bowl house

UPPDATERINGSVIDEO!


Jaha! Då var man tillbaka i syd igen! På torsdagen åkte jag upp till Sofia i GRYTIS! En jävla håla (ja) som har en ICA, två frisörer och en stenbutik. Och en Gästgifvaregård. That's it! Ingen pizza! Ingen djuraffär!

MEN, vi fann saker att göra ändå såklart! Torsdagen var det 25årsfest på Kåren som vi drog till efter lite smultronvin m.m hemma. Avslutades i en bastu med 25grader. Tog en timme innan vi insåg att bastun inte funkade vid den tiden på dygnet.

 

Fredagen regnade det men vi gick en rundvandring i lilla byn och kring de fina sjöarna. Sen gick vi hem och fånade oss med smink o frisyrer, lagade schnizel o klyftisar och såg på film!


 
Sosso blev skitsnygg men hon vill inte erkänna det!


Lördagen bjöd plötsligt på strålande solsken och som Sofia sa "Grannen är ute i linne! Är det för att hon e tjock som hon e så varm?" Nej, det var det inte. Vi köpte Ben o Jerrys och satte oss vid sjön och solade. Och brände oss. Sen gick vi en långpromenad i skogen i linne och fann snö!
Söndagen innebar 12h på resande fot för mig. Från Grytis 12:09, i Halmstad 23:40. Jävligt drygt, men möttes av levande ljus och blommor när jag kom hem så det var värt det!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras icke, lovar!)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback