På en större skärm

Hej alla goa!
 
Nu sitter jag på datorn o skriver så det blir ett ordenligt inlägg med ordentliga radbrytningar och bilder för en gångs skull.. Är så jäkla tråkigt att skriva på mobilen, hade den varit tankeläsare så hade man bloggat oftare men tyvärr...
 
Allt är bra i alla fall! En klump borta från min hals eftersom jag drog ett ärende inför nämnden idag, känns så skönt. Och eftersom jag har världens bästa chef (ni fattar inte, han är grym på alla sätt) så gjorde han precis som man ska, kommer efteråt och säger att presentationen var jättebra, o sen lite feedback, argumentera mer för min sak, ge ordföranden EN blick åtminstone under presentationen (ops haha).. Och även om det gjorde lite ont att han sa nåt negativt så var det väldigt bra att få veta vad jag ska bättre.. Såklart för min egen skull. Precis vad jag behövde till nästa gång. Nu ser jag nästan fram emot att dra nästa ärende för alla politikerna.. Med skräckblandad förtjusning! Och höga krav på mig själv. Man vet ju inte, det kan ta ett halvår innan jag har ett ärende som måste upp i nämnden nästa gång. Eller så blir det redan nästa månad...
 
Annars, ja, snart är det jul! Jag är julledig mellan jul och nyår, lillejulafton firas i Helsingborg och julafton med Thomas kusiner i Mölnlycke, GBG. Vill egentligen hellre vara hemma (såklart) på julafton men man får ju offra sig. Nästa år är vi i alla fall hos oss! Eller ja, i Ramlösa alltså :)
Juldagen kommer att vara i Båstad som senaste åren, men vet inte om det blir Pepes den här gången. Har inte varit så jäkla kul andra åren, roligare hemma! Och så är det så fruktansvärt hög musik.. Blö!
 
Nyår då, då jävlar!! Vi ska vara hemma hos oss i år, och jag har kommit på att vi ska ha Bond-tema! Alltså Bånd, inte boond.. James Bond då. Har sjukt bra idé till min klädsel, hoppas alla har sett lite bondfilmer o fattar vad jag ska va... Inte ens Thomas vet för jag är så peppad att jag vill överraska honom med! Han ska väl iaf ha fluga o backslick.. Jag ska ha kroppsstrumpa, mer säger jag inte ;) mamma måste bara hjälpa mig att sy in den...
Kommer såklart bilder därefter :)
 
Sen har jag ju köpt mig en liten Todeloo också! Saknar att ha hamster sen min sista dog, pratat om det till o från i månader o ni vet, plötsligt en dag har man bestämt sig och då vill man ha det nunuNU! Så åkte o köpte en ny bur (pappa hade lyckats slänga min gamla skitbra i somras...), gav fan 900 spänn för bur med alla tillbehör. Crazy. Men det får det vara värt :) men nu fattar man varför alla burar är så jäkla dyra på blocket med.. Dagen efter buren var jag ju tvungen att köpa nån att ha i den ... o det blev en liten brunis Todeloo! Toffsan, Toy, Toris och Toxic har ju passerat så det var bara att fortsätta på To... Stod mellan många namn, Toddy, Topz m.m... Men nu blev det såhär!
 
En bild på fisen iaf :)
 
Hon är helt underbar, och redan ganska tam! Hoppar ju inte upp i handen så fort man sträcker ner den (än) men det kommer ;)  Att tämja e ju den roligaste biten.. Se hur de börjar lita på en.. Jag sa det till henne i djuraffären med o då sa hon "Oh, men då kan du ju jobba extra här o komma o göra djuren handtama".. Eh ja, om jag inte haft ett heltidsjobb så!
 
Nu har jag pyntat världens största gran som Thomas var och högg igår.. Lite väl stor, vi trodde vi hade högre i tak än vi hade ;) menmen, fint blev det!
 
Nu ska jag ta upp Todelooiie o sätta mig framför soffan. Njuta av att nämnden är avklarad. Göra inköpslista inför tre-rätters till nyår. Se på Sons of Anarchy. Kurs i Båstad imorgon! Kul :)
 
Haj haj!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras icke, lovar!)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback