Kom igen

Hej hallå!
 
Oj oj oj jag skulle kunna skriva ett inlägg på 100000 tecken nu men ska försöka fatta mig kort. Sitter på datorn o skriver för blogg.se-appen har som ni vet inte funkat på typ 2 månader.. Nu testade jag logga in på mobilen.. Gissa om det funkade? Såklart! Men nåja, nu sitter jag ju här. O alla roliga bilder har jag på datorn.
 
Hmm var ska jag börja.. Var semester sist jag skrev. Sista veckan (av 3) kom ju värmen så det blev både paddling och Hallands väderö o allt sånt där som vi tänkt göra. Skönt! När man väl  började jobba igen så hade jag jouren första veckan, = att jag tar alla inkommande samtal mellan kl 9-11 varje dag, o alla andra anmälningar o grejer som kommer in. Å jävlar vad jag fick jobba. Var med i tidningen 3 ggr den veckan för att jag fick så jävla stora ärenden o klagomål på halsen, fick koppla in polisen till slut o slutade med åtalsanmälan. Nu e det så att den jag anmälde fortfarande ringer ibland o kanske inte direkt "hotar" mig men han är inte trevlig alls. Så nu har vi sagt till i receptionen att han inte får komma upp till vårt kontor längre.. O om han vill träffa mig så ska min chef va med.. Han ringde senast i fredags o tjatade o hackade på mig i 40 min, sen avbröt jag tillslut samtalet o började storböla när jag väl la på. Inbillade mig att han skulle stå o vänta på mig när jag kom hem från jobbet.. Som tur var är det inte bara mig han varit på. Nåja, det e ett hårt jobb jag har! Men man får vänja sig o lära sig ta det.
 
Ehm jaha det var väl det, annars har det väl mest varit enstaka roliga dagar då å då. Vi hade kräftskiva med min goa släkt förra lördagen. På dagen sprang jag "Prinsens minne" här i Halmstad som är motionslopp typ.. 2,1 mil, 1 mil eller 4,2 km. Jag sprang 2,1 mil, Thomas sprang 1 mil o faster o kusin sprang 4,2 km. Roligt om det blir en (nyttig) vana att springa innan kräftskiva? Mamma skulle med sprungit men hon var tvungen å jobba sen.. Kvällen åt vi kräftor.. o dansade.. Fruktansvärt roligt, o första ggn jag fått minnesluckor när jag festat med familjen.. Hmm.. Men var rätt pigg dagen efter, vi drog till   stranden o så, eventuellt för sista dagen denna sommaren :/
 
Sedan har jag jobbat en vecka till efter det.. Har ju himla kul på jobbet för har ju fått en ny tjej i mitt rum nu, Emy som är precis lika gammal som jag. Blir tyvärr mycket snack.. Men chefen får väl skylla sig själv att han satte oss i samma rum.
 
Denna helgen har varit fin med, började den i fredags med After work, har börjat många nya på kontoret under sommaren o vi ville ses utanför jobbet.. Rätt många som följde med men så ska folk hem till barn o fruar o hundar så tillslut var det bara vi ungdomar kvar.. Emy o jag hade bestämt att vi skulle ut så vi drog med 3 andra ynglingar från jobbet hem till mig. Drack o dansade o fotade.. Tog 570 bilder, satt i jag vet inte hur länge igår för att rensa bort allt skit. Blev 55 bilder kvar. Liiiite mer okej. Thomas kom hem från bio sen på kvällen med o han joinade oss! Skitroligt, han följde t.o.m. ut sen. DET är ovanligt.. Gick in på Bond o det var helt okej där med, även om man alltid har roligare hemma.. Stack ju inte hemifrån mig förrän 1:30 så när vi väl var hemma var ju kl nästan 5.. Puhh.. Väcktes kl 11 morgonen efter av att det knackade på dörren.. Då var det ordföranden o vice ordföranden som frågade om vi hade fest igår.. Tss.. De var väl liite sura över att vi inte förvarnat o satt upp en lapp om det o så, men de förstod nog... Mådde gaaaanska okej igår, vi åkte o hämtade min "nya" förlovningsring eftersom jag tappade min gamla när vi badade på Hallands väderö.. Förlorade ungefär 100 kr på att tappa den, så mycket ficxk jag tillbaka på försökringen och sen var det rea när jag väl skulle dit o köpa en exakt likadan =) så det var väldigt skönt!! Var även på en avslutningen igårkväll, fyrverkerier till en orkester som spelade.. Rätt maffigt o väldigt fint. Tyvärr ÖSregnade det dock.. Men så kan det går. Och på dagen igår var vi hemma hos Madelene och Daniel, THomas kompisar, och vi bokade en resa till Thailand!!! Flyger dit 22 feb o hem 9 mars.. Ska bli så jävla gött, har inte bokat hotell eller nåt utan vi tar det som det kommer.. Vi vill ju se Bangkok, Phuket, Krabi, Koh Phangan o Full Moon Party, Phi Phiöarna m.m... Synd att det är ett halvår kvar bara... Men det går snaaabbbbtttt! :)
 
Här kommer lite bilder från kräftskivan !
 
 
 
 
....OCH från fredagens afterafterwork ;)        
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras icke, lovar!)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback