Vår

Ja det e vår nu! Men sommarn kommer nästa vecka vad jag förstått.. Onsddag-torsdag nånting.. Strålande sol och 23 grader.. Inte mig emot! ;) är inne på min andra semestervecka nu, av 3.. Inatt har jag knappt sovit nånting för jag är utsövd å rastlös å sörjer att jag inte kunnat göra allt jag velat.. Sola bada.. Ära frukost på stranden.. Paddla kanot runt hela Kullaberg å stanna vid utvalda vackra stränder å bada.. Campa.. Bah!! Har ju en hel veck kvar, en å en halv t.o.m..  Å även om jag börjar jobba så kan jag ta ut fler semesterdagar, eller flextid.. De dagar som det är soligt.. Så sommaren är inte slut för att semestern är det!! :) å jag har fooortfarande 1,5 v kvar :) å nästa vecka har massa andra i "gänget" också semester, alltså Thomas kompisar med flickvänner, å då ska vi också hitta på massa kul.. Festa i Tylösand, campa i Görneredsjöarna (heter de så..) och tälta på en ö i sjön..  Mycket kul väntar!
Å jag har varit lite idéspruta ang saker vi ska göra i lägenheten.. Igår var vi och valde fondtapet till en vägg i hallen, nej hallen ska inte va rosa.. O sen idag ska vi ner till Båstad å jag ska snickra ihop en vit stege som jag ska hänga ovanför matsalsbordet!! Ajemen! Ni får se när det är klart :)
Min blogg.se-Apple på telefonen går inte att logga in i så nu har jag fått gå den "vanliga" vägen.. Kanske därför inte blir så mycket bloggar förrän appen är fixad.. Men ska i alla fall försöka få upp en bild!
Häpp det gick inte. Då får ni nöja ett med detta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras icke, lovar!)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback