när jag vaknade. Trots att jag, Anna och Erica kastade chokladbollar/-bullar/negerbullar-/bollar/kokosbollar i korridorerna så har dagen varit DÅLIG. Tur man bara går 10-12 de resterande två dagarna. Sen blir det till mormor i helgen =)

Om man blandar Salsa och Creme fraiche så.. ja, det blir så jävla gott iaf! Gärna med lite sallad i också.. Mums! Lagom att kränga när man ska till gymmet om en timme. Fan vad jag inte vill det, jag kommer ha motvind både dit och hem.. Fast mest hem. Det suger. Men ikväll är det True blood, blir väl att Emelie o jag vandrar upp till Sanne o Sofie som vanligt!

Det blev förresten Espressohouse igår, sen gick vi o kollade i affärer o detta tog sammanlagt 4 timmar. Halv 8 kom vi hem. Vad fan hände här? Sen hann man knappt äta o duscha innan det var dax för House och Hell's kitchen.


Jag vill åka skidskor och gå på julmarknad!!! Men det bara regnar :C






 

jesse months



Halloj e-b!

Om jag skriver nu så behöver jag inte ha dåligt samvete om jag inte uppdaterar ikväll. En gång om dagen är fan bra!

Det blev faktiskt gymmet igår ändå! Jag var iofs dyngsur när jag kom fram så det syntes inte så mycket att jag var svettig. Efter gymmet drog jag i svettiga träningskläder och shoppade taco o tillbehör eftersom Thomas skulle dyka upp en timme senare. Vi lånade filmen om Jesse James av Sanne o Sofie, men eftersom jag babblade de första 10 min så kom vi aldrig in i filmen och fattade typ nada. Så efter en kvart satte vi på Life of Brian, mycket roligt, vi skrattade så tårarna och dreglet rann och Thomas operationssår höll på att gå upp.



Sen kom Emelie hem runt halv 10, hon verkade sannerligen vara på väldigt bra humör, härligt att se! :D Då stack T o jag hem till honom istället.

Jag: "-Jag undrade nyss vems ben detdär var, men jag insåg sen att det var mitt! Haha!"
T: "-Det där är mitt ben....."

Jag har sjukdom. Tror jag. Thomas went to work at 6:30 o jag skulle ligga kvar tills det blivit ljust ute. Vaknade av ett sms kl 11:30, lakanen var dyngsura av att jag var så svettig, och när jag promenerade hem från stan så rann typ svetten på mig fast det var skitkallt. Jag som aldrig blir sjuk?

Men nu känns det bättre, o om en timme ska Sanne, Emelie o jag till Eurostop o shoppa o fika (Chailatte et cheesecake s'il vous plait!)





glorious carrot




SERIÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖST jävla fittväder!!!!!!! Jag hatar det! Det regnade inte när jag cyklade till skolan imorse men när jag skulle hem så gjorde det med råge! Jävla skit, dyngsura kläder o ni kan ju fan ta mig glömma att jag cyklar till gymmet i det här vädret.. Men fan vad jag skulle behöva det....  Nåja, ledig imorgon så det e ju nice, hinner väl då istället..




 


nicht must




Så vidare till lördagen! Moa och Cum stack till GBG vid 10, och efter en stadig frukost o en dusch begav jag mig till Båstad med mamma o pappa.

När vi kom fram var det FEM!!! grader inne i stugan.. Ute var det 7, det var seriöst skönare ute! Men vi eldade brasa och det tog sig bra så när Sofia och Sandra anlände vid halv 8 var det aningen varmare iaf :) Då hade jag iofs lyssnat på Holly Dolly o dansat o shottat lite i ett par timmar, det värmer ju med...


 





Så då var det alltså melonvodka o grejor som gällde hemma hos mig tills vi drog ner till pepes vid 10-tiden efter nattamat INNAN själva festen.. På Pepes fick man röd fjäderboa o snygga masker som till slut hela dansgolvet kryllade av! Jag gav dock min boa till en transa, det blev glad :)

Efter en kväll fylld med tequila, fjädrar och betalning mot att vi hånglade så vinglade vi hemåt, Sandra däckade på golvet och jag i soffan med munnen full av macka.

Mådde väl lite sisådär på söndagen, men det var inte värre än att jag kunde ta mig till Halmstad. Sedan spenderade jag kvällen framför datorn med omelett, samt uppe hos Sanne och Sofie o kollade på På smällen :)








these clock

 



Okej, fredagen fredagen! :D Tenta fram till kl 13, kan ha gått hur som helst, typ 50/50 att jag klarade den (eller inte) men skit samma, då får man väl göra om den, värre än så blir det inte!

Sen hade jag eld i röven trots att bussen till HBG inte gick förrän 16:45, men jag sprang runt som höna utan hue o packade o grejade. Så småningom anlände man till HBG runt 18-tiden, pappa hämtade upp mig och Moa och Camilla som redan befann sig i HBG. Gjorde vid oss hos mig, innan vi stack vidare till söta Cassie som bor inne i Söderpunkten, hur mysigt som helst! Camilla o Moa shottade tequila för glatta livet, märktes mer på vissa dock ;)



   




Efter att ha gått nerom Tivoli o insett att man inte kommer in 18 utan Kingston så traskade vi till Knutan där vi helt sollika stöter på gamla söta goa Tobbe och Padde på Tapaz! Det blev Utposten med dem, shottade Gold strike som smakade kanel o hade små äkta guldflarn i sig. Skitgott! Sen drog vi vidare till Tempel kl 2 (de stängde ju ändå inte förrän kl 5!) o där träffade vi Raisio, Kimmie, folk från Svalöv o.s.v.. Skitkul! 



  



Sedan började kvällen lida mot sitt slut, från att vara 3 så var vi plötsligt 7 som skulle ta taxi men det löste sig o sen vandrade vi genom halva Ramlösa i rasande fart, host!! Däckade i säng vid 5 efter en fet kväll som började på topp, sjönk till bottnet o sen steg till toppen igen! :)


 





Tack för en skitrolig kväll! <3


Kul händelse:

Jag dansar med en kille i typ Freddy Kreuger-tröja och som målat en framtand svart. Så petar jag med fingret på hans "svarta tand", men det visar sig att det var en äkta glugg.... Äckligt! SEN BET HAN MIG I KINDEN o det blev liksom bitmärke fast saknades vid ena framtanden. Alltså inbillade jag mig inte! AAHH





Samt när vi skulle gå hem, och Camilla hade sina strumpor i skorna som hon bar på för hon hade ont i fötterna, så tappade hon strumpan ur skon, o Moa som gick bakom ropade:
"Hallåå, strumpan!!" /Moan
"Ja, vad är det?" /Cum



bäst :D

 


inbox bjorn




Alla älskar tentor för efter tenta kommer fest!!

Denna helgen har varit skitkul o jag har överlevt, är tillbaka i Halmstad och nu kom precis Sanne in för att bara ge mig en kram för att hon hittat lite saker som gav oss gamla fina minnen tillbaka.. Underbart!!

Skriver mer imorgon, skola 10-12 bara, Organiska kemin börjar nämligen! Detta är alltås min sista lediga kväll typ, så nu ska jag sticka upp till Sanne och Sofie och se På smällen !

PUSS