Citroner

Undrar om det inte var därför jag slutade blogga? För att rubriken är så JÄVLA svår att komma på. Haha seriöst, hur svårt kan det va. Särskilt när man skriver ett inlägg i månaden (om man har en bra månad), räcker väl att skriva datumet? Men nä, fint och roligt och fyndigt måste det va, hela tiden.. 

Citroner ja! Fina är de!! Gult e fint som korvspad. Och 3 citroner köpte jag idag eftersom vi har fotografering av vår lägenhet imorgon! Den ska ut och luftas på Hemnet eftersom vi köpt en radhus som vi flyttar in i 15 april ungefär. Jag fattar fortfarande inte det, folk omkring är helt hypade och ja bara "ja, folk flyttar väl hela tiden?" Men nä, köpa hus är stort. Tydligen. Och visst känns det skitkul, skönt att känna att man kan bo där i 10 år innan det blir för trångt, eller UTAN att det blir för trångt kanske man ska skriva. Längtar iaf tills vi flyttar in, känns som om det börjar bli ont om plats till all skit vi samlat på oss under åren.. 

God fortsättning för övrigt! Vi firade lillejul hos Thomas familj och julafton i Ramlösa hos mina. Det var mysigt men fan vad negativa sidor hos släktingarna kommer fram, är väl så nu när man är vuxen och förstår lite mer ;) usch och fy ja, men det var rätt mysigt ändå!  Imorgon är det jobb sen är det ledigt igen 2 dagar. Jobb 2 dagar, ledig 3 dagar. Jobb två dagar ledig 4 DAGAR.. :) sistnämnda på grund av att jag, Thomas, Sosso och Swedberg drar till Åre! Ska bli riktigt härligt att åka skidor, var några år sedan nu.. Hoppas på äkta snö! Och det bästa med stugan vi hyr - slutstädning ingår! Gööööööööttttttt!!! 

Skönt att blogg.se fixat en ny app nu iaf, hoppas den funkar bättre än den förra, nu minns jag att det faktiskt till väldigt stor del var därför jag slutade blogga mina månatliga inlägg.. Så ska vi testa om det går att ladda up en bild smidigt med då: 

Jaha det gick! Glad jag blir! Ni skämtar citronerna på hyllan längst bort.

Nä men gött, då kanske jag återkommer om några dagar/veckor igen :)

Ciao! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras icke, lovar!)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback